Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.674 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. února 2007 v 18:30 ® revoke
-
Rybník R6
Plocha 6,4 ha. Nachádza sa asi 2 km od Skalice. Prístupová panelová cesta smerom k rieke Morave. Možnosť parkovania priamo na mieste rybolovu.
Hlavné druhy rýb sú kapor, amur, sumec, šťuka, úhor.
Pravidlá rybolovu určuje prevádzkový poriadok Ryboproduktu s.r.o. Chytanie nonstop bez hájenia rýb. Vrchná miera kapra a amura. Možnosť zakúpenia hosťovačiek v predajni u Kimota a priamo na rybníku v Občerstvení u Kapra.
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 18:25 ® pupak reakce na …
-
. . . a co takhle vysrat se na tu asii a udelat to nekde v zapadnich cehach dyt to za chvili Davide udelas na ukrajine !
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 18:25 ® revoke
-
Je to v těsném sousedství Hodonína. Jedná se o rybochovnou společnost hospodařící na několika vodních plochách, z nichž na jedné je možné lovit. Je to převážně o kaprech a amurech, dravci jsou zde též, ale tuším, že během léta je jejich lov zakázán.
Na fotce jsou vidět asi 2/3 nádrže. Na střed nádrže jsou vytaženy stromy.
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 18:19 ® revoke
-
Tak – ten revír je vidět na mapě zde: www.mapy.cz
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 17:19 ® Hrouzek
-
Co takhle Grunty,jsou tam i velcí sumci,přerybníno,štiky candáti na přívlač…na feeder hopsající jeseteři a o kaprech ani nemluvim.
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 16:57 ® HaD
-
no když už je to téma otevřeno, tak nahoďte návrhy na termín a místo!
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 9:05 ® Robur
-
Bobo,za totáče chtěli všichni na západ, teď je holt populární východ. Je nová doba…
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 8:10 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
regulus: Když já su líné to tlačit z garáže…
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 1:41 ® regulus reakce na …
-
BOBO, na to Slovensko se vám už asi společně vyplatí helikoptéra. -:))))
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 23:30 ® BoBo-Falknow
-
Jasně, čím dál, tím lépe.
reagovatFaktem ovšem je, že západočeši to měli VŽDY naprosto nejdál. To jen jako připomínku k tomu, že místo vždy bývá vybíráno s aspektem „krajové spravedlnosti“.
- Neděle 4. února 2007 ve 22:22 ® Robur
-
já bych to udělal ještě kapánek složitější, měla by to být voda pro všechny, tj. kaprařina, přívlač atd., ale rozhodně už by si chtěl zachytat, páč jinak by to musel být motorest na dálnici
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 21:03 ® okoun 1
-
Já jsem pro i proti …hlavně ať mi sedne datum a dorazím!
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 21:01 ® njesek
-
dobrovolně se hlásím dopředu,no a kam?pokud to bude dál,vždy se dá domluvit víc lidí na jedno auto a složit se na beneli
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 13:59 ® Shrek reakce na …
-
CePe,nechce se mi do toho,ale musím.Každý si z Tebe dělá legraci,žes rozštípal klacek vo jitrocel,skutečnost je však jiná.Byl jsem vyslán tou „naší trojkou“ co jsme tam byli (Shakcom,Kulin,BoBo),abych ti přišlápl háček,no a jak jsi položil matchku za sebe,tak jsem udělal krok stranou,přišlápl Ti háček a zbytek znáš.Promiň,ale vyhrožovali mi
reagovat - Neděle 4. února 2007 v 11:59 ® CeP reakce na …
-
jojo, taky si mysli ze by to melo bejt u vody plny ryb. ovsem na druhou stranu ty tolulikova myslenka taky nejni k zahozeni… no dyk si to vem, nekde v telocvicne bych asi tezko rozstipal matchku vo jitrocel!
reagovat))
- Neděle 4. února 2007 v 11:50 ® regulus reakce na …
-
Toulíku, budeš se divit, ale jde, např. mě. Je příjemný, posedět, pokecat, popit pivko, zobnout něco dobrýho, ale nedovedu si představit, co bych tam těch víc jak 2×10 hodin dělal jinýho, než chytal ryby. Sedět u vody s nulovým výsledkem by mě těžce znechutilo. Sraz jen tak, bez chytání (myslím na celej víkend) by alespoň pro mě neměl smysl, asi bych ani nejel.
reagovat - Neděle 4. února 2007 v 11:48 ® obor
-
revoke a kde presne myslíš?
reagovat - Neděle 4. února 2007 v 10:03 ® toulovec
-
taková trošku kacířská myšlenka: je tu vůbec někdo komu jde při srazu o to chytit si rybu??? Já myslím že nejdůležitější je, aby to byl revír který má super zázemí, byl zhruba uprostřed republiky aby někdo nemusel absolvovat těch příšernejch 500 a víc že bobo :o)) jo a důležitý taky je aby tam nebyl signál na telefon. Zatím se nám to všude podařilo, jak Pilák, tak Kouty, tak Jestřabice, tak zimní Vranice byly totálně bez signálu, což mělo své výhody
reagovat - Sobota 3. února 2007 ve 23:16 ® dzandys
-
regulus: No to asi jó.Ale je to z ruky. Ale to neva,tím spíš jdu do toho!
reagovat - Sobota 3. února 2007 ve 23:02 ® regulus reakce na …
-
dzandys – vím, kósek vod Mukačeva, ale ryby só tam krásný.
reagovat - Sobota 3. února 2007 ve 22:52 ® dzandys
-
regulus:Víš,kde je Čierna pri Čope? No tak vidíš
reagovat)
- Sobota 3. února 2007 ve 22:50 ® dzandys
-
Aliviooooo: to je slovo chlapa. Vono jet cca 500km není zase nic tak levnýho.Revoke-já bych začal škudlit…
reagovat))
- Sobota 3. února 2007 ve 22:48 ® regulus reakce na …
-
Jsu pro, i když netuším jestli mě to vyjde, loni to bylo o fous, chtělo by to ale trochu upřesnit, kousek za který hranice s ČR nebo s Ukrajinou. -:)))
reagovat - Sobota 3. února 2007 ve 22:44 ® Shrek reakce na …
-
nepos..em,neboj.Revoke to vymyslel,Revoke to zaplatí.Hotovo
reagovatJinak bych asi jel.
- Sobota 3. února 2007 ve 22:10 ® dzandys
-
Pro Slovensko jsem všema deseti. Jestli Jestřabice,nabo SK je vcelku jedno.Jenom západočeši se poser.. .
reagovat - Sobota 3. února 2007 ve 22:07 ® revoke
-
Chtělo by se vám na Slovensko? Jen kousek za hranice. Vím o skvělém revíru s vynikajícím zázemím.
reagovat - Úterý 14. června 2005 ve 14:31 ® Milky
-
Vydrain heheheheh
- víš, kolikátá budeš, když předběhneš posledního?
- Úterý 14. června 2005 ve 13:19 ® Vydrain
-
Milky/ co já vím, všechno ))
reagovat - Úterý 14. června 2005 ve 12:36 ® Milky
-
Vydrain .. co mi nebudeš stíhat?
reagovat - Úterý 14. června 2005 ve 12:29 ® Vydrain
-
Milky/ a sakra, to ti nebudu stíhat ))
reagovat