Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.259 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 13. srpna 2013 ve 21:33 ® Shrek
Shrek

sakra chlapi a už dost!!!! Říkal jsem si, ať to sem nepíšu,abych nevypadal jak nedočkavec a koukám, že nejsem sám :-D

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 ve 21:06 ® igorvesel reakce na …
igorvesel

neviem sa dočkať

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 ve 20:27 ® Shrek reakce na …
Shrek

OBr> hlavně se nemaskuj jitrocelem :-D … Zasvěcení vědí proč to říkám…

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 ve 20:00 ® tucnak11
tucnak11

Kde je ten sraz město?

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 18:56 ® OBr reakce na …
OBr

sethy> se zamaskuju čerstvě utrhnutou, po několik měsíců pečlivě opečovávanou a starostlivě hnojenou sedmimetrovou chmelovou rostlinkou ..to mě určitě nenajdete :-1

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 16:47 ® sethy reakce na …
sethy

OBr> Si tě najdem :-D

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 16:40 ® OBr reakce na …
OBr

sethy> ňákej natěšenej, ne? Beru toho málo, dorazím pozdě a stan asi rozbiju už po cestě v autě :-) ..a protože budu mít na starosti prcka, pivko načnu až po pohádce na dobrou noc, hezky potichu, aby nikdo neslyšel to „psssstt!“ pivo

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 15:36 ® sethy reakce na …
sethy

Alivio> Robur se nepočítá, to je kapitola sama pro sebe :-D

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 15:29 ® Shrek
Shrek

taky se těšim jak malý dítě. Jinak když jsem tam byl naposledy, tak kluci chytali jesetery myslím že na 18mm a viděl jsem jich dost. Dokonce tušim že Robur na ně vytáhnul pangase :-D

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 15:00 ® sethy reakce na …
sethy

OBr> Kolik beček dovezeš? Kdy dojedeš (přesný čas)? Kde rozbiješ stan? :-93;

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 ve 14:30 ® OBr reakce na …
OBr

casper> opovaž se mluvit se mnou o práci 9-) Pivko jsem byl předevčírem zkontrolovat na chatě ve sklepě, kvasí pomaleji, než jsem myslel, takže na srazu asi nebude úplně vyčištěné, pitelný to ale bude. Mimochodem, díky pivu mám v háji ty záda. Nahnul jsem se nad soudek abych pozdravil kvasinky a už jsem se nenarovnal :-((

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 ve 13:18 ® casper reakce na …
casper

OBr> no tak to už se těším na debaty okolo webů :-D tomu se asi stejně nevyhnu :-D až se mě lidi začnou ptát, co já to vlastně dělám, že jsem furt na rybách :-D a ty připravuješ to domácí pívečko ne? na to jsem hoooodně zvědavej :-D

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 ve 13:03 ® OBr reakce na …
OBr

casper> kdybych našel nějakýho otroka, co to tady za mě doprogramuje, jel bych hned… takhle jsem rád, že mám ještě skoro 3 týdny čas to všechno pořešit a odject s čistou hlavou :-) Navíc mám opět v hajzlu záda, takže bych se musel účastnit v poloze „ležícího střelce“ ..ale těším se, to zase jo pivo

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 ve 12:33 ® casper
casper

těšiiiiiiiiii­iiiiiiing!!! Co vy? :-) já už bych jel :-D

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 11:44 ® karasek reakce na …
karasek

Palivec:Děkuju za tip,ale já si na alkohol ještě nějakou dobu počkám.Natržená játra a slezina mi to nedovolí.Následek pádu na rogalu,tam u vás u Žiliny.

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 10:53 ® sethy reakce na …
sethy

casper> šak chcem chytit Emu a ne ty metrové prcky.

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 9:57 ® casper reakce na …
casper

sethy> já se musím doma mrknout, mám „feedrové“ pelety, ale maj myslím 15mm a už jsou to velmi slušný válce :-D chodí mi na ně míň záběrů, ale většinou od větších ryb :-) dám echo, až na to mrknu a pak bych je objednal :-)

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 7:37 @ Palivec reakce na …

karasek> Ba hovno, já nepiju české patoky už dlouhé roky a ani je v Česku nekupuju. Takže v těch statistikách o českém alkoholismu nefiguruji. Hmm, možná občas nějaké topivo . Ale dejte si. Slezané vám dovezou metylovou whisky z Třince.

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 5:20 ® Shrek reakce na …
Shrek

těch 15mm bych se rozhodně nebál…

reagovat
Úterý 13. srpna 2013 v 1:10 ® sethy
sethy

Otázka do placu. Vzít na jesíky 12mm nebo 15mm pelety?

reagovat
Sobota 10. srpna 2013 v 0:14 ® Fryw reakce na …
Fryw

casper> když zítra vyrazím tak jo :-D

reagovat
Pátek 9. srpna 2013 v 15:07 ® casper reakce na …
casper

Fryw> co blbneš, však to dondeš pěšo neééé? :-D

reagovat
Pátek 9. srpna 2013 v 11:19 ® Fryw reakce na …
Fryw

Palivec> ať chlastají, stačí když přestanou krást a ožebračovat občany. Panáka jim nejde vyčítat. Ale já bych za ten jejich měsíční příjem klidně začal abstinovat.

K věci. Jedu do Jestřabic autem ze Zbýšova u Brna – Brno, Slavkov atd… Můžu vyrazit i z Brna. Kdyby měl někdo zájem se přidat, případně mě nabrat, tak se zkusme domluvit.

reagovat
Pátek 9. srpna 2013 v 11:06 ® karasek reakce na …
karasek

Palivec>Myslím,že ty do toho průměru vcelku hojně přispíváš

reagovat
Pátek 9. srpna 2013 v 10:14 @ Palivec

David H.> Veselo bude, chlastaj všichni. Zeman, Kalousek etc. Právě jsem četl: Snad nečekáte, že v národě, který je celosvětově druhý v konzumaci alkoholu (cca 11 litrů „100%“ špiritusu na hlavu, tedy 110 milionů litrů čistého špiritusu za rok vychlípete korporativně) a první ve spotřebě piva na hlavu, budou politici, tribuni lidu, abstinenty? Pro retardované: oficiálně vychlastaný alkohol se přepočítává na absolutní 100%-ní a pak se průměr počítá i na kojence a lidi v komatu…

reagovat
Pátek 9. srpna 2013 v 7:21 ® sethy reakce na …
sethy

Prutos> Jo tak.

reagovat
Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 22:00 ® Prutos reakce na …
Prutos

sethy> Bude na barumce, pracovně…

reagovat
Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 21:05 ® sethy reakce na …
sethy

Prutos> Jakto že se vydra odhlásil?

reagovat
Čtvrtek 8. srpna 2013 v 19:56 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Prutos> díky za nápovědu :-)

reagovat
Čtvrtek 8. srpna 2013 v 19:46 ® Prutos
Prutos

kety.vydra> Myslím že jo, já to tak udělal :-)

reagovat