Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.307 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. května 2008 ve 12:21 ® Robur
-
Petas však jedeš, akorát nevím co budeš dělat v Habartově u Sokolova, když Sudeťáci budou v Jestřabicích. Koho chceš tedy bránt?
reagovatPíšu to asi po 3., Hade můžeš za to ty, v řadách Chytejáků se množí rozpolcené osobnosti.
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 12:16 ® Petas reakce na …
-
Robur – 1 víken v září Budu bránit republiku v r. 1938 v Habartově u Sokolova, takže historie bude ašaš. Sakryš já chci taky na sraz. FŃUK
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 ve 12:07 ® Robur
-
Petas, historie je proto, abychom z ní čerpali ponaučení.
Jestřabice pak proto, že to má Regulus blízko. La ejá tam klidně z tý Aše dojedu, sraz je sraz.
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 v 11:52 ® Petas
-
Jsem jednoznačně PROTI prvnímu víkendu v září, tento termín je každý rok a já každý rok nemůžu. To mi děláte snad naschváááál.
reagovat))
- Čtvrtek 22. května 2008 v 11:51 ® regulus reakce na …
-
Zauwi – za prvé, je to návrh na hlasování, za druhý, dva roky po sobě to po bouřlivých diskuzích bylo první víkend v září, takže mi připadá, že tento termín je obecně dost přijatelnej. O týden dřív je to na pikaču pro lidi co mají děcka co chodí do školy, o prázdninách je spousta lidí s familkama na dovolené, pozdějším termínem se zvyšuje riziko horšího počasí a v nejdůležitější věc je to, že HaD nesmí mít závody, páč bez něj to nejde. -:))))))))) Stačí??? Můžeš si hodit korunou. -:))))
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 v 9:59 ® Zauwi reakce na …
-
to Regulus: Mezinárodní muškařské závody „Svratecký lipan“
- 6.-7.9. 2008
Dej tam jinej termín, rád bych se zajel podívat:)
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 v 9:47 ® Prichy reakce na …
-
regulus: zajmava anketa
reagovatpouze jeden termin
ne, nerejpu, tentokrat je mi to jedno, protoze nevim co bude za tyden, natoz za mesic ci dva
- Čtvrtek 22. května 2008 ve 2:50 ® regulus
-
No panáčci, HaD na sraz jaxi zapoměl, tak je mu ho potřeba trochu připomenout. Myslím, že je nejvyšší čas určit termín no a konec konců i místo konání.
TAKŽE NÁVRH NA HLASOVÁNÍ PRO TERMÍN, KDO JE PRO, AŤ ZVEDNE RUKU
5.-7.9.2008
MÍSTO KONÁNÍ
no nebudu dráždit Sudety bosou nohou, takže to nechám na HaDovi -:)))))))
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 14:48 ® pipa reakce na …
-
mě taky celkem jedno,zatim oničem jinem nevim??? PS: kdyžtak ke mě do auta se vejde 9 kusanu rybaku..
reagovat))) včetně mě teda.....
- Neděle 11. května 2008 ve 14:17 ® cercer
-
Vlastně to je fuk!Ted v červenci si to asi nadělám!!Ale ne o prázdninách-to rodíííím!
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 14:16 ® cercer
-
2.tejden v záříííííííííííííííííííí!!!
reagovat)
- Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:41 ® Tomash
-
kdykoliv
reagovat - Čtvrtek 8. května 2008 v 0:01 ® jarryn21 reakce na …
-
Jojo první tejden v září je asi to nejlepší. Kde je mi vcelku jedno. Za dobrým jídlem a pitím si zajedu kamkoli, hlavně ať je dobrý počásko.
reagovat)A prdel bude určitě jak v jižních čechách, tak na moravě.
- Středa 7. května 2008 v 19:03 ® kaprnak
-
Ja bych se treba sesel nekde na soukromem rybniku treba caslavice a bylo by.
reagovat - Středa 7. května 2008 v 15:38 ® vagi
-
5.-7.9. kdekoli v zemích českých či moravských. Nechci, aby mi
reagovatmrzlo u huby a až půjdu ráno střízlivět do vody, nehrozí, že bude mít 4 stupně jako Svratka. Prostě dle předpovědi bude v té době nádherné počasí
- Středa 7. května 2008 ve 12:09 ® Robur
-
tak vidím, že jsi Davide nebyl a neviděl
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 12:12 ® Jezinka reakce na …
-
hlavně ne srpen, prosím, někteří máme děti ve vlastní péči!!!
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 20:11 ® regulus reakce na …
-
No u mě prázdniny taky nehrozí a září se ještě uvidí.
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 19:57 ® Robur
-
kurňa, Davide, už mám nacvaklé celé prázdniny a začíná se mně plnit září, začněme rešit aspoň to KDY!
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 19:16 ® cercer
-
ktomu překřikování tu HaDa zatím nepotřebujem
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 19:14 ® lucioperce69 reakce na …
-
ted toho asi moc nevymyslíme když je david pá
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 19:01 ® cercer
-
No…namlsali jsme se Brnem-je čas oprášit toto téma…bo mě začínaj svrbět moje paparazziovské prsty!!
reagovat - Čtvrtek 20. března 2008 v 16:08 ® Petas
-
Jen ať to není zase 1 víkend v září, nebo jsem zase mimo mísu.
reagovat - Čtvrtek 20. března 2008 v 11:38 ® Martin Samek
-
HaD jsem s tebou,letos se určitě zůčastním,mrzí mě že jsem to minule prošvih,ale letos pojedu a nezastaví mě ani mráz,ani déšť,ani plýskanice,ani kroupy nic!!! Jinak jsem proto aby byl revír zase někde napůl cesty(ikdyž jako pražák bych ctěl radči čechy).
reagovat - Čtvrtek 20. března 2008 v 10:50 ® cercer
-
reagovat)
- Čtvrtek 20. března 2008 ve 2:24 ® regulus reakce na …
-
Cercer, tak to beru zpět, já na ten odkaz nedíval, tudíž jsem to nepochopil, ovšem ty LISCE jsou opravdu nářez jak sviňa. Jinak vidím, že kupecká matematika ti opravdu jde. -:)))))))))
reagovat - Čtvrtek 20. března 2008 v 0:32 ® cercer
-
Regulus: Regulku,kamaráde…nenapadej bezdůvodně mou živnost a mou hospodu,nebo to budeš mít v Holiday dráhýýýýý!!!Počítat umím dobře,za 3 piva po 18Kč bys to měl za 69!!
reagovatJo..a ty ,,lisce"byli ironicky..mají je takto napsané přímo na hlavní stránce!
- Středa 19. března 2008 v 11:19 ® paia
-
na soukromkach jsem byl jen na Policce, Skalicce a Jestrabici a nejvic se mi zamlouvala Jestrabice. na vystave v Praz byl stanek nejakych soukromniku s 1ha rybnickem nekde u Jindrichova Hradce tusim, zazemi tam vypadalo podle fotek celkem slusny, ale mam obavu, ze na 1ha se umlatime prutama…
reagovat - Úterý 18. března 2008 v 18:44 ® HaD
-
Já se moc omlouvám, ale mám toho nějak moc. Jak říkal Vagi, mám jeden tip na milej revír mezi Prahou a Brnem. Mají tam být dost dravci a velcí kapři. Až budu znát podrobnosti, dám zprávu.
reagovat - Úterý 18. března 2008 ve 13:37 ® regulus
-
Cercer – To to bylo loni jako jedna z možných lokalit, nikdo se k tomu tuším nevyjádřil. www.chytej.cz
Jo a kamaráde, dycinky lYsec, to je to samý, jako bych si u tebe dal 3 piva po 18 kačkách a tvrdil, že 3×18 = 25
reagovat