Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 497.429 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:05 ® vagi
-
9 soudků… odHaDuji cca 80 lidiček, takže zhruba 10 kousků na hlavu, takže v pátek v pět odpoledne nemám co pít
reagovat) Láďa_vydra: čoveče je to teď špatný s chechtákama, ani nemusíš. Tak Gambrinus nebo Prazdroj?
- Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:55 ® Láďa_vydra reakce na …
-
Vagi : tož to já taky … takže jedu taky svým
reagovatKdy vyrážíš ? Přišli mě nový indikátory a ty digitální jsou už taky s diodama … mám ho vzít s sebou?
- Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:54 ® Tomik reakce na …
-
Přichy> ja budu mit určitě zajem..:)
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:54 ® HaD reakce na …
-
máme 9 soudků…to by snad mělo vyjít
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:52 ® Frk reakce na …
-
vagi/ asi jsem se v tobě spletl…ikdyž otázka nepatřila mě, tak říkám „ano,ano,ano“
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:51 ® vagi
-
Láďa_vydra: bylo by to fajn, ale já mám v autě lolžnici, takže musím svým.
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:51 ® Láďa_vydra reakce na …
-
vagi myslíš 10gambáček??
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:50 ® Frk reakce na …
-
jasně…i čurky
reagovat)))
- Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:49 ® vagi
-
HaD: otazka na organizátory zájezdu: Nebudou mít účastníci zájezdu žízeň? Bude velké horko
reagovatNemám raději přibalit jeden rezervní soudeček Plzničky?
- Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:48 ® Láďa_vydra reakce na …
-
Vagi : já vezu nějaký lodě ale jedu sám a mám jeden flek volnej … myslel jsem že by se dalo ušetřit na naftě když by se jelo ve dvou . Když už se to zase udělalo blíž k moravě
reagovatjá to mám z domova 300km
- Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:45 ® vagi
-
Láďa_vydra: jo jo. Chceš vzít?
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:44 ® Frk
-
robur/ Jasně limošku od tebe beru a toaleťák si vezmu vlastní…zcela vážně
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:43 ® Láďa_vydra reakce na …
-
Vagi ..... jedeš sám?
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:36 ® Shrek reakce na …
-
Předchozí roky když jsi tam nebyl bylo krásně – třeba Jestřabky – tam bylo tak krásně až se hory zelenaly – nebo to snad bylo kvůli tomu jak medvědobijec Toulovec chrápal?
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:34 ® vagi
-
regulus: hele Moraváci! Zásluhy na počasí si nepřivlastňujte. Všichni moc dobře ví, jak to je. Kdybych nám to počasí neufandil, tak Morava nemorava, chcalo by. Jak to bylo předchozí roky, když jsem tam nebyl, no?
reagovat) To víš, já v tom mám trénink z vody. Jak jde o počasí na dovolenou, je třeba vybírat termín dle Vagiho.
- Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:32 ® HaD reakce na …
-
robur: něco máme, ale vše je vítáno
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:17 ® Prutos reakce na …
-
jojo, jedem ve třech a nevim, nevim
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:09 ® Robur
-
mám brát kyselé okurky nebo se pamatuje na vše? Taky zjišťujete, že máte malé auto?
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:08 ® Zauwi reakce na …
-
HaD:asi nebudu večeřet ani obědvat jak se na to těším
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:50 ® Prichy
-
Sharkcom: zustan na prijmu, nejak to snad vyresime (bobo se mi zatim neozyva a sam asi nepojedu)
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:48 ® tomchamik reakce na …
-
HaD-žel nedělám.Zítra to určitě nestihnu,snad se mi podaří sehnat záskok na sobotu,aby jsem přijel aspoň na den.Mrzí mě to,těšil jsem se moc.
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:43 ® Vichrzhor
-
Nevíte, jestli jsou tam nějaký stromy? Nechci si brát stan, tak potřebuju dva stromy na hammock…
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:39 ® Prichy
-
Beru nejake mikrosmacky, tak kdo bude mit zajem …
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:35 ® HaD
-
tak snad vše připraveno. Jsem zvědavej, jestli to sníme
reagovat)
- Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:35 ® HaD
-
tomchamik: si děláš legraci???
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:29 ® Shrek reakce na …
-
toulovec – v*le Ty jdi s tou Fionou taky do hazlu.Kuva to už ví celej svět že mi na Sokolovsku říkají tak jak mi říkají?
reagovat)))
- Čtvrtek 4. září 2008 v 19:54 ® toulovec reakce na …
-
alivio: prd tolerantní, něco v tom bude. Buď je fiona semetrika a nepustila tě, nebo se nechceš připravit o pravidelný sobotní ranní sex, nebo jseš pod pantoflem a musíš v sobotu vařit a uklízet, nebo ..... nebo …
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 19:36 ® Shrek
-
Náhodou já mám hodnou a tolerantní manželku.Já se narozdíl od jistých ptáků ptát nemusim
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 19:19 ® regulus
-
sus1 – vyrážím už za chvíli, mám to strašně daleko. -:)))
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 19:18 ® regulus
-
Jezule, to nevím jestli přežiješ, seš zvyklá na maringotku, pardon, karavan, nicméně zdá se, že počasí na Moravě opět nezklame a budeme mít nádherně. Pokud si dobře pamatuju, tak jsi psala něco o frkotopení. Na mě spolíhat nemůžeš, vzhledem k tomu jak se jmenuju by sis moc nepomohla. -:))) Pokud se udic týká, tak bejt tebou vezmu si prádelní šňůru a stanový kolíky a každej prut by sis měla pěkně zakotvit na břehu, abysme ti ho zase nemuseli lovit z vody, víš jak to bylo loni. -:))) Jinak se k vám zejtra zvu na oběd, když tady tak provokuješ a HaD dojede až odpoledne. -:)))
reagovat