Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 502.651 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 25. srpna 2009 ve 14:45 ® Padis reakce na …
Padis

Robur> pokuď budeš brát ten vlašák tak mě lahvinku vem taky

reagovat
Úterý 25. srpna 2009 ve 12:14 ® havel reakce na …
havel

Robur> hele vezmi mi 2 litry nějakýho dobrýho vínka:-) .

reagovat
Úterý 25. srpna 2009 v 10:42 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Tak. Zahajuji operaci Jestřábice. Za hodinku odjíždím na jih Moravy. Tak už se na vás těším!

reagovat
Úterý 25. srpna 2009 v 8:11 ® Mary
Mary

musím oponovat, co je drahý je dobrý,už není pravda

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 ve 23:37 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> Davide, ty nás tady zase lakuješ. :-)) ) nicméně musím uznat, že Zdenda je PAN kuchař, no co dodat, rád vás všecky uvidím, žrádlo bude supr jako dycky, ale to si myslím, že je kapinku vedlejší i když to taky působí jako pohodovej faktor … . Prostě vuřt nebo ne, na sraz se těším i když je to letos díky termínu hóóódně náročný.

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:28 ® Robur
Robur

tož tady už asi nejde o soutěž, jako spíš druhovou pestrost. Taky pak nebudeme vědět, z čeho se vlastně posejem, takže si to příště zase budem moci zopakovat:-D

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:23 ® HaD reakce na …
HaD

robur: klobásy jsem už objednal, ale pokud by se degustační soutěž učinila, mohu to zrušit. Nicméně jsem je slíbil a jsou v ceně, tak je asi nechám a když každý ještě něco přiveze, nějak se to sní :-) I když to bude zase nášup, o tom nepochubuju :-) Jen ty omáčky, který povezeme…Dnes mi o nich Zdenda básnil. Nejdou prý ani běžně sehnat a jsou hoodně drahý, ale je to prý něco spešl z Itálie. Snad 8 druhů :-)

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 19:28 ® Robur
Robur

Hade, co ty na tu naši soutěž, máš už uzeniny nebo bys třeab mohl říci, že se o klobásy máme postarat a např. pokud bys toho bral 5 kg, tak bychom dovezli 2×2,5kg já a Vagi, případně by se ještě někdo přidal. Ale jinak bych zase nerad dle nezájmu soutěžících dělal blbce.

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 18:29 ® vagi
vagi

Robur: Vlašák bych si dal, tak 30 dkg :-)) ) Co ta degustační soutěž? Mám řešit to uzené a klobásky? A koukej držet místo na retro někde u zdroje. Budu sdílet se zvonečkem společný příbytek. A ještě se tam musí vejít ten bláznivej strakonickej dudák a frkovi. :-)

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 18:05 ® HaD reakce na …
HaD

Já bych určitě ochutnal. Takže litr bych uvítal. Burčák jsem už neměl tři roky :-)

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 17:25 ® Robur
Robur

tak i burčák by snad být mohl, ale to se musíte rozhodnout ještě dnes.

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 17:22 ® Robur
Robur

na sraz bych se mohl pokusit pořídit víno, abyste krom toho že nebudete doma zavazet, napravili i svůj příjezd a dovezli např. dárek nebo to můžete glgat na srazu. Jsou to pozdní sběry a 0,7L stojí tuším 80Kč. a teoreticky i burčák, ale teoreticky. Vlašák byl výbornej, tramín mne neoslovil, ale to neznamená, že nemůže chutnat jinému atd.

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 15:54 ® HaD
HaD

BAFF, TAK UŽ MÁME OBJEDNANOU HROMADU MASÍČKA A SKVĚLÉ OMÁČKY…TĚŠTE SE :-)

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 15:20 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> hele,jsem bez pc,tak to tu nekontroluju.­.neříkal jsi něco o burčáku?? Vagi: kdyby něco,jsem na mobilu..tu už se asi neukážu..na sraz chci dorazit dopoledne..ra­ději..co nejblíže zdroji:-)) All: už se na vás těšíííím…zatím čáu

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 15:16 ® cercer
cercer

jsem tu…ikdyž tu nejsem!!!!!

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 ve 20:25 ® sus1 reakce na …

regulus> Neotáčejte se zády?! bo pošle psa,zvedne nohu a pochč…tě(vám) záda.:-)) )

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 19:49 ® regulus
regulus

Á pán je zákeřnej. :-)

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 19:33 ® Robur
Robur

vy dvě figurky, raději se ke mně na srazu neotáčejte zády!

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 16:53 ® Prutos
Prutos

regulus> Tak to mohla být zajímavá podívaná, málem jsem si při té představě poprskal monitor :-D

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 16:24 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> tak to tě potěš pámbůh, nezachytáš si, nestihneš ani žrádlo, protože jestli tě ten pes bude poslouchat jako posledně když jsem u tebe byl, tak tam budeme mít všecny čokly s Jestřabic a okolí. :-)) )

Na vysvětlenou pro ostatní, zazvonil jsem u Robura, pes vzal okamžitě dráhu, pak Robur chodil půl hodiny po Komíně a přivolával psa. To jo, přivolávat psy to umí, přivolal tři cizí, ale toho svýho ne. :-)

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 15:08 ® Rade

Tak se tady mějte, vyrážím na sraz, tedy předsrazové soustředění na jižní moravě :-) Uvidíme se v Jestřábicích.

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 ve 14:38 ® Robur
Robur

asi jo, vychí na mne péče, děti opět v lágru, žena vlakem u kamarádky

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 ve 13:00 ® CeP reakce na …
CeP

pejska beres taky sebou? protoze na co pak jinak alobal, ze…

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 11:57 ® Robur
Robur

jasně, beru si sebó rolu alobalu, si udělám do tédňa menýčka

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 1:03 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> nevymejšlej pi..viny, živáńská větší nebude, zbude na nás víc, nikoho dalšího nelákej, komu není vzájemné rady, tomu není hospodářské pomoci. :-)) )

reagovat
Neděle 23. srpna 2009 v 0:17 ® sus1 reakce na …

Robur> alchajmr.:-))

reagovat
Sobota 22. srpna 2009 ve 21:46 ® Robur
Robur

asi jsem dešiforval, proč je nahlášeno málo lidí:-D , takže chalpi a dámové, první písme abecedy je „a“, a teď se to začne hejbat:-D

reagovat
Pátek 21. srpna 2009 ve 22:08 ® HaDová reakce na …
HaDová

Robur – už mlčim :-)) ))))

reagovat
Pátek 21. srpna 2009 ve 22:04 ® Robur
Robur

Hadová, ty to kazíš:-D

reagovat
Pátek 21. srpna 2009 ve 22:03 ® HaDová
HaDová

Robur, tak to nevím, asi koukáme oba na jiné bannery :-)) ))))))

reagovat