Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 497.429 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:05 ® vagi
vagi

9 soudků… odHaDuji cca 80 lidiček, takže zhruba 10 kousků na hlavu, takže v pátek v pět odpoledne nemám co pít :-)) ) Láďa_vydra: čoveče je to teď špatný s chechtákama, ani nemusíš. Tak Gambrinus nebo Prazdroj? :-)

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:55 ® Láďa_vydra reakce na …

Vagi : tož to já taky … takže jedu taky svým :-) Kdy vyrážíš ? Přišli mě nový indikátory a ty digitální jsou už taky s diodama … mám ho vzít s sebou?

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:54 ® Tomik reakce na …
Tomik

Přichy> ja budu mit určitě zajem..:)

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:54 ® HaD reakce na …
HaD

máme 9 soudků…to by snad mělo vyjít :-)

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:52 ® Frk reakce na …
Frk

vagi/ asi jsem se v tobě spletl…ikdyž otázka nepatřila mě, tak říkám „ano,ano,ano“

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:51 ® vagi
vagi

Láďa_vydra: bylo by to fajn, ale já mám v autě lolžnici, takže musím svým.

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:51 ® Láďa_vydra reakce na …

vagi myslíš 10gambáček??

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:50 ® Frk reakce na …
Frk

jasně…i čurky :-)) )))

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:49 ® vagi
vagi

HaD: otazka na organizátory zájezdu: Nebudou mít účastníci zájezdu žízeň? Bude velké horko :-) Nemám raději přibalit jeden rezervní soudeček Plzničky?

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:48 ® Láďa_vydra reakce na …

Vagi : já vezu nějaký lodě ale jedu sám a mám jeden flek volnej … myslel jsem že by se dalo ušetřit na naftě když by se jelo ve dvou . Když už se to zase udělalo blíž k moravě :-(( já to mám z domova 300km

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:45 ® vagi
vagi

Láďa_vydra: jo jo. Chceš vzít? :-)

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:44 ® Frk
Frk

robur/ Jasně limošku od tebe beru a toaleťák si vezmu vlastní…zcela vážně :-))

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:43 ® Láďa_vydra reakce na …

Vagi ..... jedeš sám?

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:36 ® Shrek reakce na …
Shrek

Předchozí roky když jsi tam nebyl bylo krásně – třeba Jestřabky – tam bylo tak krásně až se hory zelenaly – nebo to snad bylo kvůli tomu jak medvědobijec Toulovec chrápal?

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:34 ® vagi
vagi

regulus: hele Moraváci! Zásluhy na počasí si nepřivlastňujte. Všichni moc dobře ví, jak to je. Kdybych nám to počasí neufandil, tak Morava nemorava, chcalo by. Jak to bylo předchozí roky, když jsem tam nebyl, no? :-)) ) To víš, já v tom mám trénink z vody. Jak jde o počasí na dovolenou, je třeba vybírat termín dle Vagiho. :-)

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:32 ® HaD reakce na …
HaD

robur: něco máme, ale vše je vítáno :-)

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:17 ® Prutos reakce na …
Prutos

jojo, jedem ve třech a nevim, nevim :-D

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:09 ® Robur
Robur

mám brát kyselé okurky nebo se pamatuje na vše? Taky zjišťujete, že máte malé auto?

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:08 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

HaD:asi nebudu večeřet ani obědvat jak se na to těším

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:50 ® Prichy
Prichy

Sharkcom: zustan na prijmu, nejak to snad vyresime (bobo se mi zatim neozyva a sam asi nepojedu)

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:48 ® tomchamik reakce na …
tomchamik

HaD-žel nedělám.Zítra to určitě nestihnu,snad se mi podaří sehnat záskok na sobotu,aby jsem přijel aspoň na den.Mrzí mě to,těšil jsem se moc.

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:43 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Nevíte, jestli jsou tam nějaký stromy? Nechci si brát stan, tak potřebuju dva stromy na hammock…

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:39 ® Prichy
Prichy

Beru nejake mikrosmacky, tak kdo bude mit zajem …

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:35 ® HaD
HaD

tak snad vše připraveno. Jsem zvědavej, jestli to sníme :-)) )

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:35 ® HaD
HaD

tomchamik: si děláš legraci???

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 ve 20:29 ® Shrek reakce na …
Shrek

toulovec – v*le Ty jdi s tou Fionou taky do hazlu.Kuva to už ví celej svět že mi na Sokolovsku říkají tak jak mi říkají? :-)) )))

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 19:54 ® toulovec reakce na …
toulovec

alivio: prd tolerantní, něco v tom bude. Buď je fiona semetrika a nepustila tě, nebo se nechceš připravit o pravidelný sobotní ranní sex, nebo jseš pod pantoflem a musíš v sobotu vařit a uklízet, nebo ..... nebo …

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 19:36 ® Shrek
Shrek

Náhodou já mám hodnou a tolerantní manželku.Já se narozdíl od jistých ptáků ptát nemusim :-D

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 19:19 ® regulus
regulus

sus1 – vyrážím už za chvíli, mám to strašně daleko. -:)))

reagovat
Čtvrtek 4. září 2008 v 19:18 ® regulus
regulus

Jezule, to nevím jestli přežiješ, seš zvyklá na maringotku, pardon, karavan, nicméně zdá se, že počasí na Moravě opět nezklame a budeme mít nádherně. Pokud si dobře pamatuju, tak jsi psala něco o frkotopení. Na mě spolíhat nemůžeš, vzhledem k tomu jak se jmenuju by sis moc nepomohla. -:))) Pokud se udic týká, tak bejt tebou vezmu si prádelní šňůru a stanový kolíky a každej prut by sis měla pěkně zakotvit na břehu, abysme ti ho zase nemuseli lovit z vody, víš jak to bylo loni. -:))) Jinak se k vám zejtra zvu na oběd, když tady tak provokuješ a HaD dojede až odpoledne. -:)))

reagovat