Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.735 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. března 2007 ve 23:35 ® Shrek reakce na …
-
regule,to opravdu netuším,nemám se zdejšíma soukromákama skoro žádné zkušenosti.Jestli tu vůbec nějaké jsou.
reagovat - Středa 21. března 2007 ve 23:02 ® Prutos reakce na …
-
Jezinka: Pré že neuvidím
reagovatFrk se překonává. Frk: To máš recht,pač po nás by zůstala jen několik let mrtvá voda .-)
- Středa 21. března 2007 ve 23:00 ® regulus reakce na …
-
Alivio, no vidíš, to už je lepší, už to nevypadá jako lán pole. -:)))))
Malá poznámka. Myslím, že tady nikdo až tak vehementně nechce sraz dostat na východ. Z druhé strany netvrdím, že by mě to východněji zrovna vadilo. Myslím, že nejdůležitější je, aby tam byly podobný podmínky jako v Jestřabicích, pokud možno lepší a to jestli je to u Aše, Sokolova nebo u Žatce je fuk. Hlavně aby tam byly dobrý podmínky. To jak moc budou ryby brat neovlivníme a počasí taky ne. Spíš mě zaráží, že když vy západočeši a podotýkám, že se vám vůbec nedivím, máte eminentní zájem dostat sraz co nejvíc na západ, jste navrhli jenom jednu lokalitu a jak vyplývá z diskuze níže, to nikdo až tak moc neznáte. Kurnik neříkéte mě, že se tam u vás ještě dva nebo tři podobný fleky nenajdou.
reagovat - Středa 21. března 2007 ve 21:25 ® Frk
-
Štika 63, duhák 36 a na rybník vás nikoho nechci
reagovat))
- Středa 21. března 2007 ve 21:22 ® Frk
-
Kecáš! Sice to není moc ostré........
reagovat - Středa 21. března 2007 ve 20:54 ® rarach
-
Za chvíli začne sezona, není problém se tam vypravit a testnout.
reagovat - Středa 21. března 2007 ve 20:14 ® Shrek reakce na …
-
nechodím.Chce to pověřit někoho ze severu,aby se tam zajel mrknout a zjistil stav rybí obsádky,případně naberu Sharkcoma a vyrazíme tam.......
reagovat - Středa 21. března 2007 v 19:48 ® Robur
-
no má to 4 hektary, Jestřabky mají 6 a už nám byly skoro malý, ale je pravda, že to špatně nevypadá. Ty tam chodíš Alivio?
reagovat - Středa 21. března 2007 v 19:30 ® okoun 1 reakce na …
-
Alivio>To je fakt.To je co by kamenem dohodil a 5ho.dojel
reagovatPopravdě!Mohlo by to být o kousek blíže!
- Středa 21. března 2007 v 19:20 ® Shrek reakce na …
-
okoun1: to neni tak hrozný,ne?Do Aše to je dál
reagovat - Středa 21. března 2007 v 19:18 ® Shrek
-
Robur: odkaz : www.klempo-zatec.cz mapka je na www.chytej.cz
reagovat - Středa 21. března 2007 v 19:13 ® okoun 1 reakce na …
-
Já jen doufám,že to nebude moc daleko a práce pujde bokem!
reagovat - Středa 21. března 2007 v 19:11 ® Robur
-
Alivio, můžeš to ještě jednou napsat, já vím, že to bylo u Žatce /snad/ ale moc mě to nezaujalo, ale projevím dobrou vůli.
reagovat - Středa 21. března 2007 v 19:06 ® Prichy
-
jiris: ja bych byl klidne pro, taky bych byl klidne pro pro jinou svazovku, reku, prehradu cokoliv. Mozna by nekomu vadilo, ze bychom nebyli porad pohromade na jednom rybniku.....me abych se priznal by to nevadilo vubec, zakalit se da vecer, v tom bych nevidel problem. Navic by sraz dle me ziskal i na jiste rybarske zajimavosti.....nez sedet u polevkoveho talire plneho vody.
Uznavam…mozna je to v predpokladane ucasti uz nemozne
reagovat - Středa 21. března 2007 v 18:53 ® Shrek reakce na …
-
Robur: já jsem jeden soukromý revír o rozloze 4 ha navrhnul.Neboj,neni za humny,mám jej také dobrých 80 km od baráku.Zhruba jako moraváci vloni na Jestřabky.Jenže neustále se to někdo snaží vyvrátit.Pokud furt říkáte,že to pro vás (moraváky) neni problém přiject,pojďme debatovat o termínu.Dokonce i někdo ze Slov. psal,že na Severozápad přijede.Ale jakožto vrchnost bych finálním rozhodnutím pověřil HaDa.
Davide,promiň,ale věřím ve Tvé spravedlivé rozhodnutí.
reagovat - Středa 21. března 2007 v 18:45 ® Robur
-
Alivio, furt je to o tom VxZ, ale chce to něco konkrétního. Asi ode mě nemůžeš očekávat, že budu znát revíry tam u vás, proto je nemohu navrhovat a ani je nebudu prosazovat, i když pravdu o tom, že zatím to bylo výhodnější pro východ ti neberu. Zároveň si myslím, že západněji od Prahy bych to nedělal.
reagovat - Středa 21. března 2007 v 18:22 ® Shrek reakce na …
-
Robur: to fakt neni něco na západě,když už byly Kouty na Vysočině a Jestřabice na Jižní Moravě?
reagovat - Středa 21. března 2007 v 17:45 ® Robur
-
Prichi, zpestři si to přes Budějice
reagovat. to fakt není něco kolem Humpolce, někde na půl mezi Prahou a Brnem?
- Středa 21. března 2007 v 17:25 ® Jakub reakce na …
-
Je fakt, že v Jestřabicích bylo víc než dobře
reagovat - Středa 21. března 2007 v 17:08 ® jiris
-
Na Ohri bude krasne…
reagovat - Středa 21. března 2007 v 16:42 ® Prichy reakce na …
-
Cercer1: kdyz to nedopadne zase takhle
reagovat - Středa 21. března 2007 v 11:15 ® Jezinka reakce na …
-
Prutos- trénuju co to dá ale fotky má Frk takže mojeho duháka asi nikdy neuvidíš… Regulus – jela bych hned, ale domácí dusno zhoustlo, takže se cejtim jako kapr v medu. Jakmile to vyřešim ozvu se …
reagovat - Středa 21. března 2007 v 9:45 ® cercer reakce na …
-
no..já nevím..zatím jsem se ještě na žádný sraz nedostal,ale myslím si,že když se nemůžete dohodnout,mělo by se vybrat místo,které se už osvědčilo,kde už to třeba znáte a celkově vládla spokojenost s úlovky i zážitky..nezapomeňte,že zorganizovat něco takového pro čím dál tím více lidí je dost náročná věc..co to takhle našim organizátorům usnadnit alespoň tímto a nekoukat na to,že je to třeba po 3× někde až na moravě..myslím si,že když se každý zamyslí nad tím,kolik najezdí za rybami za ten celý rok..že se jeden,nebo 2 výlety v tom všem stratí..a pokud ne..dá se to ustát na úkor jiné vyjížďky..a já věřím,že to určitě stojí za to!A komu ne..nemá vlastně co řešit..ať žije demokracie,ne?
reagovat - Úterý 20. března 2007 ve 23:18 ® regulus reakce na …
-
Jezinka – co ti brání dojet a podívat se, budeš vítána. -:)))
reagovat - Úterý 20. března 2007 ve 21:13 ® Vydrain
-
robure, na stříbrnák zapomen, to je děsná voda
reagovat - Úterý 20. března 2007 ve 21:00 ® Prutos reakce na …
-
Jezinko,jak vás? My zas budem chtít vidět chytající Jezinku, tak pěkně trénuj
reagovat - Úterý 20. března 2007 ve 20:33 ® Jezinka reakce na …
-
Prutos na takovouhle akci si ráda počkám ale docela bych vás ráda viděla i v akci chytací a né „jenom“ chlastací. Pověst máte v obojím skvělou, takže se těším…
reagovat - Úterý 20. března 2007 ve 20:01 ® Prutos reakce na …
-
Jezinka: Hihi..ale na akci brněnského formátu si budeš muset zase rok počkat .-)
reagovat - Úterý 20. března 2007 v 19:56 ® Jezinka reakce na …
-
Prutos – mě nestačí nikdy nic
reagovat)
- Úterý 20. března 2007 v 19:21 ® Prutos
-
Jezinka: Tobě to nestačilo?
reagovat