Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.001 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. srpna 2007 v 17:54 ® Chose reakce na …
-
jojo,v Jestřabkách bylo krásně
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 17:35 ® Padis
-
Vzpomínate na loňský sraz.Ten letošní se kvapem blíží.Už se těším .
reagovat - Středa 29. srpna 2007 ve 13:28 ® acid23
-
Švédsko-aspoň by to nebyl alkáčsraz
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 11:15 ® Tomash reakce na …
-
HaD : Paráda, takže není co řešit
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 1:43 ® HaD reakce na …
-
tomash: je to v článku
reagovatUbytování: bydlet se bude ve stanech či v chatkách. Máte-li zájem o ubytování v chatce nebo v nedalekém penzionu, domluvte se přímo se správcem panem Drnkem – tel.: +420 724 325 764
- Středa 29. srpna 2007 v 0:35 ® Tomash
-
Můžu se zeptat, jak je to s ubytováním? Nějak jsem to nikde nevypátral – je možné si vzít stan?
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 12:33 ® HaD reakce na …
-
Kazan: což je u pstruha vcelku logické, že…
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 12:31 ® HaD
-
wobler
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 12:27 ® Kazan
-
Ještě bych doplnil,ryby se vyprošťují ve vodě
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 12:03 ® HaD reakce na …
-
Právě jsem hovořil s majitelem revíru ohledně háčků. Věc se má tedy následovně: na spodním rybníku nemusíme používat pouze jeden jednoháček, ale i více, resp. trojháčky na nástrahách mohou být vyměněny za jednoháčky. Tzn. že wobler, který měl původně tři trojháčky, může mít tři jednoháčky. Na pstruhovém rybníce se smí pouze na jeden jednoháček bez protihrotu (lze vyřešit zamáčknutím). Abych pravdu čekl, myslím si, že je to rozumné a oceňuji přístup majitele k rybám a propagaci sportovního pojetí rybařiny, zejména pak pstruhařiny. Muškaři mi zřejmě dají za pravdu. Jako příklad úspěšného chytání na jednoháčky uvedu příklad z ligy, kdy někteří závodníci na rotačkách dva háčky odstraňují a ponechávají pouze jeden a díky tomu jsou úspěšní.
Příklad náhrady trojháčky za jednoháček je na fotce.
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 v 10:18 ® HaD
-
Dnes jsem již objednal trička a do rezervy vzal jen velikost XL. Pokud se tedy ještě někdo nahlásíte, budete mít tričko XL, nebo žádné (pak bude nějaká slevička)
reagovat - Neděle 19. srpna 2007 v 6:44 ® Rade
-
HaD: to bych mohl, ale chci se jet podívat i jinam, mám pak do pátku volno.
reagovat - Sobota 18. srpna 2007 v 18:22 ® HaD reakce na …
-
Rade: můžeš zůstat na Dobré vodě, ne?
reagovat - Sobota 18. srpna 2007 v 16:17 ® Rade
-
All: zdravím, můžete mě prosím poradit, jedu do dobré vody na sraz a chtěl bych pak ještě pokračovat na týden někam na ryby. Hledám soukromý revír na plzeňsku či jihočesku, chyť a pusť s ubytováním v chatce či ve stanu. Spíše menší revír vhodný pro plavanou. Díky za rady.
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 ve 20:21 ® Tomash reakce na …
-
ok
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 ve 20:10 ® Prichy reakce na …
-
Tomash: jestli neco stihnu vemu, jak to bude s mnozstvim nevim, nemam na to moc casu.....kazdopadne se budu snazit aby neco bylo „v tombole“ Hadozavodu. Jestli to budou prave gumy, netusim :-/.
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 ve 20:02 ® Tomash reakce na …
-
Prichy : Vezmeš prosím nějakej gumovej matroš? Vzal bych kačky…
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 v 19:51 ® Prichy reakce na …
-
HaD: no, kdyz to stihnu, rad bych neco skromneho predvedl
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 v 17:57 ® Kazan
-
Co se týká Dobré vody,chytal jsem tam letos na pstruhovém rybníčku. U rotaček nebo woblírků jsem uštípal dva háčky (zpětné hroty používám zamáčklé). Ryb je tam dost, ale protože je to hodně chytané, tak jsou taky náležitě vyškolené. Nejvíc parády jsem nakonec udělal s obyčejným žlutým twistrem o kterým jsem si myslel že musí být totálně propálenou nástrahou.
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 ve 12:18 ® jiris
-
Alivio / pust si texasky masakr motorovou pilou
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 v 10:57 ® HaD reakce na …
-
Alivio: jsi barbar!
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 v 10:47 ® Milos_Dia reakce na …
-
Neznáš Lynyrd Skynyrd ? havárie letadla v osmdesátých letech ???
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 v 10:12 ® skwor
-
Alivio: youtube.com
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 v 7:26 ® Shrek reakce na …
-
Dejve,asi jsem kulturní barbar,ale co je to ta Sweet home Alabama?
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2007 v 19:55 ® HaD
-
POZOR ZMĚNA – podařilo se nám zajistit koncert muzikantského komorního tria FLYING PARTIES pod vedením Karla Juráně. Zpívá Pepa Dušek, představitel Ježíše ve skupině Jesus Christ Superstarband, což zaručuje vynikající hudební zážitek. Těšit se můžete na známé songy jako Sweet home Alabama apod.!
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 21:44 ® PetrC
-
HaD: nazdar Davide…
regulus: už bych to neřešil, do neděle se uvidí a třeba votrávenost přejde. Na osobní zprávu odpovím určitě zítra.
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 20:54 ® HaD reakce na …
-
regulus: ještě se přeptám
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 19:25 ® regulus
-
HAD – no jo, je to divný, že bez protihrotu je jasný (takže by stejně většina lidí „přezouvala“ woblery), bez více háčků na pstruhovým taky jasný, na nepstruhovým to považuji za přehnaný, ale věšet na wobler místo dvou nebo tří trojháčků jen jeden jednoháček mi připadne jako tězce ujetý. Pokud se toho „dobře zarybnění“ týká, tak povídal kdo, pokud si myslím správně, tak ten by ti přece nic jinýho tvrdit nemohl. Asi letos nechám vláčku doma a vezmu si svoje starý Sony, co používám jednou za 3 roky na bobkaření a bude to. Napíchneme rybišku na jednoháček a budeme chytat povoleným způsobem. (smutnej smajlík)
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 18:29 ® HaD
-
prichy: jasně že můžeš, chceš tam uvést?
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 12:04 ® Tomash
-
Kurňa to bude velký
reagovat