Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 502.615 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:42 ® HaD
HaD
reagovat
foto/forum/2009/th-img9952.jpgfoto/forum/2009/th-img9953.jpgfoto/forum/2009/th-img9954.jpg
Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:41 ® HaD
HaD
reagovat
foto/forum/2009/th-img9950.jpgfoto/forum/2009/th-img9951.jpg
Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:41 ® HaD
HaD
reagovat
foto/forum/2009/th-img9947.jpgfoto/forum/2009/th-img9948.jpgfoto/forum/2009/th-img9949.jpg
Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:39 ® HaD
HaD
reagovat
foto/forum/2009/th-img9944.jpgfoto/forum/2009/th-img9945.jpgfoto/forum/2009/th-img9946.jpg
HaD
reagovat
foto/forum/2009/th-img9941.jpgfoto/forum/2009/th-img9942.jpgfoto/forum/2009/th-img9943.jpg
HaD
reagovat
foto/forum/2009/th-img9938.jpgfoto/forum/2009/th-img9939.jpgfoto/forum/2009/th-img9940.jpg
Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:38 ® HaD
HaD

Já přidávám pár fotek bez komentáře :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img9935.jpgfoto/forum/2009/th-img9936.jpgfoto/forum/2009/th-img9937.jpg
Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:16 ® LuboO
LuboO

Nejake fotky, k prasatu som prisiel pozde, sunky obrezane a chrbat vyzera ako po utoku Roburovho psa, ktory mi 2×(!) zozral veceru !!! Bez srandy, Robur, mam to u teba.:))

Na dalsej si vsimnite ten chumac feedru, boilies a plavaku nado mnou, tak sa tahaju kapre v carpteame, 4 ludia na jednu rybu.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9933.jpgfoto/forum/2009/th-img9934.jpg
Pondělí 31. srpna 2009 ve 12:48 ® Padis reakce na …
Padis

CeP>pravda prase to nebylo to byl tyranosaurus

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 ve 12:39 ® Robur
Robur

Had debatoval s panem Šlezingrem, snad mu nekomolím jméno, a řešili, jak velké může být prase. Tak prý v pohodě 5 metráků, a prý se to klidně dá jíst.

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 ve 12:30 ® CeP
CeP

jeste dva drobne postrehy. pod pohruzkou mirneho nasili se v sobotu pred prvnim okrajovanim HaD priznal, ze pre se mu nepodarilo sehnat prase umerne nasi zravosti, ale ze v ZOO v Hluboke nad Vltavou minuly tyden uhynul hroch a ten pry byl jen za odvoz. no a nakonec byl i ten malej..

lidicky.. mel jste tam vubec nekdo fotak krom regula? ze tu jeste neni zadnej obrazek…

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 ve 12:18 ® CeP
CeP

ani se nedivim vagiho zapometlivosti vzhledem k tomu sudu co tam osobne vypil. cest jeho spotrebe.. :-D :-D jen bych doplnil jeho male opomenuti ze byly k masicku pripravene skvele omacky, zvlaste pak stoji za zminku sladka cibulova a peprova. v sobotu odpoledne Zdenda rychlosti blesku pripravil i vytecny zeleninovy salat, coz jsme mnozi prijali s potesenim po te masove zaplave. myslim ze nejen male Jezinky, ale predevsim Bobo musi kladne ohodnotit i tu naprosto excelentni boruvkovu marmeladu. sak ji taky padnul cely kyblicek. no zkratka.. opet to byl festival uchvatnych gurmanskych pozitku. musim priznat, ze jsem vlastne doted nic nejedl a vlastne ani stale nemam hlad. :-)

moje cesta zpet.. strastiplna; kapitola sama o sobe. zcela jiste mohu prohlasit, ze morava je jedno velke kopaniste. nejprve prijezd od D1, kdy byly uzavrene Bucovice a pak cestou domu prez Velke pavlovice, kdy byla uplna uzavirka v prvni vesnicce za Kyjovem, takze jsem se tam chvilku motal nez jsem to objel, pak dalsi uzavrena obec Kobyli, ale to jsem vedel, takze jsem je minul prez Velke Bilovice. Kdyz jsem se pak konecne dostal na D1, nastesti se nepotvrdily moje obavy zhusteni a stojicich kolon u tech dvou oprav na dalnici, takze ac byl provoz husty, byl bez kamionu a cesta probihala vcelku klidne. Jnze mne zase prepadla unava, krize jako hrom, tak jsem musel na 20 minutek zastavit na odpocivadle a slehnout si jeden Semtex. to mne nastesti nakoplo na zbytek cesty. zbytek cesty od D1 po statovkach jsem pro jistotu striktne dodrzoval pravidla a rychlost, to ostatne i na dalnici. provoz byl jeste trochu hustejsi jak na dalnici a dokonce mne dvakrat stavela silnicni kontrola. nemusim snad ani rikat, jak jsem se modlil, aby mne nedali fouknout. cela cesta byla neskutecne dlouha; takhle dlouho jsem tu trasu jeste nejel a navic mne celou cestu od Brna domu svitilo protislunce a to mne dost stvalo.

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 ve 12:08 ® vagi
vagi

HaD, Padis: a já se tak snažil, abych na něco nezapomněl :-(( Joo, alkohol je zhouba :-) Co takhle malá anketka, co komu chutnalo nejvíce? Jestli se dá něco z těch dobrot vypíchnout? Za mě říkám, že letos mně nejvíc oslovil kaťák.

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 v 11:43 ® Padis reakce na …
Padis

vagi>a to nebylo vše co saláty,borůvková marmeláda a živánská.

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 v 11:36 ® HaD reakce na …
HaD

vagi> škoda žes tam nebyl celou dobu. Ještě jsme tam otočili na ohýnku takovej menší špízek :-)) )

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 v 11:16 ® vagi
vagi

Nu tak co k tomu říct....... Začnu tím negativním, protože toho moc nebylo a nakonec stejně dopadlo dobře. 1.Cesta: Z Plzně daleká a ještě ta objížďka, ale nakonec probíhala hladce tam i zpátky. Ve čtyři jsem byl doma. 2.Ztráty a nálezy: Jak již bylo řečeno, jsem bez notebooku, trošku jsem ho tam zapomněl (na druhou stranu po tak náročném víkendu se divím, že jsem zapomněl jen ten noťas) :-)
Naštěstí díky ostatním duchaplným chytejákům tam nezůstal a je v Táboře, což je nepoměrně blíž – díky Davide :-)
Nalezl jsem zase spoustu přátel a dobré nálady. 3.Zázemí naprosto výborné, už s ohledem na sobotní počasí. 4.Úlovky: Mě nejvíce zaujal Jezu teplý sumec (nevěděl jsem, že ryby můžou být taky 4procentní. a roburovo jeseter, který nakonec po třetím měření přeci jen měl o 1 cm více než Bobův minulý. :-) 5.Jídlo a pití: K pití Gambrinus v dostatečném množství, takže 1 s hvězdičkou.
Jídlo dle tradice úžasné. Pro nezúčastněné malá „ochutnávka“
Klobásy pálivé
Klobásy pálivé jak sviňa
Výtečný kaťák
Výborná česnečka
Skvělé steaky
A samozřejmě PRASÁTKO – no vzhledem k jeho
velikosti prase jako stodola.
Zde je třeba poděkovat Ivoškovi za to, že nevydržel
naše noční hlasité „napichování čuníka“ a
přispěchal s odbornou radou
A sladká tečka nakonec…zmrzlina jahodová a
jogurtová MŇAM :-) Zdendovi dík za všechny tyto dobroty Davidovi s Radkem za zorganizování náramného víkendu :-)

reagovat
Pondělí 31. srpna 2009 v 9:19 ® Mary reakce na …
Mary

LuboO> hoď sem foto, ako sa ťahá

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 23:02 ® joysi

Dakujem aj ja! Bolo fajn, jedlo super, zmrzlina tak isto, alkohol som nepil tak neviem (nechuti mi) :-) .
Skoda ze som musel skor odist a prasiatko som neochutnal. Tak mozno najblizsie. AHOJ!!

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 22:39 ® LuboO
LuboO

Vazeni, dakujeme, ze sme sa mohli so zenuskou zucastnit stretnutia, bolo perfektne, az na tu sobotu, zradielko prima, rybacka tiez, o rok prideme urcite znovu. A ak chce niekto vediet, ako sa taha 1 kapor 4 prutmi, tak nech sa ozve:))

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 22:09 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> schmejde

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 21:51 ® Mary reakce na …
Mary

Mary> ale,jinak jsme měli cestu celkem slušnou, žádná zácpa, zácpa ano, ovšem někde jinde, dorazili jsme v 18.20 hod. s dvěma přestávkami. Sokolovští nás na dálnici předjížděli, na tachometru museli mít 160, jelikož mi měli 140 a rychle mizeli v dáli, tak doufám že dorazili též v pořádku, když jsme byli na plzeňské dálnici, tak zrovna hlásili na D1 na 119 kilometru havárii, ke které byl přivolán vrtulník,

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 21:36 ® Mary reakce na …
Mary

regulus> ucpané umyvadlo si čistím sama

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 21:18 ® CeP reakce na …
CeP

regule.. nebyly by nejaky fotky??

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 21:16 ® CeP
CeP

hajzli..

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 21:07 ® Robur
Robur

spíš jestli se tam náš hubeńour nezašprajcl

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 ve 21:05 ® Prutos reakce na …
Prutos

CeP> nejseš utopenej? :-)

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 v 19:45 ® CeP
CeP

tak uz jsem taky asi pul hodky doma a celou tu pulhodinu jsem se ladoval, pac v jestrabkach nebylo co jest, bo to prase bylo maly. :-D ted jdu do sprchy a pak napisu neco vic.

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 v 19:14 ® regulus
regulus

Jo na kdyby Vagi hledal notebook, tak si ho nechal v Jestřabicích. :-)
Naštěstí si ho může vyzvednout v Táboře u HaDa.

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 v 19:12 ® regulus
regulus

No taky su už doma a takticky předběhnu všecky kdo se chystají že si mě vychutnají. :-)) )

Sraz jako takovej se jak se dalo čekat povedl, konec konců jako vždy. Akorát já mám podle kondiciogramu nějaký kritický období, placama si připadnu, že su podle čínskýho horoskopu ve znamení vola a v blbé konjunkci se všema planetama nebo se nakazil od Dědka, ale toho jsem dobře půl roku neviděl. Nestačílo, že jsem měl kvůli vysypanýmu ložisku v alternátoru o 3 dny kratší dovolenou (vysypalo se v pátek skoro večer a tudíž do pondělka člověk sehnal pendrek).
Na sraz jsem odjížděl s vyplazeným jazykem, protože se mi do termínu vynořila neodkladná práce a tak jsem celej minulej tejden dělal do večera abych mohl v pátek nějak normálně vypadnout, to se kupodivu povedlo. Odjezd mi zpestřilo ucpaný umyvadlo, který jsem musel pochopitelně pro klid v rodině „opravit“, o nic nešlo, jen jsem tu zku…nou převlečnou matku od sifonu zpátky šrouboval asi 3/4 hodiny, protože jsem to tam nevím z jakýho důvodu furt cpal přes závit. Cesta vcelku bez problémů, až na malou, zbytečnou zajížďku do Mila, pro červy, který se pak téměř netknutý svezli do Strakonic, příjezd taky, těšil jsem se na pěkný bezstresový víkend. Odpoledne proběhlo v pohodě až do okamžiku, kdy sedě u feederu a boloňky (před tím jsem si vyfotil nějakou tu fotku) na mne nejmenovaný kolega promluvil, já se otočil, v tom okamžiku jsem měl záběr, tak se otočil zpět, sekl rybu a když jsem otáčel zpátku k němu tak jsem jen smutně koukal, jak se foťák koulí asi 1,5m po břehu a pochopitelně žbluňk a ještě do blata. Aby se to nepletlo, tak skoro celou sobotu chcalo, takže ho ani nebylo možný vysušit.
To jen tak aby vám došlo, až se tu objeví poznámky o podvodním fotografování.

Jinak jak už jsem psal sraz super, chyil jsem sice ve své podstatě ho.no, ale to je to poslední co by mi vadilo.

reagovat
Neděle 30. srpna 2009 v 18:45 ® Robur
Robur

to jsem rád, že se ti to líbilo, páč kdo jede poprvé, tak to má vždy těžší s orientací na obličeje, přezdívky atp.

Též se přidávám s hodnocením, že Jestřabice jsou jedničkové, jediné co bych vytknul je absence nějakého hudebního nástroje, páč Vagiho amplion se nepočitá a zároveň by tím šlo Vagiho přerušit:-) .

reagovat