Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.695 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. července 2008 v 16:12 ® vagi
-
Jezinka: jedna pípa rozhodně nestačí, páč je třeba dodržovat pípný režim
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 14:20 ® Rade
-
Jezinka – tak takový místo, to nevykouzí ani HaD, to je utopie.
reagovat - Pátek 4. července 2008 ve 12:43 ® Jezinka reakce na …
-
HAD – zamlovám si nejklidnější místo pro křesílka pro mě a Frka, kde by dobře braly a přitom to bylo ticho na spaní a blízko k bufetu a pípě. Už se nemůžeme dočkati.
reagovat - Neděle 29. června 2008 ve 14:52 ® Chose reakce na …
-
všichni
reagovat - Neděle 29. června 2008 ve 14:43 ® sus1
-
Jen tak, kolik už je vás přihlášeno?
reagovat - Neděle 22. června 2008 ve 20:41 ® cercer
-
no fajn…tak ted už jen aby už bylo to září,ne??
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 v 19:18 ® HaD reakce na …
-
elektriše štróm tam určitě je
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 v 17:11 ® regulus reakce na …
-
HaD a ještě šlapací kolo s dynamem na dobíjení baterek. -:)))))))
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 v 17:10 ® HaD reakce na …
-
Robur: Láďa ale asi tu svojí se spalovákem 55HP brát nebude
co mi říkal Boňác, který tam byl mockrát, tak je tam místa dostupného pěšky dost
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 v 17:01 ® Robur
-
zamlouvám si nejrychlejší loď
reagovat, ještě nechci prudit, kdyby se prostě ty břehy nedaly obcházet, mohl bychom vláčet z loďky
- Čtvrtek 19. června 2008 v 16:53 ® HaD
-
4ALL: k lodím: předběžně jsem se domlouval s Láďou (www.lavex.cz) a přislíbil, že by tam 3–4 lodě vzal. K tomu vezmu jednu já. Takže předpokládám zajištění 4–5 lodí z naší strany. Tím by se případné problémy s přesuny vyřešily.
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 v 16:51 ® HaD
-
Toulovec: teda Ivošku
reagovatTy bys vynechal, jo? To bych teda řekl, že začínáš dědkovatět
- Čtvrtek 19. června 2008 ve 13:43 ® Robur
-
tož už bysme se měli nějak přihlašovat, né, stejně mně pořád vrtá hlavou, jak se tam vláčí, bo prý se tam rozváží na fleky i lodí, takže to moc průchodné po břehu není? nebo je? Taky nechci jít do rizika, že až se zařve jídlo, tak se bude muset čekat na loď
reagovat. Jinak pro Vydru: je pohádka O Jeníčkovi a Mařenece, ale ne O Smolíčkovi a Pacholíčkovi
, leda by se naklonoval.
- Čtvrtek 19. června 2008 v 9:21 ® Vydrain reakce na …
-
No né, já si jenom vzpomněla na tu pohádku, jak Regulus správně podotkl, o Smolíčkovi a pacholíčkovi
reagovat)
- Čtvrtek 19. června 2008 v 9:21 ® Jezinka
-
Robur – proč jsme hýčkali Regulka to teda rozhodně nevíš, protože v přívěsu se nezametá ale luxuje. Ale kdyby s tebou byla sranda jako s nim, možná bychom hýčkali i tebe.
reagovat - Čtvrtek 19. června 2008 v 9:16 ® Jezinka
-
Vydro – nechápu jak to myslíš, mě zima rozhodně nebude já si vozím s sebou do spacáku jedno veselý metrákový topení!!!!Já se třeba fakt těšim na klídek s kámošema a vezmu si k Frkovi ještě prádlo moira kdyby bylo zle
reagovatChlapi, neblbněte, jestli s váma opravdu chtěj jet tak to dvě noci snadno zvládnou, a jestli máte pochybnosti že okolo toho budete muset skákat a ještě budou nasraný, tak to rychle zvažte, na co je máte. Ozdoby co ještě remcaj nechte doma a správný rybářský holky do nepohody vítáme !!!
- Úterý 17. června 2008 v 0:34 ® cercer
-
máš??? čau čau…jak jsi zahájil??
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:33 ® sus1 reakce na …
-
Nooo vida a je po starosti
reagovat))
- Úterý 17. června 2008 v 0:30 ® vagi
-
cercer: nazdárek, proudu bude dost. Musím vzít elektrocentrálu na to chlazení, ať nemusí CeP pumpovat.
reagovat)
- Úterý 17. června 2008 v 0:28 ® sus1 reakce na …
-
Co máš ve fotáku?takový ty placičky nebo tužkovky,
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:24 ® cercer
-
nebo hold dokoupit ještě dva akumulátory…a pak šetřit…coš se u té sestavy tam prostě nedá!!!
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:22 ® cercer
-
sus1:zajímavé..
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:20 ® sus1 reakce na …
-
cercer1:Viděl jsem to vloni v Dačicích,nabíj.normál do zdi a k tomu byl kabel,kterej se připojil přes jack do nabíj. a druhej konec do zapal. v autě.
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:16 ® sus1 reakce na …
-
regulus:. . . a JencekG mě vlastně pochválil,protože prase divoké je učenlivé,rychle chápající a velice inteligetní tvor.
reagovatTo jsem se dočetl v enciklop.,takže děkuji Jencekovi za upozornění na mé přednosti.
)))))
- Úterý 17. června 2008 v 0:13 ® cercer
-
Regulus:Adaptér do auta nemám..ty jo?
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:12 ® cercer
-
Jezinka:to si piš,že jedu…za 3tejdny si to nadělám a už budu mít snad po porodu!
reagovat - Úterý 17. června 2008 v 0:10 ® sus1 reakce na …
-
regulus:Kdepak,je to sranda,pořád řikaj ,že je to tady mrtvé,tak je třeba je trochu nadzvednout??!
reagovat)))
- Úterý 17. června 2008 v 0:03 ® regulus
-
No tak pánové, jen se mi tu neporvěte, dyk je to jedno, Robur se pokusil o vtip, mechanickej, nemechanickej, zamést s ním můžu aj tak. -:))))))))) BTW – můj nick má mnohem prozaičtější původ.
reagovat - Pondělí 16. června 2008 ve 22:53 ® sus1 reakce na …
-
Zapoměl jsi na jedničku
reagovat))Tebe neznam?!Ty sem taky chodíš?ještě jsem Tě tady neviděl,ty čuníku
))
- Pondělí 16. června 2008 ve 22:25 ® JencekG
-
Sus scrofa – Prase divoké :o)
reagovat