Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.674 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. února 2007 v 18:30 ® revoke
revoke

Rybník R6

Plocha 6,4 ha. Nachádza sa asi 2 km od Skalice. Prístupová panelová cesta smerom k rieke Morave. Možnosť parkovania priamo na mieste rybolovu.

Hlavné druhy rýb sú kapor, amur, sumec, šťuka, úhor.

Pravidlá rybolovu určuje prevádzkový poriadok Ryboproduktu s.r.o. Chytanie nonstop bez hájenia rýb. Vrchná miera kapra a amura. Možnosť zakúpenia hosťovačiek v predajni u Kimota a priamo na rybníku v Občerstvení u Kapra.

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 18:25 ® pupak reakce na …

. . . a co takhle vysrat se na tu asii a udelat to nekde v zapadnich cehach dyt to za chvili Davide udelas na ukrajine !

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 18:25 ® revoke
revoke

Je to v těsném sousedství Hodonína. Jedná se o rybochovnou společnost hospodařící na několika vodních plochách, z nichž na jedné je možné lovit. Je to převážně o kaprech a amurech, dravci jsou zde též, ale tuším, že během léta je jejich lov zakázán.

Na fotce jsou vidět asi 2/3 nádrže. Na střed nádrže jsou vytaženy stromy.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1710.jpg
Pondělí 5. února 2007 v 18:19 ® revoke
revoke

Tak – ten revír je vidět na mapě zde: www.mapy.cz

reagovat
foto/forum/2007/th-img1709.jpg
Pondělí 5. února 2007 v 17:19 ® Hrouzek
Hrouzek

Co takhle Grunty,jsou tam i velcí sumci,přerybní­no,štiky candáti na přívlač…na feeder hopsající jeseteři a o kaprech ani nemluvim.

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 16:57 ® HaD
HaD

no když už je to téma otevřeno, tak nahoďte návrhy na termín a místo!

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 9:05 ® Robur
Robur

Bobo,za totáče chtěli všichni na západ, teď je holt populární východ. Je nová doba…:-))

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 8:10 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

regulus: Když já su líné to tlačit z garáže…

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 1:41 ® regulus reakce na …
regulus

BOBO, na to Slovensko se vám už asi společně vyplatí helikoptéra. -:))))

reagovat
Neděle 4. února 2007 ve 23:30 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Jasně, čím dál, tím lépe. :-) Faktem ovšem je, že západočeši to měli VŽDY naprosto nejdál. To jen jako připomínku k tomu, že místo vždy bývá vybíráno s aspektem „krajové spravedlnosti“.

reagovat
Neděle 4. února 2007 ve 22:22 ® Robur
Robur

já bych to udělal ještě kapánek složitější, měla by to být voda pro všechny, tj. kaprařina, přívlač atd., ale rozhodně už by si chtěl zachytat, páč jinak by to musel být motorest na dálnici:-))

reagovat
Neděle 4. února 2007 ve 21:03 ® okoun 1
okoun 1

Já jsem pro i proti …hlavně ať mi sedne datum a dorazím!

reagovat
Neděle 4. února 2007 ve 21:01 ® njesek

dobrovolně se hlásím dopředu,no a kam?pokud to bude dál,vždy se dá domluvit víc lidí na jedno auto a složit se na beneli

reagovat
Neděle 4. února 2007 ve 13:59 ® Shrek reakce na …
Shrek

CePe,nechce se mi do toho,ale musím.Každý si z Tebe dělá legraci,žes rozštípal klacek vo jitrocel,skutečnost je však jiná.Byl jsem vyslán tou „naší trojkou“ co jsme tam byli (Shakcom,Kulin,Bo­Bo),abych ti přišlápl háček,no a jak jsi položil matchku za sebe,tak jsem udělal krok stranou,přišlápl Ti háček a zbytek znáš.Promiň,ale vyhrožovali mi :-D

reagovat
Neděle 4. února 2007 v 11:59 ® CeP reakce na …
CeP

jojo, taky si mysli ze by to melo bejt u vody plny ryb. ovsem na druhou stranu ty tolulikova myslenka taky nejni k zahozeni… no dyk si to vem, nekde v telocvicne bych asi tezko rozstipal matchku vo jitrocel! ;-) ))

reagovat
Neděle 4. února 2007 v 11:50 ® regulus reakce na …
regulus

Toulíku, budeš se divit, ale jde, např. mě. Je příjemný, posedět, pokecat, popit pivko, zobnout něco dobrýho, ale nedovedu si představit, co bych tam těch víc jak 2×10 hodin dělal jinýho, než chytal ryby. Sedět u vody s nulovým výsledkem by mě těžce znechutilo. Sraz jen tak, bez chytání (myslím na celej víkend) by alespoň pro mě neměl smysl, asi bych ani nejel.

reagovat
Neděle 4. února 2007 v 11:48 ® obor

revoke a kde presne myslíš?

reagovat
Neděle 4. února 2007 v 10:03 ® toulovec
toulovec

taková trošku kacířská myšlenka: je tu vůbec někdo komu jde při srazu o to chytit si rybu??? Já myslím že nejdůležitější je, aby to byl revír který má super zázemí, byl zhruba uprostřed republiky aby někdo nemusel absolvovat těch příšernejch 500 a víc že bobo :o)) jo a důležitý taky je aby tam nebyl signál na telefon. Zatím se nám to všude podařilo, jak Pilák, tak Kouty, tak Jestřabice, tak zimní Vranice byly totálně bez signálu, což mělo své výhody

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 23:16 ® dzandys
dzandys

regulus: No to asi jó.Ale je to z ruky. Ale to neva,tím spíš jdu do toho!

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 23:02 ® regulus reakce na …
regulus

dzandys – vím, kósek vod Mukačeva, ale ryby só tam krásný.

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 22:52 ® dzandys
dzandys

regulus:Víš,kde je Čierna pri Čope? No tak vidíš :-)) )

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 22:50 ® dzandys
dzandys

Aliviooooo: to je slovo chlapa. Vono jet cca 500km není zase nic tak levnýho.Revoke-já bych začal škudlit…:-)) ))

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 22:48 ® regulus reakce na …
regulus

Jsu pro, i když netuším jestli mě to vyjde, loni to bylo o fous, chtělo by to ale trochu upřesnit, kousek za který hranice s ČR nebo s Ukrajinou. -:)))

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 22:44 ® Shrek reakce na …
Shrek

nepos..em,neboj­.Revoke to vymyslel,Revoke to zaplatí.Hotovo :-D Jinak bych asi jel.

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 22:10 ® dzandys
dzandys

Pro Slovensko jsem všema deseti. Jestli Jestřabice,nabo SK je vcelku jedno.Jenom západočeši se poser.. . :-)

reagovat
Sobota 3. února 2007 ve 22:07 ® revoke
revoke

Chtělo by se vám na Slovensko? Jen kousek za hranice. Vím o skvělém revíru s vynikajícím zázemím.

reagovat
Úterý 14. června 2005 ve 14:31 ® Milky
Milky

Vydrain heheheheh

• víš, kolikátá budeš, když předběhneš posledního?
reagovat
Úterý 14. června 2005 ve 13:19 ® Vydrain
Vydrain

Milky/ co já vím, všechno ))

reagovat
Úterý 14. června 2005 ve 12:36 ® Milky
Milky

Vydrain .. co mi nebudeš stíhat?

reagovat
Úterý 14. června 2005 ve 12:29 ® Vydrain
Vydrain

Milky/ a sakra, to ti nebudu stíhat ))