Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.666 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 15. července 2011 v 15:14 ® Robur
Robur

kde jsoupřihlášení členové fotobuňky?

Bude letos opět přednáška o fotgrafování?

reagovat
Pátek 15. července 2011 ve 12:33 ® 1Mara reakce na …
1Mara

vagi> To nevím kde si chrupkal , ale jak je to sjídlem , je ho dost ? Abych tam nebyl o hladu :-))

reagovat
Pátek 15. července 2011 v 11:56 ® CeP reakce na …
CeP

vagi> tam si prece nespal vubec.

reagovat
Pátek 15. července 2011 v 10:27 ® vagi
vagi

Nuže a je to. Už jsem přihlášenej. Musím se přece vrátit na místo činu! :-D Zvonečku, kde jsem vůbec minule v Jestřabkách spal??? :-((

reagovat
Středa 13. července 2011 ve 13:21 ® ras2ta
ras2ta

diky

reagovat
Úterý 12. července 2011 ve 22:26 ® jarda29 reakce na …
jarda29

ras2ta> stačí kliknout na ty tři rozesmáté ksichtíky(vpravo pod soukromá oznámení).Je to odkaz na podrobnosti o srazu v článku od Míry.

reagovat
Úterý 12. července 2011 v 15:02 ® osprey reakce na …
osprey

ras2ta> V ceně je povolenka na dobu srazu, kompletní informace najdeš v jednom z minulých článků – trochu polistuj zpět.

reagovat
Úterý 12. července 2011 ve 14:12 ® 1Mara reakce na …
1Mara

ras2ta> Ano je na dva dni :-)

reagovat
Úterý 12. července 2011 ve 13:59 ® ras2ta
ras2ta

zdarec hlapi.do kdy to ma být zaplacene?protoze pojedu po prve tak o tom toho moc navim.Je v cene i povolenka?diky:)

reagovat
Středa 29. června 2011 ve 22:12 ® osprey reakce na …
osprey

Alivio> Jako nutnost a povinnost ne. Ale byl bych moc rád, spotřeba článků je obrovská a z Irska tu ještě nic nemáme.

reagovat
Středa 29. června 2011 v 8:34 ® Shrek reakce na …
Shrek

Míro, beru to tedy jako nutnost a povinnost. Slibuji a přísahám, že něco vyplodím. Fotit samozřejmě budu. :-)

reagovat
Úterý 28. června 2011 ve 22:18 ® osprey reakce na …
osprey

Alivio> Tak hodně zdaru a ať se ti tam líbí.

A mohl bys něco nafotit a třeba i napsat článeček. Já už bych ho dotunil.

reagovat
Úterý 28. června 2011 ve 21:11 ® Shrek reakce na …
Shrek

Míro,co se týče těch lososů – kéž by sv. Petr dal a nějakej se obětoval...... Makrely a tresky z útesu jsou 100% a ještě je v plánu výlet na lodi na vraky na mořské úhoře – viz foto u mě v galerii. Snad se vám podaří na těch Jestřabkách, abych měl taky na co koukat. Toulovec: Ivošku, spacák zapnout až ke krku!!!!! :-)

reagovat
Úterý 28. června 2011 v 19:31 ® osprey reakce na …
osprey

Alivio> Zeptej se – Irové jsou milí a pohostinní lidé, co je topivo vědí, umějí dělat i slušnou whisky. K tomu nějaká lososomoucha, nějaká štikovláčka, lov tresek z pobřežních útesů (i když po tom pivu a whisky nevím). Viděl bych to na hodnotný program.

A na nějakých 60 – 80 lidí bychom mohli dostat i množstevní slevu:-))

reagovat
Úterý 28. června 2011 v 19:04 ® Prutos reakce na …
Prutos

Alivio> Užij si to! Až se jí budu cpát, taky si na tebe vzpomenu :-D A za rok si tu dovču naplánuj líp :-)

reagovat
Úterý 28. června 2011 v 18:52 ® Shrek reakce na …
Shrek

byl jsem na 3 srazech a jen jednou v zahraničí na rybách, pokud teda nepočítám jižní Moravu (Asii). Takže se těšim jak dítě na hračku. Jen jsem zvědavej, jak to tam za ten týden všechno stihnu. Ovšem co se živáňské týče, budu na vás myslet, pacholci. :-)) ))

reagovat
Úterý 28. června 2011 v 18:43 ® Prutos reakce na …
Prutos

Alivio> Škoda Tome…akorát dopředu těžko říct jestli pro nás nebo pro tebe :-)

reagovat
Úterý 28. června 2011 v 18:35 ® Shrek reakce na …
Shrek

Nápad to neni špatnej, zeptám se táty, jestli nemá nějakou přistýlku :-)) ))))

reagovat
Úterý 28. června 2011 v 16:27 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> Ja uz mam zaplaceno, klidne to do Irska presunte, pokud se cena nezmeni :-D

reagovat
Úterý 28. června 2011 v 16:21 ® osprey reakce na …
osprey

Alivio> A co takhle zařídit neodolatelnou nabídku rybaření v Irsku pro všechny a uděláme si sraz někde na Shannonu nebo Lough Corrib? :-D

reagovat
Úterý 28. června 2011 ve 14:26 ® Shrek
Shrek

Ty kráso, když se rozhodnu, že teda po třech letech na sraz pojedu, tak je to zrovna termín, kdy jsem na rybách někde jinde. Ale nabídka rybaření v Irsku byla neodolatelná :-)) )

reagovat
Pondělí 27. června 2011 v 15:42 ® Mary reakce na …
Mary

regulus> nachlazenina nenachlazenina, ať bolí, cokoliv, když budeš vědět, že ti pomůže hovno,nebo fujtajbl, tak ho sežereš.:-> jo,jo!

reagovat
Pondělí 27. června 2011 v 10:59 ® džigit reakce na …

1Mara> mně stačí jen pár kapek,na ty hovna :-)

reagovat
Pondělí 27. června 2011 v 10:49 ® 1Mara reakce na …
1Mara

džigit> Hale nejedu hrát závody , ale ty tuby bych měl dát v poho :-) Jinak balím a jedu na Nechraňky , tak snad se něco chytne , ahoj všem :-)

reagovat
Pondělí 27. června 2011 v 10:22 ® džigit reakce na …

1Mara> nech něco na „hovno v trávě“ ,po ránu na rozdýchání :-D

reagovat
Pondělí 27. června 2011 v 10:07 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kety.vydra> No jestli to chceš ještě rychleji , tak dám ty tři tuby po 250ml. do dvou min jako prd :-)

reagovat
Neděle 26. června 2011 ve 22:41 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

regulus> Já piju kafe s medem minimálně už 4 roky,a není problém.Ale jak bylo někde níže řečeno,neměl by med přijít do horkého (je to škoda).

1Mara Pátek-24.června v 19:15: Beru tě za slovo-Na srazu: Ty Pikao a já Salko-velká plechovka (425g) do 5ti minut.Bereš? :-D :-D Ale garantuju ti,že latrína nám bude těsná:-D

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 19:23 ® regulus reakce na …
regulus

Mary> medem se sladí lecos, někdo to rád s chlebem nebo jiným pečivem, prostě použití je všestranný, ale aby si ho dával někdo do kafe, tak to jsem fakt ještě neslyšel.
Jinak mimochodem když mě lapne nějaká nachlazenina, tak si dělám takovej „lektvar“, šťáva z celýho citronu, a půl na půl med a slivovice (pochopitelně domácí), je to strašnej fujtabl, ale funguje to. :-))

Jo a nemachruj když nemáš křídla … :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 26. června 2011 ve 12:24 ® Mary
Mary

regulus> tak to jsi ještě mladý kus, ještě málo jsi toho slyšel.(ale hodně pamatuješ:-P :-)) . To u NÁS, se medem sladí normálně, ovšem jen domácím, nekupuji v obchodě. A už jsi pil křupana? Jestli ne, tak ho na srazu připravím, jen když to vypiješ.

reagovat
Neděle 26. června 2011 v 11:20 ® džigit

regulus> tahle nemoc ovšem poskytuje ipivo ,má totiž široký záběr :-)

reagovat