Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 497.275 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 3. září 2008 ve 21:57 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Robur – když je pěkně, tak se chytá na gumovou kačenku přece :-)) )

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 21:54 ® njesek

HaD:pokud budeš chtít někoho vzít v neděli dopoledne na Brno,dej pak vědět,budu mít volno,a pokud to bude s opicí,kufr mám velikej

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 21:43 ® Robur
Robur

Vydra, tak dkyž jsem ve stanu, tak snad poznám, že fouká vítr. No a když má být hezky, tak se na mičudy co? Nechytá.

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 21:39 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

vagi – co prdlíš s ownerem? Had bude zkoušet tu míčovou metódu ála Robur :-) Robu – doufám, že bereš petlahev, čutáky a mičudy :-)) )

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 21:37 ® Padis
Padis

vagi počasí vypadá opravdu velice dobře.Snad se rosničky trefí

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 21:18 ® vagi
vagi

Tak co nevěřící Tomášové??? Už věříte, že je počasí na objednávku. To bude koupačkaaaa! :-) HaD: za objednání počasí si účtuji jedno Plzeňské, řádně vychlazené :-) Cercer, Regulus: Krásně jste to hoši napsali, přesně tak to bude :-) HaD: 220ka sice nejsem, ale 190ku 91 kilo ti udělat můžu :-) … no představa Ownera kdekoli na mém těle mě děsí, budeš mít na bójce chem. světélko, abych si neublížil? :-) Jééé, já už se těším

reagovat
Středa 3. září 2008 v 19:49 ® HaD
HaD

sharkcom: hodně candátů a okounů, štiky… já vláčka a zřejmě sumcařina :-D to je nejvíc času :-D

reagovat
Středa 3. září 2008 v 19:14 ® Prutos reakce na …
Prutos

Regulus: Náhodou, letos beru i kaprařinu a feeder. Vláčku, včetně jerků, doma ovšem nenechám.

reagovat
Středa 3. září 2008 v 19:02 ® regulus reakce na …
regulus

sharkcom – poučenej z dřívějších srazů, beru feeder a plavačku a na ostatní seru, je to přesně jak píšeš, sedí se plká a jen naprostí šílenci jako Prutos, Osprey a loni i Robur lítají okolo rybníku ve snaze chytit ryby který tam nejsou.

Zauwi – bejt tebou tak si vemu mušák, navářu si mušku kukuřici a myslím, že všem kaprařům natrhneš … šak víš. Dost pochybuju, že tam někdo bude mít půjčovnu nebo nedej bože půjčovat svoje pruty. -:))))))))

reagovat
Středa 3. září 2008 v 18:57 ® regulus reakce na …
regulus

Padis – ledaže by si sedl na vrbu a zpíval si sviť měsíčku sviť … -:)))

reagovat
Středa 3. září 2008 v 17:43 ® sharkcom
sharkcom

Tak takhle tedy né, soudruzi… !!! Půjčovat, a kdo se má tahat s tou haldou klacků když si ho chce každej jenom půjčit??

reagovat
Středa 3. září 2008 v 17:34 ® Robur
Robur

to jistě, bdu pučovat prut nějakému alkoholikovi

reagovat
Středa 3. září 2008 v 17:27 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

Já to mám vymyšlený následovně: pokec, pivko, maso, pivko,pokec…atd atd… a když to někoho nebude bavit,tak si půjčím prut

reagovat
Středa 3. září 2008 v 17:23 ® sharkcom
sharkcom

Kucíí, jak to tam vypadá s obsádkou ryb? Jsem sice spíš muškař, ale jak jsem koukal na web revíru je to tam spíš o kaprech, a navíc s nahozeným kaprákem mám víc času debatovak s okolím a koukat do půlitru… Jaký strategie máte vymyšlený Vy???

reagovat
Středa 3. září 2008 v 16:57 ® sus1 reakce na …

Zauwi:Jasně.:-)) )

reagovat
Středa 3. září 2008 v 16:51 ® Zauwi
Zauwi

to sus1: kaprařinu neberu, na Ostrově chodim jen na tu zadní louku, a ta je obsazená, a i kdyby nebyla tak je to moc daleko od základny, takže bych do tooh nešel:))))Budu škemrat o vláčáky a mušáky:) a sosat pivko a papat masánko:-)

reagovat
Středa 3. září 2008 v 16:48 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

mno nejedu, ale 2 dny mít otevřený očka v kuse nevydržim ;-)

reagovat
Středa 3. září 2008 v 16:46 ® sus1 reakce na …

Zauwi:Tak u prutů s příposlechem, jako na orlíku.:-))

reagovat
Středa 3. září 2008 v 16:21 ® sharkcom
sharkcom

Proč spát? Ty se tam jedeš vyspat?? :-)

reagovat
Středa 3. září 2008 v 15:57 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

a sakra…nemám kde spát:-D

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 13:30 ® HaD
HaD

tak drobnější renonc – stan jsem měl sice slíbenej, ale zapomněli, že maj velkou akci, kde všechny budou používat. PROTO: pokud máte někdo alespoň zahradní tzv. „BAUMAX STAN“ (obvykle 3×3m), vezměte ho prosím sebou.

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 13:19 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Chose: tak pár chytacích much přivez, já od někoho vyškemrám nějakej silnější proutek, a bude to;-)

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 12:13 ® cercer
cercer

dyk jo!!:-D D

reagovat
Středa 3. září 2008 v 11:45 ® Vydrain
Vydrain

regulus – dyk vagi toho sumce může udělat taky :-) sice 2,20 nemá, ale váhově by se blížil, nééé? :-)) )

reagovat
Středa 3. září 2008 v 11:37 ® Chose
Chose

Vázat můžu v zimě,tady bude takovejch lákadel(maso,pi­vo,maso,maso,ka­marádi…)že by na vázání stejně nedošlo.A ještě bych si s mýma výtvorama urval ostudu,já totiž vážu mouchy chytací,ne display muchy.:-)

reagovat
Středa 3. září 2008 v 11:12 ® Padis reakce na …
Padis

Zauwi no nevím myslím,že bys večer na to vázání ani neviděl:))))))

reagovat
Středa 3. září 2008 v 11:06 ® HaD
HaD

Ptal jsem se na ty šňůry a u přívlače NO problém. Platí to pouze pouze u kaprařů. Háčky bez protihrotů být nemusí. Dvojháčky , trojháčky nelze používat na položenou nebo při lovu na živou nástrahu. Při přívlači se používat mohou.

reagovat
Středa 3. září 2008 v 10:16 ® Zauwi
Zauwi

to Regulus: to já jen tak, jestli se toho někdo chytne, Petrovi by určitě nevadilo, kdyby mu po hospůdce začaly lítat chlupy a peří:-)) )))))))))))))) (do sklenic) :-)

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 3:17 ® HaD reakce na …
HaD

OK, když by nejel někdo dřív, bude muset počkat :-)

reagovat
Středa 3. září 2008 ve 2:33 ® regulus
regulus

Klíďo, ale pojedu až odpoledne, počítám tak ve 4 nebo v 5, to víš zbytkáč je zbytkáč. -:)))

reagovat