Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.735 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 21. března 2007 ve 23:35 ® Shrek reakce na …
Shrek

regule,to opravdu netuším,nemám se zdejšíma soukromákama skoro žádné zkušenosti.Jestli tu vůbec nějaké jsou.

reagovat
Středa 21. března 2007 ve 23:02 ® Prutos reakce na …
Prutos

Jezinka: Pré že neuvidím :-)) Frk se překonává. Frk: To máš recht,pač po nás by zůstala jen několik let mrtvá voda .-)

reagovat
Středa 21. března 2007 ve 23:00 ® regulus reakce na …
regulus

Alivio, no vidíš, to už je lepší, už to nevypadá jako lán pole. -:)))))

Malá poznámka. Myslím, že tady nikdo až tak vehementně nechce sraz dostat na východ. Z druhé strany netvrdím, že by mě to východněji zrovna vadilo. Myslím, že nejdůležitější je, aby tam byly podobný podmínky jako v Jestřabicích, pokud možno lepší a to jestli je to u Aše, Sokolova nebo u Žatce je fuk. Hlavně aby tam byly dobrý podmínky. To jak moc budou ryby brat neovlivníme a počasí taky ne. Spíš mě zaráží, že když vy západočeši a podotýkám, že se vám vůbec nedivím, máte eminentní zájem dostat sraz co nejvíc na západ, jste navrhli jenom jednu lokalitu a jak vyplývá z diskuze níže, to nikdo až tak moc neznáte. Kurnik neříkéte mě, že se tam u vás ještě dva nebo tři podobný fleky nenajdou.

reagovat
Středa 21. března 2007 ve 21:25 ® Frk
Frk

Štika 63, duhák 36 a na rybník vás nikoho nechci ;-) ))

reagovat
foto/forum/2007/th-img1891.jpg
Středa 21. března 2007 ve 21:22 ® Frk
Frk

Kecáš! Sice to není moc ostré........

reagovat
foto/forum/2007/th-img1890.jpg
Středa 21. března 2007 ve 20:54 ® rarach

Za chvíli začne sezona, není problém se tam vypravit a testnout.

reagovat
Středa 21. března 2007 ve 20:14 ® Shrek reakce na …
Shrek

nechodím.Chce to pověřit někoho ze severu,aby se tam zajel mrknout a zjistil stav rybí obsádky,případně naberu Sharkcoma a vyrazíme tam.......

reagovat
Středa 21. března 2007 v 19:48 ® Robur
Robur

no má to 4 hektary, Jestřabky mají 6 a už nám byly skoro malý, ale je pravda, že to špatně nevypadá. Ty tam chodíš Alivio?

reagovat
Středa 21. března 2007 v 19:30 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Alivio>To je fakt.To je co by kamenem dohodil a 5ho.dojel:-) Popravdě!Mohlo by to být o kousek blíže!

reagovat
Středa 21. března 2007 v 19:20 ® Shrek reakce na …
Shrek

okoun1: to neni tak hrozný,ne?Do Aše to je dál :-D

reagovat
Středa 21. března 2007 v 19:18 ® Shrek
Shrek

Robur: odkaz : www.klempo-zatec.cz mapka je na www.chytej.cz

reagovat
Středa 21. března 2007 v 19:13 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Já jen doufám,že to nebude moc daleko a práce pujde bokem!

reagovat
Středa 21. března 2007 v 19:11 ® Robur
Robur

Alivio, můžeš to ještě jednou napsat, já vím, že to bylo u Žatce /snad/ ale moc mě to nezaujalo, ale projevím dobrou vůli.

reagovat
Středa 21. března 2007 v 19:06 ® Prichy
Prichy

jiris: ja bych byl klidne pro, taky bych byl klidne pro pro jinou svazovku, reku, prehradu cokoliv. Mozna by nekomu vadilo, ze bychom nebyli porad pohromade na jednom rybniku.....me abych se priznal by to nevadilo vubec, zakalit se da vecer, v tom bych nevidel problem. Navic by sraz dle me ziskal i na jiste rybarske zajimavosti.....nez sedet u polevkoveho talire plneho vody.

Uznavam…mozna je to v predpokladane ucasti uz nemozne :-((

reagovat
Středa 21. března 2007 v 18:53 ® Shrek reakce na …
Shrek

Robur: já jsem jeden soukromý revír o rozloze 4 ha navrhnul.Neboj,neni za humny,mám jej také dobrých 80 km od baráku.Zhruba jako moraváci vloni na Jestřabky.Jenže neustále se to někdo snaží vyvrátit.Pokud furt říkáte,že to pro vás (moraváky) neni problém přiject,pojďme debatovat o termínu.Dokonce i někdo ze Slov. psal,že na Severozápad přijede.Ale jakožto vrchnost bych finálním rozhodnutím pověřil HaDa.

Davide,promiň,ale věřím ve Tvé spravedlivé rozhodnutí.

reagovat
Středa 21. března 2007 v 18:45 ® Robur
Robur

Alivio, furt je to o tom VxZ, ale chce to něco konkrétního. Asi ode mě nemůžeš očekávat, že budu znát revíry tam u vás, proto je nemohu navrhovat a ani je nebudu prosazovat, i když pravdu o tom, že zatím to bylo výhodnější pro východ ti neberu. Zároveň si myslím, že západněji od Prahy bych to nedělal.

reagovat
Středa 21. března 2007 v 18:22 ® Shrek reakce na …
Shrek

Robur: to fakt neni něco na západě,když už byly Kouty na Vysočině a Jestřabice na Jižní Moravě?

reagovat
Středa 21. března 2007 v 17:45 ® Robur
Robur

Prichi, zpestři si to přes Budějice:-)) . to fakt není něco kolem Humpolce, někde na půl mezi Prahou a Brnem?

reagovat
Středa 21. března 2007 v 17:25 ® Jakub reakce na …
Jakub

Je fakt, že v Jestřabicích bylo víc než dobře

reagovat
Středa 21. března 2007 v 17:08 ® jiris
jiris

Na Ohri bude krasne…

reagovat
Středa 21. března 2007 v 16:42 ® Prichy reakce na …
Prichy

Cercer1: kdyz to nedopadne zase takhle :-)

reagovat
foto/forum/2007/th-img1889.jpg
Středa 21. března 2007 v 11:15 ® Jezinka reakce na …

Prutos- trénuju co to dá ale fotky má Frk takže mojeho duháka asi nikdy neuvidíš… Regulus – jela bych hned, ale domácí dusno zhoustlo, takže se cejtim jako kapr v medu. Jakmile to vyřešim ozvu se …

reagovat
Středa 21. března 2007 v 9:45 ® cercer reakce na …
cercer

no..já nevím..zatím jsem se ještě na žádný sraz nedostal,ale myslím si,že když se nemůžete dohodnout,mělo by se vybrat místo,které se už osvědčilo,kde už to třeba znáte a celkově vládla spokojenost s úlovky i zážitky..ne­zapomeňte,že zorganizovat něco takového pro čím dál tím více lidí je dost náročná věc..co to takhle našim organizátorům usnadnit alespoň tímto a nekoukat na to,že je to třeba po 3× někde až na moravě..myslím si,že když se každý zamyslí nad tím,kolik najezdí za rybami za ten celý rok..že se jeden,nebo 2 výlety v tom všem stratí..a pokud ne..dá se to ustát na úkor jiné vyjížďky..a já věřím,že to určitě stojí za to!A komu ne..nemá vlastně co řešit..ať žije demokracie,ne?:-)

reagovat
Úterý 20. března 2007 ve 23:18 ® regulus reakce na …
regulus

Jezinka – co ti brání dojet a podívat se, budeš vítána. -:)))

reagovat
Úterý 20. března 2007 ve 21:13 ® Vydrain
Vydrain

robure, na stříbrnák zapomen, to je děsná voda

reagovat
Úterý 20. března 2007 ve 21:00 ® Prutos reakce na …
Prutos

Jezinko,jak vás? My zas budem chtít vidět chytající Jezinku, tak pěkně trénuj :-))

reagovat
Úterý 20. března 2007 ve 20:33 ® Jezinka reakce na …

Prutos na takovouhle akci si ráda počkám ale docela bych vás ráda viděla i v akci chytací a né „jenom“ chlastací. Pověst máte v obojím skvělou, takže se těším…

reagovat
Úterý 20. března 2007 ve 20:01 ® Prutos reakce na …
Prutos

Jezinka: Hihi..ale na akci brněnského formátu si budeš muset zase rok počkat .-)

reagovat
Úterý 20. března 2007 v 19:56 ® Jezinka reakce na …

Prutos – mě nestačí nikdy nic :-)) )

reagovat
Úterý 20. března 2007 v 19:21 ® Prutos
Prutos

Jezinka: Tobě to nestačilo? :-D

reagovat