Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.719 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. února 2007 v 19:27 ® Shrek reakce na …
-
jiris: mám Tě rád
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 15:34 ® jiris
-
Co se pořád řeší, už je rozhodnuto. Bude to Ohře!
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 15:13 ® Robur
-
kuwa, NTB furt entruje a nedělá pauzy
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 15:12 ® Robur
-
REgulus, já jn na netukoušelněco najít, prvními kriterii byl přibližný střed republiky a aby to bylo jak o bobkařině, tak i o kativnějších způsobech. Klidně se přiznám, nebyl jsem tam, ale aspoň hledám a předpokládal jsem, že to někdo,kdo to osobně vzkoušel konsruktivně pohaní či pochválí.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 15:00 ® Hora
-
A co třeba Sečská přehrada, tam to nevypadá taky špatně.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 9:56 ® rarach
-
Budeš se divit, ale mám, jeden pacientskej.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 9:50 ® HaD reakce na …
-
rarach: super! máš tam nějaký kontakty?
reagovat)
- Čtvrtek 22. února 2007 v 8:23 ® rarach
-
Z těch požadavků co tady čtu, bude optimální Austrálie, všichni to mají zhruba stejně daleko, uspokují se všechny rybolovecké techniky, včetně mořských. Povolenka je taky lehce k sehnání. Navrhuji Lake Pedder a při odjezdu něco Big game fishing.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 1:37 ® regulus reakce na …
-
HaD – neber mě za slovo, je mě to fakt jedno i když bych řeku preferoval, a tam u vás to neznám. Nicméně, pokud by se někde našel vhodnej kout, tak by to nebylo špatný řešení.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 1:28 ® HaD reakce na …
-
regulus: no to jo…někde okolo Veselí by to byl rybářský luxus, ale ne z hlediska party a to je myslím na srazu to důležitější
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 1:26 ® regulus reakce na …
-
HaD – no a ještě něco, krásně by se tam prubly ty vláčecí multíky na sumce. -:)))))))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 1:24 ® regulus reakce na …
-
Had – no já bych neměl problém si o 10 km poodejít -:)))
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 1:21 ® HaD reakce na …
-
Alivio: cíl nebyl přesvědčit, jen ukázat, že i svazovka je reálná.
regulus: jo, řeka by byla fajn, proč ne, jen nevím, jak by to bylo reálné pro 60–90 lidí pohromadě, což je reálný počet účastníků…
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 0:24 ® regulus reakce na …
-
HaD – no vidíš, vždycky sem si myslel, že problém hostenek na jinosvazových vodách žene sraz do soukromých revírů, které jsou, jak jinak, než stojaté. Což takhle udělat sraz někde v JČ na řece, s obstojnou možností vyřádění se vyznavačů různých rybolovných technik. Konkrétní místo netuším, ale Lužnice by se mi asi líbila. -:))))
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 0:08 ® regulus
-
No, nemyslím si, že fšechny návrhy jsou z hlediska uspokojení všech skupin optimální, z druhé strany, když sem vydržel 2 dny feederaření v Jestřabicích o kterých se vykládaly pomalu bajky o množství pstruhů a sivenů (sivena jsem ještě vůbec neviděl a duháka jsem chytil jen jednoho a to ještě na sprosto, na žížalu), tak bych prosil něco jinýho než vyloženě kaprovej revír (Robur uvědom si, že když si se na posledním srazu zamiloval do kaprařiny, tak ti to nikdo nebere, ale ten pánský rybník je jen o kaprování, ty ostatní ryby jsou doplňkový, jinými slovy, jako by tam nebyly). Můj názor je, kdekoliv v ČR nebo SR a hlavně něco, kde je různorodá obsádka ryb. Na rozdíl od jinejch, musím mít k tomu srazu to chytání, prostě neumím být 48 hodin v lihu. Je mi šuma fuck, jestli to bude 10 km od německejch hranic nebo 100 km na východ od Žiliny (na Ukrajinu nejedu -:))) ), ale proboha, ať to není rybník Brčálník a ať je tam asdpoň trochu pravděpodobnost něco chytit.
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 21:23 ® Shrek reakce na …
-
Příchy,byl jsi někdy na Hracholuskách v létě?Podle několika mých známých je to v létě brčál.Leda že bys chtěl lovit sinice.To však nemusíš na Hrachy,ale zajeď si na Jesenici či Skalku.Neprojedeš tolik benzínu.
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 21:19 ® Prichy
-
Primo na nechranicich je problem ne napr minuly rok byla prehrada porad plna…bez lode byl clovek v loji (vice mene, mozna nekde byly mista…vim to jen po telefonu od mistnich)
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 21:14 ® Prichy
-
Hracholusky???
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 20:47 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Robur: To je jediné plus, které jsem ochoten uznat
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 20:41 ® Robur
-
a taky burčák se nedá převážet moc daleko
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 20:41 ® Robur
-
Alivio, snažím se ctít pravidlo středu, i když je mně jasné, že západočeši byli asi trošku víc na východ, ale jak se říká, každý fandí svojim. Spíš se lae snažím vybírat lokality, které vyhoví všem druhům rybolovu
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 20:30 ® Shrek reakce na …
-
Robur: koukám Ty jsi taky nějak proti cestě na západ,co? Rarach: jasně,to jest pravda,otázkou zůstává jak to má MRS HaD: No comment,přesvědčil jsi mne
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 20:08 ® Robur
-
nebo web.quick.cz
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 20:02 ® Robur
-
nebo toto www.dobravoda.org
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 20:00 ® rarach
-
Tome, to jsem pochopil, ale všichni srazomilci si jistě v rámci prognózy konaní srazu mimo vlastní louži k velké radosti zmrdosvazu již požívají radosti ze zatím velmi levné celosvazové povolenky. Vždyť to jediné plus zmrdosvazu.
reagovat - Středa 21. února 2007 v 19:59 ® HaD reakce na …
-
Alivio: kdyby šlo o hostovačky, tako by to jistě nějak hromadně zařídit šlo a týdenní stojí okolo 200,– Kč, což by bylo asi levnější než soukromák, takže to bych neviděl jako důvod a problém
reagovat - Středa 21. února 2007 v 19:48 ® Robur
-
www.webby.cz co toto štocký rybník
reagovat - Středa 21. února 2007 v 18:19 ® regulus
-
Já bych navrhoval nějaký tajný, podkrušnohorský revír. -:)))
reagovat - Středa 21. února 2007 v 18:11 ® Vichrzhor
-
Já bych udělal sraz u Kolína, tam jak se potkali ty dva medvědi…
reagovat - Středa 21. února 2007 v 17:51 ® Shrek
-
rarach: jde o to,aby ti co nemají celosvazovku mohli taky chytat,což si myslím vyřeší soukromák.Obstarávání hostovaček by asi nebylo to pravé ořechové.
reagovat