Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 486.933 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. září 2015 ve 14:32 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> Tak předpokládám, že přijede Ostrava ale oni jsou teď asi furt na rybách tak sem nekouknou. O hospodu celkem nejde ale ubytko v centru už potom bude problém (za normální peníz).
reagovat - Úterý 8. září 2015 ve 12:39 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> když dorazí David, tak ten toho zblajzne za 15, o zbytek se podělíme
reagovat.. a se spaním si nemusíš dělat velké starosti (pokud teda kámoška není nějaká profi masérka apod
…) já to doženu ve zpátečním vlaku
- Úterý 8. září 2015 v 11:44 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr a Kubas> Klucííí ,tak je to napohodu. Nikdo další se mi nehlásí tak ubytko domluvím u kámošky grátis a v hospodě mi třeba nerozbijou hubu pánč jsem buknul 30cet míst.
reagovat - Neděle 6. září 2015 v 15:38 ® Padis
-
Já se tam ukážu asi v sobotu.
reagovat - Sobota 5. září 2015 ve 20:57 ® OBr reakce na …
-
skwor> „jenom“ kvůli výstavě tam třeba já osobně nejedu, jinak by to byl z Plzně sakra drahej špás… beru to jako náhradu za chytejáckej sraz, jako cestu za kamarády, který moc rád uvidím
reagovat - Sobota 5. září 2015 ve 20:19 ® Mysak1 reakce na …
-
skwor>
reagovat - Sobota 5. září 2015 ve 20:18 ® Mysak1 reakce na …
-
Klobasa> Neprospěl, ani v jednom si se nepřiblížil.
reagovat.Proto nebudu dávat Obrovi nový úkol. Ta básnička je takto: Na tÉ naši hané, só tam bochtE slanY,celY makem posepanY. A sorry ale Strážnice má k hané asi tak blízko ,jako z Tábora do práglu.
- Sobota 5. září 2015 v 17:00 ® skwor reakce na …
-
Klobasa> Asi spíš nepojedu. Chvíli jsem o tom uvažoval, ale přece jenom kvůli výstavě je to dost dlouhá štreka.
reagovat - Sobota 5. září 2015 v 10:51 ® Klobasa
-
skwor, OBr, Shrek> Pokud Někdo z Vás pojede vlakem tam a zpátky přes Prahu a v sobotu brzy ráno mě vzbudí v Praze, jedu taky.
reagovat - Sobota 5. září 2015 v 10:38 ® Klobasa reakce na …
-
Mysak1> a)Lóža nebo kaluža, b)jebačka i cikačka a to třetí slovo je velice těžké, zkusím tipnout čecháček, nebo tož ten tam od slavného
reagovatvaru
Prospěl jsem alespoň? Snad se Ondra nebude zlobit když mu dáš jinej úkol. Babička mě ještě naučila básničku: „Na tej našej Hané, só tam bochty slané, celé mákem posepané“. Přestože mi to nejde, narodil jsem se kdysi v Prostějově, teda nevím, ale napsali mi to do občanského průkazu a rodného listu
Pár letních prázdnin jsem jako malý hošík strávil ve Strážnici.
- Pátek 4. září 2015 ve 22:05 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> ok, domácí úkol: a) rybník ,b)soulož, c)plzeňák
reagovat - Pátek 4. září 2015 ve 21:59 ® kubas reakce na …
-
Mysak1> Oukej, já se možná podělím
reagovat. Teda když si na ně ale vzpomenu, tak spíš ne
.
- Pátek 4. září 2015 ve 21:54 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> na rychlokurzy jsem dobrej..zrovna příští týden jeden dokončuji
reagovat - Pátek 4. září 2015 ve 21:52 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> no tak tě tedy taky píšu a máš u mě ............ rychlokurz hanáčtěne.
reagovat - Pátek 4. září 2015 ve 21:47 ® Mysak1 reakce na …
-
kubas> o.k. zapisuju si a máš u mě klobáske.
reagovat - Pátek 4. září 2015 ve 21:05 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> hmmm..tak jsem prošvík ten tvůj klobásoid…ale taky si mě zapiš do notesu…budu bumbalík, spinkalík a doufám že né blinkalík
reagovat - Pátek 4. září 2015 v 18:32 ® kubas reakce na …
-
Mysak1>
Kubas – spinkalík a samozřejmě bumbalík
reagovat.
- Pátek 4. září 2015 v 17:33 ® Mysak1
-
HEJ CHYTEJÁCKÁ BANDO !!!!! Tlačí na mě všickni (su chudáček malinkej), jak z hospody tak z ubytovny.
reagovatPotřebuju alespoň zatím nezávazně počty účastníků zájezdu. Okolo výstaviště se už houfně bukují ubytovací kapacity a v hospodách v tu dobu firemní večírky. Takže pojdte sem do fóra : počet a spinkalík – bumbalík. Termín pátek 27.11. Čus myšák. Ja a prvni přehlášené má o mně klobásko. Od teďky.
- Pátek 28. srpna 2015 v 10:44 ® skwor reakce na …
-
OBr> Leo express je fajn, projel jsem s nimi letos skoro celou republiku a s ČD se to absolutně nedá srovnávat.
reagovat - Úterý 25. srpna 2015 ve 21:06 ® OBr reakce na …
-
Shrek> pokud mi do toho nic nevleze, tak jo… zatím mám v plánu LEO, kde prej dávají nějaký pěkný čtení na dlouhé tratě
reagovat - Úterý 25. srpna 2015 v 18:54 ® Shrek
-
Obr: pojedeš Ondro?
reagovat - Pondělí 24. srpna 2015 v 11:45 ® HaD reakce na …
-
Tomik> dlouhá noc
reagovat - Pátek 21. srpna 2015 ve 21:15 ® Tomik reakce na …
-
Mysak1> potáhnem to přes noc z pátka na neděli
reagovat - Pátek 21. srpna 2015 v 11:07 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> jasne že v patek. V patek v Olomuněcu a v sobotu každy na svojim
reagovat - Pátek 21. srpna 2015 v 10:34 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> ano, beru šachy a taky mušle…
reagovat - Pátek 21. srpna 2015 v 10:24 ® Mysak1
-
pro fšecke: a kdebeste chtěle teda pařet??? Z pátka na soboto nebo ze sobote na nedělo???
reagovat - Pátek 21. srpna 2015 v 10:21 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> Skoro, vlak tě vehodi normálně na nádro a nebodó tam čihat děcka ale já, abech tě na ovitanó lepnol jedno po lebeni.
reagovat - Pátek 21. srpna 2015 v 10:07 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> jestli jsem to dobře pochopil, tak ten vlak mi zastaví u samoobsluhy na náměstí a děti tam budou opékat strakatýho kocoura … tak to už jsem klidnější
Se mnou počítejte, když se nenaplní spací kapacity, pojedu nonstop a vychrním se ve vlaku na zpáteční cestě.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2015 ve 21:22 ® sethy
-
Mysak1> Jsem též pro.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2015 ve 21:01 ® Mysak1
-
OBr> Te Ondráško, Ostravské slovnik se mužeš strčet tak leda za klobók. Toďky nahané se bócá po hanácke a na tym nářeči vehořel ož nejeden ostravské senek.
reagovat