Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.276 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. března 2008 v 0:56 ® cercer
cercer

No…jsem z Děčína,budu to mít přez 300kiláků,ale beru to jako jedinečnou šanci užít si supr víkend s kamarády se kterýma tu celý rok řešíme možné i nemožné a vtom případě jedu třeba na Slovač..(doufám,že ne!!!:-)) ) )Řeším jen jediné-datum-protože nemohu přesouvat šichty a dělám po týdnech.Loni mi to nevyšlo-byl jsem přehlasován termínem…Letos to MUSÍ vyjíííít!

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 23:01 ® Prichy
Prichy

Kdo uhadl kde jsou zname slovenske tvare z chytej.cz?

Tomash: 3000 s cestou.:-)

dal bych to nerozebiral..­...verim za jakykoli argument by mi byl vyvracen:-)

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:46 ® Prichy
Prichy

o blaznovstvi slovaku nepochybuji a dokladam foto

reagovat
foto/forum/2008/th-img3237.jpg
Středa 5. března 2008 ve 22:45 ® Prichy
Prichy

regulus: tak poprve, malost byla myslena jako vtip na stred ceskoslovenska…ja rekl evropu, cili tam mel byt smajlik…sorac.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3236.jpg
Středa 5. března 2008 ve 20:57 ® jarryn21 reakce na …
jarryn21

Tomiku,orlík se mi líbí, ale v tomto případě by to nebylo zrovna dvakrát rozumný.Těch bolenů je tam mrak.:-)) ).Taky nemůžu posoudit Jestřábky, ještě jsem tam nebyl.Dobrá voda byla fakt Dobrá se vším zázemím.Ted´ zjištuju jeden soukromák v jižních Č. Je tam prý plno sumců.Tak uvidíme.

reagovat
Středa 5. března 2008 v 16:20 ® jindrich

indy:Co se týká Jestřábek,tak tam mladej vozí pstruhy a siveny každou chvíli.Tak proč ne před srazem.Na tu Dobrou Vodu to je přece jenom z ruky.:-)

reagovat
Středa 5. března 2008 v 15:35 ® indy

regulus: kolik kdo pojede km na jakýkoliv sraz je pouze funkcí toho, jak daleko bydlí od jakéhosi středu republiky. Obě dvě lokality jsem zvažoval právě i s ohledem na délku cestování. Jestřabky mají blíž kolegové ze Slovenska, Dobrá voda je „blíž“ pro západo/severočechy. Na srazu jsem byl pouze jednou, takže nemohu nějak hodnotit, ale pod úroveň zázemí Dobré vody bych šel asi nerad. Jestřabky znám taky docela dobře.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 14:20 ® CeP reakce na …
CeP

pche! dyk bys tam ani nedojel. ten tvuj herkwagen by se rozsypal zrovinka ty tri kilaky pred Aší.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 14:02 ® regulus reakce na …
regulus

Indy – více méně to není až tak špatnej nápad, vyzkoušený, dobrý zázemí v obou případech, údajná rybí obsádka zajímavá (v obou případech se to se salmonidama moc nepovedlo i když v Jestřabicích jsem si duháka chytil, na Dobré vodě ho ani chytit neviděl). Obávám se, že se i tento návrh nesetká s velkým nadšením. Pokud vezmu nejzápadnější a nejvýchodnější kout ČR, čili Ostravu a Sokolov, tak ti by se střídali tak, že jeden rok pojedou přes 400 a druhej skoro 200 km, zatímco já su taková mrcha, že to mám v jednom případě 230 a v druhým 50 km. Asi se budu muset přestěhovat.

Teď bez legrace a ironie. Nejen loni se to tu probíralo, není moc soukromáků s patřičným zázemím, vhodných ke konání srazu. Jednou z alespoň teoretických podmínek je to, aby si měly možnost zachytat všichni, čili kapraři, vláčkaři i muškaři. Svazová voda, má úskalí o kterých tady psal už CeP, Tomash i HaD. Jestřabky a Dobrá Voda jsou zatím dva který splňují požadavky. Pokud někdo víte o jiné vhodné lokalitě, myslím, že to bude všeobecně vítáno, ale musí to splňovat výše uvedený kritéria. Mě osobně je to jedno, pokud mi do toho nic nevleze, tak pojedu, i kdyby to bylo 3 km od Aše.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 13:07 ® indy

Mně osobně by nevadilo rotovat Jestřabky s Dobrou vodou (tu ovšem s podmínkou, že tam Jindra v pátek doveze námi koupené pstruhy a siveny, aby i muškaři něco chytili). Aspoň do doby než se objeví další soukromý revír s podobným zázemím a rybami jaké mají tyto dva soukromáky. Na svazovku bych asi nejel.

reagovat
Středa 5. března 2008 v 11:41 ® stanley 4
stanley 4

jj už to maká

reagovat
Středa 5. března 2008 v 11:32 ® stanley 4
stanley 4

Davide nevím proč ale ten druhý díl potřech minutách skončí

reagovat
Středa 5. března 2008 v 11:13 ® Tomash reakce na …
Tomash

HaD : Vždycky je možnost udělat sraz na Nové Barboře :-D

reagovat
Středa 5. března 2008 v 10:57 ® HaD
HaD

tak obě videa už makají tak jak mají včetně pohybu po časové ose

reagovat
Středa 5. března 2008 v 10:13 ® HaD
HaD

Prichy: Já bych se vůbec nebránil svazovce, ale je to onen problém, abychom mohli být pohromadě a měli na dosah ruky slušné zázemí a tak nějak byla dostupná pestrá obsádka ryb. Pokud najdeme takové místo na svazovce, klidně. Ale vážně je potřeba takový charakter, kde klidně na pár hodin odejdeš od stanů a prutů, aniž bys je úplně uklidil a neměl strach, že je nějaký kolemjdoucí neodnese. To snad jedině vzít nějaký celý kemp, ale obávám se, že takový nenajdeme. Ono to není zřejmě náhoda, že většina srazů skupin rybářů, jako jsme my probíhá na soukromákách…

reagovat
Středa 5. března 2008 v 9:57 ® CeP reakce na …
CeP

nojo, Orlik… ale najit misto kde by se naslo dejme tomu 30–40 lovnejch mist, aniz by jsme byli nejak atakovani lidmi, kteri jsou zvykli jezdit prave na tu samou lokalitu kazdy druhy tyden a my jsme se jim natruc trefili do terminu. dalsi vec je trefit se rybam do chuti, coz je na orliku malem zaklad uspechu.

reagovat
Středa 5. března 2008 v 8:46 ® Tomik
Tomik

Já myslim, že ten orlík by nebyla špatná volba..:)

reagovat
Středa 5. března 2008 v 8:15 ® Robur
Robur

Pravdu má náčelník!

Být ze západu, taky by se mě to nelíbilo.

Jestřabice mně připadaly úlovkově celkem zajímavé. Teď jsou dva veletrhy, třeba se bude prezentovat nějaký jiný soukromák. Nejlépe ještě blíž k Brnu:-)) )

Spíš bychom se ale měli domluvit na TERMÍNU a pozvat Ripku.

Omlouvám se, že příspěvek řadím hned za Regula. Tkhle to vypadá, že my z Brna jsem jeden šik.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 2:04 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy – já si samozřejmě jen rejpl a čekal jsem, která potrefená husa se ozve, je mi to jako každej rok ganc prcka, jezdím sám a to, že jel loni se mnou Revoke, je jen otázka náhody, že jemu vypadla doprava a mě to bylo jedno.

Pokud se tý malosti týká, tak si uvědom, jednu věc, chodí sem nemálo lidí ze Slovenska a ti by třeba taky chtěli na sraz jet. Vezmu to namátkou, Aspius, je to brnkačka, Trebišov-Jestřabice JEN 466 km, bohužel nejede víc jak půlku cesty po dálnici, takže to je bratru tak 8,5 hodiny jízdy. To je ale jen hypotetickej příklad v souvislosti s malostí ve tvém podání.

Každej rok se tady hádáme a hádat se budeme, protože vždycky bude někdo, kdo to bude mít za rohem a někdo kdo pojede štreku jak sviňa.

No a ve finále si všimni, kdo s návrhem Jestřabice přišel. Připadne mě, že máš poslední dobou pernamentně krámy.

reagovat
Středa 5. března 2008 v 1:16 ® Tomash reakce na …
Tomash

Prichy : Vždyť to už se řešilo, konkrétně i na srazu Xkrát. Vezmi si kolik nás bylo minule, je přece třeba mít zarezervovaný plac, aby, jak píše CeP, nebyli na srazu lidi, kteří nemají s klanem chytej.cz NIC společného. Sorry, teď si to neber osobně, ale mně nepřijde ani 1.000 Kč za sraz hodně, když se uvidím, pokecám a pobavím s lidma, se kterými si téměř denně píšu na chytej. A to jsem chudý student, pro kterého 1.000Kč obnáší cca 20h lítání po brigádách. Nikdy se přece nevybere místo, které vyhovuje 100% všem. To je neproveditelné. Jo, sraz by šel udělat na svazovce, ALE zařídíš tam zázemí pro kopu lidí, zvyklých na určitý komfort, který např. na Dobré Vodě byl luxusní? Zařídí se, aby byla celá chytejácká tlupa pohromadě a v kontaktu. Nevěřím, že je to možné jinde než na soukromé lokalitě a divím se ti, že to zpochybňuješ. BTW : Na srazu přece udáš spoustu Příchyho-produktů, tak to můžeš i zadarmo zamáznout, ne? ;-)

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 23:53 ® CeP reakce na …
CeP

da se rict ze na sraz se opravdu jedu spis pobavit s lidma se kterymi se bezne nevidam. pokud bude nekde odpovidajici zazemi, nebranim se ani svazove vode. na druhou stranu soukromak nahrava nasemu soukromi. asi by nebylo uplne ono kdyby se mezi nas vmisil nejakej pepicek odvedle ze vsi v domeni, ze jepivo zdarma, tak teda i pro nej, pac von je taky rybar a vecer na zivanskou si privede pul pribuzenstva.

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 23:23 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: ukazujes svoji malost chlape…co tak stred evropy (jesenice) hostovacky zaridim a budeme chytat na svazove vode…

nebo pojedeme vsichni na orlik a budeme chytat ryby.

sorry, ale jen 450 kvuli cejnum se mi nechce a kvuli setkani muzeme jet vsici priblizne stejne.

Fakt nechapu, proc se kazdy brani svazove vode.

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 23:20 ® Prichy
Prichy

no chlapci, vam se musi po tech cejnech stejskat… sorry, ale pokud bych mel jet sam, tak ani nahodou.

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 23:06 ® regulus reakce na …
regulus

Chose – je to uprostřed, Československa. -:)))) Teda skoro.

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 22:31 ® jindrich

Jestřabice?Proč ne.Mám to přes kopec:-)

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 21:53 ® Mary reakce na …
Mary

bubu: pročpak je, tak málo rybářek? Co máš dělat? No přece půjčit jí prut!

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 21:36 ® CeP reakce na …
CeP

rekni ji ten kotel od gulase se pak drhnul tri hodiny. ze sme jednomyslene odhlasovali ze ho vydrhnou zensky, kterezto byly loni dve, po zkusenosti letosni ucast odrekly,procez pro letosek neni kdo by drhnul nadobi a ze nam svou ucasti vlastne vytrhne skobu z prdele. vlastne bys ji mel tak trochu jakoby premlouvat at jede a uvidis jak rada ti jenom zamava na odjezdu.

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 20:33 ® Tomash reakce na …
Tomash

bubu : cyankály

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 20:18 ® bubu
bubu

HaD- Jestřabice? Souhlas. Davide,jen se chci zeptat. Moje viděla včera kousek vídea z Dobré Vody a chce jet letos se mnou. Co mám dělat? :-)

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 20:08 ® Chose
Chose

no a co někde uprostřed,už slyším alivia řvát že to má daleko.A já taky :-) jinak jestřebky beru

reagovat