Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.208 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 15:46 ® casper reakce na …
-
regulus> abych Vám tam vůbec rozuměl
reagovatspát umíte to je v poho
no tak uvidím, snad to bude dobrý
mám TROCHU STRACH!
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 15:23 ® casper reakce na …
-
HaDová> jsem to ale ostuda!!!přiznávám, moje platba u Vás ještě není, ale neškrtejte mě
reagovatminulej měsíc nebyl nic moc, tak hnedka jak mi něco příjde, máte to tam, nejpozději do týdne je to ok?
- Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 14:56 ® regulus
-
casper> v klídku, my máme pražáky docela rádi (Jožin z bažin) …
Dělám si prdel, zkus se domluvit s Kerobem (teda jestli pojede), je to pohodovej borec i když z Prahy …
reagovat - Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 14:53 ® regulus reakce na …
-
Alivio> plně s tebou souhlasím, D1 je vo nervy, raděj lážo plážo po okreskách i když podle navigace o hodinu dýl, ve finále to vyjde časově stejně na stejno nebo hůř a možná i na palivo, protože jeden furt stojí v zácpě. Naštěstí směrem na Prágl v poslední době moc nejezdím, ale jel jsem koncem června ke Kaplicím a po D1 jsem to jel skoro 5 hodin. Jedu tam zase těsně před srazem a pojedu buď po těch okreskách nebo to vezmu přes Rakousko i když to bude dál, tak to nejspíš bude rychlejší.
reagovat - Úterý 30. července 2013 ve 23:13 ® Prutos reakce na …
-
HaDová> napravím
reagovat - Úterý 30. července 2013 v 11:49 ® HaDová
-
ALL přihlášeným: Dnes jsem zaktualizovala přijaté platby v přihláškách, zároveň každý, kdo uhradil, dostal potvrzovací email. Kdo neuhradil, prosíme, proveďte to co nejdříve. Kdo zaplatil a nedostal email, či není v jeho přihlášce poznámka, že uhradil, napište mi. Děkuji
reagovat - Pátek 26. července 2013 ve 22:39 ® Renoncek reakce na …
-
Dík. To jsi mně uklidnil.
reagovat - Pátek 26. července 2013 ve 22:37 ® Renoncek reakce na …
-
Dík za odpověd.
reagovat - Pátek 26. července 2013 ve 22:05 ® sethy reakce na …
-
Renoncek> Pokud vím, tak v ceně jsou povolenky a chyt a pust a tudíž i platí: 4. Při lovu na povolenky „chyť a pusť“ není povoleno používat za nástrahu živou či mrtvou rybku. Stačí si přečíst řád na jestrabice.cz
reagovat
Pivo nevím. - Pátek 26. července 2013 ve 21:40 ® Shrek reakce na …
-
Renoncek> ryby se pouští, na důkazy je v Brně Makro, ohledně piva -je to nealkoholický sraz, pije se voda, pro drsňáky je připravena voda perlivá a co se týče nástražních rybek – kašli na ně a vem si halibut pelety
reagovat - Pátek 26. července 2013 ve 14:19 ® Renoncek
-
Chtěl bych zúčastnit letošního srazu v Jestřabicích a v souvislosti s tím mám 3. dotazy : Jak je to s ulovenou rybou, vrací se vše vodě nebo je možno si nechat nějaký kousek jako důkaz pro manželku ? Druhý dotaz je podstatnější jaké
reagovatbude na čepu (značka+tučnost) ? Poslední : Jaká je na místě situace s nástražníma rybkama, budou k dostání nebo je lépe dovést si vlastní ? Díky za odpověď. Petrův zdar ! Renoncek
- Pátek 26. července 2013 v 11:41 ® HaD reakce na …
-
Alivio> ouk
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 ve 22:26 ® Shrek reakce na …
-
hele cesta s rodinkou probíhala přes jih Čech mnohem klidněji, než po té „dálnici“. Tuto trasu jsem absolvoval již po třetí a teď jsem to chtěl zkusit po dálnici – no prostě to nejde. Takže hold to pojedu zase přes Tábor
reagovatI když mě tam teď taky trochu pobavila jedna objížďka (na Písek)
- Čtvrtek 25. července 2013 ve 22:11 ® HaD reakce na …
-
Alivio> jojo, naše slavná dálnice je na bliti. Ale pořád lepší než ty okrsky
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 ve 21:47 ® Shrek
-
Dejve, nakonec přes ten Tábor pojedu. Minulej týden jsem jel do Vyškova po D1 a už ten tankondrom píchám… Radši na Plzeň, Tábor, J. Hradec, Telč a Rosice. Takže kdybys něco zapomněl doma, tak nech klíče pod rohožkou, my to se Sharkcomem nabereme
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 18:04 ® Fryw reakce na …
-
Nechte toho, jsem neměl tři týdny
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 16:48 ® casper reakce na …
-
OBr> OK, budu na příjmu!!!
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 15:43 ® OBr reakce na …
-
casper> dokud jsem nevyjel, tak není zaplněnost jistá, uvidíme
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 15:24 ® casper reakce na …
-
OBr> no tak uvidím, snad se mě někdo ujme, nebo projedu na tom benzínu randál, nedá se svítit
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 15:20 ® OBr reakce na …
-
David H.> by musel běžet za autem
vezu ženušku do Zlína, malou dcerku a mám ještě jedno místo rezervované pro Vagiho..leda, že by se stočil do bedýnky k pivkům
casper> ona to zase tak extra velká sláva není, je to jinej styl (dělám svrchně kvašený), většinou to přepísknu a pak je z toho docela silný lektvar, ale od jisté doby si radši vychutnám v klidu 4 kousky domácího, než 10 kousků běžnýho pivka
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 15:19 ® casper reakce na …
-
OBr> to bys mě mohl vzít
ale já tam potřebuju bejt co nejdřív a vrátit se co nejpozději
Jinak jestli máš domácí
, tak ti snad utrhám ruce, já
miluju a je to na mě vidět
Had> teď sis naběhl! Dostaneš kořalku!
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 ve 14:59 ® HaD reakce na …
-
OBr> máš kliku, že nejsem na
reagovatMimochodem, asi pojedeš přes Prahu. Bys mohl stáhnout Caspera
- Čtvrtek 25. července 2013 ve 14:13 ® OBr reakce na …
-
casper> naopak, tady se mluví o léčení nezdravého hubnutí! Mě se díky zmrvenejm zádům a nucenýmu výpadku sportování „povedlo“ shodit skoro 8kg, takže mám taky co dohánět a proto povezu z Plzně nějaké domácí vydatné tekuté kalorie
reagovat… jestli se sklidí brzo, tak bych dovezl i mladý pivko, ale to nemůžu slíbit, protože chmel mám letos trochu opožděnej..
- Čtvrtek 25. července 2013 ve 13:45 ® casper
-
počkejte, tam snad hubnout nejdeme ne?
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 ve 13:25 ® OBr reakce na …
-
Fryw> určitě něco přibalím, akorát když koukám na současný počasí a tu dálku, tak asi udělám jen třetinky, ty líp poskládám do ledu, jinak bych dovezl chmelovou polívku
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 10:55 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Zamlouvám si pullitřík pokud možno
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 9:41 ® OBr reakce na …
-
Fryw> si mi připoměl, že musím doplnit zásoby a nechat do srazu něco vykvasit, ten měsíc na zrání je ideální, akorát musím jít hlouběji do sklepa, je moc vedro
reagovat - Středa 24. července 2013 ve 23:32 ® Fryw reakce na …
-
OBr> tak to abych si zítra skočil do lékárny pro bůček a černý
reagovat - Středa 24. července 2013 ve 23:10 ® HaD
-
Pokusíme se
reagovat - Středa 24. července 2013 ve 21:14 ® OBr
-
Fryw> 6kg zhubnout není zdravý, to chce rychle nabrat, ať tělo netrpí!
reagovat