Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa

22.5.2005 | Tomucha | 495.803 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:14 ® 1Mara reakce na …
1Mara

regulus> No to je jasný , taky jsem to ani jinak nemyslel a už zle vůbec né , zkrátka já mám hubu na spařenej jetel jak se říká a proto mám jen v oblivě dva nebo tři druhy vína které stejně mixuji s colou , samotné víno nejsem zvyklej pít , za 1 bych to chlastal jako vodu z pulitru , což za 10 min. jsem totál a za 2 mě to zkrátka z colou chutná . No a když jsem opět rozproudil debatu s chlastem , tak třeba kafe , někdo ho pije sladké někdo hořké , pozor a to si prdel nedělám , já ho piju s malím rumem a s devíti i desíti cukrama :-)) Sic jen občas v hospodě , ale nekecám . No a teď jsem na to zvědavej na co mně přejmenujete :-))

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 23:01 ® regulus
regulus

1Mara> já jsem nenapsal nic o hnusu, jen jsem konstatoval, že vína z Česka jsou na můj vkus dost kyselý a nelezou mě (taky jsem nepil všechny, ber to s rezervou), tisíc lidí, tisíc chutí, někomu to zase může pasovat. Ale pokud někdo víno pančuje Colou, tak mu to víno evidentně nepasuje, protože by to jinak nedělal. Myslím si, že to je spíš o tom, že nehledáš. V dnešní době je na trhu dostatek nejen kvalitních vín za ranec, ale spousta těch za řekněme ne příliš velkej peníz ve slušné kvalitě, jen si vybrat. Jak tu psal tuším kerob, jemu šmakujou ty hutný jižní vína, mě ne, ale to je o tom, co si člověk oblíbí nebo na co je zvyklej. Pokud vezmu sebe, tak su z Brna a mám hubu naštelovanou na Starobrno protože to piju celej život, což je pro většinu lidí z Čech svým způsobem divný pívo. Je to daný především tím, že Český piva jsou oproti Moravskejm značně zásaditější, některý hořčí a to Starobrno hold každej neskousne, pro někoho je to průměr pro jinýho hnus. Já jsem v tomto státě už taky chlemtal kde co a i když mám hubu naštelovanou jak jsem psal, tak většina piv je pro mě pitná, některý dobrý a jiný výborný. S vínem je to to samý, kdo je zvyklej na litrovky z dob minulých a chutná(lo) mu to, tak asi vypije všechno. Já bych si i dnes v hospodě (nemyslím ve vinárně) víno nedal a nejvíc mě irituje krabicový víno, protože to musí být ještě horší než čučo. Když už jsme u toho chlastu (nejmenovaný kolega co se tu nelibě vyjadřoval, že sraz je jen o ožrání z toho bude mít asi pupínky), tak třeba něco takovýho jako zelenou a podobný sračky bych třeba vůbec nevzal do huby, ale jsou lidi co to pijou běžně, hold každej jsme jinej.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:52 ® 1Mara reakce na …
1Mara

CeP> Asi nééé :-) Ale často víno nepiji , takže to tak nehrotím :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:47 ® osprey reakce na …
osprey

CeP> No – je to šíleně rychlý, bojíš se, že ti to ukradnou, vyměnit gumy stojí jako celej trabant, nedej bože abys to odřel nebo naboural… Já ti nevím:-))

Sám mám auto dost podobné tvému, do trabanta bych nenacpal rodinu.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:42 ® CeP reakce na …
CeP

1Mara> kdyz budes jezdit 20 let trabantem, budes na nej zvyklej tak, ze si bez nej nebudes umet zivot predstavit a pak se svezes treba bavorakem. bude se ti chtit presednout zpatky do trabose?

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:36 ® 1Mara reakce na …
1Mara

regulus> Chápu vás , i souhlasím , ale to čemu vi říkáte hnus , já chlastám už 20 let . jsem na to zvyklej :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:30 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> kludne by som mu doporucil Tramin cerveny neskory zber alebo Ruland sedy neskory zber a zvykol by si velmi rychle. O vybere z hrozna ani nehovorim… Ani Palava nie je zla, prave naopak.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:25 ® regulus reakce na …
regulus

1Mara> ještě k tomu vínu (furt žvaníš vo sladkým), můžu ti garantovat, že pokud nejseš úplnej vinnej atyp tak si nadeš něco co ti bude šmakovat a vůbec to nebude sladký, možná to bude suchý, polosuchý nebo … Když to vezmu tak od boku, nějakej Cabernet třeba Sauvignon by ti mohl pasovat (pokud se budu bavit vo červeným), ale třeba bys našel zalíbení i v bílým a možná by ses divil, jak moc sladký to nemusí bejt aby ti to jelo. Pokud seš zvyklej na to vaše mělnický nebo kde se v Česku víno pěstuje, tak to se ti nedivím, mě to taky nejede, připadne mi dost kyselý (nebrat jako urážku, je to jen konstatování mých chutí), např. Bohemia sekt, kterej je strašně propagovanej považuju za značnou tragédii, ale zase z druhé strany mohou být lidé co jim to šmakuje.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:24 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> amen

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:13 ® regulus reakce na …
regulus

1Mara> už jsem ti jednou psal, že kombinace víno s colou je barbarskej zlozvyk, jsou lidi co pijí vinný střik, pravda já si to neředím, ale je to takový lidský, zkusím přirovnání víno versus víno s colou je jako bůček, ovar nebo podobná dobrota versus hambáč od mekáče nebo 12-ti letá whisky a vaiska, prostě fuj. Prostě a jednoduše, máš zvrhlý chutě, ale my tě to vodnaučíme a Linku taky. :-D 9-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:06 ® 1Mara reakce na …
1Mara

spike> Tak přivez pul litru na košt , ale jen sladký , jiné je u mn jako neznalce bléééé :-)) né nic nevoz v poho , hlavně že se tam uvidíme a poklábosíme :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 v 18:27 ® spike reakce na …
spike

1Mara> Tak to jsi dobrý, já víno nemůžu pít :-) Po pohárku červeného mě okamžitě pálí žáha a po bílém mě bolí hlava, z toho důvodu tady konzumujeme pálenku :-D ale vinohrad máme taky ale malý :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 v 18:21 ® 1Mara reakce na …
1Mara

spike> Všechno je tu kontaminovaný :-)) né já jen když mě přijde chuť na pivko a zavře se mi klapka , tak já i Línka pijem červený s colou a toho jsme schopni v podstatě vypít víc jak piva :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 v 18:13 ® spike reakce na …
spike

1Mara> A co tekuté ovoce? trnky, meruňky, hrušky to tam ve vašem kraji taky máte?

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 v 17:54 ® 1Mara reakce na …
1Mara

spike> Bílé jak kdy :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 v 16:16 ® LuboO
LuboO

zozente mu niekto rybizak, to si posmakne aj bez koly a na druhy den sa aspon zasmejeme :-D D

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 v 15:02 ® spike
spike

1Mara> A bílé ti nejede?

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 14:47 ® 1Mara reakce na …
1Mara

CeP> Máš velký významný + :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 14:36 ® CeP
CeP

Robur> privez mu nejaky polosladky rosecko a uvidis jak bude slopat..
se pak vsadim ze uz nebude chtit nikdy nic jinyho.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 14:08 ® Robur
Robur

hlavně tam mělo být moravské sladké červené

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 13:40 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Robur> To né , to jsem nevěděl že jsou takhle drahý :-O No ale za kvalitu se platí žé :-) Tak to beru zpět , vemu si sebou dva litříky , kdyby mě pivko nejelo :-) Moc ho totiž nevypiju :-)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 13:29 ® Robur reakce na …
Robur

1Mara> běž do makra či obcho´dáku a hledej červené sladké v ceně, která ti vyhovuje. Moravské sladké neseženeš, pokud ano, tak bude za 500 1/4 litru.

nebo si kup krabičák a dosyp cukr, ty ten rozdíl stejně nepoznáš a pochutnáš si

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 12:25 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> Jak je na tom videu vidět, kanec byl vypárán, zachráněn a jistě uložen v mrazáku.

HaD je pryč (místo něj je tu David Havlíček) – to taky koresponduje. Já myslím, že si tu hubu umastíme:-))

reagovat
Čtvrtek 23. června 2011 ve 12:12 ® 1Mara
1Mara

Hale najde se tu někdo , pááááč jak čtu a vidím trochu tomu rozumíte , kdo by mě na sraz přivezl dva litry červeného polosladkého vína ? Samosebou to zaplatím , ale né že mě někdo doveze víno za 500kč. ! To je s colou trochu drahé pití :-) Mám na mysli z vinného sklípku něco okolo 100 za litr :-) Ale dobré :-)

reagovat
Úterý 21. června 2011 v 11:13 ® Robur
Robur

má cenu se ještě přihlašovat?

http://www.stream.cz/…sezral-kance

reagovat
Pátek 17. června 2011 ve 14:20 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> zo zachytky:DDD

reagovat
Pátek 17. června 2011 ve 13:22 ® sus1 reakce na …

1Mara> Z mléčnýho baru????:-))

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 10:14 ® CeP reakce na …
CeP

Tenkara> svata prostoto…

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 10:05 ® 1Mara
1Mara

sus1> A hádej odkuď jsem v čéra před půlnocí já dorazil ? :-))

reagovat
Pátek 17. června 2011 v 9:12 @ Tenkara

Regulus, jasně že nechápu vo čem to je, to chlastání. Stačí tady číst. Vo ničem jiným tady nepíšete, jen jak se společně ožerete. Nakonec i ty fotky po Brně jsou výřečné dost. Soudruzi, vyhledejte každou pŕíležitost, jak se ožrat pod obraz. Možná bude poslední!!!

Právě jsem si šlehl deci slivovoce. Má 15 let.

reagovat