Vyhledávání
woblere - Nils master
23.5.2005 | RASTOK | 2.407 zobrazení | 6 odpovědí
Poradí mi niekto český alebo sloveský internetový obchod, ktorý má v ponuke woblere Nils master, alebo obchodného zástupcu pre dovoz na Slovensko. Vopred dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. května 2005 v 10:24 ® RASTOK
-
Doktor, máš kontakt na tú predajňu ?
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 9:17 ® doktor
-
Rastok: Teraz majú slušnú ponuku v jednej predajni v BA. Čo zháňaš, odkial si?
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 7:12 ® RASTOK
-
Vláčim hlavne Rapaly a Salmo, aléééé, Nils má jednu farbu, ktorá je veľmi chytľavá a bohužiaľ minulú sezonu som ten wobler odtrhol a nemôžem ho nikde zohnať, v rybárskych potrebách je Nils dosť riedko a ak aj nejaký objavím, tak nie v mojej obľúbenej farbe.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 22:22 ® BigMike
-
Je to na pocitu. Já začínal s rapalou, Nillsy jsem objevil tak před 5 lety. Ale nějak mě nechytly. Chod OK, ale při náhozu se mi dost často chytá vlasec či pletenka za háčky. ale jsou lidi, který nedají na Nils dopustit. Asi 3 roky tomu nazad jsem koupil asi 15 ks á100,– a moc jsem jich spíš rozdal. Ale k otázce – nevím, kde je zástupce. Na netu také asi nezjistíš. Finské zastoupení jsem nenašel, vše americké verze.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 18:26 ® Padis
-
Nevím nevypadají špatně,já chytám na ownery
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 16:51 ® pablo
-
Na toto bohužiaľ neviem odpovedať, ale prečo práve Nils master? Ja osobne som naň nikdy nič nechytil, ani chod sa mi veľmi nepáčil. Nechceš skôr vyskúšať Jaxony, Kovmaster alebo Salmo? Jednak sú cenovo dostupnejšie a tiež v SR overené
reagovat