Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.063 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. září 2007 v 9:11 ® bubu
-
Toulovec- je patrné,že s tím snědeným množstvím masa máš naprostou pravdu
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 9:07 ® bubu
-
ne jen chytejáci,ale i nejlepší přítel člověka si přišel na své
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 0:00 ® regulus
-
Co remcáte vy ptáci nespokojení. Když pominu těch pro mě baj voko 260 kiláků tam a zpět, tak to bylo celkem podařený, kromě toho, že pouštění videa na plátně podstatně narušila zábavu v sobotu večer, všichni spíš čuměli než se bavili, navíc pozdní dončení živáňské, jinak byla zábava dasis gut. Asi bych hodně vyzvedl, páteční vystoupení skupiny, která ani netuším jak jse jmenuje, ale bylo to „number one“ a nemělo to naprosto žádnou chybu, především z toho hlediska, že se její vystoupení líbilo všem věkovým skupinám, alespoň já jsem nezaznamenal jiné než kladné ohlasy. Prostě pátek byl vydařenej a sobota byla kapinku mdlá a je nutno objektivně dodat, že nepřízeň počasí udělala svoje i když mohlo být ještě hůř a mohlo pršet. Ve finále si všichni nějakou rybičku chytili, dobře se najkedli a napili, s kamarády pokecali. Možná se toto někoho dotkne, ale mám ve zvyku říkat to co si myslím.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 23:35 ® Padis
-
taky papriky v utopencích a další.I ovoce bylo švestky a hrušky
reagovat)
- Neděle 9. září 2007 ve 23:19 ® havel reakce na …
-
Odpoved na tve otazky:
- rucnik jsi pouzival a jako spravnej a cestnej chlap jsi ho pak vypral,
ususil a slozil
- zelenina byla – cibule ve spizech, zivanske a gulasi (+ cesnek v cesnecce)
reagovat - rucnik jsi pouzival a jako spravnej a cestnej chlap jsi ho pak vypral,
ususil a slozil
- Neděle 9. září 2007 ve 23:08 ® HaD reakce na …
-
reagovat))vydrain navrhovala tataráček… zabijeme pět šest krav a uděláme příští rok tatara, co?
- Neděle 9. září 2007 ve 23:08 ® Prutos reakce na …
-
Cepe, otoč se!..k***o! Kdybch to věděl tak..tak…bych v noci vstal a ten kýbl si šel někam zakopat. Kamaráde falešnej, nemam tě rád
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:47 ® CeP reakce na …
-
Padis> celej minulej tejden na odjitrocelovani makali 4 chlapi. dnesja mne dosla faktura. tfujtajxl. sem z toho dostal nejakej hlad. musim si vybalit zbytek zivanske.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:47 ® njesek
-
už začínám plakat,že jsem tam nebyl
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:42 ® Padis reakce na …
-
njesek-CeP úspěšně vyplenil jitrocel o širokém okolí.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:40 ® CeP reakce na …
-
Prutos> nasrat!! nic nedostanes. gulasku sem si zachranil plnej kybl (panove.. ja sem vas varoval..) co jsem na nem dneskaj celej den sedel abys na nej neprisel a nesezral mne ho… bleee… cestou dom ho sice pulka vyspichala a zaneradila mne celej kufr, ale porad mne ho nejmin deset litru zbylo.. kis kis…
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:38 ® jiris
-
njesek – ne, jen pampelisky, bobo by mohl vypravet
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:38 ® njesek
-
CeP:a co jitrocel?byl??
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:38 ® Tomash
-
Dlouhodobé i krátkodobé pojídání syrové zeleniny způsobuje křeče a otoky břicha, zácpu, a ucpává žíly… Naproti tomu všuchni dobře víme, že prase je nejlepší přítel člověka
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:37 ® CeP reakce na …
-
HaD> frk.. frk by si jeste neco malyho dal bo ma hlad. ale jen trosilinku. porad je nejakej nedojedenej…
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:34 ® njesek
-
Vichrzhor:já je proklínám,taky jsem nemohl a dělají takový chutě,HaDe,příští rok už mě piš
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:34 ® Zauwi reakce na …
-
jj česnačka mi napravila žaludek:),jinak jsem ještě tak přežranej, že se na maso ani nemůžu podívat…dyž jsme to řekl matce tak se mě ptala jestli nejsem nemocnej…:D
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:32 ® Vichrzhor
-
Boga mego! Proč já musel hnítř celej víkend v práci? U nás chcalo a chcalo… koukám že jste se všichni měli báječně – hnusně a sobecky vám závidím…
reagovatAch jo!
- Neděle 9. září 2007 ve 22:30 ® Padis reakce na …
-
Prutos nejen guláš i česnačka byla fajnová
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:30 ® Prutos reakce na …
-
HaD: wole, na zeleninu moc lidí nenalákáš!
reagovatMimochodem, guláš od Míry byl the best…nemáš ještě? pošli poštou
- Neděle 9. září 2007 ve 22:29 ® Padis
-
no vegetariánskej sraz chytej.To ne chybělo by mě toto
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:22 ® HaD reakce na …
-
právě baštím zeleninovej salát…a taky není zlej…to bysme mohli příští ročník taky udělat ne? bez masa a jen se zeleninkou
reagovat)
- Neděle 9. září 2007 ve 22:12 ® Zauwi reakce na …
-
bylo to absolutně super!!! o tom se mi bude i zdát… to All: díky moc,byli jste skvělý:)
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:10 ® Tomash
-
Pánové, byl jsem na prvním srazu a můřu zodpovědně říct, že kdo nebyl na tomto srazu, neví o co přišel! PŘIŠEL O HODNĚ. Čekal jsem linčování, ale dočkal se vřelýho uvítání, pokeců a seznámení se spoustou kamarádských lidí, přičtu k tomu ještě vynikající masové pochoutky a dobrou aktivitu ryb, vyjde mi, že „Dobrý sraz na Dobré vodě“ byl pro mě tou nejúžasnější rybářskou akcí, kterou jsem zažil. HaDe jsi frajer a moc ti děkuju za všechno, co jsi pro mě a pro bandu chytej.cz udělal. Žádný sraz už si nenechám ujít. Zážitky budu hodně dlouho vstřebávat a už teď se těším na budoucí srazy. PS : Prosím o foto s Bobem
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 22:03 ® HaD
-
no já nevím, nevím… neměli jste hlad? zdálo se mi, že jste málo jedli, pili… a netančili! Dá si někdo něco? Dojedeme, zařídíme, k poslechu a tanci zahrajeme …
reagovatTak jsem se právě vzbudil
)
- Neděle 9. září 2007 ve 21:44 ® Tomik
-
Bylo to parádní.Díky všem.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 21:05 ® CeP reakce na …
-
Robur> 1/ Prase!! 2/ Leda by ses napasl..
reagovat))
- Neděle 9. září 2007 ve 20:47 ® jiris
-
Robur – a kde by si ho chtel tisknout?
A stejne si to mel podmaznuty, vid Prichy
HaD – opet klasika, sraz na vybornou.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 20:38 ® Robur
-
no tak jsem poprvé zažil ALL INCLUSIVE, a řeknu vám , dost dobrý.
Jen mně doma dali dvě otázky, na které nedokážu odpovědět.
1/ proč je můj ručník netknutý? 2/ měli jsem nějakou zeleninu?
a ještě jedna stížnost, Proč jsem nedostal diplom? Nikdo mně nevěří, že jsem udicu vyhrál. Podezírají mě, že jsem zas koupil další krám do domu.
reagovat - Neděle 9. září 2007 ve 20:38 ® revoke
-
paráda… díky Hade a i všichni ostatní!
reagovat