Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.833 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. července 2008 v 9:12 ® Jezinka reakce na …
-
Vydrain – to bylo sice jindy ale s těmahle dvěma to je dost podobný vždycky. Chvíli chytaj, pak 2–3 hodinky chrápou na sedačce, a pak se jdou družit s vodní havětí. Kde je vlastně fotka toho supervynálezu na sušení Frčích trenek?
reagovat - Neděle 20. července 2008 v 9:06 ® Jezinka reakce na …
-
Regulus – jsem ráda, že zas máš svůj starý smysl pro humor. Frk byl u toho, když jsem to psala a ví moc dobře, že největší slabost mám pro něj, protože jinak už bych ho dávno přeměnila na návnadu na sumce.A s tim spanim ve dvě ráno nevim, protože tentokrát to vidim podle fotek na stan, v lepšim případě na auto, a tam se mi tak moc chtít nebude. Cep – už jsi viděl
reagovat, rum, přejetou atd v chovatelskejch potřebách? Ledaže by byla speciálka pro vrány a šelmy to pak ano,
)))
- Neděle 20. července 2008 ve 2:41 ® regulus reakce na …
-
Jezule, pracuju, chodím na ryby, starám se o děti, sledovat chytej a hrabat se v článkách, jedinej rozdíl je v tom, že každej děláme doktora někomu jinýmu, já komplům a ty …
reagovat
Z těch dvou ráno strach nemám ani náhodou, řeknu ti přesně jak to dopadne, v tu dobu budeš chrnět jak Belina a o zapalování s tebou nebude vůbec řeč. -:)))) No a s tou slabosťou pro mě si dávej bacha, moc bych to veřejně neventiloval, Frk by to špatně rozcházel. -:))))))) - Neděle 20. července 2008 v 0:40 ® CeP reakce na …
-
ty vole jezule.. vy s frkem nakupujete svaciny v chovatelskejch potrebach??
reagovat - Sobota 19. července 2008 ve 23:31 ® Vydrain reakce na …
-
Cercer – palce u nohou to nebudou podle tohotok. To bylo chvíli předtim …
reagovat) Vid Jezu? Pak museli sušit trenky na speciálním sušáku od Opla
)
- Sobota 19. července 2008 ve 12:02 ® Jezinka
-
Regulku, máš štěstí, že mám pro tebe slabost, inak bys špatně dopadl. Právě jsem nás přihlásila na sraz a přečetla si ohlasy...........To víš, každej nemůže sedět pořád doma u komplu a sledovat chytej celé hodiny a hrabat se ve všech článkách a td, jsou taky lidi co choděj do práce a na ryby, staraj se o děti a přitom jim zapalování funguje docela dobře. Moc se těším až tě na srazu uvidím a přezkoušíme si, komu to bude, tak ve dvě ráno víc zapalovat, jo? vzhledem k tvojí nevalné toleranci alkoholu myslim že vyhraju. Jinak si připrav betelnou ochranu proti kouzlum, jinak zase chytíš hovňajs, jako loni a pletenka ti nepomůže ani kilometrová
reagovat)))
- Sobota 19. července 2008 v 11:55 ® Jezinka reakce na …
-
cercer – takhle se drží za hlavu, protože ho děsně bolí i ve spánku z těch drinků co včera požil.
reagovat - Sobota 19. července 2008 v 11:48 ® cercer
-
Frk:takhle se držíš za hlavu už předem,co??Nebuj…září proběhne v pohodě!
reagovat - Sobota 19. července 2008 v 11:46 ® cercer
-
oprava:výrazu
reagovat - Sobota 19. července 2008 v 11:45 ® cercer
-
Jezinka:ahoj,už jsem myslel,že s náma nemluvíš
reagovat!!Fotky skvělý!!!Dík,to víš,že si to přeberu-konečně to někdo trochu osvítil!Obzvlášť ta spodní…troufám si tvrdit,dle jejich výraru,že jim rybky ožužlávají palce u nohou-fůůůůj!!
- Sobota 19. července 2008 v 11:24 ® Jezinka reakce na …
-
cercer – ok tak po jedné pořadí je přeházený ale ty to pobereš,
reagovat)
- Sobota 19. července 2008 v 11:20 ® Jezinka reakce na …
- reagovat
- Sobota 19. července 2008 v 11:17 ® Jezinka
-
Cercer – taky pát foteček našich kamarádů Takhle Frk nakupoval na 3denní rybaření, dovedeš si představit, co bude kupovat na sraz? na druhé fotce je pro změnu v autě jako rozhodčí na závodech (vyhrála naše Zuzka), a konečně na třetí jsou s Cepem na Slapech, když si nechávali ozobávat části těl (blíže nespecifikuji které, mohou to číst i děti) od malých rybiček. Všimněte si, prosím jejich slastných výrazů a víte hned co jim rybky ožužlávají.
reagovat - Sobota 19. července 2008 v 10:55 ® Jezinka reakce na …
-
regulus – ty na mě nemluv, strkat me s C a F do jednoho pytle mozkově nepružnejch, to jsem od tebe nečekala. Žádnej čajík nebude.
reagovat - Sobota 19. července 2008 v 10:51 ® regulus reakce na …
-
Jejda, Jezule se probudilo. -:)))))))
reagovat - Sobota 19. července 2008 v 9:16 ® Jezinka
-
cep-ok chátra jo? otoč se a nemysli si, že to je všechno.
reagovat - Pátek 18. července 2008 v 15:34 ® sharkcom
-
Bobo, no vidíš, já skype nezapnu jak je rok dlouhej. Každopádně dík…
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:37 ® cercer
-
toho jsem se bál…
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:35 ® regulus reakce na …
-
Muhehechecht
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:28 ® cercer
-
křivdíš mi…snažím se být nestraný a nezaujatý
reagovatODEMNE se nemusíš bát ničeho podlého(pár fotek tě nezabije) ale pamatuj…když se dva Češi perou…Moravák se směje!!!
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:21 ® Frk reakce na …
-
to víš, přemejšlím, jakou bejkárnu bych ti vyvedl. My tě krmíme, napájíme a ty…břitkým humorem. Myslím, že bys měl začít přemýšlet o šprcce na ten svůj kukr, když to oheň nezvládl
reagovat))))))
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:12 ® cercer
-
nejni vás vůbec slyšet ni vidět!!
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:10 ® cercer
-
Ty žiješ????
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:09 ® Frk reakce na …
-
Sem si mohl myslet! Paparaci zavětřil
reagovat)
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 23:01 ® cercer
-
Frk: anóóóóóó!!!Prosííííím!!
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:56 ® Frk
-
CeP/ Chátra povalečská???!? Asi pustím další informativní foto pro tvé upomenutí
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:53 ® Frk
-
Robur/Jakś to uhodl?? Já to nikomu neřekl..opravdu. Bylo mi divný, že je tam tolika místa a pusto. Šel jsem tedy za správcem a ten mi řekl, že je to až v září ale ať si nedělám plané naděje, protože padesát metrů toho nejlepšího je zabráno už teď. Jestli nevěřím, ať se jdu podívat na cedulky. Našel jsem jich celkem sedmnáct a na nich jednojediný jméno !!! ROBUR!!!Jseš MRTVEJ HOMOLKA, zase jsi tam byl první.
reagovatD
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:15 ® BoBo-Falknow
-
sharkcom: Západní křídlo? Ty ptáku, já už jsem dávno přihlášenej a na Tebe čeká tři dny zpráva ve Skypu!
reagovat - Čtvrtek 17. července 2008 v 15:23 ® HaD
-
Vydrain:
reagovatdlouho neváhej a toč
- Čtvrtek 17. července 2008 v 15:22 ® HaD
-
prichy: ale něco mi vzít můžeš
reagovatnepohrdnu!