Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa

22.5.2005 | Tomucha | 496.803 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:15 ® OBr reakce na …
OBr

casper> tvl, to sem ti to mohl koupit a dovézt, mám jejich krám hned na výpadovce na Prahu ;-)

džigit> Gin,whisky ..hele, neprovokuj, nebo budeš mít druhej den na starost moje děcko, protože bude mít tatínka neschopného provozu chrr

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:12 ® sethy reakce na …
sethy

casper> Jo a máš takové ty gumové srandy, jak se do nic dá peleta a přidělá se to na háček? Jako normálně na háček to asi nenapíchnu co :-D

Jinak beru starý jerkáč s multíkem, kdyby si to chtěl někdo vyzkoušet, tak se přihlaste.

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:12 ® regulus reakce na …
regulus

casper> jak se tak koukám na tu tvoji výbavu a když vezmu v úvahu, mám tak asi povědomost, co potáhnou ještě další jedinci, tak to vidím tak, že jeseteři a vyzy budou přežraný až do vánoc a Šlesingerovi to můžou na celej podzim zavřít, protože tam po srazu nikdo nechytí ani howno … :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:11 ® sethy reakce na …
sethy

casper> Křeslo vem, nějaký olova snad vyhrabu :-)
Ok vemu, snad to uvezu.

Chce ještě někdo? Narovinu říkám že už víc jak další 2–4l navíc neuvezu (havlajz 4l, já 2l, casper 2l)

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:08 ® sethy reakce na …
sethy

džigit> Na vyzu určitě :-))

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:08 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> ty máš krámů, jako bys jel na dva měsíce úplně mimo civilizaci … :-))

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:07 ® casper reakce na …
casper

sethy> tak na pohodu! Výsledek menší ranního kolabsu vidíš na fotce :-D myslím že to bude ok! Háčků mám hromadu, to je v pohodě, křeslo ti teda vemu? Jinak mám i dost návazcovky atd, jen musim zajet koupit olůvka, jelikož s krmelcem tam asi nemá smysl chytat…Burčák mi prosím určitě vem!!!! Aspoň 2 l :-) jestli budeš tak hodný ;-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img101215.jpg
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:07 ® džigit reakce na …

HaDová> v kolik tam někdo bude?

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:06 ® džigit reakce na …

sethy> stači Ti 4/0 ? :-))

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 11:05 ® džigit reakce na …

OBr> Kujwa,ešče sem s tym ansamblem zmoknul 8-(
cukety přibalim,možu přibrat mangold a paru rajskych,ale tchyňu nedam,mam fajnu ;-)
Jinak,stači Ti Gin,nebo chčeš Whisku? :-))

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 10:54 ® sethy reakce na …
sethy

casper> No super.
Já se nebalím, jdu nakoupit burčák (chceš taky?) a před večer vyrazím :-)
Jo a nemám háčky, tudíž budu somrovat (2 kusy) :-D

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 10:48 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> neděs mě, já budu balit až někdy v noci na zítřek… :-((

Edit: chybí ti tam cukety, dýně a tchýně, co psal David

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 10:42 ® džigit

furt nevim,jestli mam všecko… :-))

reagovat
foto/forum/2013/th-img101213.jpg
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 10:20 ® HaDová reakce na …
HaDová

to mi uteklo, sluší mu to tam :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 10:02 ® Robur
Robur

ty woe, do Bohémy nejdu, by mně umotal svíčkovou z nitě:-) . Paradoxně jsem byl v Bohémě na degustačním menu, před tou Pohlraichovou 1. tragédií a byl jsem spokojen.

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 9:24 ® regulus reakce na …
regulus

Padis> no taky je mi to nějaký divný. Už nevím kdy, možná ještě v zimě nebo na jaře jsem se díval a nebyl tu tak půl roku, mám pocit, že taky od září loňskýho roku a že se nepřihlásil na sraz je taky divný, on snad byl na každým … . Zkoušels mail???

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 9:01 ® Padis reakce na …
Padis

David H.> Ahoj myslíš tím to sojové:-D

Zítra ráno po noční vyrážím tak odpoledne se těším.Jsem rád,že letos bude i Zdenda.

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 9:00 ® Padis reakce na …
Padis

regulus>Ahoj vůbec nemám ponětí neozve se nenapíše telefon nefunkční nebo jestli má jiné číslo opravdu nevím.Však ho scháním už přes půl roku a co s ním je nevím.

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 8:57 ® HaD
HaD

Nebudu to vokecávat – vyrážíme pro maso :-)

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 8:47 ® regulus reakce na …
regulus

Padis> když si se tu tak zjevil, co je s Chosem, letos zdá se pauzíruje a už skoro rok tu ani nepípl, před týdnem sem ale nakoukl. Nemáš tucha???

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 8:38 ® Padis reakce na …
Padis

casper>Vždycky se dá na něco chytat.Kus masa z grilu nebo něco pobného.A to bych se divil jestli by nějakej ten jesík neochutnal:-D

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 8:38 ® regulus reakce na …
regulus

HaDová> ty špatně pozoruješ místní server, ve Všeobecné to včera bylo hned 2× … :-D

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 8:12 ® HaDová
HaDová

http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?… Tomucha je slavnej :-)

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 8:02 ® casper reakce na …
casper

sethy> uff, tak teď se mi hooooodně ulevilo :-D

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 7:35 ® casper reakce na …
casper

sethy> no to ti snad ani nemůžu napsat co jsem právě zjistil :-D no já jsem zoufalec :-D židličku navíc mám, takovou válecí, ale vypadá to, že nemáme na co chytat :-D zrovna se připravuju na výlet na poštu a koukám, že zásilku jsem si měl vyzvednout nejpozději včera :-D tak čeká do 8, abych jim zavolal, jestli už to poslali pryč nebo co :-D no já jsem vůl paní mámo :-D

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 6:20 ® Shrek
Shrek

Loučím se s vámi, po práci hned mažu směr Jestřabky. Večer čus!! :-)

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 5:29 ® sethy
sethy

HaDová> Já už spal, tudíž mám vyjímku a jsem omluven. Ale řeknu klukům kde mají začít ;-)

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 0:35 ® džigit

regulus> víš víc :-) Chorchus řeší velký kšeft za opravdu hooooodně velke investice,tak se chce z jednání vymanit alespoň pá-odpo a so-dopo,bo by mi chtěl popřat a vidět vas-
Zbytek Ova přijede po vlastní ose během pátku.My to měli natajlovane,ale… znáš to,no včil se mi to nechce přebalovat.

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 0:34 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> to jsou takovy ty foliovníky no :-/ ja si vychytal za 400 do kterýho neteče a je pro čtyři lidi, lehonkej, malej a ostavím ho za chvilu. Ale stejně vede stan co pořidila babka s dědou, jsou ho dva velky pytle ( jeden trubky z hlinýku druhej plachta)…dá se v tom vegetit furt

reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 0:29 ® džigit

Fryw> http://www.mall.cz/…usky-melor-6?…

reagovat