Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 487.029 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. srpna 2015 v 17:06 ® OBr reakce na …
-
džigit> kluci, pošlete mi slovník, jsem mimo
Mysak1> jsem z Plzně, já vypiju všechno
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2015 v 1:09 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> no eště Ty do něho rob,šaks nam tež nerozuměl
reagovat - Středa 19. srpna 2015 ve 20:57 ® Mysak1 reakce na …
-
David H.> Tvl, si byl v Ostravě, že píšeš fajne? Hele bavil jsem se s majitelem hospody „u puškaře“ a co nás tak znám tak myslím že v nabídce chybí max žebra ale v tom nevidí problém a pokud se domluvíme tak je zrobi. Ceny jsou tam dost v pohodě (na centrum určitě) jen nevím co řeknete na
reagovat. Točí staropramen a celý výstav
varu holba (ryzí
z hor). Salonek je nehulící ,zbytek hospody se hulí. Od výstaviště je to co by kamenem dohodil. Jen bude asi potřeba se domluvit co nejdřív, protože v tu dobu už začínají firemní večírky.
- Středa 19. srpna 2015 v 15:34 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> To zní fajne
reagovat - Pondělí 17. srpna 2015 v 18:18 ® Mysak1
-
Vážení kolegové chytejáci. Pozjišťoval jsem nějaké info ohledně možností ubytování a minisrazíku v Olmiku během výstavy. Co mám vyzkoušené je restaurace u „puškaře“ cca 5 min od výstaviště. Znám se s majitelem a je schopen nám udělat i cenovku na minutková jídla, pro sebe bysme mohli mít salonek o kapacitě cca 50ti míst. Ubytko je možné zajistit cca dalších 5min opilecké chůze od hospody. Předpokládám ,že akce by proběhla z pátka na sobotu. Tak si to nechte projít hlavou a pokud se domluvíme tak ubytovnu musím bukovat závazně do konce září. Jedná se o ubytovnu „DHK ZORA“ dvou a tří lůžkové pokoje se soc. zázemím na patře. Cena 200kč za noc.
reagovat - Čtvrtek 13. srpna 2015 ve 14:34 ® Klobasa
-
To tady nějak zdechlo, do Olomóca daleko a David asi nemá čas a jezdí někde v Minicooperu
reagovat - Neděle 9. srpna 2015 ve 23:58 ® Klobasa reakce na …
-
OBr> Tě asi moc neposílím s tyčkama k rajčatům. ( Leo se mi líbí)
reagovat - Neděle 9. srpna 2015 ve 23:13 ® OBr
-
…nakonec se stejne sejdem v ty/tom Olomouci… nepojede nekdo ze zapadu vlackem, trebas dostaneme vic casaku
reagovat - Neděle 9. srpna 2015 ve 21:42 ® Shrek
-
Ondro, já bych stejně nemohl, vyšlo to akorát tak, že jsem strávil sobotu v Praze a zařizoval nové (rozuměj jiné) auto… Ale napsané jsem to měl, to jako né že né, nezapomněl jsem.
reagovat - Neděle 9. srpna 2015 v 10:50 ® kubas reakce na …
-
OBr> Ajo, no vidíš, tablet si to opravuje tak, jak se mu to hodí. Mělo tam být samozřejmě „dopracovali“
.
CZ tým = Moraváci + 3, aby to byla aspoň plichta jo
reagovat?
- Neděle 9. srpna 2015 v 0:31 ® OBr reakce na …
-
kubas> co jste opravovali? Sice taky bumbám, ale už nerozumím
reagovatMoraváci jsou v pohodě, naopak, ale budu potřebovat posilu to CZ týmu, abych na ně nebyl sám
- Sobota 8. srpna 2015 ve 23:30 ® kubas reakce na …
-
OBr> Moraváci nic Ondro? To jsme to teda dopravovali
reagovat…
- Sobota 8. srpna 2015 ve 23:01 ® OBr reakce na …
-
Shrek> bejku, že jsme se domluvili, viď ? Stejně tady máme zákaz ohňů… ale příští rok s nějakou akcí počítám, Myšák se koneckonců pozval sám takže budu potřebovat doplnit stavy západočechů, aby nebyli v přesile
Mysak1> už je doma, prej to bylo super, asi ti jí budu poučet častěji
reagovatještě sehnat někoho na děti, letos mi ten Shrek nějak proklouznul mezi prsty.. pak budu mít parádní víkend sám pro sebe.
- Sobota 8. srpna 2015 v 5:40 ® Mysak1 reakce na …
-
Shrek> sorry, nestíhám jedu s obrovo manželkou na vodu.
reagovat - Pátek 7. srpna 2015 ve 20:56 ® HaD reakce na …
-
Shrek> V kolik? Stíhám?
reagovat)
- Pátek 7. srpna 2015 v 17:45 ® Shrek
-
Nechci vám do toho kecat, pánové, ale Obrova manželka jede tento víkend na vodu a on chudák zůstává sám na chatě… Takže sraz dnes večer u Obra??
reagovat - Středa 5. srpna 2015 ve 13:52 ® HaD reakce na …
-
kubas>
reagovat - Středa 5. srpna 2015 ve 13:45 ® kubas reakce na …
-
David H.> Voda je jen záminka pro ty, kteří si to nedokáží sami před sebou obhájit
reagovat. Ohnivá musí stačit
.
- Středa 5. srpna 2015 ve 12:02 ® HaD
-
reagovat) Chceme u toho i nějakou vodu, nebo jen ohnivou vodu?
DD
- Středa 5. srpna 2015 v 10:09 ® kubas reakce na …
-
Mysak1> Ty tu radost Obrovi musíš taky hnedka zkazit
reagovat.
- Středa 5. srpna 2015 v 9:58 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> já ti dám kleštěnce
reagovatto forum jsem četl, jen ta tvá zmínka byla taková nesmělá, proto to připomínám i zde
- Středa 5. srpna 2015 v 8:58 ® Mysak1 reakce na …
-
kubas> a Obr : Volové ,kdybyste si řádně přečetli fórum Československý rybář- nová výstava? tak zjistíte ,že jsem o tom psal už dávno.
reagovat - Úterý 4. srpna 2015 ve 23:06 ® igorvesel
-
Škoda, že tento rok nebude " Zraz Chytej.cz 2015". Dúfam, že na budúci rok sa to poriadne zorganizuje plnej zbroji. Mysak1 tak sa to má spravne upratať do poslednej kvapky. Dávid poriadne si ruky vylieč a neorganizuj na poslednú chvíľu. Verím, že sa na budúci rok stretneme ako vždy Jestřabiciach.
reagovat - Úterý 4. srpna 2015 ve 23:00 ® kubas reakce na …
-
OBr> Vytřepaný, nevytřepaný, chuť zůstala a domácí je prostě domácí
reagovat…
- Úterý 4. srpna 2015 ve 22:42 ® OBr reakce na …
-
kubas> nejdřív musím sklidit, letos to asi bude bída, je děsný sucho..ale něco z toho vymačkám a soudek radši nechám doma, abych to zase nevytřepal, jako letos v Brně
reagovat - Úterý 4. srpna 2015 ve 22:31 ® kubas reakce na …
-
OBr> Rád
reagovat. Co dobrého připravíš
?
- Úterý 4. srpna 2015 ve 22:27 ® OBr reakce na …
-
kubas> to si vypiješ
reagovat - Úterý 4. srpna 2015 ve 22:19 ® kubas reakce na …
-
OBr> Na to, že ten nápad pochází ze z Plzně to není vůbec špatný
reagovat.
- Úterý 4. srpna 2015 ve 21:57 ® OBr
-
A co si dát spicha na té nové kontrakčně prodejní výstavě v Olomoucku? Sice nevím, jestli to je ještě území bílých, nebo apačů, neb tam divně mluví, ale jako záminka by to šlo, ne? Koukal jsem, že mi z Plzně natáhli koleje až na místo, z Prahy jede nějaký LEO Express, takže když mi budou dávat ty jejich časáky k jízdence, může to být celkem podařená jízda
reagovat - Úterý 4. srpna 2015 v 11:47 ® HaD
-
Mysak1> přesně tak
reagovatDD