Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 486.933 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 8. září 2015 ve 14:32 ® Mysak1 reakce na …

OBr> Tak předpokládám, že přijede Ostrava ale oni jsou teď asi furt na rybách tak sem nekouknou. O hospodu celkem nejde ale ubytko v centru už potom bude problém (za normální peníz).

reagovat
Úterý 8. září 2015 ve 12:39 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> když dorazí David, tak ten toho zblajzne za 15, o zbytek se podělíme 9-) .. a se spaním si nemusíš dělat velké starosti (pokud teda kámoška není nějaká profi masérka apod ;-) …) já to doženu ve zpátečním vlaku

reagovat
Úterý 8. září 2015 v 11:44 ® Mysak1 reakce na …

OBr a Kubas> Klucííí ,tak je to napohodu. Nikdo další se mi nehlásí tak ubytko domluvím u kámošky grátis a v hospodě mi třeba nerozbijou hubu pánč jsem buknul 30cet míst. :-))

reagovat
Neděle 6. září 2015 v 15:38 ® Padis
Padis

Já se tam ukážu asi v sobotu.

reagovat
Sobota 5. září 2015 ve 20:57 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> „jenom“ kvůli výstavě tam třeba já osobně nejedu, jinak by to byl z Plzně sakra drahej špás… beru to jako náhradu za chytejáckej sraz, jako cestu za kamarády, který moc rád uvidím

reagovat
Sobota 5. září 2015 ve 20:19 ® Mysak1 reakce na …

skwor> :-((

reagovat
Sobota 5. září 2015 ve 20:18 ® Mysak1 reakce na …

Klobasa> Neprospěl, ani v jednom si se nepřiblížil.9-) .Proto nebudu dávat Obrovi nový úkol. Ta básnička je takto: Na tÉ naši hané, só tam bochtE slanY,celY makem posepanY. A sorry ale Strážnice má k hané asi tak blízko ,jako z Tábora do práglu. :-D :-P :-D

reagovat
Sobota 5. září 2015 v 17:00 ® skwor reakce na …
skwor

Klobasa> Asi spíš nepojedu. Chvíli jsem o tom uvažoval, ale přece jenom kvůli výstavě je to dost dlouhá štreka.

reagovat
Sobota 5. září 2015 v 10:51 ® Klobasa
Klobasa

skwor, OBr, Shrek> Pokud Někdo z Vás pojede vlakem tam a zpátky přes Prahu a v sobotu brzy ráno mě vzbudí v Praze, jedu taky.

reagovat
Sobota 5. září 2015 v 10:38 ® Klobasa reakce na …
Klobasa

Mysak1> a)Lóža nebo kaluža, b)jebačka i cikačka a to třetí slovo je velice těžké, zkusím tipnout čecháček, nebo tož ten tam od slavnéhopivo varu:-D Prospěl jsem alespoň? Snad se Ondra nebude zlobit když mu dáš jinej úkol. Babička mě ještě naučila básničku: „Na tej našej Hané, só tam bochty slané, celé mákem posepané“. Přestože mi to nejde, narodil jsem se kdysi v Prostějově, teda nevím, ale napsali mi to do občanského průkazu a rodného listu:-D Pár letních prázdnin jsem jako malý hošík strávil ve Strážnici.

reagovat
Pátek 4. září 2015 ve 22:05 ® Mysak1 reakce na …

OBr> ok, domácí úkol: a) rybník ,b)soulož, c)plzeňák

reagovat
Pátek 4. září 2015 ve 21:59 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1> Oukej, já se možná podělím :-) . Teda když si na ně ale vzpomenu, tak spíš ne :-)) .

reagovat
Pátek 4. září 2015 ve 21:54 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> na rychlokurzy jsem dobrej..zrovna příští týden jeden dokončuji ;-)

reagovat
Pátek 4. září 2015 ve 21:52 ® Mysak1 reakce na …

OBr> no tak tě tedy taky píšu a máš u mě ............ rychlokurz hanáčtěne.

reagovat
Pátek 4. září 2015 ve 21:47 ® Mysak1 reakce na …

kubas> o.k. zapisuju si a máš u mě klobáske.;-) ;-)

reagovat
Pátek 4. září 2015 ve 21:05 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> hmmm..tak jsem prošvík ten tvůj klobásoid…ale taky si mě zapiš do notesu…budu bumbalík, spinkalík a doufám že né blinkalík ;-)

reagovat
Pátek 4. září 2015 v 18:32 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1>

Kubas – spinkalík a samozřejmě bumbalík :-) .

reagovat
Pátek 4. září 2015 v 17:33 ® Mysak1

HEJ CHYTEJÁCKÁ BANDO !!!!! Tlačí na mě všickni (su chudáček malinkej), jak z hospody tak z ubytovny. :-(( Potřebuju alespoň zatím nezávazně počty účastníků zájezdu. Okolo výstaviště se už houfně bukují ubytovací kapacity a v hospodách v tu dobu firemní večírky. Takže pojdte sem do fóra : počet a spinkalík – bumbalík. Termín pátek 27.11. Čus myšák. Ja a prvni přehlášené má o mně klobásko. Od teďky.pivo

reagovat
Pátek 28. srpna 2015 v 10:44 ® skwor reakce na …
skwor

OBr> Leo express je fajn, projel jsem s nimi letos skoro celou republiku a s ČD se to absolutně nedá srovnávat.

reagovat
Úterý 25. srpna 2015 ve 21:06 ® OBr reakce na …
OBr

Shrek> pokud mi do toho nic nevleze, tak jo… zatím mám v plánu LEO, kde prej dávají nějaký pěkný čtení na dlouhé tratě 9-)

reagovat
Úterý 25. srpna 2015 v 18:54 ® Shrek
Shrek

Obr: pojedeš Ondro?

reagovat
Pondělí 24. srpna 2015 v 11:45 ® HaD reakce na …
HaD

Tomik> dlouhá noc :-D

reagovat
Pátek 21. srpna 2015 ve 21:15 ® Tomik reakce na …
Tomik

Mysak1> potáhnem to přes noc z pátka na neděli :-)

reagovat
Pátek 21. srpna 2015 v 11:07 ® džigit reakce na …

Mysak1> jasne že v patek. V patek v Olomuněcu a v sobotu každy na svojim :-))

reagovat
Pátek 21. srpna 2015 v 10:34 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> ano, beru šachy a taky mušle…

reagovat
Pátek 21. srpna 2015 v 10:24 ® Mysak1

pro fšecke: a kdebeste chtěle teda pařet??? Z pátka na soboto nebo ze sobote na nedělo???

reagovat
Pátek 21. srpna 2015 v 10:21 ® Mysak1 reakce na …

OBr> Skoro, vlak tě vehodi normálně na nádro a nebodó tam čihat děcka ale já, abech tě na ovitanó lepnol jedno po lebeni. :-))

reagovat
Pátek 21. srpna 2015 v 10:07 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> jestli jsem to dobře pochopil, tak ten vlak mi zastaví u samoobsluhy na náměstí a děti tam budou opékat strakatýho kocoura … tak to už jsem klidnější :-D

Se mnou počítejte, když se nenaplní spací kapacity, pojedu nonstop a vychrním se ve vlaku na zpáteční cestě.

reagovat
Čtvrtek 20. srpna 2015 ve 21:22 ® sethy
sethy

Mysak1> Jsem též pro.

reagovat
Čtvrtek 20. srpna 2015 ve 21:01 ® Mysak1

OBr> Te Ondráško, Ostravské slovnik se mužeš strčet tak leda za klobók. Toďky nahané se bócá po hanácke a na tym nářeči vehořel ož nejeden ostravské senek.pivo

reagovat