Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.803 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 25. června 2011 v 19:20 ® regulus reakce na …
regulus

kerob> džigit> nachytal jsem vás na hruškách, já myslel červený svatováclavský, ale pívo … :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 25. června 2011 ve 2:07 ® džigit reakce na …

regulus> to je nejhorší,když víno chytne dněnku :-((

reagovat
Sobota 25. června 2011 v 1:53 ® kerob reakce na …
kerob

regulus> No jo… Nekdo byl na vine a nekdo na sumcich… nekdo chyt aspon malou opicku, nekdo jinej pekny hovno :-) i kdyz aspon zaber byl.

reagovat
Sobota 25. června 2011 v 1:48 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> Ja nevim kolik stupnu ma „pitnej“ caj, to byl odhad. Proste do horkyho to nedavam. :-)

reagovat
Sobota 25. června 2011 v 1:17 ® Prutos
Prutos

To jsou mi debaty. Já se vrátil z ryb, chytil jsem hovno…a tak tu piju moravský muškátek a je mi dobře .-)
Každému co jeho jest. A už se nehádejte
Mahalo :-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 23:21 ® regulus reakce na …
regulus

kerob> já to nemyslel blbě, proti gustu žádnej dišputát, jen jsem fakt nikdy neslyšel, že by někdo pil kafe s medem, čímž nechci říct, že seš jedinej kdo to pije.
Pokud se týká toho, že se nepozná čím bylo slazený a zvlášť medem, tak to je blbost jako svińa. Možná nepoznám běžnej cukr od třtinovýho, ale med naprosto spolehlivě.

Mimochodem vrátím se k chlastu, byl jsem na červeným svatováclavským (fakt je ten, že zelený velikonoční je lepší), ale nebylo to špatný, jenom brzo došlo … :-((

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 22:33 ® 1Mara reakce na …
1Mara

LuboO> neboj se na srazu ti je i ukážu na živo :-))

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 21:50 ® LuboO reakce na …
LuboO

1Mara> čeče, ty mas fakt zvlastne chute… :-D D

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 20:15 ® 1Mara
1Mara

No mě kafe s rumíkem a cukříčkem chutná jako pikao , tu plechovku slupnu na posezení do pěti minut :-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 17:43 ® džigit reakce na …

Robur> tak to potom jó,ale to pak i s ledem,whisky a kvalitní smetanou :-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 17:41 ® Robur reakce na …
Robur

džigit> ty to píšeš, jak kdyby se nesměl med dát od studenýho kafe.

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 17:38 ® džigit reakce na …

kerob> obávám se,že tentokrát nemáš pravdu. 70 stupňů už je pro med smrtelná dávka.Pokud chceš zachovat zdraví prospěšné látky tak max okolo 43 stupňů

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 17:27 ® kerob reakce na …
kerob

Robur> ale prdlajs… rozdil je velikej bez ohledu na to, jestli to je kafe nebo caj. Nebo aspon ja ten rozdil vidim jako propastnej…

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 17:26 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> skoda je kazdy rany, ktera padne vedle :-) Nebo pekny mlady holky… ale med do caje je super a skoda ho urcite neni. Samozrejme ho tam nesmis dat hned, ale az kdyz je caj „pitelny“, coz je cca 70 stupnu max a to se uz s medem nic strasnyho nedeje. Medem sladim caj pres zimu, jinak piju vse neslazene. Normalni cukr snad doma ani nemam a trtinovy davam akorat do mojita, takze mi tak 1kg cukru vystaci na rok :-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 16:39 ® džigit reakce na …

kerob> a není to škoda medu? Myslím čaj i kafe.Vše,co je v medu pro zdraví,padá s horkou vodou :-((

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 16:08 ® Robur
Robur

1/ kafe je aromatičtější než většina čajů 2/ navíc vůbec necítím 3/ můj pocit je ten, že na chuti to poznat není. Kafe to přebíjí. 4/ ale opravdu mám u sebe kolikrát pocit, že jsem jak Juřička ze Šakalích let:-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 15:24 ® kerob reakce na …
kerob

Robur> pokud nepoznas caj oslazenej cukrem od caje oslazenyho medem, tak nepoznas rozdil ani u kafe… ale pak vubec nemusis pit kafe, postaci voda z nadobi… :-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 15:22 ® kerob reakce na …
kerob

regulus> dobrej turek bez niceho neni vubec spatnej, ale musi byt dobra zakladni surovina… dzezvu obcas pouziju taky a kafe s medem neni zadna divocina, pije se to desitky let. Naucila me to babicka a nejsem rozhodne jedinej, kdo to pije. :-)

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 14:17 ® džigit reakce na …

regulus> skořice,vanilka a kardamon

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 14:15 ® Robur reakce na …
Robur

regulus> rozdíl nepoznáš, sladký jako sladký

reagovat
Pátek 24. června 2011 ve 14:08 ® regulus reakce na …
regulus

kerob> nic ve zlým, ale kafe s medem je taky dost divočina, to jsem fakt ještě neslyšel … :-D

Jinak kafe se dá udělat na spoustu způsobů, v arabským světě se do toho mydlí jakýsi koření (název si nevzpomenu), velice zajímavá chuť, dobrý je i irský kafe (s whisky), je toho víc. Pokud se týká toho turka jak se u nás všeobecně říká (s tureckou kávou to nemá nic slolečnýho, ta se vaší v džezvě a pije bez lógru), tak to jsem opustil už před víc jak 30 lety, než tohle nebo něco instantního tak si to kafe raděj odpustím.

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 10:45 ® Robur
Robur

tady je možná realizovaáno v praxi přísloví: Kdyby byla hovna z cukru, srali by lidi do kafe.

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 10:30 ® kerob
kerob

1Mara> no ty woe, to tvoje kafe musi byt zazitek :-) … ten rum bych este pochopil, ale tolik cukru? Tolik cukru ja nespotrebuju snad ani za mesic… ja kafe piju bud turka uplne bez niceho nebo espreso se smetanou, ale vzdy bez cukru, ten to kafe podle me akorat zkurvi. Nekdy si dam do kafe med…neni to vubec spatny, zvlast v zime.

reagovat
Pátek 24. června 2011 v 8:49 ® Robur
Robur

naopka, cola s červeným má zajímavou chuť, prostě komu to chutná, ať to pije. Koktejly jsou na tom založeny všechny, tedy myšleno na míchání chutí.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:56 ® cercer
cercer

jinak čus…dlouho sem tě neviděl

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:55 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> ok..no…stejně by mě ale zajímalo,proč se říká sladkej jak cecek…?:-/

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:54 ® regulus reakce na …
regulus

cercer> mlč a nic se ti nestane … 9-)

To chlapče nemáš šamci …

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:54 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> hele…a proč zrovna cecek???:-O

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:53 ® regulus
regulus

1Mara> kafe piju jedině bez lógru (preso když je hůř tak překapávaný), dycky se dvouma cukrama. Kafe je to, co se vaří z kávy ne ty instantní sračky.
No a pokud se týká tvejch chutí, tak kafe s rumem pije dost lidí (mě to nejede), ale 9–10 cukrů to je masakr, ty woe to musí bejt sladčí než cecek, tam už to kafe ani cejtit nemůžeš … :-O

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:51 ® cercer
cercer

koukam,že naučíme regulusa chlostat zelenou!!!

reagovat