Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.597 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. června 2005 v 11:34 ® Vydrain
Vydrain

BM, Milky/Amen
O hadech se bavím zádadně v centimetrech )))

reagovat
Čtvrtek 9. června 2005 v 9:28 ® Milky
Milky

BM: No, jsem rád, že jsi mi nalil čistého vína a že nikdo další to nebude vědět, páč na internetu je to velmi diskrétní a tato tajná sdělení každy přeskakuje. Vím, že to musí být pro tebe vemi těžké a koneckonců i já měl takovéhoto bratra. Rozdíl byl v tom, že on se přímo za mne vydával. Jinak byl plachý, až bojácný, ale jeho sklon k alkoholu z něj opravdu dělal zvíře. Ovšem s druhým rozvodem, jakoby i on odešel a zůstal s mojí bývalou ženou. Možná, že jim doplňuje rodinný trojúhelník. Co já vím. Jsem rád, že jeho kroky nesledují ty moje a já se nemusím zabývat jeho problémy a žehlit průsery. Moc se mi líbilo, jaxi psal o dnešní morálně uvědomělé občanské společnosti. Myslíš, že právě ona vy to v tomto údělu nepomohla? Snad by šlo o jakousi pomoc v tísni. Pokusil ses třeba s ním o tom mluvit, více s ním komunikovat, vzít ho do společnosti a ukázat mu cestu víry a pokory? Možná, že právě tato expedice do pro něj neznámé krajiny by se mohla stát jeho budoucím kompasem. Nenech ho tápat ve tmách nepoznání a neřesti a jdi mu, jako velký bratr, BigMike, příkladem hodným následování. Nezůstávej jen na poloviční cestě, je to živý tvor se srdcem, je to bytost, zasloužící si také svého místa pod božím sluncem!

reagovat
Čtvrtek 9. června 2005 v 8:58 ® BigMike

Milky: a je to tady!!!! Musím tedy s pravdou ven. Abych se uživil na pohřebce, byl jsem nucen vyklonovat svého dvojníka, bohužel i cíleně s vadou charakteru, sklony k násilí, alkoholu, posunutým práhem vnímání bolesti, rozšmelcovaných těl a jiné. Já se se svým duchovním zaměřením věnuji pouze řečnění, meditacím a modlitbám za duše zesnulých, on zvládá tu řezničinu vůkol. Je jasné, že já se tudíž nepotřebuji nikterak uvolňovat, já žiji v harmonii s vesmírem stále, ale on, říkejme mu Klony Majk potřebuje ventilovat své spády, hormonální přemrštěnost, řekl bych až nadupanost a především uvolňovat napětí nezřízenou účastí na kdejaké pitce a bitce! Jsem si vědom toho, že jsem za něj zodpovědný, nejde to, zcela se distancovat od jeho činů a jejich následků, vím. Ale plat mi umožňuje jakž takž vykrývat jeho potřeby, financovat jeho nesčetné průsery, milenky a proč to neříci – i hektolity alkeholu. Sem tam mě pustí i na net, včera byla jedna z šancí, tudíž jsem se snažil veřejně od všeho distancovat, dal jsem mu zákaz (když poslouchá) jet na sraz a pokusím se zastoupit jeho zvířecí maličkost svým duchovním rozměrem osobně! Jo, tak už to víte, je to tak. Je až s podivem, že se dokážeme tak vykrývat a skrývat, že veřejnost, byť má někdy opravdu pocit dvou osob, vnímá jen jednu. Bohužel, v mnoha případech jen tu jeho. A¨le není to zlý kluk, také má srdce jako já, akorát ta šlupka civilizovanosti mu chybí. Nehodí se do dnešní, tak oduševnělé doby, protkané nitkami humanity, souznění s druhými, schopností vcítit se a pomáhat bližnímu svému! Tak asi takhle.

reagovat
Čtvrtek 9. června 2005 v 0:52 ® Milky
Milky

BM: Ty se nezdáš, já tě neznat, tak ti na to hopnu. Vím, že holdování alkoholu je ti nahony vzdáleno a tak mi tedy popravdě napiš (tady – jen tak mezi dvěma klávesnicema, nikdo to tu nečte), proč na ty srazy za sebe posíláš raději tvoje nachlup podobné dvojče. Je to zvrhlík, který se ti ani v jednom, ze tvých charakterových rysů nepodobá. Ptám se tedy jasně. Prooooooč????

reagovat
Čtvrtek 9. června 2005 v 0:03 ® zedus
zedus

Bigmike: To si říkal i když byl sraz u toulovce, jestli se nepletu.

reagovat
Středa 8. června 2005 ve 23:51 ® fikus
fikus

BigMike: asi tomu nějak nerozumím:-)

reagovat
Středa 8. června 2005 ve 22:36 ® BigMike

Řeknu to teď tedy na rovinu a na plnou hubu: jedu si tam odpočinout, zachytat ryby, podebatit s kamaráda, chránit kamarádky (budoucí) a nějaký alkohol a dvosmyslné narážky mě vůbec, ale vůbec nezajímají!!! Vezmu si s sebou vážený bylinkový čaj na lepší zažívání, uklidnění a nachlazení a bude mi opravdu dobře!!! Budu s pobavením sledovat, možná s trpkým úsměvem i přejícností ony postavičky, pro které je alkohol tím správným a jediným prostředkem, jak si připadat IN, být jako dospělí a snad ho použít i jako únik před realitou. Je mi z takovýchto typů smutno, to vám povím!!! Škoda, že jich tam bude většina, ale snad s někým rozumným nad šálkem čaje podebatím o smyslu života, pokoře před Všehomírem a tak nějak. Asi většina z vás neví o čem mluvím, ale to je vaše věc. Každému co jeho jest. Volovo volovi, královo královi. Končím, nějak mě to vyčerpalo.

reagovat
Středa 8. června 2005 v 16:38 ® Padis
Padis

Tomucha myslím, že tam bude kouzelníků

reagovat
Středa 8. června 2005 v 16:31 ® Padis
Padis

Milky myslím že to bude trojboj svárek, G10 a švestky. No kdo přežije bude vítěz. A nezapomínejme na kofolu.

reagovat
Středa 8. června 2005 ve 14:51 ® Žandule

vydrain: já si myslím, že budou rádi když se udržel na nohou ))

reagovat
Středa 8. června 2005 ve 14:46 ® Dědek
Dědek

Vydrain : f tom případě se musí spojit tomucha s pupakem,mil­kym,pikošem,tou­lafcem,bassem a hadem a možná těch 65 dají dohromady

reagovat
Středa 8. června 2005 ve 14:38 ® Milky
Milky

NO, na vázání jsem měl 24litrů. Vypilo se asi 9 za pátek a f sobotu jsem jel dom. Tady to bude taky tak, že f sobotu jedu dom. Ať tedy každej napíše, kdo si dá se mnou štrůdl a kdo bude chmelovat, případně se slivit!

reagovat
Středa 8. června 2005 ve 14:27 ® BigMike

Tomucha+Vydrain: bavte se v milimetrech,že? Jinak nemám šanci prorazit:-)) ))

reagovat
Středa 8. června 2005 ve 14:00 ® Tomucha
Tomucha

vydrain – tak to je v pohodě

reagovat
Středa 8. června 2005 v 11:35 ® Vydrain
Vydrain

Tomucha: nic pod 65 neberu

reagovat
Středa 8. června 2005 v 10:54 ® Tomucha
Tomucha

Vydrain – nesrovantelně větší.. žáleží na tom jakou máš míru holka

reagovat
Středa 8. června 2005 v 10:03 ® Vydrain
Vydrain

Bacha na to, svařák se rychle vypařuje, jestli ty hadi budou větší než ty, co sem ted vyudila, tak beru ))

reagovat
Středa 8. června 2005 v 9:56 ® toulovec
toulovec

Tomucha: neboj milky roztopí kamna, postaví kotel na oheň, 2× polkne a odchází spát, protože ožralej vypadá strašně škaredě, plácá bláboly a z obličeje mu padá jídlo ))) že miloušku? )))

reagovat
Středa 8. června 2005 v 9:48 ® Tomucha
Tomucha

Milky – jen 10litrů? já já myslel jak se rozdělíte s kamarády…

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 23:13 ® Milky
Milky

Padis: Jistě! Svařáček bude. V takové zimě krááááásně zahřeje. Bass už taky čeká – vemu toho zsejc tak deset lirů, to by mělo na páteční večer stačit

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 21:48 ® Tomucha
Tomucha

Padis – chytat, pít, a když si to domluvíš tak … možná příjde i kouzelník

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 19:41 ® Padis
Padis

Tak teda bude se chytal nebo pít. Asi obojí co už se na to stejně těším

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 19:23 ® Padis
Padis

Milky a bude tvuj báječný svařáček

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 19:01 ® Milky
Milky

Tomucha: Lidská paměť je vytěsňovací a s přihlédnutím k možné konzumaci alkoholických nápojů .....

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 16:47 ® Tomucha
Tomucha

Milky – rybářské latině rozumíme snad fšíci stejně ne?

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 8:42 ® Milky
Milky

Jsem žádostiff, jak ta akce skončí. Paxi to nechám převyprávět z několika různých stran a zjistím, kolik různých bodů se bude shodovat

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 8:17 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomucha: Tak jo.......

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 8:03 ® Tomucha
Tomucha

Padis – když s Big Mikem spojíme síly tak to budou mega hadi a holky budou čubrnět

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 21:49 ® HaD
HaD

tak koukám, abych sehnal soudek kofoly s pípou ))

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 17:21 ® Padis
Padis

Tomucha a jak ty úhoři velký

reagovat