Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 487.836 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 20. května 2014 v 19:08 ® kubas reakce na …
kubas

David H.> Tak určitěéé :-D .

reagovat
Úterý 20. května 2014 v 19:00 ® HaD
HaD

Koukám, že tedy asi budu předběžně volat do Jestřabic, že :-)

reagovat
Úterý 20. května 2014 ve 13:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Robur> nehraj vlnky a drž nám OV fleka,vem Lexu my vemem naši slečnu fon Chantal, Širda

reagovat
Úterý 20. května 2014 ve 12:13 ® džigit reakce na …

Mary> ále, a copak akce Sanybój? :-))

reagovat
Úterý 20. května 2014 v 8:47 ® Robur reakce na …
Robur

Mary> já bych taky jel jinam. Problém je, kam?

reagovat
Pondělí 19. května 2014 v 15:07 ® Mary reakce na …
Mary

kubas> Teda, vy jste se rozjeli, se ani nemusím bát, když Ukrajina ustřihne plyn.

Jako opakovaný vtip není vtipem, tak jezdit na stejné místo každý rok, také není ono.

reagovat
Neděle 18. května 2014 ve 23:02 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> No to je fakt, stačilo jen škrtnout :-D . Nejhorší je, že člověk nemohl ráno ani na záchod, protože návrat do chatky zkrátka nebyl možný :-D .

reagovat
Neděle 18. května 2014 ve 23:00 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> jj, plynový masky se na srazech docela hodí :-D ..ale já tu svou nedám, sám mám málo ;-) .. a v Jestřabkách pro jistotu postavím stan o kus dál, jak jsem pozoroval ráno kuřáky kolem vchodu, čekal jsem každou chvíli menší explozi…

reagovat
Neděle 18. května 2014 ve 22:52 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Asi jo, jediné co ovšem chybělo ve výbavě chatky byla plynová maska :-) . To bych zavedl na chytejsraz jako povinnou výbavu zázemí :-D .

reagovat
Neděle 18. května 2014 ve 22:49 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> dřevorubecká chatka prostě …:-D

reagovat
Neděle 18. května 2014 ve 22:16 ® kubas reakce na …
kubas

Tomik> To slyšeli i na druhé straně přes kopec, natož my sousedé :-D . Ale nám to nevadilo, v chatce to slyšet naštěstí nebylo :-) .

reagovat
Neděle 18. května 2014 ve 21:48 ® Tomik
Tomik

Za mě jednoznačně Jestřabice…

Kubas> málo jsi pil, když jsi slyšel chrápání..;-)

reagovat
Neděle 18. května 2014 v 17:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

O.k., řeknu Sharkcomovi, že ho tam nechceš, že chrápal :-D

reagovat
Neděle 18. května 2014 v 16:23 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Přesně tak, jednoznačně Jestřabky, není o čem vůbec :-) . A s tím místem nevím, to chrápání probouzelo medvědy na slovenských hranicích a jeseteři se na to taky moc netvářili :-D .

reagovat
Neděle 18. května 2014 v 16:18 ® Shrek
Shrek

Dříve jsem řešil problematiku cesty – chtěl jsem to co nejblíž. Dnes již řeším jiné a praktické věci – beru Jestřabice s luxusním WC. Zabírám si místo opět nahoře vedle Tomíka, Kubase a jiné zdejší náplavy. Myslím si, že stejně ty Jestřabky nic netrumfne a Davidovi tím pádem odpadá jakákoliv starost s domlouváním nového místa. Šlesingerovi nám vyšli – myslím si – vstříc ve všem. Takže za mě Jestřabice!!

reagovat
Sobota 17. května 2014 v 6:58 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé ožrat se dá všude, ale krásně si zachytat a odpočinout jen v Jestřabici,ale bohužel je hodně majitelů soukromáků kteří tvrdí co tam mají ryb a po týdnu zjistíte, že lhali a nasraní jedete domů. Na svých toulkách jsme si nejvíc zachytali na Hrázkách ve Žďáru nad Sázavou, tam majitel opravdu nekecal má to krásně zarybněné a druhý revír byl v Zaječí na pískovně u Nových Mlýnů a třetí na Jestřabicích. Nebudu pomlouvat revíry, kde jsme zaplatili spoustu peněz bez sociálek a hygieny kde majitel nám tvrdil, že tam má hodně jeseterů dokonce i obrovské vizy,ale chytli jsme jen pár mírových kapříků, přesto je ale možné že ryby chytat neumíme a proto brzdím v rozpravě. Myslím si, že Jestřabice jsou výhodné po všech stránkách a usnaňují práci i organizátorům, proto se přikláníme k opětovnému srazu v Jestřabicích,ale prosím Roberta ať nám zabukuje alespoň 4 m/2 pro nás Ostravaky, Širda

reagovat
Pátek 16. května 2014 v 10:39 ® Robur
Robur

jediný problém je, že každý jiný sraz krom Jestřabického byl o 30% horší.

Dobrá Voda – pstruží rybník bez pstruhů, stanování nic moc.

Někde u Plzně – slabota ohledně ryb

Jižní Čechy kdesi pod Orlíkem – nulová vstřícnost majitele.

Kouty – už jsou malé, navíc jen vláčka

Ostrov – rozestrkanost účastníků, buď se dalo jen chlastat nebo jen chytat a kakalo se na poli za horizontem:-) .

Abych nekecal, co se zeptat třeba Kinského, zda by nám nepronajal nějaký svůj chovný rybník třeba na 3 dny. Myslím, že je to slušný zisk, navíc by nepřišel o jedinou rybu a třeba by se dal přesvědčit, že jsme slušní lidé. A má revíry uprostřed republiky.

reagovat
Pátek 16. května 2014 v 9:05 ® Mysak1

Neplašte,co já vím tak David v Brně říkal,že ho jestřabky lákají ale ještě prý uvidí. Teď ho nechte chytat.

reagovat
Pátek 16. května 2014 v 8:16 ® Mary reakce na …
Mary

OBr> Já vás trefím asi oba :-93; . Nevím , co se řešilo v Brně, ale změna potěší. Do Jestřabek bych mohla na dálnici chrr , usnout. Do Jestřabek chtěj všichni, co to maji blízko. Sic je pravda, že tam dobré zázemí a dobře zarybněno, ale někdo jede jenom na sraz. Tak Davide, povídej.

reagovat
Čtvrtek 15. května 2014 ve 20:56 ® OBr reakce na …
OBr

Mary> jo, v Brně se řešily Jestřabky, tu cestu prej máme ze západu dobře najetou, když jsme trefili loni, tak prej trefíme i letos :-D

reagovat
Čtvrtek 15. května 2014 ve 20:53 ® sethy reakce na …
sethy

Mary> Jestřabice, regul už má beztak rezervované všechny chaty :-D

reagovat
Čtvrtek 15. května 2014 v 11:12 ® Mary
Mary

Zdravím, jeden malej dotaz. Davide na FB jsi se zmiňoval o srazu, už aby to zase bylo. Je již nějaký předpoklad, kde to bude? :-)

reagovat
Čtvrtek 26. září 2013 ve 20:48 ® džigit

malé ohlédnutí…
http://www.casrock.cz/…zi-marcela-w

reagovat
Úterý 24. září 2013 v 8:50 ® Mary
Mary

Robur> Ty si přečti alespoň 2×, co jsem napsala. A na Pepovo udírnu se můžeš podívat v dámské jízdě.:-P

reagovat
Pondělí 23. září 2013 ve 20:56 ® HaD
HaD

Oni tu taky sem tam nějací jsou, ale nikdy jsem se pořádně netrefil. Vždy je předběhli tloušti.

reagovat
Pondělí 23. září 2013 v 19:05 @ Palivec reakce na …

David H.> Jinak v okolí mám jiných vod s výskytem mníků dost. Jen na ně jít. Že by nebyli mníci v jihočeských potocích a řekách? To se mi ani věřit nechce. Druhá věc je, či je možné je na dané vodě lovit.

http://ekolist.cz/…jednovouseho

Výskyt v ČR
Mník obývá především čisté tekoucí vody lipanového a parmového pásma a kromě nich i některé údolní nádrže s čistou chladnou vodou. Legendární byl jeho výskyt na ÚN Lipno, kde se lovilo množství velkých jedinců. Dnes mníků na Lipně ubylo, ale jejich stavy se pomalu obnovují na některých říčních revírech. Za všechny je možno jmenovat Vltavu nad Lipnem, Jihlavu apod. Na mnoha místech jeho výskyt uniká pozornosti. http://www.mrk.cz/…_jednovousy/

reagovat
Pondělí 23. září 2013 v 19:00 @ Palivec reakce na …

David H.> Napsal jsem ,že se na ni nedají mníci dnes chytat. Je to údajně voda s převládající obsádkou lipana, což je absolutní blbost, jen blbá byrokracie. Ale možná, že dobře. K problémům s mými starými žilami na hnátech, asi to vymrzání při lovu mníků napomohlo. Oni berou nejlíp, když je zima a třou se, když má voda 4C. Ale zažil jsem v minulosti vysokou aktivitu i když nemrzlo, ale tekla vysoká kalná voda plná dežďovek. Tehdy jsem zaznamenal nikde (nenašel jsem) nepopsaný jev: mníci aktivně lovili ve sloupci a když jsem dal dole olovo a házel dežďovku jen její hmotností, brali ji hned pod hladinou nad jámou cca 1 metr. Zažil jsem to jen jednou…Pěkného mníka jsem nechytil už několik let. Hmm, ani jsem na nich nebyl.

reagovat
Pondělí 23. září 2013 v 17:58 ® HaD
HaD

Palivec> no závidím, vodu s mníky na dostřel nemám :-)

reagovat
Pondělí 23. září 2013 v 15:12 ® peta128 reakce na …
peta128

OBr>Mě taky,jen se vždy modlím,aby to neuspalo řidiče:-D

reagovat
Pondělí 23. září 2013 ve 14:26 ® OBr
OBr

peta128> na té dddddddé1 se dobře uspává dítě :->

reagovat