Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 487.645 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:38 ® Shrek reakce na …
Shrek

kubas> chacháááá, takže Ty? Zítra musím zajít pro krmítkovou směs, vytuním to PVA sáčkem s nějakým sajrajtem :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:37 ® igorvesel reakce na …
igorvesel

Shrek> nazdar, ešte pridám jednu disciplínu. Hod plnou S-bombou na ciel.

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:29 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Kundo špatná zlá… S takovou asi nikdo :-) . Počkej abych si nevzal jinej kalibr :-) .

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:23 ® Shrek reakce na …
Shrek

haháááááá, vyhlašuji soutěž „tref si svého boataře“. Závodí se ve třech kategoriích – feeder olovo do 40g, klasické olovo do 100g, nabitý krmelec 150g a výše… Speciální disciplína je střelba prakem halibut peletou… Kdo bude na tom boatu?? :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:16 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> No pokud bude mít trauma z medvědů a probudí se v noci, tak jim bude chtít uplavat, o tom žádná…

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:14 ® kubas reakce na …
kubas

Mysak1> Ty wole, vy chcete krmit duháci? Já jsem tajně doufal, že kapraři tam letos nebudou :-) . Jakože jednu chytrou hlavu napadlo vzít si třeba boat na duháci a to se s nahazováním 100g olov moc neshoduje :-) .

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:13 ® džigit reakce na …

Mysak1> jestli to nenarvu do auta,vezeš se to zpět! :-/

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:09 ® Padis reakce na …
Padis

kubas>Jo hlasivky potrénuji a to by nebylo.Ema skoči na břeh pak sama :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:08 ® Shrek reakce na …
Shrek

Vágnere neser!!!!!!!! :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 21:05 ® sethy
sethy

Kdo chce špunty do uší? Kolik vzít kusů? V práci toho máme mraky, takže není problém (jen na kluky ve výrobě zas nic nezůstane :-D )

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 20:49 ® Shrek reakce na …
Shrek

kubas> myslíš, že i letos poplave na druhou stranu? :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 20:36 ® Mysak1 reakce na …

džigit> :-P pivo :-P pivo :-P

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 20:34 ® Mysak1 reakce na …

sethy> :-P tak to se tam potkáš s Roburem:-P ,když už tam budete tak nám zakrmte. Dík.pivo

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 20:28 ® kubas
kubas

toupal> Doufám, že už ladíš hlasivky a otužuješ se :-) .

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 20:27 ® HaDová reakce na …
HaDová

jj psal jsi mi mail, tak jsem ti nepsala. Jak to teda máš? Přijedeš? Aspoň máš 2 víkendy pro sebe, no né?

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 20:20 ® Shrek
Shrek

Toupal> Martine, my dorazíme v pátek ráno, tak tam zaber ten flek jako vloni, my dáme stan zase pod strom… Večer dáme s Chradišťááá P.S. Nejdál to nemáš Ty, nýbrž my!!! :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 18:16 ® sethy
sethy

Mysak1> No já až včera zjistil že su o týden napřed :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 18:08 ® Robur reakce na …
Robur

HaDová> nic mně nedošlo, ale sanžím se to menežovat. Zatím jsem si to zařídil tak, že jsem si uvolnil tuto sobotu a neděli a v pondělí zjistitl, že sraz je o týden později.

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 17:57 ® džigit reakce na …

Mysak1> a rozměry snad možeš, ni?

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 17:32 ® Mysak1 reakce na …

džigit> ó děkuji,děkuji. Však víš ,já jsem takový stydlivý chlapec a vás už znám.;-) Jo a foto nepošlu,nepošlu ,ať sa máš na co těšit.:-P

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 15:38 ® džigit reakce na …

Mysak1> nevim na co?Esik krz fleku,tuš to se myslim je jasne a rožeň sme měli na živansku hen taky. Jo a pokud se jedna o to,co dovezeš,tak tež nevim nic.Hoď foto ;-)

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 15:27 ® Mysak1 reakce na …

džigit> Tak za a) jsi mi neodpověděl :-( a za b) kdyby byl problém možu taky nějaký rožeň vzít. A nebo dáme dokupy z teho co ti dovezu. :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 14:40 ® džigit reakce na …

HaDová> nejhorší,že ti ko.oti nic neřekli a já to kontroloval až včil,bo to chtěl kery na fikend :-((

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 14:30 ® HaDová reakce na …
HaDová

sakriš

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 14:08 ® džigit reakce na …

HaDová> já 99,99% ;-) Enem mam problem s tym rožněm.Vratili mi ho a ja včil zjistil,že mi strhli závity a ty vidle se protáčí :-(( Nevim,jestli to stihnu někde opravit…

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 14:04 ® HaDová
HaDová

Všem přihlášeným! Tento týden jsem rozesílala maily těm, kteří neuhradili, zda přijedou. Nemusíte platit předem, ale potřebujeme vědět, zda přihlášení se skutečně dostaví. Už budeme začínat s velkými přípravami a co nejpřesnější počet lidí mít je dobrý :-) . Dík

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 13:38 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> lumpe, plánuj si co chceš, ještě že tam bude David a jeho Chytej squadra … ti mě určitě o hladu nenechají, případně se vecpu do „Ema“ týmu a pojím něco sýra z jejich zásob ;-)

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 12:57 ® Mysak1 reakce na …

OBr> Nééézbydou, nééézbydou,plánuju to vytvořit z vykoštěných pašíkových součástek. 9-) )

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 12:48 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> jednou z vážených ctností dobrého člověka je umění odříkání a přenechání svých nejlepších kousků potravy potřebným.

Já pojedu dalekou cestu, takže budu potřebný až až a jestli na mě zbydou jen kosti, za trest na vás zbydou jenom prázdný lahváče .. jen teda nevím, jak pak dojedu dom =-|

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 ve 12:33 ® Mysak1

OBr> Furt přemýšlím nad tou krkovicí nadívanou bůčkem. Jestli se mi to povede realizovat tak ti ji vyfotím, protože ti ji zežerem už v pátek a ty dorazíš až v sobotu. :-P

reagovat