Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.307 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 22. května 2008 ve 12:21 ® Robur
Robur

Petas však jedeš, akorát nevím co budeš dělat v Habartově u Sokolova, když Sudeťáci budou v Jestřabicích. Koho chceš tedy bránt?:-)) Píšu to asi po 3., Hade můžeš za to ty, v řadách Chytejáků se množí rozpolcené osobnosti.

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 12:16 ® Petas reakce na …
Petas

Robur – 1 víken v září Budu bránit republiku v r. 1938 v Habartově u Sokolova, takže historie bude ašaš. Sakryš já chci taky na sraz. FŃUK

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 12:07 ® Robur
Robur

Petas, historie je proto, abychom z ní čerpali ponaučení.

Jestřabice pak proto, že to má Regulus blízko. La ejá tam klidně z tý Aše dojedu, sraz je sraz.

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 11:52 ® Petas
Petas

Jsem jednoznačně PROTI prvnímu víkendu v září, tento termín je každý rok a já každý rok nemůžu. To mi děláte snad naschváááál. :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 11:51 ® regulus reakce na …
regulus

Zauwi – za prvé, je to návrh na hlasování, za druhý, dva roky po sobě to po bouřlivých diskuzích bylo první víkend v září, takže mi připadá, že tento termín je obecně dost přijatelnej. O týden dřív je to na pikaču pro lidi co mají děcka co chodí do školy, o prázdninách je spousta lidí s familkama na dovolené, pozdějším termínem se zvyšuje riziko horšího počasí a v nejdůležitější věc je to, že HaD nesmí mít závody, páč bez něj to nejde. -:))))))))) Stačí??? Můžeš si hodit korunou. -:))))

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 9:59 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Regulus: Mezinárodní muškařské závody „Svratecký lipan“

• 6.-7.9. 2008

Dej tam jinej termín, rád bych se zajel podívat:)

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 9:47 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: zajmava anketa :-) pouze jeden termin :-D ne, nerejpu, tentokrat je mi to jedno, protoze nevim co bude za tyden, natoz za mesic ci dva

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 2:50 ® regulus
regulus

No panáčci, HaD na sraz jaxi zapoměl, tak je mu ho potřeba trochu připomenout. Myslím, že je nejvyšší čas určit termín no a konec konců i místo konání.

TAKŽE NÁVRH NA HLASOVÁNÍ PRO TERMÍN, KDO JE PRO, AŤ ZVEDNE RUKU

5.-7.9.2008

MÍSTO KONÁNÍ

no nebudu dráždit Sudety bosou nohou, takže to nechám na HaDovi -:)))))))

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 14:48 ® pipa reakce na …
pipa

mě taky celkem jedno,zatim oničem jinem nevim??? PS: kdyžtak ke mě do auta se vejde 9 kusanu rybaku.. :-)) ))) včetně mě teda.....

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 14:17 ® cercer
cercer

Vlastně to je fuk!Ted v červenci si to asi nadělám!!Ale ne o prázdninách-to rodíííím!

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 14:16 ® cercer
cercer

2.tejden v záříííííííí­íííííííííííí!!!:-)) )

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:41 ® Tomash
Tomash

kdykoliv :-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 0:01 ® jarryn21 reakce na …
jarryn21

Jojo první tejden v září je asi to nejlepší. Kde je mi vcelku jedno. Za dobrým jídlem a pitím si zajedu kamkoli, hlavně ať je dobrý počásko.:-)) )A prdel bude určitě jak v jižních čechách, tak na moravě.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 19:03 ® kaprnak
kaprnak

Ja bych se treba sesel nekde na soukromem rybniku treba caslavice a bylo by.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 15:38 ® vagi
vagi

5.-7.9. kdekoli v zemích českých či moravských. Nechci, aby mipivo mrzlo u huby a až půjdu ráno střízlivět do vody, nehrozí, že bude mít 4 stupně jako Svratka. Prostě dle předpovědi bude v té době nádherné počasí :-)

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 12:09 ® Robur
Robur

tak vidím, že jsi Davide nebyl a neviděl:-)

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 12:12 ® Jezinka reakce na …

hlavně ne srpen, prosím, někteří máme děti ve vlastní péči!!!

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 20:11 ® regulus reakce na …
regulus

No u mě prázdniny taky nehrozí a září se ještě uvidí.

reagovat
Neděle 4. května 2008 v 19:57 ® Robur
Robur

kurňa, Davide, už mám nacvaklé celé prázdniny a začíná se mně plnit září, začněme rešit aspoň to KDY!

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 19:16 ® cercer
cercer

ktomu překřikování tu HaDa zatím nepotřebujem:-)

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 19:14 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

ted toho asi moc nevymyslíme když je david pá

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 19:01 ® cercer
cercer

No…namlsali jsme se Brnem-je čas oprášit toto téma…bo mě začínaj svrbět moje paparazziovské prsty!!:-))

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 v 16:08 ® Petas
Petas

Jen ať to není zase 1 víkend v září, nebo jsem zase mimo mísu.

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 v 11:38 ® Martin Samek

HaD jsem s tebou,letos se určitě zůčastním,mrzí mě že jsem to minule prošvih,ale letos pojedu a nezastaví mě ani mráz,ani déšť,ani plýskanice,ani kroupy nic!!! Jinak jsem proto aby byl revír zase někde napůl cesty(ikdyž jako pražák bych ctěl radči čechy).

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 v 10:50 ® cercer
cercer

:-)) )

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 ve 2:24 ® regulus reakce na …
regulus

Cercer, tak to beru zpět, já na ten odkaz nedíval, tudíž jsem to nepochopil, ovšem ty LISCE jsou opravdu nářez jak sviňa. Jinak vidím, že kupecká matematika ti opravdu jde. -:)))))))))

reagovat
Čtvrtek 20. března 2008 v 0:32 ® cercer
cercer

Regulus: Regulku,kamará­de…nenapadej bezdůvodně mou živnost a mou hospodu,nebo to budeš mít v Holiday dráhýýýýý!!!Počítat umím dobře,za 3 piva po 18Kč bys to měl za 69!!:-)) Jo..a ty ,,lisce"byli ironicky..mají je takto napsané přímo na hlavní stránce!:-)

reagovat
Středa 19. března 2008 v 11:19 ® paia
paia

na soukromkach jsem byl jen na Policce, Skalicce a Jestrabici a nejvic se mi zamlouvala Jestrabice. na vystave v Praz byl stanek nejakych soukromniku s 1ha rybnickem nekde u Jindrichova Hradce tusim, zazemi tam vypadalo podle fotek celkem slusny, ale mam obavu, ze na 1ha se umlatime prutama…

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 18:44 ® HaD
HaD

Já se moc omlouvám, ale mám toho nějak moc. Jak říkal Vagi, mám jeden tip na milej revír mezi Prahou a Brnem. Mají tam být dost dravci a velcí kapři. Až budu znát podrobnosti, dám zprávu.

reagovat
Úterý 18. března 2008 ve 13:37 ® regulus
regulus

Cercer – To to bylo loni jako jedna z možných lokalit, nikdo se k tomu tuším nevyjádřil. www.chytej.cz

Jo a kamaráde, dycinky lYsec, to je to samý, jako bych si u tebe dal 3 piva po 18 kačkách a tvrdil, že 3×18 = 25

reagovat