Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.680 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. června 2008 ve 20:56 ® sus1 reakce na …

Quercus robur – dub letní (dub křemelák)- působí svíravě a protizánětlivě, užívá se zejména při průjmech . To máš fuk,Tebe zas používaj na tohle.:-)) )))

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 20:38 ® Robur
Robur

už vím, proč jste si Regula v tom přívěsu tak hýčkali:-) Dnes v nabídce Inter sparu Mechanický zametač regulus supra:-))

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 18:12 ® regulus reakce na …
regulus

Šelmo, máš bordel v pohádkách, myslelas Smolíček Pacholíček. -:))))))))

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 15:46 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Mno jasně, já mám ten samý názor jako Jezule, bo když nám bude ve stanu zima, půjdem vysírat do tý chaloupky se satelitem a jako Jezinka už má ta potvora praxi :-D Doufám, že Budulínek neselže :-)) ))

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 21:19 ® regulus reakce na …
regulus

Evžo, tak to se bude muset paňmáma rozhodnout sama. -:)))) Vem si příklad z Jezinky, taky je to baba a vyhrožuje stanem a romantikou. -:))))

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 19:05 ® bubu reakce na …
bubu

a taky to nechci nějak hrotit,jak se rozhodne,tak bude. Vše respektuji :-)) )

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 19:00 ® bubu reakce na …
bubu

dyť já nésu žádná slečinka a na rybách něco vydržím,ale víš jak to je s tím něžným pohlavím. Na druhou stranu je mi jasný,že pro naše polovičky se tyto akce nedělají.

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 18:21 ® regulus reakce na …
regulus

Evžo no tak v tom bych neviděl problém. Je sice fakt, že spaní ve stanu nebo v tý mý popelnici není nic extra a chatička je chatička, ale ty dvě noci se to dá vydržet. HaD zajistí a postaví se vojenskej stan jako zázemí, každej si kromě kriglu vezme i židličku a je vymalovaný. Nebuďte tak cimprlich.

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 17:33 ® bubu reakce na …
bubu

Jirko,mám za to,že Ivoš měl na mysli právě to zázemí. Také to zvažuji a to o to víc,že letos mě chtěla doprovodit moja polovička.

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 15:15 ® regulus reakce na …
regulus

Ivošku, řekl bych, že je to zhruba dvakrát tak velký jako Jestřabky, možná i větší, byť to z těch fotek nevypadá. Rozhodně to je větší než Jestřabky i Dobrá Voda. Pravda to zázemí je kapinku horší.

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 15:06 ® toulovec reakce na …
toulovec

děkuji za reportáž, docela jsi mě nahlodal, poměrně vážně zvažuju účast respektive neúčast. Na takhle velkou akci takovýto revír nepovažuju ani trochu za vhodný.

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 12:44 ® sus1 reakce na …

Jezinka:Neboj,by­dlim v 573 m.n.m a když prší,nechá se to vydržet.:-)) ))

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 12:30 ® regulus reakce na …
regulus

Jezule, mají nataženou prodlužovačku z dědiny. -:))))))))

Jinak se zimou nevím, není to až tak moc vysoko nějakejch 520 m.n.m, takže by to nemuselo být tak zlý, ale prší tam dost často, třeba to vyjde, loni jsme si to vybrali.

Cercer – a co takhle dobíjecí adapter do autozapalovače???

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 10:40 ® Jezinka reakce na …

cercer – nebudeš je potřebovat, stejně houby chytíš, tak co bys fotil? Ledaže by šelma zase trénovala oblíkání vesty a Pifánek jí pomáhal.....to by stálo za obrázek. Doufám že jedeš že tentokrát zavřeš i lokál kdyby byl blbej termín.

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 10:34 ® Jezinka reakce na …

Regulku, neblbni, já se bez elektriky snadno obejdu, jedu na ryby a za kamarádama, a na to jí nepotřebuju. Vsadili jsme na romantiku ve stanu, tak snad nebude lejt ani mrznout, protože to bych chcípla. Jo a ten satelit na boudě budce maj na šlapací pohon? :-)) )

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 1:55 ® regulus reakce na …
regulus

cercer – zkus si vzít elektrocentrálu nebo víc baterek. -:))))))

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 1:39 ® cercer
cercer

gde asi dobiju baterky do foťáka!!!?

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 1:37 ® cercer
cercer

regulus: si ted děláš prdel,ne??!!

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 1:05 ® regulus
regulus

Ještě jedno info pro Jezinku. Jestli chceš v karavanu svítit, tak si vem i větrnou elektrárnu, solární panely nebo benzínovej agregát, páč nejbližší zásuvka je asi 2 km. -:)))))))

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 1:03 ® regulus
regulus

No a poslední info pro telefonisty, Eurotel, teda vlastně Kyslík, tam jede na plný kule a vysílač je v přímým dohledu. -:)))) (myslím, že to zajímalo především Toulíka) Jinak je tam ale krásně.

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 1:02 ® cormoran reakce na …
cormoran

dobrá práce:)

reagovat
Neděle 8. června 2008 v 1:00 ® regulus
regulus

No a na závěr část „zázemí“, HaD bude mít asi honičku, nejspíš dojde na tu polní kuchyň, co jsem předloni navrhoval. -:)))))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img4096.jpg
Neděle 8. června 2008 v 0:59 ® regulus
regulus

Zátoka naproti budce.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4095.jpg
Neděle 8. června 2008 v 0:58 ® regulus
regulus

Samozřejmě chytací -:))))

Pohled trochu víc dozadu.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4094.jpg
Neděle 8. června 2008 v 0:56 ® regulus
regulus

Pohled na potencionální chtací prostor.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4093.jpg
Neděle 8. června 2008 v 0:56 ® regulus
regulus

Bouda budka. -:))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img4092.jpg
Neděle 8. června 2008 v 0:55 ® regulus
regulus

No tak jak jsem slíbil, jel jsem dnes do ZnS a tak jsem se stavil v Ostrově udělat pár fotek. Dojel jsem tam bohužel po pěkným slejváku, další zrovna začínal a já měl jen pantofle, tak se mě tam nechtělo moc córat, takže foto jen z konce parkoviště. Pohled na hráz a tu boudu co tam mají, v popředí místa na parkování (pole).

reagovat
foto/forum/2008/th-img4091.jpg
Sobota 7. června 2008 ve 21:55 ® BigMike reakce na …

Dědek: Aáááá, stará garda!:))Tak hoši, kde se to letos koná, třeba bych se zastavil pomoci s bečjkou:) Chytat zase ne, jen si něco utrhnout,natrhnou­t:))

reagovat
Sobota 7. června 2008 ve 21:37 ® Dědek reakce na …
Dědek

BM : rád tě zase vidím

reagovat
Sobota 7. června 2008 v 19:26 ® BigMike

Toulovec: jasně, žiju, ale mám toho nějak moc!A hlavně, přenechávám diiskuse mladším, jen sem občas kouknu:) A když ani žádné pořádné ryby nechytám, necpu sem ty mé mřenky:) Jo, dal jsem si čistých 9 dní v Norsku a parádně zachytal! Nažhaven na naše zahájení jak už dlouho ne:)Nebudu to konečně chytat pro maso, ale pro pocit,víš?:)))­))))))))

reagovat