Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 487.926 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. září 2013 v 11:10 ® kubas reakce na …
-
Prutos> Prodlevu ve chrápání jsem taky zpočátku nezaznamenal, ale toho čerstvého vzduchu si nešlo nevšimnout
reagovat..... To je fakt, ale stejně to dneska vidím na zeleninový salát a Boleslav to nebude
.
- Pondělí 2. září 2013 v 11:08 ® OBr reakce na …
-
kubas> hmm, zajímavá teorie, maskovat své nutkání za potřebu čerstvého vzduchu.. docela to zapadá, mě bylo divné, proč se ráno při hovoru vždycky tak červenal, je to lišák
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 11:05 ® Prutos reakce na …
-
Kubas: Já ti nevim, žádnou prodlevu ve chrápání jsem nad ránem nezaznamenal…
reagovat
a taky jakejpak detox, samý dobrý věci se tam konzumovaly - Pondělí 2. září 2013 v 11:01 ® kubas reakce na …
-
OBr> To je pravda, regulus se pravidelně nad ránem vytrácel z chatky
reagovat… Toho si nedalo nevšimout, jelikož těch vzácných 2×5 vteřin proudu čerstvého vzduchu bylo velmi osvěžujících
.
- Pondělí 2. září 2013 v 10:53 ® OBr reakce na …
-
kubas> hele, oni byli tak na ráně, že to mohl bejt klidně i někdo z chatky Věčného smradu
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 10:30 ® kubas reakce na …
-
OBr> No a vedle byl hnedka Alivio, takže kdoví
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 10:26 ® OBr reakce na …
-
David H.> si taky říkám, jestli to je opravdu od ryby, ten jejich rudej stánek vypadal s malou lucerničkou vcelu pozoruhodně
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 10:22 ® HaD reakce na …
-
Lenča> a kdepak máš tu modřinu?
reagovat)
- Pondělí 2. září 2013 v 10:13 ® kubas reakce na …
-
Gásper> Oproti tomu, na co si zvyklý, tak určitě
reagovat. No chtělo by to tak týdenní detox dovču po srazu, to je fakt
.
- Pondělí 2. září 2013 v 10:07 ® casper reakce na …
-
kubas> máš recht! ten byl sakra dobrej!!!! ale dneska jsem myslel, že ani nevstanu
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 9:55 ® Martin Chmelík
-
Tak si tu pročítám příspěvky a je mi líto, že jsem se letos nemohl zúčastnit. Jako vždy zřejmě parádní akce plná skvělých lidiček, dobrot a možná i rybolovu. Tak snad příští rok, jdu zamáčknout slzu v oku. Mějte se krásně CHYTEJÁCI.
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 9:54 ® džigit reakce na …
-
Lenča>
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 7:48 ® kubas reakce na …
-
džigit> Jinak Garážmistr naprosto luxusní. Už jsem hledal, kde ho mají na čepu tady v Brně
reagovat.
- Pondělí 2. září 2013 v 7:21 ® Lenča
-
Pro Džigita: musím změnit odpověď na otázku před odjezdem… Mozole nemám, ale po příjezdu domů jsem si našla krásnou modřinu na noze od opírání prutů
reagovat…
- Pondělí 2. září 2013 v 7:15 ® Lenča
-
Jasně vyřídím
reagovat - Pondělí 2. září 2013 v 5:48 ® Shrek reakce na …
-
regulus> v pořádku, je to tvůj názor a máš na něj právo. Některým jsem to vysvětloval již na srazu. Každopádně to je asi tak vše, co bych k tomu dodal
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 23:45 ® regulus reakce na …
-
džigit> jo a ty bys dělal hlavního trenéra, kombinace garážmajstr od tebe, zelnej salát a báješný masíčko z kuchyně Chytej některým jedincům ve střevech zfermentovao do velmi vzácnejch plynů. Šak jsem taky když jsme to zabalili nechal pro jistotu otevřený okno i když se od rána větralo a slečně co to tam obhospodařovala, doporučil, ale tam raděj ještě aspoň 2 hodiny nikdo nelezl. Říkala, že je zvyklá a přišla s plynovou maskou …
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 23:40 ® regulus reakce na …
-
Alivio> je to sice tvá věc, ale pokud hodláš používat novej nick, tak v tom spoustě lidí uděláš guláš, nevím jestli si se ťukl do palice, že sis ho změnil, mě osobně to teda nejde do palice, změna po více jak 7 letech používání. Ber to jenom jako můj komentář, odpustit jsem si to nemohl.
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 23:27 ® džigit
-
Shrek_(pův.Alivio)> odér?!? Oni by by mohli smrdět za národní mančaft!
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 23:23 ® džigit
-
Prutos> jo, na „emzak“
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 23:18 ® džigit
-
kubas> tež sem se musel zajst na čepo Radka,zlehka sem prubnul „Jelinka“, abych tjistil,že je třeba zkonzumovane vepřove zalet „štokovym“ mahagonovym bolsem
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 23:07 ® HaD reakce na …
-
CeP> Von je tak trochu duch
reagovat)
- Neděle 1. září 2013 ve 22:38 ® CeP
-
Ted jsem si vzpomnel ze jsem za celej sraz nevidel Martina Mošnu a prej tam byl celou dobu.
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 22:35 ® Prutos reakce na …
-
kubas> nechystat se spát, ještě bych vám vynadal, dacani
ale už si nebudu zvyšovat krevní tlak na noc…
Tož pro dnešek dobrou.
reagovat
A Alivio…chytééééééééééééééééééj! - Neděle 1. září 2013 ve 22:34 ® LuboO
-
Niektori uz toho mali „plný brejle…“
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 22:30 ® Padis reakce na …
-
kubas>tak tak
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 22:27 ® kubas reakce na …
-
Padis> Na to, jak to měli ryby na párku, tak bylo výborné… A když nebrali, tak jsme „cejní záběry“ udělali, takže sranda byla veliká
reagovat…
- Neděle 1. září 2013 ve 22:26 ® Padis reakce na …
-
Shrek_(pův.Alivio)> Alelůůůůůůůůůůůůůůůůůůja
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 22:24 ® Shrek
-
Chytééééééééééééééééééééj!!!!! Kdo pamatuje,pochopí. Dobrou noc!
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 22:23 ® Padis
-
kubas>Jo jsem rád,že se poštěstilo.No však ten noční pokec a poslech nebyl taky vůbec špatný.No musíme si něco nechat na příště.
reagovat