Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.584 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 2. října 2014 v 11:51 ® OBr
OBr

..no, tak plzeňák asi vyrazí po urnovém rituálu, tím si „vychutnám“ kolonu pražáků a snad dorazím před setměním, v noci blbě vidím, tak abych nezabočil někam jinam 9-) Nebo to vezmu jižním okruhem, ale to při mé šerosleposti zavání spíše návštěvou vídeňského Prátru, než Jestřabkama :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 10:59 ® Mysak1 reakce na …

džigit> Čerte a myslíš ,že se můžu počítat se stanem taky jako „okolí“??? :-D

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 10:29 ® Robur reakce na …
Robur

džigit> ale chcat cho´dte jinam, ta tráva se ještě nevzpamatovala

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 9:45 ® džigit reakce na …

toupal> jako vloni
1-prdlavky
2-red šapito
3-Ostrava a okoli
My potřebujem u teho rozšiřeneho,bo někeři s sebu potřebuju mobilni ARO :-))

reagovat
foto/forum/2014/th-img109781.jpg
Čtvrtek 2. října 2014 v 9:26 ® toupal
toupal

Ahoj Davide ,chci se jen zeptat ,jestli nevadí ,že přijedeme ve čtvrtek na večer .máme to nejdál ,tak raději troch dřív. Ještě by se mám líbilo to místo jako v loni. kdyby šlo :-) Červené šapitoo bude samozřejmostí :-)

Martin

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 8:53 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Nechápu, jak poznali že chrápeš přes stan, to nemohli slyšet :-) .

reagovat
Čtvrtek 2. října 2014 v 6:23 ® Mysak1 reakce na …

sethy> Souhlas, njn ale ty s odjezdem v13 hod z Otrokovic taky nestíháš:-P ,nebo pojedeš v sobotu odvolit na kole?pivo

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 22:00 ® sethy reakce na …
sethy

Klobasa> No nevím, nemůžu s tebou souhlasit. Lhostejnost ke změně nepovede.

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 21:57 ® Shrek
Shrek

Kubas> já nechrápu, bo bych to musel slyšet. Jediný, kdo se mnou byl ve stanu, jsem byl já a já to neslyšel, takže nechrápu. Jinak díky mému chrápání mi jednou na motosrazu prořízli stan a vyčórovali věci. A to jsem chrupkal vevnitř, jen jim to sloužilo jako dobrý indikátor toho, že spim.....

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 21:50 ® Klobasa
Klobasa

Mysak1> Aha, 500 lidí smysl má, to chápu:-1 . U nás mnoho tisíc zlodějů smysl nemá. Ja ja 10.:-> .

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 21:24 ® kubas reakce na …
kubas

Padis> Dáme, hned po tom totiž příchází záběr od Emy. Takové vábení to je :-D .

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 21:14 ® Padis reakce na …
Padis

kubas>Jen ho vem chytat na něj určitě budu.Jo zahřívat bude potřeba :-D .A to s Hradišťááá si dáme třeba taky:-> .

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 21:07 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Změnit tóninu a plyn? Nevím, co z toho bude těžší :-D .

reagovat
Středa 1. října 2014 v 19:25 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> abyste nezaplakali, pokud to byla ona, tak jí přece loni vytáhli na protějším břehu…respektive jí načapali, jak chce zdrhnout z vody co nejdál od plynové chatky :-D .. asi bude potřeba změnit tóninu, tohle na ní bylo moc silný 9-)

reagovat
Středa 1. října 2014 v 18:55 ® kubas reakce na …
kubas

Shrek> Tak to jméno si zapamatuj, Emu vytáhneš druhý večer po tom, co ji naláká čistě neznámé medvědí chrápání k našemu břehu ze dne předchozího.

reagovat
Středa 1. října 2014 v 18:43 ® Shrek
Shrek

Kluci díky, nemohl jsem si vzpomenout na jméno Ema :-D S Chratišťáááá :-D

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 14:44 ® kubas reakce na …
kubas

David H.> To mě taky se*re, zrovna ty „nejdůležitější“ volby… No ale co naděláme :-) …

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 14:42 ® kubas reakce na …
kubas

Padis> Já ti ho vezmu, ale chytat na něj budeš ty :-) . Večer to byl parádní, jen tentokrát bude třeba asi víc prolívat zevnitř :-) .

reagovat
Středa 1. října 2014 ve 14:31 ® Mysak1 reakce na …

Klobasa> No já si zase myslím,že právě volby do zastupitelstev smysl mají. Minimálně tady u nás na dědině. Je nás v obci necelých 500,takže se vlastně všichni známe a je opravdu poznat kdo sedí na radnici. Ale sejem na politiku ,ať už je 10tého.

reagovat
Středa 1. října 2014 v 11:37 ® HaD reakce na …
HaD

Mysak1> no právě :-((

reagovat
Středa 1. října 2014 v 10:49 ® Klobasa
Klobasa

P.S. Nejsem komanč, ale chleba levnější nebude, to vím jistě9-) . Tito a jim podobní Nám nepomohou-jen sobě!

reagovat
Středa 1. října 2014 v 10:30 ® Klobasa
Klobasa

Mysak1>Nevolit. Chytrých lidí je u nás málo (stejně tam budou vemena i bez tvého hlasu). David H.>Nevolit, až to pochopí celý národ a nikdo nepřijde vložit svůj hlas k volbám, pak se chytnou za rypák9-) . Jenže toho se my a naše děti nedožijem. Stretchku radši neberu, bojím bojím:-D .

reagovat
Středa 1. října 2014 v 10:19 ® Mysak1 reakce na …

David H.> Na pikaču je že u těhle voleb musíš volit doma. Ale já už asi vím jak na to. Moja nechodí volit z principu, takže já si demokraticky vyškrtám lístek a Pavla půjde zcela nedemokraticky k volbám. Tím pádem tam ten „můj“ hlas bude a bude! P.s. A jak by jsi chtěl v sobotu ráno řídit?

reagovat
Středa 1. října 2014 v 10:10 ® HaD reakce na …
HaD

Mysak1> Mno, to mi ani nepřipomínej :-(( Dokonce jsem uvažoval, že dojedu odvolit v sobotu ráno na otočku. Je to ale tam a zpět skoro 500 km :-((

reagovat
Středa 1. října 2014 v 10:08 ® HaD reakce na …
HaD

Klobasa> Budeme z Tábora vyrážet někdy okolo 17:00. Tzn. že okolo osmé večer bychom mohli být na místě :-) Strečky vezmi dost! :-)) )

reagovat
Středa 1. října 2014 v 10:01 ® Mysak1

Kua,lidi pomožte.Mám dilema, volit či nevolit? Když volit tak bude kratší víkend v Jestřabkách. Nevolit – zas budu nasr…j když budou v zastupitelstvu vemena. Hade hade ty mi dáváš. :-( (

reagovat
Středa 1. října 2014 v 9:41 ® Klobasa
Klobasa

David H.> Jedete už ve čtvrtek? Chtěl bych okouknout revír, pomoci s přípravami a masem, najít vhodné místo pro vůz, obalit si fáro stretchkou sám- aby mi to někdo nepokazil a trochu roztáhnout žaludek pivem, páč nejsem moc trénovanej:-/ .

reagovat
Středa 1. října 2014 v 8:56 ® Padis reakce na …
Padis

kubas>No kdyby Ti to opravdu nevadilo budu rád zas u vás posedím pokecám a určitě přinesu i něco na zub.Loni to byl super večer s jesetery.Třeba bude i kulturní vložka „Když jsem šel z Hradišťáááá­ááááááááá “

reagovat
Úterý 30. září 2014 ve 23:26 ® kubas
kubas

Shrek> Vezmi kilo Ajdamu a to by bylo aby nebylo :-) . Alivio, Okuma, Ajdam… Tý wole, z toho bude aj Ema :-)) ).

reagovat
Úterý 30. září 2014 ve 23:25 ® kubas
kubas

Padis> Chceš vzít feeder? Teď zcela vážně. Já ti ho vezmu, jestli chceš, není problém. Já na něj určitě chytat nebudu!

reagovat