Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 502.707 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 1. května 2009 v 18:04 ® sus1 reakce na …

regulus> Jaký tam budepivo ??Je to kousek od vás a po Brněn.veletrhu,jes­tli si nemáme dovézt svoje.:-)) )S vagim Plzeňské,Cep toho jejich Dudláka,regul Březnáka,…:-)) )))ale to je asi spíš dotaz na HaDa..:-))

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 17:38 ® sus1 reakce na …

regulus> No, že budete kucí jedny spát spolu?!:-)) )ještě nic????A příští rok nepojedu,protože je to blízko a nemoh bych právě prndat.:-)) ) Mluvili jsme o tom několikrát,to je pravda,ale cercer měl prosbu,tak jsem se snažil mu vyhovět a debatu trochu rozproudit.To,že se chytli jen ti skalní a ostatní zatim ne,za to nemůžu.:-)) A je to stejně pravda.:-)) )

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 17:25 ® sus1 reakce na …

CeP> HDU se nebojim,protože už sem se ptal kolikrát a nikdo mě to zatim( neuměl nebo nevěděl) vysvětlit.:-) ,, zatimco regulus tentokrat 220. do jestrabek je to zase "…

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 17:22 ® regulus reakce na …
regulus

sus1> a co ti od Ostravy, Liberce … takhle můžeme vůči různejm flekům vyjmenovat všechny okrajový části republiky a to se už vůbec nebavím o Slovácích. Pokud se peněz týká, tak nikdo nic nesoudí podle sebe, při spotřebě 8l/100km, ceně paliva 30 Kč/l a 4 lidech v autě, to vyjde na necelý pětikilo = když chceš jet, tak 5× nejdeš na škopek. Vím, že si najdeš další argument, že ty 3 lidi do auta nesežene, nevlezou se tam, … blablabla. Prostě je to otázka priorit, každej má nějaký svoje důvody pro a proti a rozhodnout si to musí sám. Příští rok to nejspíš bude na Dobré vodě a su zvědavej jak moc buděš prndat, neboj připomenu ti to. :-)) ) BTW – nějak jsem nepochopil, co má chatička společnýho s orientací. :-)) )

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 16:45 ® CeP reakce na …
CeP

sus1> 330, ale to nevadi. jak jsem psal, chlapi ze sudet jezdi. a za tu orientaci s tebou tri minuty nemluvim.. teda krom toho, ze ti do 24 hodin uschne a upadne pindour, pac jsem na tebe seslal mocnou kletbu HDU.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 16:25 ® sus1 reakce na …

regulus> To prndání je ještě následek z toho vašeho piva,pak následovalo i posr.....:-)) ))abys věděl.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 16:22 ® sus1

A nebo jezdit ob rok,tam,kam je to blíž.:-)

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 16:15 ® sus1 reakce na …

CeP> Píšeš,regul 220?? já 400,jednou tolik, co potom,ti co jsou od Chebu??Kar.va­ry,Mar.Lázně,at­d??! Píšeš,kdo chce,určitě třeba chtějí i od tud,ale nejedou,právě kvůli té vzdálenosti,která je přijde na dost peněz a troufnu si tvrdit,že je to pro ně, jeden z rozhodujících argumentů.Ber to z pohledu člověka,kterej má 15 tis.měsíčně a rodinu k tomu,neber to podle svého platu.Neplatí ,,podle sebe soudím tebe".

regul>To,že bydlíš,kde bydlíš tě nikdo nevyčítá,to je jasný,někdo tam,někdo onde(mimochodem s hrozným pivem v kraji):-)) To,že budeš mít společnou chatičku s Cepem,to už sem taky překous(každej má nějakou orietaci u tebe jsem čekal jinou teda):-)) ,taj jim tady řikáš,že jezdí stejně na ryby celej rok a at si to spočítají.Právě že počítají a na tu cestu je dost peněz,leda??, že by tak 10× nejeli doma na ryby a pak měli na cestu na sraz.??!!!Tak nějak by to taky šlo,vid??!

cercer1>Tak nějak si to myslel???Odpověd na tvuj příspěvek ze dne 30.4. 0.00hod.:-)) Si to dnes v 0.35Hod. moc teda nepodpořil.:-))

reagovat
Pátek 1. května 2009 ve 13:24 ® regulus reakce na …
regulus

sus1> než začneš prndat, tak si přečti všechny ty debaty, co se tu za poslední 4 roky vedly ohledně srazů. Ve svojí podstatě z toho co se bralo v úvahu jen Jestřabky a Dobrá voda vyhovovaly. Loňskej pokus náhodou vyšel, ale kdyby nedej bože začalo pršet nebo dokonce lejt, tak jsme byli úplně v prdeli. Loni jsem to povídal na srazu, že by bylo asi nejrozumnější točit srazy mezi Jestřabicema a Dobrou vodou a myslím, že to není jenom můj názor. Už jsem to tu kdysi psal, nemůžu za to, že bydlím na strategicky výhodným místě co se vzdáleností týká. Je mi fuk, kde sraz bude, když bude u Děčína nebo Aše, tak tam, pokud mi do toho nic nevleze, pojedu. Jak psal CeP, je to jednou za rok a kdo chce, ten dojede, bez ohledu na vzdálenost. Myslím, že když si každej poctivě spočítá, kolik kilometrů za rok najezdí na ryby, tak není o čem diskutovat.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 11:41 ® CeP reakce na …
CeP

sus1> sus1> klidek, klidek.. takovych debat proc je sraz zrovna tam, nebo tam uz tady bylo a co se vydebatovalo? akorat kulovy. az nekdo najde nekde v oblasti stredozapadnich cech a bude splnovat urcita kriteria, a ze je latka vysoko, o tom neni pochyb, pak neni duvod se tam nesejit. krom toho.. nejedna se o jesterabicich a ostrove, ale o jestrabicich a DOBRE VODE, kam to mas prijatelnych 75km, plzenaci jeste prijatelnejsich 66km, zatimco regulus tentokrat 220. do jestrabek je to zase provar pro kluky ze sudet, ale zase jsou priznive pro nase pratele ze slovenska a ver ze Orimpa s kostnakem moc rad uvidim. moc moc rad bych videl jeste par moravskejch ksichtu, ale to je jina pisnicka. kdyz to shrnu, potom kdyz chci nekoho videt a mam prilezitost jen jednou za rok, pak vzdalenost nemuze hrat roli.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 10:33 ® sus1 reakce na …

cercer1> Noo,regul určitě,když to má 60Km.Neřikej mě,že sou v republice jen dvě vhodný místa,to mu nevěřim ani náhodou.Když se nehledá,je jasný ,že se nenajde. regul>Do Ostrova si to měl 120 a do Jestř. 60Km ,tak bodejd bys nebyl spokojenej a nebo byl nedej bože proti a nesouhlasil.!Až to budu mít(a nejen já) jako ty,takhle daleko,tak to tady budu taky bránit.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 1:35 ® cercer
cercer

CeP a Regul mají pravdu-není co dodat.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 1:34 ® cercer reakce na …
cercer

Rico> séér na školu…chytrej si už dost…měsíc vynech a máš na cestu i s All inclusive!!:-D :-D

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 0:01 ® Rico reakce na …
Rico

CeP> fajn vymluva, zaplat mi cestu a nemam problem… vono tech osm tisic co me ta skola mesicne stoji neni prdel… ty jsi taky cela vymluva…

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 23:53 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> nee

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 20:35 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> tys prestavel espejse na pojizdnou budku?

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 19:51 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> šak říkám, že bude chatička. :-)) )

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 19:36 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> ty ani to ne

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 19:33 ® regulus
regulus

Myslím, že s místem už nic nevymyslíte, řekl bych, že HaD je pevně rozhodnutej soudě podle jeho příspěvku – Středa 29. dubna ve 20 : 18 . Když už jste u těch pindů se vzdáleností, tak co má říkat on, když se musí vláčet s celou polní kuchyní přes půl republiky, teda přesněji řečeno 215 km. Vy všichni ostatní sbalíte jen rybářskej bordel, spacák a případně bivak nebo stan.

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 19:25 ® Robur
Robur

když na té naší Moravě je tak krásně. Klidně se nechám ukecat na něco jiného, ale myslím že vhodných lokalit je v republice 5 a půl. Napadá mě ještě Skalička, což je ještě víc out a Dobrá Voda.

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:54 ® CeP reakce na …
CeP

vzdalenost odradi jenom ty, kteri by nejeli ani kdyby to meli za kopcem a jen se vymlouvaji. je to jednou za rok. kdyz budu chtit ject pojedu klidne 500 kilaku. pocitam ze bude ucast bude stejna jako loni, predloni +/- , zhruba ze nejmene ze 2/3 budou lidi, kteri jezdi pravidelne a zbytek protoze jim to konecne vyslo, nebo ze to maji blizko. a co by meli rikat chlapi ze sudet, nebo zvonecek, kteri jezdi pravidelne 200 a vice.. nepamatuju ze by vynechali. kdepak. vzdalenost je jen vymluva.

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:42 ® sus1 reakce na …

regulus> Spoustu lidí odradí právě ta vzdálenost.První tejden v září taky na …začíná škola a spoustu rodičů řeší dost problémů s dětma a školou.

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 18:13 ® regulus
regulus

Bych řekl, že místo konání už je daný a v termínech, jak to tak vypadá, moc velkej výběr asi nebude. :-)) )

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 14:46 ® Rico
Rico

vysrat nebo za kamaradama muhehehe :-) Mno termin by sel misto by se dalo kdyby nebylo tak daleko…

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 13:17 ® sus1 reakce na …

CeP> Prosimtě,ty se tam jezdíš vysrat nebo za kamrádama???!!:-)) )))

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 13:03 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> to sice myslím ne, ale budeme mít chatičku. :-)

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 11:21 ® CeP
CeP

HaD> a uz maji v tech Jestrabkach alespon poradnou kadibudku?

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 10:27 ® sus1 reakce na …

cercer1> Přesně tak.Je to daleko.Českej servr a zase na moravě.:-((

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 1:00 ® cercer
cercer

tak to teda nééé!! Takhle to je nuda,když hned každej souhlasí a nehádá se!

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 0:25 ® regulus
regulus

HaD> no to ovšem vypadá velice dobře. :-)) ) Termín i místo mi vyhovují. :-)

reagovat