Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.275 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 8. března 2008 ve 20:27 ® jiris
-
Prichy – kurva ty to fakt vubec nechapes, tady nejde o km. Je mi to šumák jestli pojedu 20 nebo 700 km. Tady jde o to, aby tam byly vhodny podminky pro konani srazu, viz nize.
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 20:23 ® Prichy reakce na …
-
regulus: tvrzeni ze svazovka nema zazemi je nepravdive (uznavam, ze nejvetsi problem u nekterych fleku bylo hlidani vlastniho vercajku)
Dobra Voda byla super, ale vy s stejne prosazujete neco bliz, takze uz se nehodlam vyjadrovat, at rozhodne HaD.
Vubec nejspravedlivejsi by to bylo delat v miste bydliste (nebo nekde pobliz) organizator…ten musi jet pak jet s nakladem. Navic by to vychazelo, ze by nikdo nejel pres 300 kilaku.
Jeste…mluvil jsem nedavno s Bobem a jeho bratr mel takovy tip na svazovou vodu (posezeni, uzavrene, parkovani, ohniste, mimopstruhovka kde obcas utece z kleci nejaky ten pstrouzek, u pritoku prehrady se bezne chodi musit atd.) vubec si to nedovolim navrhnout protoze nektreri z vas by to meli asi stejne daleko jako ja (my) na jestrabice ci skalicku). Osobne tam chodim na hady a candaty v lete se had vetsinou splete......loveni bolenu kdyz je slunce ukazkove.
ale jak rikam, je to mimo misu, protoze bych by to bylo nespravedlive.
Co se tyce slovaku, tak jsem videl na srazu pouze dva (ne, myslim, ze to byly dirky) reda a kostnaka a ty si klidne podplatim smackama
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 18:51 ® regulus reakce na …
-
Prichy – v čem nemám pravdu, nehodlám sem znovu opisovat to co jsem už napsal.
Myslím si, že by sem měl napsat HaD jako organizátor „zájezdu“, co by daná lokalita měla splňovat z hlediska zázemí, to je podle mě dost důležitý. Myslím si, že čím horší zázemí, tím víc starostí s tím bude mít. To jestli tam budou chatičky je sice příjemný, ale ne bezpodmínečně nutný, ale mělo by tam být nějaký posezení pro alespoň většinu lidí.
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 18:34 ® Robur
-
tak jsem přes Mrk /bohužel/ zkusil nějaké odkazy na soukr. revíry, recenze jsou docala odflinklé, takže jsem měl kriterium víc jak 5 hektarů a nějaký náznak jak dravců tak kapříků, aby se vyhovělo všem. Nechce se mně psát regiony, tak jen názvy, ať zas může někdo googlovat, páč odkazy na seby tam byly minimálně + předpokládámn, že někdo místní vždy řekne, zda to tam je dobré nebo ne.
Štocký Štít Skalička Poloúvsí Konopišťský rybník Rybník u jelena Knížecí rybník Nový Kanclíř Rašelina
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 17:34 ® LojzaRybka
-
sraz udělejte kdekoliv,já tam přijedu,ale nedělejte ho tady na ohři
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 17:33 ® LojzaRybka reakce na …
-
Tomash>do držky dostaneš za vodníka,já se ho ptal na cestu,ale ty jsi mu vulgárně přes ten rybník nadával a taky jsi mu říkal že je hluchej:)))) taky jsi nevěděl že je ze dřeva vole!!
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 17:08 ® Prichy reakce na …
-
Tomash: ty chces mit tech 5,5 hodiny jistych vid
regulus: nemas pravdu
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 13:55 ® Tomash reakce na …
-
pipa : OK Robur : právě, že cokoliv, jen nééé Dobrou Vodu!!! Cesta tam místo 2,5h trvala 5,5h. Navíc se LojzaRybka ptal na cestu dřevěnýho vodníka!
reagovatDo teď mě ten postrach zelenej straší ve snech. Lojzo, hoď sem foto toho zelenáče
- Sobota 8. března 2008 ve 4:41 ® pipa reakce na …
-
Tomash: ted si na to kap !!!! takže klasika ty budeš na svi nejmilejši plaži … a ja podtebou ..... Kamil bude poletovat a Žralok by nas moh natačet …
a ja obstaram občerstveni …
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 1:07 ® regulus reakce na …
-
Stanik – není to nezbytně nutný, ale buď tak hodnej a přečti si i předchozí příspěvky, např. od CePa, je třeba kliknou o jednu nebo více stránek zpět, pak ti třeba dobrnkne proč. Svým způsobem nelze sraz uskutečnit tam, kde chodí haldy lidí mimo jiné i na ryby, vznikl by z toho chaos a bordel, je třeba mít jakýsi, jak bych to kulantně řekl, soukromí. Až tak moc o rybách to prostě není. Návrhy na svazovou vodu tu byly už loni.
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 22:25 ® Stanik
-
Zatím sem na žádným srazu nebyl páč mi to nikdy časově nevyšlo, ale myslíte si (vaše zkušenosti z průběhu srazu) že je bezpodmínečně nutné aby to probíhalo na soukr. vodě? Loni jsem byl chytat v Hluboký nad Vltavou a přímo u řeky tam je solidně vypadající kempík.
reagovat
A nebo by třeba ušla ta Polička, solidní pochytání jak dravců tak kaprů. - Pátek 7. března 2008 v 18:08 ® Robur
-
Tomasch, tobě by se mělo zakázat hlasovat, páč určitě budeš pro Dobrou vodu. Do Jestřabic či jinam /abych byl objektivní/ by jsi zase mohl zabloudit.
reagovatAle ten vrtulník s žrádlem mě pobavil.
- Pátek 7. března 2008 v 17:28 ® Tomash
-
Já už to mám! Pojedeme každej na svojí oblíbenmou vodu a nahodíme ve stejným čase – notebooky s wi-fi připojením a web kamerou jsou samozřejmé a máme dokonalý sraz! Ještě kolem půlnoci vyraí nejlíp helikoptérou HaD se Zdendou, poletí napříč republikou a budou rozdávat živáňskou – vyhazovat balíky… To bude romantika!
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 13:05 ® regulus reakce na …
-
Prichy – to je právě to, navrhněte lokality, ale jaký lokality? Loni jsme o tomtéž diskutovali ale 3 měsíce. Každej píše, že to je blbě a navrhněte lokality. Z hladiska srazu u té vody musí být aspoň tročinku zázemí, nemyslím, že se setkalo zrovna s velkou libostí dělat sraz někde na louce u rybníka, kde by nebylo absolutně nic. Prostě já, kromě Jestřabic, Dobrý vody, Vášova mlýna a Skaličky (a to si nejsem jistej, jestli by to vyhovovalo) nic jinýho vhodnýho nenašel. V rámci objektivnosti jsem se snažil najít něco na Vysočině, případně i severněji, ve východních Čechách, ale bohužel, nic. Zkusím sem dát jeden odkaz, třeba to tam někdo zná, ale takhle to na první pohled moc nevypadá. www.rsvysocina.cz
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 11:53 ® Prichy
-
regulus: pis si co chces, pro me je to klasicka vycuranost, tvrdit, ze neco co je za brnem je pro vetsinu republiky nejlepsi (byt to podle jarva a toulika neni uplne super) je pro me mimo misu…
snad mi odpustis mou uprimnost, ale ver, ze uz jsem holt jaky jsem a sice tady mluvim sam za sebe ale nebudu sam, komu by vyhovovalo neco bliz, vice ve tredu republiky.
navrhnete lokality, urceme termin a kdo bude mit zaplacenou zalohu muze klasovat v korektni ankete ktera by treba asi nemusela byt tajna. Kdyz lidi co budou pro jestracice oproti dobre vode bude vetsina, sklopim hlavu a cestu se velice rad odkroutim…ale nevim proc by o tom melo rozhodovat jen nekolik z nas…at je vysledek jakykoli.
Mimochodem Had by mel napr 10 hlasu…on ma na bedrech vse zorganizovat a kolikrat zajistit nemalo veci.
A prosim neuzuj tento boj na boj mezi brnem a falnovem apod…to slysim od politiku v televizi porad.
PS: za kazdou vetou cti
reagovatrikam v klidu svuj nazor a jestli pojedu nebo ne je nakonec putna
- Pátek 7. března 2008 v 10:39 ® Chose reakce na …
-
Kouty byly docela extrém,hlavně pro ty co spali ve stanech.
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 9:08 ® Robur
-
a tož já tam zase jedu i za ryb. zážitky, je to tak 50/50. Dřív jste kluci převažovali 70/30, ale Toulíkovo chrápaní vám kluci skazilo průměr
reagovat. Ne, člověk celej rok chytá cejny, a pak mám dvě zpestření – dovolenou a sraz.
- Pátek 7. března 2008 ve 4:47 ® regulus
-
Prichy, jo. -:)))
Píchnu ještě víc do vosího hnízda, Falknov mě nebude mít rád už vůbec, ale doufám, že mě nebudete podezřívat z toho, že to chcu mít za barákem, páč je to nelogický, do Jestřabek to mám blíž.
Což takhle SKALIČKA, já vím, pro spoustu z vás je to ještě dál, ale má to snad 6 ha, čili asi tak velký jako Jestřabky, jsou tam údajně kapři i salmonidi, takže i z tohoto hlediska vhodný, nějaký to ubytko je tam taky a podle fotek i nějaký to zázemíčko se tam najde. navíc si myslím, že zde jsou lidé, kteří to tam důvěrně znají, tak by mohli podat bližší info. Hold změna je život, je třeba udělat vostudu i ve Valašským království. -:))))
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 0:02 ® Koudy reakce na …
-
jarv: jo Kouty…to bylo něco když jsme drželi v noci ten altán aby neufrknul
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 ve 22:29 ® jarv reakce na …
-
Toulovec to téměř dokonale vystihnul. Vzdálenost nemá cenu řešit – kdo chce, vždycky přijede… Dobrá Voda – OK, Jestřabky – možná čtvrtá horská divize (pokud se za ty dva roky něco nezměnilo). Třetí bod souhlas. Termín? Ivoši, vzpomeň na Kouty – ono to taky nebylo slavný a bylo to o prázdninách…
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 ve 20:29 ® Prichy reakce na …
-
Vagi: tusim, ze z novych hradu je Flip?
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 19:45 ® Frk reakce na …
-
Vášův Mlýn /Milevsko/
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 19:44 ® Frk reakce na …
-
Tou pohromou jsi myslel CO????????
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 18:04 ® vagi
-
Co třeba Nové hrady (JČ) nebo Šebkův rybník (StřČ)? Znám jen z doslechu, nikdy jsem tam nebyl. Jen vím, že to existuje. Má někdo zkušenost?
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 17:32 ® sus1 reakce na …
-
A někde na Třebonsku neni nějakej flek na sraz??
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 ve 12:18 ® Robur
-
Vydro, to je pravda
reagovat. Nechal bych Dobrou vodu vzpamatovat z živelné pohromy a volil bych ty Jestřabice.
- Čtvrtek 6. března 2008 ve 12:03 ® Vydrain reakce na …
-
Ale prosim tě, co to povidáš maštalníku? Ty přijedeš kamkoliv, kde bude dost žrádla
reagovat)
- Čtvrtek 6. března 2008 ve 12:03 ® Robur
-
Toulovče, co kecáš o počasí, vždyť jsi se koupal, září to bude
reagovatNikde nevidím anketu
- Čtvrtek 6. března 2008 v 11:58 ® toulovec
-
z mého hlediska:
- vzdálenost – nerozhoduje
- zázemí – jednoznačně Dobrá Voda , Jestřabky jsou třetí liga
- ryby – je to jedno, kvůli těm tam nejedu
- termín – jednoznačně prázdniny (v září nás to už několikrát vypeklo, počasí je pro sraz důležitý)
- Čtvrtek 6. března 2008 v 9:02 ® Robur
-
termín, termín!!!!!!!!!!!!
reagovat