Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.711 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 7. února 2007 ve 21:43 ® Shrek reakce na …
Shrek

okoun1: přijedeš sám,já jsem jel do Jestřabic přes celou republiku taky sám.

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 21:43 ® Shrek reakce na …
Shrek
reagovat
Středa 7. února 2007 ve 21:37 ® okoun 1
okoun 1

Alivio>Ajajaj a kdo mě tam vezme?Z Ostravska a Karvinska??:-))

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 20:51 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

had – a pak na sever a pak zase na jih … :-)) )

reagovat
Středa 7. února 2007 v 15:56 ® Shrek
Shrek

Jen pro doplnění :

Loc: 50°19'48.54"N,13°34'­4.03"E

reagovat
foto/forum/2007/th-img1721.jpg
Středa 7. února 2007 v 15:45 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

allivio to nevypadá zle a nedaleko je i řeka takže by to mělo vyhovovat všem a taky to hlavně nemám daleko, ale jel bych asi kamkoliv

reagovat
Středa 7. února 2007 v 15:37 ® Shrek reakce na …
Shrek

mě se líbí ten Bezděkov.....www­.klempo-zatec.cz

reagovat
Středa 7. února 2007 v 15:32 ® Shrek reakce na …
Shrek

BoBo: no jo,ale kde to tu udělat?Jde o to,aby si mohli všichni zachytat,tudíž něco soukromého,otázkou je co? Bezděkov u Žatce -P- (4ha),Kastelský rybník u PLZ -MP- (40ha), Rybník Labuť (Žinkovák) 35 km od PLZ -MP- (63ha),fakt nevim.

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 13:07 ® Jezinka reakce na …

OK doufam ze rybarsky dusno nezaziju…:-)) )

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 13:03 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Ale nikdo nedela dusno, to by vypadalo jinak. Tohle bylo proste a strohe konstatovani faktu.

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 12:58 ® Jezinka reakce na …

Ja vim, ze je otrava jet domu daleko, zvlast po vydarenem srazu, ale holt se jeden z auta namaze min, a ostatni se aspon cestou dyl vychrapou. Prijde mi skoda delat kvuli tomu dusno, no…

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 12:55 ® HaD
HaD

No cítil jsem ve Vašich slovech rozhořčení a myslím, že jsem se nemýlil. První dva srazy byly řekněme v pupku ČR, třetí byl dále na východ, tzn. spravedlivější i pro kluky ze Slovenska. Letos to chci zase posunout na západ, což je jasné a logické. Stejně jako na houpačce je pro pohyb vpřed, potřeba pohybu vzad. Na tom se snad shodneme. TRochu mě mrzí, když má někdo pocit, že to není řešeno spravedlivě, protože to je to, o se sem se vždy velmi snažil. Dost řečí a kladu otázku:

K D E  T E D Y ? ? ?

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 12:36 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Jezinka: Až se nějakého srazu zúčastníš, tak pochopíš ;-)

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 12:32 ® Jezinka reakce na …

Teda panove nemam do toho moc co kecat, jsem tu kratko a esce baba, ale neni to jedno? kolikpak toho najezdite za rybama za rok? takze diskusi o 300 km tam nebo tam bych cekala spis u kadernika nebo na kosmetice.....

reagovat
Středa 7. února 2007 v 10:50 ® Láďa_vydra reakce na …

Had: to nejsou vůbec silná slova …Nikdo to tady nemyslel zle … spíše spravedlivě ..... je to tak jak píše Bobo .

reagovat
Středa 7. února 2007 v 8:21 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

HaD: Davide, jaká silná slova, od nás to bylo VŽDY nejdál ( mapy.seznam.cz ), ale faktem je, že bychom se měli po něčem poohlédnout

reagovat
Středa 7. února 2007 v 1:08 ® HaD reakce na …
HaD

Láďa_vydra & pupák: ale no tak…dvakrát to bylo ve středu ČR a jednou , pravda, na východ. Místo „silných“ slov raději navrhněte, kde tedy letos?!

reagovat
Středa 7. února 2007 v 0:24 ® Láďa_vydra

Pokuď to má být spravedlivý … tak by to tentokrát mělo být někde v západních čechách a nebo minnálně na západ od Prahy. Mě to taky tak připadá že za chvilku budem jezdit na ukrajinu jak píše Pupák . Kdysi na začátku těchto srazů jsem slyšel že by to mělo být trošku spravedlivý a měli by to mít všichni přibližně stejně daleko … i když je jasný že to úplně spravedlivě nejde ..... a nebo že se to bude střídat jednou to budou mít daleko západočeši podruhý moraváci a  slováci . No a zatim to máme my západočeši pořád dál a dál od baráku.

reagovat
Úterý 6. února 2007 v 18:18 ® zany

Ať to uděláte kde to uděláte jedu tam…snad.

reagovat
Úterý 6. února 2007 ve 13:48 ® Shrek reakce na …
Shrek

Regulus :mě spíš pobavila JestřÁBNice. :-D Jinak s tim krásným dnem jsem to asi zakřikl,už zase chumelí.

reagovat
Úterý 6. února 2007 v 9:02 ® regulus reakce na …
regulus

Alivio, co se divíš, TA Jestřabice, podle vzoru Prčice, no a Pardubice se skloňujou úplně stejně.

reagovat
Úterý 6. února 2007 v 8:09 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jestřábnice…pro­miň,ale já se neudržim.Musím se smát.Děkuju,zvedl jsi mi náladu hned po ránu.Bude krásný den :-D

reagovat
Úterý 6. února 2007 v 5:54 ® Rade

Rád se zúčastním, líbilo by se mě to někde na Moravě, ale revíry tam neznám. Co ta Jestřábnice?

reagovat
Pondělí 5. února 2007 ve 21:31 ® Jezinka

A mě je to jedno, kde to bude, hlavně aby to bylo daleko od Prahy a bez signálu a ryby se daly zacarovat aby braly i truhlikum.

reagovat
Pondělí 5. února 2007 ve 20:15 ® Hrouzek
Hrouzek

regulus-jj,jen mě to napadlo,co se týká chytačky…

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 19:55 ® regulus reakce na …
regulus

Revoke, loni sem dával kdosi nějakej návrh na slovování štik, bylo to někde na Vysočině, ale v Česku, od Prahy ještě před odbočkou na HavlBrod, pokud se nepletu, taky to myslím byl soukromák. přijatelná vzdálenost i pro ZČ, ne???

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 19:51 ® regulus
regulus

Hrouzek, pokud myslíš Grunty v Ponětovicích (Loc: 49°9'14.77"N,16°45'­48.33"E), tak to by se mě líbilo, ale jen kvůli tomu, že je to kousek od baráku, chytat bych tam ale nešel. Nikdy sem tam nebyl, ale údajně to není tak OK jak se povídá. Osobně bych bral raděj něco jinýho, i kdyby to bylo 200 km od baráku, klidně v ZČ.

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 19:51 ® revoke
revoke

Já přiznávám, že ten Hodonín je pro většinu účastníků dál než blíž. Byl to návrh. Když jsem tam viděl to zázemí a hezkou vodu plnou ryb, byl jsem fascinován. Ze soukromáků znám už jen Jestřabice, takže jiný návrh dát nemůžu. Říká se, že na vysočině je hafo soukromých rybníků – nevíte někdo o nějakém, i třeba takovém, kde se jinak nechytá?

A ty Grunty by asi nevyšly moc levně, co?

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 19:42 ® Robur
Robur

a někde kolem Koutů není nějaký soukromák, ale i s kaprem, to je celkem spravedlivá poloha, ještě jsem slyšel o Ostrově nad Oslavou.

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 19:37 ® regulus
regulus

Pupák – předpokládám, že aby to nebylo v asii, tak by to muselo bét v Práglu, že????

reagovat