Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 502.713 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. dubna 2009 ve 21:25 ® Robur
Robur

no a je to:-D

reagovat
Středa 29. dubna 2009 ve 21:18 ® HaD reakce na …
HaD

zatím to začíná vypadat na první víkend v září. Alespoň dřív to v Jestřabicích nej­de.

reagovat
Středa 29. dubna 2009 v 19:25 ® Robur
Robur

tož jak s tím termínem

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 1:57 ® regulus
regulus

Ještě jsem u těch termínů zapoměl na jeden důležitej aspekt. Jezdí nás na srazy poměrně hodně, takže to prakticky znamená, že obsadíme celej revír nebo chcete-li, je vhodný aby jsme tam byli sami. No a je otázkou, jestli v době prázdnin, možná už i v tom červnu bude možné splnit tyto požadavky, majitelé revírů budou asi raději, když se takováto akce bude konat tak trochu mimo sezónu, kdy už nemají plno, jako v době, kdy mají revír často našlapanej.

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 23:51 ® regulus reakce na …
regulus

Frku – s čím tě překvapuju??? Já tady jen s dostatečným předstihem oživuju tohle fórum a vycházím z toho o čem se tu hantýrovalo v minulých letech, je to furt dokola, někdo to chce začátkem září, někdo v půlce, někdo na konci, někdo v srpnu. Půlka nebo konec září je konina, protože by už byla pravděpodobně dost kosa, prázdniny automaticky vyřadí taky dost lidí a červen už tu v minulosti taky padl, ale tehdy se to nějak neujalo.

Nejsu tiskovej mluvčí tohoto serveru, jen z vlastní iniciativy podávám návrhy, které dle mého soudu by mohli vyhovovat většině, všem to pasovat nebude nikdy.

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 21:54 ® Alov
Alov

Osobně bych se přimluvil za červnový termín. Z čistě osobních důvodů. Je mi celkem jedno, který červnový termín. Konec prázdnin dycky u nás bývá docela hektický a snažíme se dohnat to, co jsme o prázdninách nestihly. Ale pokud to nepůjde, tak se podřídím. :-.)

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 21:20 ® Frk reakce na …
Frk

Regule, ty mě překvapuješ… beru

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 21:11 ® regulus
regulus

cercer – nojo, přehlídl jsem se, ale to je asi fuk

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 20:19 ® cercer
cercer

regulus:taky zajímavé..máš tam ke každému datu reálné připomínky..takže by se to taky vyvrbilo zřejmě na ten začátek června..jen upřesňuji že to je 5–7.6.:-)

reagovat
Středa 25. února 2009 v 19:52 ® regulus
regulus

No jistě, můžeme tu argumentovat jeden přes druhýho, že ten MŮJ názor je názor většiny, ohánět se spoustou lidí kteří to mají jako já (já mám taky od září hoňku a nestěžuju si). Já navrhl termín první víkend v září z toho důvodu, že to bylo takto už 3× a dycky jsme se k tomuto termínu jakýmsi způsobem „dohádali“ a každej rok byly snahy to udělat už v srpnu a dycky se našlo spousta lidí kteří na sraz v prázdninovým termínu jet nemohou, důvody jsem už psal. Pokud si vezmeme Kazanův návrh, udělat sraz před prázdninama, s jakým by se to setkalo ohlasem??? Předpokládám červen, takže jak by to mohlo vypadat: 6.-.8.6. 2009 – to by myslím mohlo projít 12.-14.6 2009 – pověrčiví jedinci na sraz nepojedou -:))) 19.-21.6. 2009 – vláčkaři mají první vláčení víkend 26.-28.6. 2009 – konec školního roku, první dovolený Jinak si myslím, že červnový termín z hlediska počasí by mohl být zajímavý, obvykle bývá celkem teplo až horko, ryby by taky ještě mohly jít, určitě to stojí za zvážení, co vy na to???

reagovat
Středa 25. února 2009 v 18:50 ® Kazan

A co třeba před prázdninami, zvažovalo se někdy klady a zápory nějakého termínu před prázdninami

reagovat
Středa 25. února 2009 v 16:50 ® vagi
vagi

prichy: podporuju, bylo to v září, tak teď bych udělal konec srpna, protože spousta lidí má přes prázdniny volněji a s prvním září jim začínají hoňky. Na druhou stranu je to konec prázdnin, takže už by mohli mít po rodinných dovolených.

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 13:56 ® cercer
cercer

…no..proč střízlivět??jen přikrmíš..:-D

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 13:43 ® CeP reakce na …
CeP

voe a kdy budu strizlivet?

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 12:03 ® Prichy
Prichy

HaD: Jestrabice? Klidne, ale co mirne upravit datum? Jsou lidi, kteri se chystaji na sraz nekolik let a vzdy stejne datum a vzdy vychazi stejne sichta. Davide, neuvazujes o mirne zmene datumu?

reagovat
Středa 25. února 2009 v 11:56 ® sus1 reakce na …

Tak:Pééééééééééé:-)) )))

reagovat
Středa 25. února 2009 v 11:52 ® cercer
cercer

sus::-P

reagovat
Středa 25. února 2009 v 11:44 ® sus1 reakce na …

Já ji mam od 1.7.09 – 31.8.09.:-)) )jak se píše vypláznutej jazyk???:-)) )))

reagovat
Středa 25. února 2009 v 11:43 ® sus1 reakce na …

cer::-)) )

reagovat
Středa 25. února 2009 v 11:31 ® cercer
cercer

havrane,co zas vymejšlíš,dovo­lenkuješ se dle rozvrhu o týden dřív,než by byl sraz:-D
no,nemáme tu toto fórum poprvé abychom nevěděli,že se stejně jednohlasně rozhodnout a dohodnou nedá(ještě bude sranda:-)) ) a že stejně nakonec dojde na anketu a hlasování..a letos by tam mohl David k termínu přidat to místo konání.Teda pokud už Had nemá jasno-pak by bylo jasno:-))

reagovat
Středa 25. února 2009 v 9:55 ® sus1

Jsem pro Dobrou vodu.At se taky moraváci podívaj do světa a ne sraz pořád u nich doma za kopcem.:-)) Loni na sraz 280Km,letos by to bylo 400Km.!! Dobrá voda.!!!!:-)

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 23:50 ® regulus reakce na …
regulus

cercer – nevím nebo si spíš nepamatuju, cos mi psal, ale je to každoroční problém s termínem. Já jsem třikrát po sobě jel na sraz jen tak tak, bejt to o týden dřív tak jsem byl v prcince. Nevím co bude za tejden, natož za půl roku, ale snažím se to dycky nějak ukočírovat. Pokud se mýho návrhu na první víkend v září týká, tak to není kvůli tomu, co chci já , jak už jsem psal, je mi to relativně fuk, ale vycházím z hypotetickejch potřeb většiny (nemyslím jen ty, co se tu ozvou). Je asi fakt blbý, psát dítěti omluvenku na první pátek v prvním týdnu ve škole, ale nepředpokládám, že by bylo ve třídě 50% dětí Chytejáků a navíc myslím, že o nic moc mladej nepřijde (myslím ve škole). Druhá věc je, jestli ti to falíruje s prácou, ale ani v tom případě nemohu sloužit, navrhl jsem něco s čím se dá bez problémů nesouhlasit, termín je na vás, já o ničem nerozhoduji a ani rozhodovat nechci a nemůžu, poslední slovo má HaD. Snažím se jen navrhnout něco reálnýho a hypoteticky předcházím tomu, že by někteří měli problémy s možností se srazu zúčastnit, mohu se samozřejmě mýlit.

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 23:16 ® Prutos
Prutos

No, vidim že už jste se domluvili a nezbývá mě než souhlasit. Pendlovat je dobrej nápad. Co se termínu týče – Cercer se mě sice snažil ukecat abych loboval za září…ale to zas kriticky nevyhovuje jiným, zejména opeřeným účastníkům zájezdu…takže budu nestrannej. Prostě je mně to jedno. Pívo je mně taky celkem fuk (starobrno néé :-) a o kvalitě proviantu nepochybuju.

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 23:08 ® CeP reakce na …
CeP

ty si nepamatujes nic vod ranniho cisteni zubu. :-D

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 23:07 ® CeP reakce na …
CeP

souhlasim s regulem v bode 1. tocit jestrabky a dobrou vodu. vicemene i s bodem 2. ja se budu dovolovat zrovinka na konci prazdnin. proto posledni prazdninovy vikend vylucuju. pivni mne ponechava lhostejnym. nikdy jsem mu moc nedal a posledni dobou holduji spise dobremu vinku. a co se tyka stravovani, pak mam vazne vyhrady. ty zivansky bylo loni zalostne malo. dyz sem si chtel pridat.. nebyla!!!

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 22:48 ® vagi
vagi

regulus: cítím se velmi dotčen tvou nedůvěrou k mému ufanďování počasí :-)) )) Ale hlásím dopředu, že 1. víkend v září hezky nebude a bude pršet. Víš dobře, že jsem ještě neminul…:-) (jak v létě, tak v zimě na ďuzny) Jinak souhlas s cercerem ohledně dětiček, takže se připojuji k 28.-30.8. CeP: to jsme tolik chlastali? To si nepamatuju :-D

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 22:29 ® CeP
CeP

bych chtel na vlastni voci videt jak privezes 11 sudu. vlastne 12. kazdej rok navysujem.. :-)) )

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 22:17 ® Frk reakce na …
Frk

souhlas s Cercerem – bez výhrad. Dosť bolo září!!!!

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 21:26 ® cercer
cercer

regul:kurňa,skoda že ti to píšu,co? vagi:1)Jestřebky kontra Voda:naprosto jedno-kdo chce vyrazit za kamarády,ten tu vzdálenost jednou za rok obětuje.
2)konec prázdnin je stejně reálný jako každý jiný.Jako jeden z těch,,s dětič­kama" vím,že poslední víkend před školou už stejně nic nedoháníme a vše už je stejně připraveno,nep­řipadá mi,že to je nepraktický termín,takže je lepší ten konec prázdnin-28–30.8.,než hned první týden mu psát omluvenku.
3) Jídlo a pití je vždy bez chyb!!!Nejmenší starost…ale vagi..dobročinnosti se meze nekladou!:-))

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 21:02 ® regulus
regulus

Fajn Vagi, konstruktivní řešení.

1/ to jsem fakt řekl loni na srazu a připadne mi to svým způsobem spravedlivý, protože tu jsou dvě relativně početné skupiny, co to mají na jednu lokalitu přes 300 km a na druhou kolem 100 km, no a taky tu jsou kolegové ze Slovenska a pro ně jsou ty Jestřabky jakž takž přijatelný. Proč jsem vynechal Ostrov je na snadě, v případě mizernýho počasí by to bylo … však víte kde, představte si pořádnej liják a vodu co se valí z těch polí. Jestřabky i Dobrá voda mají přijatelný zázemí i v případě blbýho počasí (na Vagiho ufanďování zas až tak nevěřím). To, že to tam nebo onde víc či míň bralo je dost nerelevantní, ryby tam byly, jen se jim nechtělo a asi to nelze nijak ovlivnit. Bavil jsem se o střídání těchto dvou revírů s několika lidmi a více méně mi dali za pravdu, takže se troufale domnívám, že by to mohlo být rozumný řešení.

2/ každý rok diskutovaný termín. Myslím, že především ti, co mají děti školou povinné by z posledního srpnového víkendu moc radost neměli. Je taky dost lidí, co jezdí posledních 14 dní v srpnu na dovolenou vcelku pravidelně, jsou lidé co o prázdninách nedostanou na pátek dovolenou z důvodu, že ji mají jejich kolegové. Prostě ne každý si to může o prázdninách zařídit, osobně bych na to bral ohled, prázdniny osobně považuji za nešťastný řešení (ne kvůli sobě, mě to je svým způsobem fuk). Naopak první víkend v září slibuje možnost ještě relativně teplého počasí, klasické prázdninové překážky jsou už pasé, škola už začala. Letos by to vyšlo v termínu 4.-6.9.2009.

3/pivo , tichý průvodce každého srazu. -:))))) (trocha poezie). Tak to bych milý Vagi neviděl jako dobré řešení, myslím tím jedenáctku nikoliv gambáč. Osobně bych byl proto, zůstat u méně oktanové desítky, Starobrno tam asi nebude, tak je mi to celkem jedno. V každým případě bych nelaboroval s neznámými značkami, protože by to pro některé mohlo být nepitné.

reagovat