Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 486.020 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 20. května 2017 v 9:58 ® LeoC
LeoC

Přes týden to v Jestřabkách bralo… :-D

reagovat
foto/forum/2017/th-img123567.jpgfoto/forum/2017/th-img123568.jpg
Pátek 19. května 2017 ve 21:17 ® CeP reakce na …
CeP

Robur> to jsem si od tebe nezasloužil.. fňuk…

reagovat
Pátek 19. května 2017 v 16:51 ® Robur reakce na …
Robur

regulus> jediný slovo: jitrocel

reagovat
Pátek 19. května 2017 v 15:50 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Však jo, to snad každej že :-D .

reagovat
Pátek 19. května 2017 ve 14:02 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kubas> na každém srazu se věnuji rybařině :-D

reagovat
Čtvrtek 18. května 2017 ve 23:38 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> ty strakonický … :-P

Bojíš nebojíš, já tě ty woe rád uvidím a splknu s tebou. Jo a ten foťák, to byla teda podpásovka, to se na mě nezlob. ;-)

reagovat
Pátek 12. května 2017 ve 20:55 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> já tě roztrhnu hubu rezatou kramlí ať jí máš eště větší než Džegr plantážníku ušatej! tady máš něco pro osvěžení paměti: https://www.chytej.cz/…az-chytej-cz. jinak teda do jestřabek já se bojim jezdit páč sem někde slyšel že prej tam padaj foťáky do vody.. :-D

reagovat
Pondělí 8. května 2017 v 10:28 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Dokážu to úplně s přehledem pochopit, bohužel.

Já už jsem se lekl, že tam najdu ten sraz mezi tím výčtem, kde se hodláš věnovat rybařině :-D .

reagovat
Pondělí 8. května 2017 v 8:45 ® Shrek reakce na …
Shrek

Už jsem si zvykl, že se vše motá kolem kapra a na ostatní ryby se sere. Vystoupil jsem z ČRS, odevzdal povolenku, ukončil veškeré aktivity v ČRS a nadále se budu věnovat rybařině jen příležitostně v rámci soukromáků, případně výpravám do zahraničí.

reagovat
Neděle 7. května 2017 ve 23:41 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Svazozlato a klenot našich vod, zvykej si :-D .

reagovat
Neděle 7. května 2017 v 18:54 ® Shrek reakce na …
Shrek

kubas> nebudu si zasírat lajnu na mojí Okumě nějakou VakubJágnerovskou rybou – teda kaprem..... :-D

reagovat
Neděle 7. května 2017 v 11:56 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Proč? Tam můžeš chytat ryby z celé ČR na jednom místě, to se ti nikde jinde nepoštěstí takový koncentrovaný „genofond“ :-D :-D :-D .

reagovat
Neděle 7. května 2017 v 7:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

Džigite, já Tě mám vcelku jakože rád, ale s Katlovem jsi to vrcholně posral :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 29. dubna 2017 v 18:59 ® džigit

když teda nevyjde tan Katlov, tak já jsem taky pro :-))

reagovat
Čtvrtek 27. dubna 2017 ve 20:20 ® Padis
Padis

Já v tom taky problém nevidím

reagovat
Neděle 23. dubna 2017 v 11:05 ® spike
spike

Za mě problém, není ani v termínu ani v ceně určo se uvidíme.

reagovat
Sobota 22. dubna 2017 ve 23:10 ® Shrek reakce na …
Shrek

Regule, Regule, mýlíš se, hlavo pomazaná. Na posledních X srazech jsem byl a nikdy ne sám, takže Falknov se zúčastňuje. To, že tam nebyl Bobo nebo Příchy, to už je asi dlouhodobější trend a nemá nic společného s Jestřabicemi. Za mě jsou Jestřabky OK.

reagovat
Úterý 11. dubna 2017 v 15:04 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> střídavě :-) neboj Jiříku…neustále tě sleduji!
ale jinak mlčím-a na má slova dojde!!:-D

reagovat
Pondělí 10. dubna 2017 v 19:39 ® Chose
Chose

Experimentovat jsme mohli zamlada :-) Jsem pro Jestřabice

reagovat
Pondělí 3. dubna 2017 v 19:13 ® Robur reakce na …
Robur

regulus> to je vzpoura, si něco jak mrtvej Homolka:-)

reagovat
Pondělí 3. dubna 2017 v 15:11 ® Mary reakce na …
Mary

regulus> Ty nepotrefenej, kup si bačkory a nikam nejezdi. protože si neumíš ohlídat chatu č.1 . aby ti ji nějaká Vojtěchová nevyfoukla. A až My pojedeme , tak spíš ve stanu , nebo v autě, jelikož budeš mít chatu obsazenou. Já objednávám rok dopředu, jelikož tam tolik chat není. A když to bylo za barákem, tak jsem se přijela na ten Tvůj ksicht :-D , :-P aspoň podívat. Jo a přivezla jsem buchtu. To , že My ze západu jsme nebyli na srazu za barákem , taky se mi nechtělo spát na kamení, nebo na parkovišti. Co se týče vraního opeřence, ten nepípá ani s námi:-( , a proč nepípá nevím, možná si koupil bačkory. :-D :-))

reagovat
Pondělí 3. dubna 2017 v 0:34 ® regulus reakce na …
regulus

cercer> ty ještě žiješ ?????????? :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 2. dubna 2017 ve 22:25 ® LeoC
LeoC

za mě a myslím, že i za juniora JESTŘABKY !!! P.S. jen aby už nebyla moc velká kosa, a doba na chytání je v říjnu menší…

reagovat
Neděle 2. dubna 2017 v 17:38 ® cercer
cercer

.....ten opeřenec ze Strkanic…:-D :-D :-D

reagovat
Sobota 1. dubna 2017 v 0:17 ® regulus reakce na …
regulus

Mary> no potrefená husa se ozvala … :-)) :-93; :-D

Mary, mám chuť ti napsat něco neslušnýho. Před pěti rokama jsem ještě byl ochotnej prakticky v létě přespat 2× v autě a jet X kiláků na sraz, teď už su ochotnej jet jen těch X kiláků (to je mi celkem fuk), ale asi už nejsem ochotnej chrápat v autě a ve stanu už vůbec ne, ani v létě ani na podzim, protože bych taky ráno nemusel vstát (už mi není dvacet a to už hodně dlouho). No a ty tvoje Rpety jak se tak dívám, je rybník uprostřed polí s nulovým zázemím (alespoň podle fotek). Asi dobrý si tam zajet na jeden den na ryby, nebo se domluvit s pár kamošama, ale na sraz to moc dobrý asi nebude.
Když to shrnu, tak ten opeřenec ze Strkanic nepípne jak je rok dlouhej, ty se ozveš jen když do vás člověk píchne a zbytek drží bobříka mlčení.
Mě taky hlava nebere, že když jste to měli za barákem vy, tak jste svorně nedorazili a o rok později v Jestřabkách jsi byla jen ty (s chotěm) a pak už myslím nic, já dva roky nebyl, nešlo to.

reagovat
Pátek 31. března 2017 v 15:46 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

Mary> Těch slušných vod se zázemím bude víc, ale najít je a, aby vyhovovaly co nejvíce lidem bude docela fuška, Jestřábky jsou osahaný a pro mnohé už mají i jakousi vzpomínkovou hodnotu. Tady by to šlo taky

http://www.skalicka-ryby.cz/web/

reagovat
Pátek 31. března 2017 v 10:03 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> Ryb je tam hodně – vím, občas tam jezdím. Problém z mého pohledu jen to zázemí…

reagovat
Pátek 31. března 2017 v 9:43 ® Mary reakce na …
Mary

regulus> Ahoj, TYY nešmoulo. je pravda že Jestřabky jsou Jestřabky, ale jsem Davidä informovala,když jsem byla naposledních Jestřabkách o reviru Rpety. Odkýval, ale měla jsem dojem, že to bylo bez zájmu. Je problém najít revír, tak, aby byli spokojeni všici. Pro někoho je důležité zázemí, pro někoho ryby, a pro někoho i vzdálenost.

http://www.rybareni-rpety.cz/

https://www.facebook.com/…niRpetyHate/?…

reagovat
Pátek 31. března 2017 v 0:10 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> no to v Ostrově tvrdili taky, že tam je ryb jako sraček a pokud mě paměť neklame, tak naprostá většina chytila prd ( myslím tím ryby, opicu jsme tam chytili myslím skoro všichni senzační, ježíš to byl fičááák … 9-) ).
Jako na vzdálenost je mi to fuk, ale když to za ty roky vezmeš dokola a kolem, tak ti vyjde víš co … . Jediný podobný byla Dobrá voda, ale to jsi říkal, že je už cenově za hranicí.

Probíralo se to snad už 100×, vem si současnou realitu, šmoulové už nepřijedou (nedojeli ani když to bylo u Plzně a měli to za rohem), Falknov a okolí asi taky ne, takže pokud se nepletu, na tom posledním nebyl snad nikdo z úplně nejzápadnější části republiky. Takže si myslím, že nemá vůbec smysl řešit dilema, aby to jedni měli blíž letos jiní příští rok. Řekl bych, že nejzásadnější asi je, aby tam bylo vhodný zázemí a bylo co chytat. Troufám si tvrdit, že v tomto směru jsou Jestřabky jedinečný, zázemí bez komentáře a snad vždy se nachytaly pěkný ryby.

reagovat
Čtvrtek 30. března 2017 ve 20:02 ® HaD
HaD

regulus> Ryb je tam hodně. Spíš zázemí pro nás nic moc

reagovat