Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.162 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 3. května 2007 v 17:58 ® regulus reakce na …
regulus

ALIVIO – budíček, hlasování bylo ukončeno a o termínu rozhodnuto 25. dubna ve 23:08.

reagovat
Čtvrtek 3. května 2007 v 15:58 ® Shrek
Shrek

No a já bych ukončil hlasování a dal termín,kterej vyhrál.Co vy na to?

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 v 17:35 ® regulus reakce na …
regulus

CEP – nevím, čím bys ty chtěl svítit, to za prvé a za druhé nevím jakej biák. No a za třetí, mlč a nic se ti nestane. -:))))))))))

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 v 17:33 ® regulus reakce na …
regulus

Jezinka – nevím kdo tady kalí vodu. Jednak nevím proč by ve mě mělo hrkat. Jen sem konstatoval, že na vyhřívání to vidím spíš na nějakej destilát. Jenže ty jsi si to patrně špatně přebrala. Pak jsi nabídla Toyotu s ložnicí s tím, že se na vyhřívání dohodnem a já ti odpověděl, že jedině s bufíkem. Fórek s biologicky vyhřívanou chatičkou, jsi snad skousla a zbytek byl jen výsledek všeobecné debaty na základě reakce jednotlivých účastníků. Nnepřímé nařknutí z alkoholismu, jsem, to snad uznáš, jsem nemohl nechat bez odezvy. -:))))) Já si to vyložil správně a protože mě na srandičky taky užije, tak si asi nemáme co vyčítat. Já su zvyklej na babský dvosmysly, několik let jsem dělal se třema babama v jednom kanclu a navíc su splachovací.

reagovat
Neděle 29. dubna 2007 v 15:55 ® Frk
Frk

No a já budu zase zhasínat! To víš, že jo, Tůhle!!!

reagovat
Sobota 28. dubna 2007 ve 22:19 ® CeP reakce na …
CeP

Jezinka> zamlouvam si funkci prvni svjetlusky! tendlek bijak musim videt z prvni rady… mucheche…

reagovat
Sobota 28. dubna 2007 v 18:10 ® Jezinka reakce na …

Regulus – nekal vodu, skučel jsi že ti bude koncem září zima, a nebudeš moct na sraz aby ti neprochladly starý kosti, tak jsem se bála že tě neuvidíme, a slíbila jsem že tě s Vydrou zahřejem. V tobě zřejmě hrklo, cože to bude, a začal jsi něco o kořalce, následovaly nějaký vraní rejpy a já ti slíbila vytopenou Toyotu, pamatuješ, biologie v tom nebyla de facto vůbec. Přiznám, že na srandičky mě užije, tak sis to mohl vyložit všelijak a přesně o to šlo. Sedmýho září letos bude tak asi 25 stupňů tak si nezapomeň plavky a kdyby ti byla večer zima, přijď něco vymyslíme :-)) )

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 16:40 ® HaD reakce na …
HaD

Rapmasters? to sou kluci z Tábora a tenkrát mě pod tímhle nickem nemohli znát :-) D

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 16:29 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jak to za mých mladých let zpívali fanatici ze skupiny Rapmasters?.....jsi slizkej HaD,nemám Tě rád........!!Jo,tak nějak to bylo :-D

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 16:27 ® HaD reakce na …
HaD

Alivio: mám 7 kg steaků od Zdendy a 2 litry slivovice. Myslím, že se nažeru i vožeru a ještě se za svý prachy podívám ven :-D

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 16:21 ® Shrek reakce na …
Shrek

HaD: co ve Finsku,stejně tam nic nechytneš,kdybys ty prachy raději poslal nám na západ.My bysme se na Tvou počest s klukama napili,napapali,byť by nám pupky nestačily.

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 16:12 ® HaD
HaD

S přihláškama vydržte, až se vrátím z Finska, udělám komplet propozice a pak se začněme hlásit! :-)

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 15:01 ® regulus reakce na …
regulus

CEP – nevím čemu říkáš správně se po slovansku kamarádit, ale fakt jaksi nic nevidím v tom se zpráskat jako dobytek, ráno nebo spíš v poledne vylézt s kocovinó ze stanu abych se následně „spravil“ škopkem nebo panákem. Prostě buď piju jedno nebo druhý a protože točenýpivo vede, tak na tu kořalku se prostě nedostane. Nevím jakým způsobem to chceš napravovat, jsu v tom dost zásadovej.

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 ve 14:20 ® CeP reakce na …
CeP

rwgulus> aaa.. tak tadyklenc je zakopane pes. proto von se vasnosta nechce sparavne po slovansky kamaradit… pac nechlaska koralecku. tak to musime pri nejprvnejsi prilezitosti napravit! :-)) )

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 ve 14:18 ® CeP reakce na …
CeP

Jezinka> co to prosim pjekne.. to ze jsem napsal?? no toto…

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 ve 12:37 ® regulus reakce na …
regulus

Jezinka – tak teda nevím, jak jsi přišla na to, že sem dřív upředňostňoval chlast, to mě fakt není jasný. Rozhodně nepatřím k těm, co přijdou k vodě a otevřou si lahváča nebo dají panáka, nehledě na to, že lahváče nepiju vůbec a kořalku skoro vůbec. Pokud vím, tak jsem upřednostňoval bufík, s biologickým zahříváním si začala ty. Taky nevím čeho sem se přestal bát. -:))))

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 ve 12:25 ® Jezinka reakce na …

Cep – co znamená to emh? Regulus – co se mi množí nabídky k sňatku, tak jsi se nějak přestal bát, dřív jsi upřednostňoval chlast před biologickým zahříváním:-)) )) Had – skvělý termín, skvělé místo, jedu určitě v nejhorším sama (kdyby moje milé guru nebylo propuštěno z Azkabanu) Napiš si mě, prosím, chatičku nepotřebuju, spim v autě, poslední noc s HDU moc na spaní nebyla muhehehe

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 10:09 ® profo
profo

HaD : tak si mě tam taky prozatimně napiš. Dám včas vědět, jestli mi o vyjde na celý sraz a nebo se přijedu kuknout jen na jeden den…;-) Ale rozhodně o účast byť jen jednodenní stojím…a to tak, že dost..

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 9:24 ® Fugas

No nazdar, to mám skoro za barákem. Možná se přijedu na vás kouknout.

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 9:01 ® Zauwi
Zauwi

kurnik to vypadá tak luxusně

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 1:11 ® regulus reakce na …
regulus

Cepíno vidíš, a je to, ty budeš mět moiru a já końskej hnůj, su zvědavej, co víc zahřeje. Furt tvrdím, smrádeček, ale teploučko. -:))))

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 0:04 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> jj. nahodou o tom neco vim. jezule totiz krom rybariny a … emh… dela taky do konicku a konsky hnuj jak vseobecne znamo je nevic hreje. sak poudala za pre ti musi dovezt nejmin celou karku pac mas velkou kraksnu.

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 23:49 ® regulus reakce na …
regulus

Had – stejně jako loni, jedu na 99%, potvrdím až později, fakt nevím, co se mě do toho zamtá. Současně objednávám lůžko v chatičce s biologickým vyhříváním, (Jezule cosi slibovala -:)))) ).

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:15 ® njesek

Padis:a co fotky z minulýho srazu,kdy je pustíš do světa

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:14 ® Padis reakce na …
Padis

HaD vypadá to tam dobře

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:13 ® dzandys
dzandys

HaD : Podle fotek je to moc hezký,něco lepšího by se asi jen těžko hledalo.Už se těším…

reagovat
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:02 ® HaD reakce na …
HaD
reagovat
foto/forum/2007/th-img1998.jpg
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:02 ® HaD reakce na …
HaD
reagovat
foto/forum/2007/th-img1997.jpg
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:02 ® HaD
HaD
reagovat
foto/forum/2007/th-img1996.jpg
Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:02 ® HaD
HaD
reagovat
foto/forum/2007/th-img1995.jpg