Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 497.577 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 8. září 2008 v 0:01 ® HaD reakce na …
-
cecer1: to co nevyšlo jsou soutěže pr děti, páč někdo v pátek „vyčuchal“ uklizenou krabici tatranek a ráno jich tam bylo místo 40 ks jen 3…a rybám poručit neumíme
reagovat)Náročný? pche – brnkačka
a „vo co Ti kámo jde…“
- Neděle 7. září 2008 ve 23:58 ® HaD
-
reagovattak už jsem konečně doma, auto vyloženo a jdu padnout na tlamu
Díky všem za účast a doufám že chutnalo a líbilo se.
- Neděle 7. září 2008 ve 23:52 ® cercer
-
Samosebou pochvala pro Davida!!!Bylo to tutově náročnější,než si představoval…ale zvládl to perfekt…a za to co nevyšlo on nemůže…DÍKY!!!Skvělá akce!!
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 23:50 ® regulus
-
No mě to jaksi nesedlo, nevím co, od pátku sem byl jako opařenej, večer sem to dycky rozchlastal a ráno mě bylo opět ouvej, až příliš často jsem byl na návštěvě v těch zelených boudičkách a hádejte co byla první místnost kterou jsem navštívil když jsem dojel dom. Ještě jsem ani nestáhl fotky z foťáku, takže si taky musíte počkat, možná sem ještě dnes něco hodím. Jinak dementuji vše co jsem kdy napsal špatnýho o pivu Gambrinus, bylo to z neznalosti, protože jsem před tím nikdy nepil Bráník a Rebel, zas tak hrozný to ale zase nebylo, u čtvrtýho už mě to bylo jedno. -:)))
Ještě takový čerstvý zhodnocení srazu. Jestli tam něčeho bylo opravdu mraky, tak to nebyly ryby, jak by se dalo očekávat, ale mouchy, takovou koncentraci jsem snad ještě nikdy neviděl. S rybama to bylo tragický, počasí a lidi skvělý a můj dík samozřejmě patří HaDovi, kuchařům a vůbec všem co toto setkání pomáhali organizovat, atmosféra byla opět výborná.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 23:44 ® cercer
-
Tak jsme doma…cesta dlouhá ale bez problémů.. Vagi:Pěkná báseň
-jmenuji Tě vrchním dvorním básníkem!A
to počasí!!Bomba…budeš i našim meteorologem! CeP: nekecej,žes nic nechyt???Jak to je?? FrK: co rum,vydržel celou cestu?Litoval jsem Jezinku,musela
být sjetá jen z těch výparů!Jezinka: mrzí mě,že jsem ti nestihl nadělat ty fotky na
přání-příště!Vydra: Mělas zostat-takovej masakr a krvavou vodu jsi ještě
neviděla!!Tvé triko byl jen slabej odvárek!!Regulus: Tu rakyi si šetři…výborná i při teplotě 54st.
Jsem zvědav na tu fotku té obsluhy!All : Skvělej víkend-jste supr banda a bylo mi ctí…těším se na další společnou akci!!Fotečky ale dodám průběžně…dnes už jdu spát…jsem Country!!
reagovatD(a mám chuť se nechat podrbat na zádech!!
DD )
- Neděle 7. září 2008 ve 23:00 ® vagi
-
CeP: to nebylo básnický střevo, to byl zbytkáč
reagovat)
P.S. nezapomeň na mě s Větrnou hůrkou - Neděle 7. září 2008 ve 22:47 ® CeP reakce na …
-
vagibunde ty voe.. ses nepochlubil ze mas basnicky strevo..
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 22:45 ® vagi
-
vydrain: cca hovno
reagovat) všechno bylo stejný, jen pár čudel
- Neděle 7. září 2008 ve 22:43 ® Vydrain reakce na …
-
vagi – hele a co jste vlastně chytli, když jsem odjela?
reagovat)
- Neděle 7. září 2008 ve 22:41 ® Vydrain reakce na …
-
Vagi –
reagovat) pěkný, kolik máš ještě procent?
ale musím říct, že ani ve Vietnamu mě to takhle nevzalo
- Neděle 7. září 2008 ve 22:22 ® Chose
-
Prohnalo to víc lidí,ale když si vezmeš ty všechny ty kombinace,já se ani nedivím.Alespoň si zvyšujeme odolnost proti jinejm a možná nebezpečnějším breberkám.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 22:20 ® Prutos reakce na …
-
Robur: rejpálku urejpaná…měl tě tam hodit taky
Vydrain: Vypadá že dobrý, světla svítí, stěrače stírají. Pro jistotu ho nechám ještě zejtra rozebranej.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 22:17 ® vagi
-
Moc povedený byl tento sraz, už aby se konal další zas. Cestování domů však dlouhé bylo,
a na pár veršů to vystačilo.Frk v „rumové“ náladě skončil s Prutosem ve vodě. Přestože to byla jenom chvíle, přišel Prutos o brýle.
Když navštívil nás Robur, hned do smáčkování se obul.
Cercer s Ládíkem celé dny čekali, jak zajímavě by se ostatní vyfotit nechali. Co všicnni víme jistě, že mnoho fotek bude na tomto místě.
CeP vůbec nic nechytil, zato pěkné věci nafotil
Jezinka nemohla popadnout dech, když zjistila, co mají chlapy radši než drbání na zádech.
Vydra jen do soboty chytala, pak rychle za svým golfistou spěchala.
Však žádný verš teď mě nenapadá na Reguluse, to není možné…, já z toho snad poseru se.
A na závěr perlička. Co Vagi?… no praskla pod ním židlička.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 22:07 ® vagi
-
Robur: Stačilo si dát Rebela, to je horší než potvůrky v syrovém mase. Až někdy pojedu přes Havlbrod, musím se tam stavět na záchodě. Tam musí mít mnohem větší mísy, jestli tohle pijou.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 22:01 ® Robur
-
Prutosi, kdy soutěžíte na Svratce?
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 22:00 ® Robur
-
myslíš, že ten mobil bez brýlí najde?
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:58 ® Vydrain reakce na …
-
Prutos – kvando
reagovatco mobil?
- Neděle 7. září 2008 ve 21:57 ® Robur
-
bylo to super. Škoda, že jsem musel odjet. Prohnalo to víc lidí nebo jen někoho? Měl bych námět na zlepšení, vím že se to v tom frmolu nedá ukočírovat, ale myslím, že chleba se např. krájel nožem, kterým se krájelo syrové maso. Dokoince si myslím, že tam nějaký nůž na pečivo byl, ale viděl jsem ho asi jen prvních 30 minut a pak už ne
reagovat. Možná by příště pomohla inovace, že pečivo by bylo 3 metry od kuchyňského ponku a u pečiva by byl nůž na provázku, aby ho nikdo nemohl odnést či prohodit při první příležitosti. Nechci působit divně, ale žena pracovala na hygieně a potvůrek, po kterých se dobře kaká je fakt hafo a hlavně na syrovém mase. Jinak kaťák byl super, stejky taky a víc jsem bohužel neochutnal. Jo, a teď už vím, po čem to Vydra má. Sežrala totiž dětem tatranku
- Neděle 7. září 2008 ve 21:51 ® Prutos reakce na …
-
sus: Pravda, lízátka s kokodýlem baštila jen vydra. A nikdo jiný běhavkou netrpěl…
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:49 ® Vydrain reakce na …
-
sus – přece ty střevní problémy, ty jsou teda mega
reagovat) jinak nic většího, než toho candáta 30 jsem nechytla
- Neděle 7. září 2008 ve 21:48 ® sus1 reakce na …
-
Vydrain:Tak to máš potom lííízátku,cos měla večír.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:46 ® Vydrain reakce na …
-
'Prutos – právě že kaťák jsem neměla
reagovat)
- Neděle 7. září 2008 ve 21:46 ® sus1 reakce na …
-
Vydrain: 14 cm okouna????
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:45 ® Vydrain reakce na …
-
vagi – to neumím posoudit, stihla jsem to nakonec obojí
reagovat) sus – co bys řek, že jsem chytla?
)
- Neděle 7. září 2008 ve 21:44 ® sus1
-
toulovec:I já děkuji za úsměv
reagovatbylo jich dost a to je dobře.
- Neděle 7. září 2008 ve 21:44 ® Prutos
-
Vyruše, že ty jsi měla Katův šleh? I mě řádně prohnal…tak řádně že i mouchy ve stanu v noci pochcípaly.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:42 ® Prutos reakce na …
-
Vagi: skoronestihnout je pořád dobrý…jó nestihnout, to už je průser
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:41 ® vagi
-
vydrain: co je horší? skoro to nestihnout ráno nebo skoro to nestihnout v noci
reagovat)
- Neděle 7. září 2008 ve 21:37 ® sus1
-
Vydrain:Jo, jo, na srazu.
reagovat - Neděle 7. září 2008 ve 21:36 ® Padis
-
njesek-jj tvrdá realita,ale budeme mít na co vzpomínat tak to nám pomůže ji přemoci
reagovat