Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.584 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. října 2014 v 11:51 ® OBr
-
..no, tak plzeňák asi vyrazí po urnovém rituálu, tím si „vychutnám“ kolonu pražáků a snad dorazím před setměním, v noci blbě vidím, tak abych nezabočil někam jinam
reagovatNebo to vezmu jižním okruhem, ale to při mé šerosleposti zavání spíše návštěvou vídeňského Prátru, než Jestřabkama
- Čtvrtek 2. října 2014 v 10:59 ® Mysak1 reakce na …
-
džigit> Čerte a myslíš ,že se můžu počítat se stanem taky jako „okolí“???
reagovat - Čtvrtek 2. října 2014 v 10:29 ® Robur reakce na …
-
džigit> ale chcat cho´dte jinam, ta tráva se ještě nevzpamatovala
reagovat - Čtvrtek 2. října 2014 v 9:45 ® džigit reakce na …
-
toupal> jako vloni
reagovat
1-prdlavky
2-red šapito
3-Ostrava a okoli
My potřebujem u teho rozšiřeneho,bo někeři s sebu potřebuju mobilni ARO - Čtvrtek 2. října 2014 v 9:26 ® toupal
-
Ahoj Davide ,chci se jen zeptat ,jestli nevadí ,že přijedeme ve čtvrtek na večer .máme to nejdál ,tak raději troch dřív. Ještě by se mám líbilo to místo jako v loni. kdyby šlo
Červené šapitoo bude samozřejmostí
Martin
reagovat - Čtvrtek 2. října 2014 v 8:53 ® kubas reakce na …
-
Shrek> Nechápu, jak poznali že chrápeš přes stan, to nemohli slyšet
reagovat.
- Čtvrtek 2. října 2014 v 6:23 ® Mysak1 reakce na …
-
sethy> Souhlas, njn ale ty s odjezdem v13 hod z Otrokovic taky nestíháš
reagovat,nebo pojedeš v sobotu odvolit na kole?
- Středa 1. října 2014 ve 22:00 ® sethy reakce na …
-
Klobasa> No nevím, nemůžu s tebou souhlasit. Lhostejnost ke změně nepovede.
reagovat - Středa 1. října 2014 ve 21:57 ® Shrek
-
Kubas> já nechrápu, bo bych to musel slyšet. Jediný, kdo se mnou byl ve stanu, jsem byl já a já to neslyšel, takže nechrápu. Jinak díky mému chrápání mi jednou na motosrazu prořízli stan a vyčórovali věci. A to jsem chrupkal vevnitř, jen jim to sloužilo jako dobrý indikátor toho, že spim.....
reagovat - Středa 1. října 2014 ve 21:50 ® Klobasa
-
Mysak1> Aha, 500 lidí smysl má, to chápu
reagovat. U nás mnoho tisíc zlodějů smysl nemá. Ja ja 10.
.
- Středa 1. října 2014 ve 21:24 ® kubas reakce na …
-
Padis> Dáme, hned po tom totiž příchází záběr od Emy. Takové vábení to je
reagovat.
- Středa 1. října 2014 ve 21:14 ® Padis reakce na …
-
kubas>Jen ho vem chytat na něj určitě budu.Jo zahřívat bude potřeba
reagovat.A to s Hradišťááá si dáme třeba taky
.
- Středa 1. října 2014 ve 21:07 ® kubas reakce na …
-
OBr> Změnit tóninu a plyn? Nevím, co z toho bude těžší
reagovat.
- Středa 1. října 2014 v 19:25 ® OBr reakce na …
-
kubas> abyste nezaplakali, pokud to byla ona, tak jí přece loni vytáhli na protějším břehu…respektive jí načapali, jak chce zdrhnout z vody co nejdál od plynové chatky
reagovat.. asi bude potřeba změnit tóninu, tohle na ní bylo moc silný
- Středa 1. října 2014 v 18:55 ® kubas reakce na …
-
Shrek> Tak to jméno si zapamatuj, Emu vytáhneš druhý večer po tom, co ji naláká čistě neznámé medvědí chrápání k našemu břehu ze dne předchozího.
reagovat - Středa 1. října 2014 v 18:43 ® Shrek
-
Kluci díky, nemohl jsem si vzpomenout na jméno Ema
reagovatS Chratišťáááá
- Středa 1. října 2014 ve 14:44 ® kubas reakce na …
-
David H.> To mě taky se*re, zrovna ty „nejdůležitější“ volby… No ale co naděláme
reagovat…
- Středa 1. října 2014 ve 14:42 ® kubas reakce na …
-
Padis> Já ti ho vezmu, ale chytat na něj budeš ty
reagovat. Večer to byl parádní, jen tentokrát bude třeba asi víc prolívat zevnitř
.
- Středa 1. října 2014 ve 14:31 ® Mysak1 reakce na …
-
Klobasa> No já si zase myslím,že právě volby do zastupitelstev smysl mají. Minimálně tady u nás na dědině. Je nás v obci necelých 500,takže se vlastně všichni známe a je opravdu poznat kdo sedí na radnici. Ale sejem na politiku ,ať už je 10tého.
reagovat - Středa 1. října 2014 v 11:37 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> no právě
reagovat - Středa 1. října 2014 v 10:49 ® Klobasa
-
P.S. Nejsem komanč, ale chleba levnější nebude, to vím jistě
reagovat. Tito a jim podobní Nám nepomohou-jen sobě!
- Středa 1. října 2014 v 10:30 ® Klobasa
-
Mysak1>Nevolit. Chytrých lidí je u nás málo (stejně tam budou vemena i bez tvého hlasu). David H.>Nevolit, až to pochopí celý národ a nikdo nepřijde vložit svůj hlas k volbám, pak se chytnou za rypák
reagovat. Jenže toho se my a naše děti nedožijem. Stretchku radši neberu, bojím bojím
.
- Středa 1. října 2014 v 10:19 ® Mysak1 reakce na …
-
David H.> Na pikaču je že u těhle voleb musíš volit doma. Ale já už asi vím jak na to. Moja nechodí volit z principu, takže já si demokraticky vyškrtám lístek a Pavla půjde zcela nedemokraticky k volbám. Tím pádem tam ten „můj“ hlas bude a bude! P.s. A jak by jsi chtěl v sobotu ráno řídit?
reagovat - Středa 1. října 2014 v 10:10 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> Mno, to mi ani nepřipomínej
reagovatDokonce jsem uvažoval, že dojedu odvolit v sobotu ráno na otočku. Je to ale tam a zpět skoro 500 km
- Středa 1. října 2014 v 10:08 ® HaD reakce na …
-
Klobasa> Budeme z Tábora vyrážet někdy okolo 17:00. Tzn. že okolo osmé večer bychom mohli být na místě
reagovatStrečky vezmi dost!
)
- Středa 1. října 2014 v 10:01 ® Mysak1
-
Kua,lidi pomožte.Mám dilema, volit či nevolit? Když volit tak bude kratší víkend v Jestřabkách. Nevolit – zas budu nasr…j když budou v zastupitelstvu vemena. Hade hade ty mi dáváš.
reagovat(
- Středa 1. října 2014 v 9:41 ® Klobasa
-
David H.> Jedete už ve čtvrtek? Chtěl bych okouknout revír, pomoci s přípravami a masem, najít vhodné místo pro vůz, obalit si fáro stretchkou sám- aby mi to někdo nepokazil a trochu roztáhnout žaludek pivem, páč nejsem moc trénovanej
reagovat.
- Středa 1. října 2014 v 8:56 ® Padis reakce na …
-
kubas>No kdyby Ti to opravdu nevadilo budu rád zas u vás posedím pokecám a určitě přinesu i něco na zub.Loni to byl super večer s jesetery.Třeba bude i kulturní vložka „Když jsem šel z Hradišťááááááááááááá “
reagovat - Úterý 30. září 2014 ve 23:26 ® kubas
-
Shrek> Vezmi kilo Ajdamu a to by bylo aby nebylo
reagovat. Alivio, Okuma, Ajdam… Tý wole, z toho bude aj Ema
).
- Úterý 30. září 2014 ve 23:25 ® kubas
-
Padis> Chceš vzít feeder? Teď zcela vážně. Já ti ho vezmu, jestli chceš, není problém. Já na něj určitě chytat nebudu!
reagovat