Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa

22.5.2005 | Tomucha | 502.724 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. října 2008 v 16:29 ® Robur
Robur

vagi, nech si píchnout dolminu, začne tě to tak bolet, že na nějaký záda zapomeneš:-)

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 15:38 ® vagi
vagi

sus: hmm, tak to jsem si naběhnul, to mně vůbec nedocvaklo… To až si přečte Frk, tak jsem jasnej. Jdu si sehnat neopren…

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 ve 14:50 ® sus1 reakce na …

vagi:Nejlepší na bolavé záda je bahno,sedneš si do rybníka,stolky dáme na břeh at na tebe vidíme a v sobotu pojedeš domů ouplně FIT??!:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 ve 14:30 ® vagi
vagi

Je to v hajzlu! Křuply mi záda, nemůžu se hejbat, jsem regulérní chromajzl. Ale jedu i kdybych se tam měl došourat. Snad to potom po konzumaci většího množství živé vody povolí :-)) )

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 11:08 ® lacika3000
lacika3000

signalizator??:D:D:D:­D:D

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 10:55 ® cercer
cercer

Mám pro vás hádanku…víte jak zajistit prut při rybolovu tak,aby vám neunikl ani záběr??Něco maximálně spolehlivého???Há­dejte..večer vám to odpovím…(ukážu):-))

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 7:37 ® sus1 reakce na …

regulus:Práci odlož a koukej dorazit.:-)

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 0:35 ® regulus reakce na …
regulus

M2D – to je normálně vydírání -:))), nespím, nemyslím, neučím se, nepracuji je tvůj problém, nevařím, nemyju se, nejím je už tak trochu i problém tvýho okolí, no nebudeme to rozvádět, nicméně i kdyby jsi se dostala do zuboženého, vyhladovělého stavu a výrazně zhublas v horních partiích, tak bohužel, přijet nemůžu. No a o Šelmu o tu strach nemám, ta je zvyklá. -:))))

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 22:48 ® cercer
cercer

Hajzli!!!

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 22:05 ® Frk reakce na …
Frk

nařídil, ale jsou mezi námi tací, kteří, ač povoláni, vzepřeli se a vzdorují ( 1ks)

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 22:02 ® Frk reakce na …
Frk

nejsem náhodou tvůj příbuznej?

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:59 ® vagi
vagi

Frk: co to jako je s těma absencema? Jsi jim jako nenařídil povinnou účast? :-)) )

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:49 ® Frk reakce na …
Frk

ne, Strakatic…

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 20:30 ® sus1

CeP:????To je ten ze Strkanic??:-)) ))

reagovat
Středa 8. října 2008 v 19:14 @ ??? reakce na …

Cep: No ty mi ani neřikej, že nepřijedeš… Ty vlajky budou evidentně ještě dneska… Jo a upozorňji dnes jsem celý den uklízela po malířích a estli se neumeju tak uhniju za živa…!!!!:D

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 13:42 ® CeP reakce na …
CeP

M2D> o me ucasti vi vsecko Frk a ten vlastne nevi nic… :-))

reagovat
Středa 8. října 2008 v 10:05 @ ??? reakce na …

Los Regulos:Vyvěšuji černé vlajky, nevařím, nemyju se, nejím, nespím, nemyslím, neučím se, nepracuji…:( Dokud nepřijedeš!!! Ty bys nás v tom nechal???? Ty dopustíš, abych se dostala do zuboženého vyhladovělého stavu(nejím-li totiž 12 hodin tak rychle strácím svá těžce nabytá kila a pomalu ale jistě umírám!!!)? Ty dopustíš aby Vydra umřela na otrávení jedovatými plyny, které vzniknou estli se jeden den neumeju?:((((((((­((((((((

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 23:52 ® cercer
cercer

Ani kvuli mě ne??

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 23:51 ® cercer
cercer

Regule…zklamal­s!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 22:47 ® Frk reakce na …
Frk

kecáš…kdybys totiž chtěl..tak bys moH…ale ty, jak se zdá neeechceš…je to holddd regionální akce, nu což…

h

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 22:43 ® Frk reakce na …
Frk

nekasej se. Mám to zabukovaný.

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 21:57 ® regulus reakce na …
regulus

M2D – nejen že nehodlám, ale ani nepřijedu, totálně nestíhám.

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 21:38 @ ??? reakce na …

No takže prosím opakuji veškeré dotazi volat!!!! telefon už sem tu uvedla!!! Jdu šůrovat dlaždičky… Malíři fakt nadělaj teda svinec!!!:(

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 21:27 @ ??? reakce na …

HESLO VÝLOV: REGULUS: Díkes za info… Paparazi nezklamou, hele jako ty nehodláš přijet??? CEEEP: A co ty, a tvoje účast??? Vydrain: Beru bůček i s tebou a už hřeju vodu v konvici!!! Vagi: Stačí přivést sebe… dyť víš ne? plus tu bábovku… a ať je mramorovaná…a ráno mi k ní uvaříš kakaíčko!!! Jo to počasí… No nejsi ty nějaká rosnička… Ale jak tak koukám tak nějakej ten skokan hnědý… Sus1: vzdálenost mezi nocležníkama je na nocležnících… Ale pšššt pokoj dělá nečekaný ozvěny!!!

reagovat
Úterý 7. října 2008 v 15:45 ® vagi
vagi

Frk a spol: hele, hele, hele… pocasi.idnes.cz To bude počasíčko, jakej jsem? :-)) ) Ufanděno na sluníčko a 19, to je skoro těch slíbenejch 20. :-)

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 14:04 ® sus1

Noo, nevim.?!:-)) ))

reagovat
foto/forum/2008/th-img5194.jpg
Úterý 7. října 2008 ve 14:02 ® sus1

FrK mě řikal,to najdeš ,Mníšek je malej.:-)) ))))neboj.

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 13:22 ® sus1

Vydrain:Já jsem ale nemyslel vzdálenost noclehu od rybníka ,ale vzdálenost mezi nocležníkama??:-)) ))

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 12:56 ® sus1

Vydrain:No a kde budeš spát Ty??:-)) )))tu variantu jsi zatim nejmenovala??!:-)) ))

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 12:54 ® sus1

Vydrain:A za nadlita přímo u rybníka??:-)) ))

reagovat