Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.905 zobrazení | 9.636 odpovědíAktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 17. srpna 2008 ve 2:22 ® regulus reakce na …
-
Deš kojit nebo co??? -:))))))))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:21 ® regulus reakce na …
-
kurnik, ten češtin, psychicky
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:20 ® cercer
-
Regulku-hezky si to užij a za 3týdny nashle!!Já taky končím…zbudila se mi malá!
reagovat)
- Neděle 17. srpna 2008 ve 2:19 ® regulus reakce na …
-
Takže miláčci pápá, budete ode mne mít 14 dní pokoj, odlítám do teplejch krajin. Pro Jezule a Frkolu, koukejte se dobře psychycky připravit na sraz, myslím, že se vám ten rybářskej tábor protáhne až na první zářiovej víkend (soudě podle počtu ratolestí co jsou přihlášený), můžete prokázat svoje schopnosti při práci s rybářskou mládeží. -:)))))))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:17 ® cercer
-
Regulus:Fákt 6 Giga!!??S míma to máme 9 a půl-maj se všici na co těšit!!
reagovat)
- Neděle 17. srpna 2008 ve 2:15 ® cercer
-
no,já si vozil vždy ze Znojma a ač cesta trvala o 2hodiny déle,protože jsem každých 11minut stavěl a upouštěl vzduch aby mi láhve nebouchly,stálo to za to.Ale ted už jsem ho 3roky nepožil,tak nevím…
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:14 ® regulus reakce na …
-
No já se taky těším, mám 6 GB záznamovýho média, když pámbůh a americká pošta dá, budu mít i kloudnej blesk, to bude masakr. -:))))))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:11 ® regulus reakce na …
-
Ještě dodatek, tejden myslím 7 dní, 5 dní každej den litr (dopoledne hajzl, odpoledne burčák) a dva dny, abych se z toho vzpamatoval. -:))))
Včil bez prdele, někdy si to dám, ale vždy jen v blízkosti kloudnýho záchodu, protože tyto účinky jsou 100%, nicméně pokud ti někdo doveze kloudnej burčák přímo od vinařa, je to něco jinýho než ty sajrajty, co se prodávají u silnic i když dneska už to taky není až tak pravda, myslím s těma sajrajtama u silnic, ČOIka po tom kapinku jde, takže až tak úplný sračky jako dřív se už neprodávají.
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:05 ® cercer
-
ale sklenka,dvě nejsou špatné…a ještě jsem se po něm nikdy nepos…!
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:04 ® cercer
-
už mě svrběj ruce,na foťák se mi práší…umíš si to představit,toho nádherného materiálu k zaznamenání..dva dny celá banda pohromadě??!!
reagovatD
- Neděle 17. srpna 2008 ve 2:03 ® regulus reakce na …
-
No vono se říká, že burčák čistí krev a že pré se toho má vychlemtat tolik, kolik máš krve, to abych si vzal tejden dovolenou. -:)))))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:02 ® cercer
-
…jeden z důvodů,proč si s tebou rozumím!
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 ve 2:01 ® regulus reakce na …
-
Já ti nevím, nijak zvlášť mi to nechutná a dycky se po tom poseru a pokud toho vychlastáš moc, tak po tom děsně bolí palica, asi tak. Víno je zcela něco jinýho, to můžu v jakýmkoliv množství. -:)))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:58 ® cercer
-
Regulus:a z jakejch dalších důvodů ho ještě nepiješ??Jsi Moravák,né??
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:56 ® regulus reakce na …
-
S burčákem nevím, já to nepiju nejen s tebou popsaných důvodů, ale nikdo si nestěžoval, asi je kloudnej, zcela určitě to není žádnej pofidérní pouliční prodej.
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:55 ® cercer
-
Regulus:Hele..na takové stavy v krvi jsou tu jiní!!!
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:54 ® cercer
-
Regulus:Bóóže…spletl jsem nicky!!
reagovatDD
- Neděle 17. srpna 2008 v 1:54 ® cercer
-
Robur:No,pokud kluk bude mít v krvi méně než já,tak mě ještě pochválej,né??!!
reagovatD
- Neděle 17. srpna 2008 v 1:53 ® regulus reakce na …
-
Sorry, popletl jsem to, 2,5 promile krve v akoholu. -:)))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:53 ® cercer
-
Hele,co ten Robur stím burčákem,má to z prolustrovaných zdrojů??Může se tomu věřit??Já jen,že tam bude asi nouze o toalety,nechci riskovat!!
reagovatD
- Neděle 17. srpna 2008 v 1:52 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – mno, tak pokud předpokládáš, že policajti spíš skousnou, že to auto bude řídit 11 letej kluk, než jeho otec s 2,5 promilema alkoholu v krvi, tak to teda nevím. -:)))))))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:48 ® cercer
-
Já vím…musim tu risknout..jede semnou,protože někdo mě domu vodvést musí!
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:44 ® regulus reakce na …
-
No já si nic zkoušet nebudu. -:)))))))) Uvědom si s jakou společností na sraz jedeš a to ti musí automaticky dobrnknou, já su slušnej kluk, ale vem v potaz další „účastníky zájezdu“, konkrétně jmenovat nebudu. -:)))))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 1:39 ® cercer
-
Regulus:no to si zkus!! Mlaďasa usadím na druhej konec louže a dostane špunty do uší a klapky na voči!!
reagovat) Na druhou stranu…je to hospodskýho syn-třeba se ještě rád něčemu přiučíš!!
D
- Neděle 17. srpna 2008 v 1:01 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – poslouchej ty ftáku, mrknul jsem na seznam a vidím, že jedeš s mladým, no to z vás bude mít máma radost až se vrátíte, co ještě mladej neumí, to ho úspěšně naučíme. -:)))))))))))
reagovat - Neděle 17. srpna 2008 v 0:56 ® regulus
-
CeP – to je nějaká fotomontáž, Jezule nemohla v životě chytit tak velkou rybu, dyť ju na DV ten kapr 32 cm málem stáhnul do vody, Frkola musel zachraňovat. -:)))))))))
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 ve 21:21 ® toulovec
-
jak tak koukám na tu fotku, tak to vypadá jako by se frkovi po týdenní zácpě konečně podařilo vytlačit do gatí a CeP právě taky zasedl a tlačí.
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 19:02 ® Robur
-
nebude někdo na srazu prodávat rotačky?
reagovat - Sobota 16. srpna 2008 v 15:57 ® cercer
-
Vydrain:no…naštěstí tam žádnýho ptáka nevidím!!
reagovatDD
- Sobota 16. srpna 2008 v 15:57 ® cercer
-
hele…a ten,,pán"tam chytal ,,dole bez"??
reagovat