Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 496.007 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 24. května 2013 ve 13:55 ® sethy reakce na …
sethy

casper> Já to ještě nějak promyslím :-)

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 13:55 ® Fryw reakce na …
Fryw

casper> pojď pojď. Já vezmu jeden feeder a druhej prut oldschool štípanej bambus od tokozu, na něj rexík a klasický číhátko. Položím ho do podomácku dělanejch vidliček a vytáhnu na to rekordní rybu :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 13:54 ® Fryw reakce na …
Fryw

sethy> esi nebude fučet, můžu ti vzít deštník s bočnicí ať si nepokazíš styl zbytečnejma krámama. Chlebník a pullitr bude „cool“ .-)

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 13:08 ® casper reakce na …
casper

sethy> počkej :-)) ) já tam rozbalím svoje feedry, nebo půjdu normálně na tvrdo do klasický položený :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:42 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Ale houby. Posledně jsem toho do jestřabek táhl mraky a pak nakonec stejně chytal jen na Davidův jerkáč :-93;

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:41 ® sethy reakce na …
sethy

casper> To jsem neřek, šak já si něco pučím :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:40 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> se mě zdá, že nějak CePovatíš, jen s tím rozdílem, že on vozí všechno a nakonec pokud se probere z deliria je z toho dycky nějakej průser jako zlomenej prut o pampelišku a podobně. :-93;

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:36 ® casper reakce na …
casper

sethy> že nebudeš ani chytat jo? :-)) ))) to já už si zachytám teda, když je pojedu takovou šílenou dálku :-D až k Vám do Brnááááááááá :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:34 ® sethy reakce na …
sethy

casper> Je a není, chtěl jsem to letos vzít uplně bez prutu jen s baťůžkem a půllitrem a v tom mi ten stan nějak překáží :-93;

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:34 ® casper reakce na …
casper

regulus> hlavně abych netrpěl ŽÍZNÍ!!! :-D hlad nějak přežiju, nejlepší jídlo je stejně pívo 9-)

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:33 ® regulus reakce na …
regulus

casper> dopředu nic neřeš, hladem trpět nebudeš určitě i když prosereš živáňskou.

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:31 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> tak tys mě nenapadl, osobka

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:27 ® casper reakce na …
casper

regulus> no tom už jsem slyšel :-D můj problém je, že se naleju a pak to jídlo pro.eru :-D pak mam zas hlad až když jsem mega nalitej :-D

edit: a to už většinou nic není :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:23 ® regulus reakce na …
regulus

casper> nejen tebe, už jsem ti psal, že musíš bejt strašně rychlej. Zcela nezbytný je to při živáňské … :-D

reagovat
foto/forum/2013/th-img98714.jpg
Pátek 24. května 2013 ve 12:23 ® casper reakce na …
casper

sethy> náhodou!!!stan v pohodě ne? :-) my mlaďasové :-D a navíc ze stanu vstaneš líp než z chatky, tam bych to zaspal celý :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:21 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> A neřekls. A já zas budu ve stanu :-((

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:18 ® casper reakce na …
casper

sethy> regulus ví všechno :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:18 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> no věděl, tak bych to neřekl, David to naznačil loni na srazu u té Plzně a já si byl skoro jistej, že to tak dopadne, Jestřebky jsou prostě klasika. Pak se to tu někde tuším okolo vánoc lehce zmínilo a protože mě posledně vyfoukli chatičku u vody, tak jsem zavolal pí Š. někdy v lednu, předběžně si ji předobjednal a jak David na veletrhu prásknul termín, tak jsem jen upřesnil datum. ;-)

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:15 ® casper reakce na …
casper

regulus> tomu rozumím :-)) ) to i já :-)) ) pohodlí je důležitý :-)) já ještě uvidím, jak to všechno vymyslím, taky podle toho kdo semnou pojede a tak :-)

HaDová> neneeeeeeee, smazali jste jenom mě :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:07 ® HaDová
HaDová

ALL přihlášeným: Vaše přihlášky byly smazány, nebylo to zcela připraveno na spuštění, ale vy jste to našli :-) . Nyní je vše v pořádku, můžete se začít přihlašovat. Díky za pochopení.

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:06 ® regulus reakce na …
regulus

casper> ty seš taky mladej kluk, já se sice taky více méně pohodlně vychrápu v autě, konec konců, když nejsou chatičky, tak mi nic jinýho nezbejvá, pár srazů jsem už takhle bivakoval, naposledy loni, ale na stan nebo širák bych se už mohl vyprdnout, ne že bych to nevydržel, ale lenost (stavět stan) zvítězí, v autě mám místa dost a nemám už nejmladší kosti, takže když je možnost, vyberu dycky to pohodlnější. :-1

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 12:05 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Tys věděl od začátku roku kdy bude sraz?

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 11:59 ® casper reakce na …
casper

regulus> no joo tak ty jsi ale velkej kápo :-D já jedu poprvé, takže v tom ais budu pěkně plavat :-D na chatku prdím, se vyspím někde pod širákem :-D nebo v autě :-D hehe už jsem tam!!!!!!! :-)) )))

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 11:52 ® regulus reakce na …
regulus

casper> to už nestihneš. :-))

Jo při srazu platí dvojnásob, kdo zaváhá nežere. Musíš být strašně rychlej, já například mám chatičku zabukovanou už od začátku roku, pro jistotu, aby mě někdo nepředběhl. 9-)

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 11:38 ® casper reakce na …
casper

sethy> tak vidíš, není to veřejné takže mě zbytečně plašíš :-D já chtěl být první přihlášenej :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 10:39 ® HaD
HaD

Přihlašování už je, ale ještě ne úplně zveřejněné. Pracuji na tom. Snad to dnes zvládnu.

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 10:30 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> osobka
E.: a kdo ví kde v době srazu budu pobývat :-)

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 10:26 ® regulus
regulus

sethy> to ti člověče vypadá, jako by ses styděl za rodné město, proč Morava?

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 9:38 ® sethy reakce na …
sethy

džigit> :-D ani takhle nemáš jistotu, že na tebe kus masa zůstane :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 9:31 ® džigit

sethy> kouzlo mobilního internetu,nebo rezervace na jistotu. Vyber si :-))

reagovat