Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.307 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. března 2008 v 11:33 ® cercer
cercer

…a taky ti kapři lisci!:-)

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 11:08 ® cercer
cercer

rybareni-rpety.rovnou.cz
si taky přihodím do ohně-co tady-znáte to tu? No,úlovky asi nebudou rekordní ale je tu zázemí a zaujala mě ta pasáž o donášce točeného piva až k prutům!!:-)) )

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 10:52 ® cercer
cercer

vypadá to,že je opět aktuální sraz na dírkách!:-)) )

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 9:38 ® Robur
Robur

nějak nám to tady usnulo

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 19:28 ® vagi
vagi

Frk: už mlčím. Jako hrob… :-)) )))

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 19:25 ® CeP reakce na …
CeP

jj. vim, vim. mam to opravdu jen prez kopec a neni to „jen obrazne“. asi 5–7 minut za mestem. dokonce jsem kdysi nekam na chytej daval oskenovany letacek reviru. dnes vecer specielne kvuli tobe zajdu napivo a pokecam s clovekem, ktery je tam dost casto, ju? ;-) ) mimochodem.. ty jsi tam byla?

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 19:00 ® Mary reakce na …
Mary

Cep: je to soukromák mají tam udělanou hospůdku, venku gril, já jen když se bavíte o revírech na sraz.

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 18:33 ® Tomash reakce na …
Tomash

LojzaRybka : :-D jiris : Kdepak, krásnejch sedmadvacet…

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 16:46 ® jiris
jiris

Tomash – letos bychom Ti tech 29 mozna uznali :-)

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 16:18 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Tomash>jak jedeš?? :-)) ),na kole,tak až budeš slejzat,tak hlavně pozor na nohy,nezapomeň když jsi sesedal jak se ti povedlo jednu hůlku rozlámat:)))

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 14:27 ® Tomash
Tomash

Kua, já chci jet na sraz za jirisem, nic víc mě nezajímá :-D

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 13:59 ® Frk reakce na …
Frk

vagi/nepráskej. To mělo být překvápko :-)) ))

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 13:57 ® vagi
vagi

Co třeba mrknout do Kajmana? Tam jsou v každém cca 4 soukromé revíry? Má někdo přehled? all/ Počkal bych, až bude mít David po výstavě. Říkal, že má nějaký tip. Tak to sem třeba hodí. Je to uprostřed republiky :-)) )

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 13:53 ® Frk
Frk

aLL/ takže poprosíme Reda či kostnaka a pojedeme na Slovač :-)) Termálne pramaně, súkromné revíre, gigantické úlovky, opičky z borovičky, 700km tam JOJ!!! BERU!!!!

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 13:32 ® Robur
Robur

www.chytej.cz

tak jsem projevil solidaritu a budu to mít taky daleko:-)

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 13:22 ® CeP reakce na …
CeP

Jinín Ti muzu zjistit. mam ho za kopcem.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 13:03 ® Mary reakce na …
Mary

byl jste někdo v Jiníně? Ale nevím, jestli by to bylo pro vláčkaře.

Vydrain: na Štítě žádné zázemí není.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 12:52 ® Prichy reakce na …
Prichy

:-)) no, alespon to priznas:-))

nakonec nevylucuji ucast ani kdyby ty proklate jestrabice vyhrali…zel je to podmineno nekolika vecmi.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 12:05 ® jiris
jiris

Prichy / kdyz je to pro ne daleko, tak at nejedou. Jejich problem :-))

Na Jestrabky to mam tak ± 25 km.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 12:03 ® johanes
johanes

Robur: Konopišťský rybník je hezký revír s možností zajímavých úlovků ( do roku 1990 to byla vládní voda ), ale podle mého je pro potřeby srazu nevhodná.

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 11:55 ® Stanik
Stanik

Robur: Knížecí rybník – solidní voda na okraji Tábora, dostupná i MHD. Ryb tam je kupa, hlavně kapř a bílá, dravci nic moc. Vhodnost zázemí na takovou akci nedokážu posoudit, ale přes léto tam je mrak lidí, tak by to asi nebylo úplně ideální.

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 11:51 ® Prichy
Prichy

regulus: nebudu menit nazor jen proto, ze te seru…ani bys to asi necekal ze :-)

Nic, posunme to do vecne roviny:

1. Jestrabice
  2. Dobra voda

(na dobre vode mi nekdo rikal, ze uz priste nepojede, ze to ma daleko (230 kilaku) musel jsem se smat.....jak je videt nekteri kilometry „pocitaji“…je to jen tvrzeni, tak to prosim uz nekomentuj)

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 11:42 ® b.gun

Robur: Nový Kanclíř – nádherná voda v nádherném prostředí, kousek od Chlumu u Třeboně, vlastníkem je Rybářství Třeboň. Pro účel vašeho srazu ale voda nevhodná, u rybníka je nulové zázemí, navíc leží na území CHKO Třeboňsko.

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 11:17 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Štít – skoro to tam neznam, o puntikatých nevím, ale ostatní ryby tam jsou, hodně se tam jezdí ležet na kapry na boilís, jinak tam vím o pouze suchém WC, že by nějaká umáývárka nebo přístřešek, o tom nevím, jinak to patří pod MO Chlumec n.C.

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 9:56 ® sus1 reakce na …

Koukam na souboj o sraz,přitom je to tak jednoduchý.Jestli chci přijet tak jedu a je to.Stejně tam jezdíte už nějaká parta a těm to je jedno kde to je a jak je to daleko.Je fakt že někdo jede 50 a druhej 500km ale jestli chce, tak jednou za rok se neposere a jede.Za celej rok utratí za jiný kraviny víc a to třeba nevidí nebo nechce vidět. Bylo by asi dobrý aby byl jeden flek na moravě u druhej v čechah, aby to bylo rozdělený spravedlivě pokud to samozřejmě půjde.A nebo to udělat tak ,kolik lidí se přihlásí a odkud jsou(bydliště,lo­kalita)tak to udělat v té oblasti odkud jich je nejvíc a je to. Jak píše Cep :je nějakej vedoucí ten rozhodne a hotovo, pak záleží na ostatních jestli chtějí nebo ne,nikdo nikoho přece nenutí,že tam za každou cenu musí jet.Zdar.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 2:14 ® Rico
Rico

Kdo vsici to znate na Stite? Ja tam jezdim kazdej (4km od stitu) rok na dovcu . Ryby jsem tam chytel 2×10 dni.....

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 2:05 ® regulus
regulus

Prichy – kurňa řeknu ti to na rovinu, sereš mě jak sviňa, je mi fakt jedno, jestli pojedu 50, 200 nebo 500 km, v klidu sám svým autem, který žere poměrně dost 10l/100 km. pokud se s někým o ten benzín podělím, je to pro mě lépe, ale není to pro mne jednou za rok priorita ani podmínka, stejně jako čas cesty. Pokud na to, abych jel na sraz a utratil za to X peněz nemám, tak do toho nebudu kafrat a počkám jak se to vyvrbí a na základě toho se buď přihlásím nebo ne. Loni to bylo v Česku, a HaD sám navrhl Jestřabice, z mý hlavy to nebylo, já jsem napsal 4 z mého pohledu (nemusí to být pravda) vhodné lokality, ale stále jen diskutujeme. Otíráš si hubu o mě, ale na to se vyser, srovnávej sebe a ostraváky, to je nejvýchodnejší a nejzápadnější část republiky (o Slovácích v tuto chvíli nemluvím), já to budu díky svýmu bydlišti mít dycky blíž než jedna z těchto dvou lokalit, ale s tím nic nenadělám.

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 0:57 ® CeP
CeP

to sme to dopracovali. my v HDU rikame furt ze demokracie je k hownu. kdo ma v pdeli diru, ten do toho keca… Davide, myslim ze je treba tomu ucinit pritrz. od letoska bys mel bez diskuzi oznamit termin a misto konani a kdo cekne, ma na pjet let cernou kartu nezadouci. :-)) ) HOWGH

reagovat
Sobota 8. března 2008 ve 21:46 ® Robur
Robur

šmarja, je to tak složitý, dejme 3–5 lokalit, hlasujme, dejme pár termínů, hlasujme. Začal bych termíny, tak nas Davide nenech rozhádat. Je to tak složité:-)) , třeba takhle: a/ Jestřabice b/ Jestřabice c/ Jestřabice

reagovat
Sobota 8. března 2008 ve 21:29 ® Prichy
Prichy

jiris: a ty to mas kolik na Jestrabice?

reagovat