Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 487.533 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. října 2014 ve 13:01 ® kubas reakce na …
-
džigit> Neboj, já beru jen vláčku, takže se budu mobilně pohybovat
reagovat.
- Čtvrtek 9. října 2014 ve 12:58 ® džigit reakce na …
-
kubas> až nam lehneš na flek,spadnem na Tě! Já-115,Myšak-105,CLeo-100… atd.
reagovat - Čtvrtek 9. října 2014 ve 12:38 ® kubas reakce na …
-
džigit> Doufám, že tolerantně
reagovat. Budete v přesile
- Čtvrtek 9. října 2014 ve 12:30 ® džigit reakce na …
-
kubas> my Ti to pak vysvětlime
reagovat - Čtvrtek 9. října 2014 ve 12:01 ® kubas reakce na …
-
džigit> Pak že jsou „Brňaci netolerantni“
reagovat.
- Čtvrtek 9. října 2014 v 11:38 ® džigit
-
kamarádi „v prutu“, chtěl bych poprosit o ponechání volného označeného místa pro Ostravu a okolí.Budeme mít velký „cirkus“, tak ať se vlezem na kusek rovne plochy a krz Mysakem dovezeneho proviantu i poblíž „pařplacu“, taktéž ze zvyku,bo tu sem pokaždé
reagovat
Díky za pochopení - Čtvrtek 9. října 2014 v 10:24 ® džigit reakce na …
-
Mysak1> mi vem klidně kilo
reagovat - Čtvrtek 9. října 2014 v 10:00 ® tucnak11
-
Zavidim vam poslednio zdravi nefahti, bojoval jsem s rakem
reagovatzatym jsem s nim vyhral
klepeta mam jeho zaramkovane a visi na zdi
,to je tym že malo piju slivovice a neproplahuji moje zanesene bordelem stare potrubi.
ač vam to kouše kamaradi, samozžejme vyhlastajte i zamě doufam že pryšti rok pojedu s vama.
to bym byl velmi rat
- Čtvrtek 9. října 2014 v 8:38 ® Padis reakce na …
-
revoke-Určitě sebou něco vezmu
reagovat - Čtvrtek 9. října 2014 v 8:37 ® Padis
-
tak zítra už budu na cestě.Již teď se těším
reagovat - Čtvrtek 9. října 2014 ve 4:55 ® revoke
-
Vrtáky nechte doma a raději toho vezměte víc na zahřátí!
reagovat - Čtvrtek 9. října 2014 v 0:19 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> Hurááá,povedlóó, Ondřeji, fakt povedlóó , se mi to podařilo tak jak jsem si to představoval,teď jsem to ještě celý dal do alobalu i s kořením a počkám až v sobotu ráno dorazíš.
reagovatPočkám až dojedeš. Myšák.
- Středa 8. října 2014 ve 22:14 ® HaD
-
První kolo nákupů na zajištění plných žaludků je za námi. Zítra pokračujeme
reagovat - Středa 8. října 2014 ve 20:19 ® Mysak1
-
Shrek>
Shrek> sereš, pohrdl jsi tvarůžkama, tak je vemu jen Hadovi, (nezasloužíš si) A to tě ještě neznám. A teď pro všechny: chcete -li někdo originální tvargle .z Loštic tak pisněte do zítřejší 14té hod a já s palcem Vám je dovezeme. Můžeme Vám je vzít v podnikové prodejně za lepší cenovku než je v kaufech po cz. Nebo t.č. na mě 734 30 50 34. Jdou nechat udělat různý mixy ze specialit.
reagovat - Středa 8. října 2014 v 16:41 ® Shrek reakce na …
-
Klobasa> ta sema by mě zajímala. Vem prosim oba a v pátek v noci po desátém pivu o tom pokecáme. ..
reagovat - Středa 8. října 2014 ve 13:15 ® Klobasa
-
sethy> Já mu přidám beranici a sněhule, vrtáků tam myslím bude dost
reagovat - Středa 8. října 2014 v 9:11 ® sethy reakce na …
-
Shrek> Mám mu vzít vrták?
reagovat - Středa 8. října 2014 v 8:58 ® Klobasa
-
Zdravím všechny, vím že na srazech funguje i obchod, a tak se touto cestou chci zeptat, jestli někdo nemá zájem o dva sumcařské pruty a jeden starý, ale kvalitní naviják roen (ten střední)?? Po kladné odpovědi nebo zájmu vše dovalím do Jestřabic. Pruty jsou oba v délce 240 cm. z plného laminátu. Stará kvalitní Sázava a nový nepoužívaný Raptor Sema Lenešice, vhodné na položenou i na sumcovláčku. Nechci bosou nohou dráždit kobru (vousáče), i když se mi občas na ultralehkou připlete do cesty, není to má cílová rybka a tudíž tyto klacky používat nechci a nebudu. V případě zájmu se prosím ozvěte dnes do 22:00 hod.a cenu domluvíme ihned, nebo na místě činu- podle promile v krvi
reagovat.
- Středa 8. října 2014 v 6:54 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> Tss, jsem daleko odolnější než „nějakej“ rožeň.
reagovat - Středa 8. října 2014 v 5:41 ® Shrek
-
Radim tam bude čekat na dírky…
reagovat - Středa 8. října 2014 ve 4:45 ® sethy reakce na …
-
revoke> To tam zůstaneš do příštího roku?
reagovat - Úterý 7. října 2014 ve 21:52 ® OBr reakce na …
-
revoke> drž mi fleka na D1
reagovat - Úterý 7. října 2014 ve 21:27 ® revoke reakce na …
-
Robur> Dobrý dotaz!
Jinak kdyby někdo chtěl, vyjíždím kolem poledne z Jihlavy (ale zpět už nejedu).
reagovat - Úterý 7. října 2014 ve 21:23 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> hele, abys sis nestrhnul závit, víš jak dopadl Džigitovo rožeň … já mám kamarády rád, ale že bych se pro ně až tak přetrhnul, jak ty tady naznačuješ..buď jsi blázen a nebo tuplovanej blázen
reagovatA nejvíc mne štve, že při svej smůle chytnu na D1 štau, nebudu moc ochutnat proviant z kufru, dorazím až na kostičky a doma zapomenu vláčák
- Úterý 7. října 2014 ve 20:22 ® Mysak1
-
David H.> Pche ,Robur má ročník 2007 ,tehdá to byla kvalitka.
reagovatA jinak ,právě makám na další srazopochoutce tak držte pěsti ať sa to povede a dá sežrat. Jen nevím kdy tendle týden dospím,snad ne o víkendu.
- Úterý 7. října 2014 v 19:49 ® Robur
-
jak to bude s fotbalovým přenosem? Bude?
reagovat - Úterý 7. října 2014 v 19:48 ® Robur
-
pche, to jsou tlachy, jednou se ty hrozny vylisují a pak to kvasí. Kdo má burčák na kšeft, lisuje a sklízí dle potřeby nebo než ho dožene plíseň a špačci. Skladování také udělá svoje. Jak hroznů, tak moštu. Jaký je rozdíl mezi burčákem zse slovenských, maďarských, rakouských nebo našich hroznů? Žádný, akorát někdo může řešit, zda jde o částečně zkvašený mošt. To je jako bych nemohl používat pro náš burčák slovo šturm. Ale ve výsledku piju to samé. Samozřejmě optimální je, když je to správně rozjeté, ale to by člověk stejně musel sedět ve sklípku.
reagovat - Úterý 7. října 2014 v 19:30 ® Shrek reakce na …
-
spike> hodím prut na Emu
reagovat - Úterý 7. října 2014 v 17:28 ® sethy
-
David H.> Tak třeba to má podchycené a ty dvě hodiny budou přesně v době kdy ho doveze
reagovat - Úterý 7. října 2014 v 16:27 ® spike
-
Shrek> Beru tě za slovo a jestli tě uvidím hodit prut na kapra tak uvidíš hod šrekovým prutem do dálky
reagovat