Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.001 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. srpna 2007 v 17:54 ® Chose reakce na …
Chose

jojo,v Jestřabkách bylo krásně :-)

reagovat
foto/forum/2007/th-img2364.jpg
Středa 29. srpna 2007 v 17:35 ® Padis
Padis

Vzpomínate na loňský sraz.Ten letošní se kvapem blíží.Už se těším .

reagovat
foto/forum/2007/th-img2363.jpg
Středa 29. srpna 2007 ve 13:28 ® acid23

Švédsko-aspoň by to nebyl alkáčsraz

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 11:15 ® Tomash reakce na …
Tomash

HaD : Paráda, takže není co řešit :-)

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 1:43 ® HaD reakce na …
HaD

tomash: je to v článku:-) Ubytování: bydlet se bude ve stanech či v chatkách. Máte-li zájem o ubytování v chatce nebo v nedalekém penzionu, domluvte se přímo se správcem panem Drnkem – tel.: +420 724 325 764

reagovat
Středa 29. srpna 2007 v 0:35 ® Tomash
Tomash

Můžu se zeptat, jak je to s ubytováním? Nějak jsem to nikde nevypátral – je možné si vzít stan? :-)

reagovat
Úterý 21. srpna 2007 ve 12:33 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan: což je u pstruha vcelku logické, že…

reagovat
Úterý 21. srpna 2007 ve 12:31 ® HaD
HaD

wobler

reagovat
foto/forum/2007/th-img2339.jpg
Úterý 21. srpna 2007 ve 12:27 ® Kazan

Ještě bych doplnil,ryby se vyprošťují ve vodě

reagovat
Úterý 21. srpna 2007 ve 12:03 ® HaD reakce na …
HaD

Právě jsem hovořil s majitelem revíru ohledně háčků. Věc se má tedy následovně: na spodním rybníku nemusíme používat pouze jeden jednoháček, ale i více, resp. trojháčky na nástrahách mohou být vyměněny za jednoháčky. Tzn. že wobler, který měl původně tři trojháčky, může mít tři jednoháčky. Na pstruhovém rybníce se smí pouze na jeden jednoháček bez protihrotu (lze vyřešit zamáčknutím). Abych pravdu čekl, myslím si, že je to rozumné a oceňuji přístup majitele k rybám a propagaci sportovního pojetí rybařiny, zejména pak pstruhařiny. Muškaři mi zřejmě dají za pravdu. Jako příklad úspěšného chytání na jednoháčky uvedu příklad z ligy, kdy někteří závodníci na rotačkách dva háčky odstraňují a ponechávají pouze jeden a díky tomu jsou úspěšní.

Příklad náhrady trojháčky za jednoháček je na fotce.

reagovat
Úterý 21. srpna 2007 v 10:18 ® HaD
HaD

Dnes jsem již objednal trička a do rezervy vzal jen velikost XL. Pokud se tedy ještě někdo nahlásíte, budete mít tričko XL, nebo žádné (pak bude nějaká slevička) :-)

reagovat
Neděle 19. srpna 2007 v 6:44 ® Rade

HaD: to bych mohl, ale chci se jet podívat i jinam, mám pak do pátku volno.

reagovat
Sobota 18. srpna 2007 v 18:22 ® HaD reakce na …
HaD

Rade: můžeš zůstat na Dobré vodě, ne?

reagovat
Sobota 18. srpna 2007 v 16:17 ® Rade

All: zdravím, můžete mě prosím poradit, jedu do dobré vody na sraz a chtěl bych pak ještě pokračovat na týden někam na ryby. Hledám soukromý revír na plzeňsku či jihočesku, chyť a pusť s ubytováním v chatce či ve stanu. Spíše menší revír vhodný pro plavanou. Díky za rady.

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 ve 20:21 ® Tomash reakce na …
Tomash

ok

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 ve 20:10 ® Prichy reakce na …
Prichy

Tomash: jestli neco stihnu vemu, jak to bude s mnozstvim nevim, nemam na to moc casu.....kazdopadne se budu snazit aby neco bylo „v tombole“ Hadozavodu. Jestli to budou prave gumy, netusim :-/.

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 ve 20:02 ® Tomash reakce na …
Tomash

Prichy : Vezmeš prosím nějakej gumovej matroš? Vzal bych kačky… ;-)

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 v 19:51 ® Prichy reakce na …
Prichy

HaD: no, kdyz to stihnu, rad bych neco skromneho predvedl

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 v 17:57 ® Kazan

Co se týká Dobré vody,chytal jsem tam letos na pstruhovém rybníčku. U rotaček nebo woblírků jsem uštípal dva háčky (zpětné hroty používám zamáčklé). Ryb je tam dost, ale protože je to hodně chytané, tak jsou taky náležitě vyškolené. Nejvíc parády jsem nakonec udělal s obyčejným žlutým twistrem o kterým jsem si myslel že musí být totálně propálenou nástrahou.

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 ve 12:18 ® jiris
jiris

Alivio / pust si texasky masakr motorovou pilou :-))

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 v 10:57 ® HaD reakce na …
HaD

Alivio: jsi barbar! :-D

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 v 10:47 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Neznáš Lynyrd Skynyrd ? havárie letadla v osmdesátých letech ???

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 v 10:12 ® skwor
skwor

Alivio: youtube.com

reagovat
Pátek 17. srpna 2007 v 7:26 ® Shrek reakce na …
Shrek

Dejve,asi jsem kulturní barbar,ale co je to ta Sweet home Alabama?

reagovat
Čtvrtek 16. srpna 2007 v 19:55 ® HaD
HaD

POZOR ZMĚNA – podařilo se nám zajistit koncert muzikantského komorního tria FLYING PARTIES pod vedením Karla Juráně. Zpívá Pepa Dušek, představitel Ježíše ve skupině Jesus Christ Superstarband, což zaručuje vynikající hudební zážitek. Těšit se můžete na známé songy jako Sweet home Alabama apod.!

reagovat
foto/forum/2007/th-img2332.jpg
Středa 15. srpna 2007 ve 21:44 ® PetrC

HaD: nazdar Davide…

regulus: už bych to neřešil, do neděle se uvidí a třeba votrávenost přejde. Na osobní zprávu odpovím určitě zítra.

reagovat
Středa 15. srpna 2007 ve 20:54 ® HaD reakce na …
HaD

regulus: ještě se přeptám

reagovat
Středa 15. srpna 2007 v 19:25 ® regulus
regulus

HAD – no jo, je to divný, že bez protihrotu je jasný (takže by stejně většina lidí „přezouvala“ woblery), bez více háčků na pstruhovým taky jasný, na nepstruhovým to považuji za přehnaný, ale věšet na wobler místo dvou nebo tří trojháčků jen jeden jednoháček mi připadne jako tězce ujetý. Pokud se toho „dobře zarybnění“ týká, tak povídal kdo, pokud si myslím správně, tak ten by ti přece nic jinýho tvrdit nemohl. Asi letos nechám vláčku doma a vezmu si svoje starý Sony, co používám jednou za 3 roky na bobkaření a bude to. Napíchneme rybišku na jednoháček a budeme chytat povoleným způsobem. (smutnej smajlík)

reagovat
Středa 15. srpna 2007 v 18:29 ® HaD
HaD

prichy: jasně že můžeš, chceš tam uvést? :-)

reagovat
Středa 15. srpna 2007 ve 12:04 ® Tomash
Tomash

Kurňa to bude velký :-D

reagovat