Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 487.029 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 20. srpna 2015 v 17:06 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> kluci, pošlete mi slovník, jsem mimo :-)

Mysak1> jsem z Plzně, já vypiju všechno :-D

reagovat
Čtvrtek 20. srpna 2015 v 1:09 ® džigit reakce na …

Mysak1> no eště Ty do něho rob,šaks nam tež nerozuměl :-D

reagovat
Středa 19. srpna 2015 ve 20:57 ® Mysak1 reakce na …

David H.> Tvl, si byl v Ostravě, že píšeš fajne? Hele bavil jsem se s majitelem hospody „u puškaře“ a co nás tak znám tak myslím že v nabídce chybí max žebra ale v tom nevidí problém a pokud se domluvíme tak je zrobi. Ceny jsou tam dost v pohodě (na centrum určitě) jen nevím co řeknete napivo . Točí staropramen a celý výstavpivo varu holba (ryzípivo z hor). Salonek je nehulící ,zbytek hospody se hulí. Od výstaviště je to co by kamenem dohodil. Jen bude asi potřeba se domluvit co nejdřív, protože v tu dobu už začínají firemní večírky.

reagovat
Středa 19. srpna 2015 v 15:34 ® HaD reakce na …
HaD

Mysak1> To zní fajne :-)

reagovat
Pondělí 17. srpna 2015 v 18:18 ® Mysak1

Vážení kolegové chytejáci. Pozjišťoval jsem nějaké info ohledně možností ubytování a minisrazíku v Olmiku během výstavy. Co mám vyzkoušené je restaurace u „puškaře“ cca 5 min od výstaviště. Znám se s majitelem a je schopen nám udělat i cenovku na minutková jídla, pro sebe bysme mohli mít salonek o kapacitě cca 50ti míst. Ubytko je možné zajistit cca dalších 5min opilecké chůze od hospody. Předpokládám ,že akce by proběhla z pátka na sobotu. Tak si to nechte projít hlavou a pokud se domluvíme tak ubytovnu musím bukovat závazně do konce září. Jedná se o ubytovnu „DHK ZORA“ dvou a tří lůžkové pokoje se soc. zázemím na patře. Cena 200kč za noc.

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2015 ve 14:34 ® Klobasa
Klobasa

To tady nějak zdechlo, do Olomóca daleko a David asi nemá čas a jezdí někde v Minicooperuchrr

reagovat
Neděle 9. srpna 2015 ve 23:58 ® Klobasa reakce na …
Klobasa

OBr> Tě asi moc neposílím s tyčkama k rajčatům. ( Leo se mi líbí)

reagovat
Neděle 9. srpna 2015 ve 23:13 ® OBr
OBr

…nakonec se stejne sejdem v ty/tom Olomouci… nepojede nekdo ze zapadu vlackem, trebas dostaneme vic casaku :-D

reagovat
Neděle 9. srpna 2015 ve 21:42 ® Shrek
Shrek

Ondro, já bych stejně nemohl, vyšlo to akorát tak, že jsem strávil sobotu v Praze a zařizoval nové (rozuměj jiné) auto… Ale napsané jsem to měl, to jako né že né, nezapomněl jsem.

reagovat
Neděle 9. srpna 2015 v 10:50 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Ajo, no vidíš, tablet si to opravuje tak, jak se mu to hodí. Mělo tam být samozřejmě „dopracovali“ ;-) .

CZ tým = Moraváci + 3, aby to byla aspoň plichta jo :-) ?

reagovat
Neděle 9. srpna 2015 v 0:31 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> co jste opravovali? Sice taky bumbám, ale už nerozumím ;-) Moraváci jsou v pohodě, naopak, ale budu potřebovat posilu to CZ týmu, abych na ně nebyl sám :-D

reagovat
Sobota 8. srpna 2015 ve 23:30 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Moraváci nic Ondro? To jsme to teda dopravovali :-) …

reagovat
Sobota 8. srpna 2015 ve 23:01 ® OBr reakce na …
OBr

Shrek> bejku, že jsme se domluvili, viď ? Stejně tady máme zákaz ohňů… ale příští rok s nějakou akcí počítám, Myšák se koneckonců pozval sám takže budu potřebovat doplnit stavy západočechů, aby nebyli v přesile ;-)

Mysak1> už je doma, prej to bylo super, asi ti jí budu poučet častěji ;-) ještě sehnat někoho na děti, letos mi ten Shrek nějak proklouznul mezi prsty.. pak budu mít parádní víkend sám pro sebe.

reagovat
Sobota 8. srpna 2015 v 5:40 ® Mysak1 reakce na …

Shrek> sorry, nestíhám jedu s obrovo manželkou na vodu.

reagovat
Pátek 7. srpna 2015 ve 20:56 ® HaD reakce na …
HaD

Shrek> V kolik? Stíhám? :-)) )

reagovat
Pátek 7. srpna 2015 v 17:45 ® Shrek
Shrek

Nechci vám do toho kecat, pánové, ale Obrova manželka jede tento víkend na vodu a on chudák zůstává sám na chatě… Takže sraz dnes večer u Obra??

reagovat
Středa 5. srpna 2015 ve 13:52 ® HaD reakce na …
HaD

kubas> :-D

reagovat
Středa 5. srpna 2015 ve 13:45 ® kubas reakce na …
kubas

David H.> Voda je jen záminka pro ty, kteří si to nedokáží sami před sebou obhájit :-D . Ohnivá musí stačit pivo .

reagovat
Středa 5. srpna 2015 ve 12:02 ® HaD
HaD

:-)) ) Chceme u toho i nějakou vodu, nebo jen ohnivou vodu? :-D DD

reagovat
Středa 5. srpna 2015 v 10:09 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1> Ty tu radost Obrovi musíš taky hnedka zkazit :-) .

reagovat
Středa 5. srpna 2015 v 9:58 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> já ti dám kleštěnce 9-) to forum jsem četl, jen ta tvá zmínka byla taková nesmělá, proto to připomínám i zde :->

reagovat
Středa 5. srpna 2015 v 8:58 ® Mysak1 reakce na …

kubas> a Obr : Volové ,kdybyste si řádně přečetli fórum Československý rybář- nová výstava? tak zjistíte ,že jsem o tom psal už dávno.

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 ve 23:06 ® igorvesel
igorvesel

Škoda, že tento rok nebude " Zraz Chytej.cz 2015". Dúfam, že na budúci rok sa to poriadne zorganizuje plnej zbroji. Mysak1 tak sa to má spravne upratať do poslednej kvapky. Dávid poriadne si ruky vylieč a neorganizuj na poslednú chvíľu. Verím, že sa na budúci rok stretneme ako vždy Jestřabiciach.

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 ve 23:00 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Vytřepaný, nevytřepaný, chuť zůstala a domácí je prostě domácí pivo …

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 ve 22:42 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> nejdřív musím sklidit, letos to asi bude bída, je děsný sucho..ale něco z toho vymačkám a soudek radši nechám doma, abych to zase nevytřepal, jako letos v Brně

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 ve 22:31 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Rád :-) . Co dobrého připravíš pivo ?

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 ve 22:27 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> to si vypiješ pivo

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 ve 22:19 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Na to, že ten nápad pochází ze z Plzně to není vůbec špatný :-) .

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 ve 21:57 ® OBr
OBr

A co si dát spicha na té nové kontrakčně prodejní výstavě v Olomoucku? Sice nevím, jestli to je ještě území bílých, nebo apačů, neb tam divně mluví, ale jako záminka by to šlo, ne? Koukal jsem, že mi z Plzně natáhli koleje až na místo, z Prahy jede nějaký LEO Express, takže když mi budou dávat ty jejich časáky k jízdence, může to být celkem podařená jízda 9-)

reagovat
Úterý 4. srpna 2015 v 11:47 ® HaD
HaD

Mysak1> přesně tak :-D DD

reagovat