Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.807 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. května 2008 ve 3:33 ® regulus reakce na …
-
Frk – a vsaď se, že nebudeš. -:))))))))
reagovat - Středa 28. května 2008 v 0:32 ® Prutos reakce na …
-
ORIMP: Jste volové…měli jste se ozvat dřív. Serete mě
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 22:32 ® regulus reakce na …
-
vagi – ještě přibal elektrocentrálu. -:))))))))
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 22:16 ® vagi
-
regulus: beru svoje chlazení a do zálohy bečku Prazdroje
reagovat)))
- Úterý 27. května 2008 ve 22:05 ® regulus reakce na …
-
vagi – klídek, to co každej rok. Upozorňuju tě, že je to docela pitný, myslím, že fligna z loňska s prasklým šlauškem a špatně funkční pumpičkou se osvědčila, spotřeba byla přiměřená. Abys rozuměl, než jsi nafecal sud, aby ti z něj vyteklo půl piva, tak jsi měl jazyk na vestě, veškerej alkohol vypocenej a za tebou byla taková fronta, že jsi se na tu druhou půlku raděj vy*ral. -:))))))))
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:57 ® vagi
-
Tak jsem se tam byl podívat. Je mi jasné, že si to každý zřejmě najde, ale pro ty línější www.ostrov05.com Otázka dne zní: Co tam bude za
reagovat? Stále nevím, nevím. To je důležitá iformace.
- Úterý 27. května 2008 ve 21:53 ® Robur
-
a jak to dopadlo s tím vypínačem, rozsvítilo se Frkovi?
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:40 ® Frk
-
chlapci, srandičky jó?? Přejdou, přejdou. Mě na vás stačí jeden večer a pak se budu bavit na váš účet celý boží rok.
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:28 ® regulus reakce na …
-
Orimp – to ste ma naozaj nasrali
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:26 ® Padis
-
CeP je fakt ,že ta borovička v Jestřabicích chutnala moc dobře:)))))
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 20:27 ® regulus reakce na …
-
Vagi – v klidu dovezu, jen mám takovou blbou nemoc, říká se tomu skleróza, tak mi to prosím tak tejden před srazem připomeň.
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 19:14 ® Prichy
-
spechy: abych te uklidnil, jsem na tom letos podobne… (jinak kdyz se mi neco nelibi, reknu to, vzdyt me znas, tak vis)
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 18:56 ® vagi
-
CeP: pořídil jsem si řádnou šajnovku na mrak óbr monočlánků, to bude světla.
reagovat) Ale jak jsem slíbil v Brně, blikat nebudu (nechybí mi tam N?)
To mám na to, až se půjdu v noci koupat
) regulus: ahoooj, přivezeš mi vzorek Trenka, jestli mají flaškový, když jsme ho v Brně nestihli? cercer: Frkovi ne čaj, ale kafíčko, ale voda musí být dovezená ze Svratky, aby měla to správné „aroma“
- Úterý 27. května 2008 v 17:35 ® profo
-
CeP : to si dovedu velmi živě představit..
reagovat))
- Úterý 27. května 2008 v 17:31 ® CeP reakce na …
-
profo> jsem myslel ze bez borovicky nebude sraz srazem. joooj v jestrabkach sme zakalili.. v pul desaty dopoledne na hadry… a pak prileteli UFOni a vystrcili anteny
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 16:48 ® profo
-
CeP : a v čí?…
reagovat) Podle toho co tu čtu by bylo asi nej udělat srazy alespoň 4 a to v každém koutě republiky a nejlépe tak týdení počínaje červencem a konče půlkou září..
)))
- Úterý 27. května 2008 v 16:43 ® CeP reakce na …
-
ORIMP> no tak toto je ale ovsem v prdeli…
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 15:58 ® ORIMP
-
termín??? 5–7.9. sme ja,knedlik,red,kostňák na majstrovstvách SR v prívlači,takže tento termín bude asi bez nás…
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 15:26 ® toulovec
-
září je krásný, ale sraz má bejt v srpnu!
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 14:39 ® spechy
-
přichy:jardo zase tě žere kam? stejně pojedeš!tak neřeš.já bych už jel dávno a kamkolif,ale zas je ten blbej první vejkend a to já opět nemůžu.loni to bylo v hlasování o chlup a letos to vypadá stejně blbě!
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 13:39 ® HaD
-
Takže rybník je téměř celý náš! (pouze na 4 místech budou cizí rybáři, což je na 17ha jak nic
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 13:36 ® Vydrain reakce na …
-
A pak bude svítit i bez baterky
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 13:06 ® regulus reakce na …
-
cercer – tak čajíček, to seš vedle jak ta jedle, Frk pije zásadně vařenej rum. -:)))))
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 11:14 ® cercer
-
CeP:jemu,jak ho znám,bude stačit i baterka v ruce!!!
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 9:41 ® Chose
-
Ubytování s Padisem neřešíme,nejlíp se stejně vyspíme v autě.je tam sice smrádek,ale teplíčko
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 7:29 ® CeP
-
no potes… esli tam vude verejny osvjetleni a k tomu vypinac, tak panbuh s nami…
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 1:19 ® cercer
-
no..nevím..nevěřím,že by mě nechala v dešti a pod širákem.Já bych si to odpracoval-myl bych nádobí a umyl bych vokna,vyluxoval a tak…a Frkovi bych třeba vařil a nosil k vodě čaj a svačinu!
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 1:13 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – tak to si piš, ten jak si to přečte, bude tejden nepříčetnej. Já to neřeším, mám velký auto, kde se pohodlně vyspím, myslím tím sám. Na Jezinku nedám, furt jen slibuje, že si jen prstíček ohřeje … no a ve finále … Loni, kdybych si nezamluvil chatičku, tak jsem chrněl pod širákem v dešťu a to slibovala Toyotu, nakonec dojela s maringotkou a Frkem. -:))))
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 1:05 ® cercer
-
doufám,že mi teď Frk nepošle obálkovou bombu!!
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 1:04 ® cercer
-
to bude mazec!!Ale nikde ani slovo o ubytování..tak kdyby něco,zamlouvám si místo u Jeziňky ve karavanu!
reagovat)))