Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 496.106 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. dubna 2007 v 0:47 ® cercer reakce na …
-
oba termíny v srpnu jsou OK!Ty výmluvy na to že jdou děti do školy..ˇhele,ženský..co nepřipravíte a nezařídíte do té doby..to už stejně nedoženete!!
reagovat..První týden v září..je po mě!!
(Hele..a co 14–16.září???To by nevyhovovalo??
- Pondělí 2. dubna 2007 v 19:45 ® dvorak reakce na …
-
Tak ja bych se taky prihlasil,pokud zbyde volne misto v chatce,tak budu rad.I ja jsem starsi clovek.....
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 19:21 ® Robur
-
zany, nalož to na přítelkyni
reagovat, jinak Jestřabice
, ale spíš Dobrá Voda
- Pondělí 2. dubna 2007 v 19:12 ® zany
-
Mě to je putna ,ale ten poslední mi vihovuje.jen jeden dotázek celkem podstatnej kde by to mělo být???a pokud požno obsátku ryb nechce se mi tahat všehny veci vlakem, abych se přizpůsobil.a co přítelkyně je tu možnost je v zít s sebou???
díky
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 18:48 ® Petas
-
Tak kromně posledního termínu je mi to buřt. Srpen a začátek září jedu pak až na konci září. Dobrá voda je skvělý výběr.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 18:46 ® dzandys
-
Samozřejmě jedu taky.Poslední termín bude,podle mne,nejlepší.A jelikož jsem už starší člověk a mám rád pohodlí,tak bych případně poprosil o jedno místečko v chatičce.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 16:15 ® Padis
-
Ten poslední termím se mě zdá asi nejlepší.Jinak na sraz určitě pojedu
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 15:06 ® Robur
-
já si myslím, že prázdniny jsou blbost, už jenom proto, že když má člověk děti, tak většinou je třeba v sobotu od někud přivézt a v nedělu zase odvézt, totéž konec září, kdy bychom padli do koncoprázdninové dopr. špičky. Dále období prázdnin dost vylučuje možnost získat soukromí a klid od Nechytejáků, takže září, ale někde u Brna
reagovat. Jinak si mě připiš na seznam. Jo a to už možná bude zase burčák.
- Pondělí 2. dubna 2007 ve 14:04 ® CeP reakce na …
-
jo. ten posledni bych taky nejspis uprednostnil
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 14:03 ® regulus reakce na …
-
HaD – srpnovej mě nevyhovuje, ostatní dva beru, ale myslím, že tě baby sežerou, páč budou chystat děcka do školy, myslím že nakonec bude asi nejrozumější ten poslední. Hlásím se jako loni na 99% (nevím co bude za tejden natož za půl roku), pokud budou i chatičky, tak se taky hlásím.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 13:56 ® Shrek
-
HaDe: na termínuse viditelně neshodnem už od samého začátku.Já bych udělal anketku a kde bude do určitého data nejvíce hlasů,tolikátého se pojede.Hotovo.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 13:45 ® Rade
-
Zatím mám volno ve všech termínech, ale bral bych ten srpen.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 13:35 ® CeP reakce na …
-
kua.. 17.8.- 19.8. neee… to jeste budu na Radave. ty druhe dva terminy beru.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 13:34 ® qwerty
-
taky bych bral 17.8.- 19.8.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 13:15 ® Shrek reakce na …
-
Jsem pro první variantu!!!!!!!17.8.-19.8.......
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 13:04 ® HaD reakce na …
-
termín bych viděl buď 17.8.-19.8. nebo 30.8. – 2.9. nebo 7.-9. 9. 2007
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 12:15 ® CeP reakce na …
-
HaD> ja se rovnou hlasim. napis si mne rovnou do seznamu… teda pokud neumru nebo neotehotnim.
reagovat)
- Pondělí 2. dubna 2007 ve 12:12 ® Rade
-
HaD – jak jsem psal jako první
reagovatDobrá Voda se mi líbí a i cena jde. Teď jen domluvit termín.
- Pondělí 2. dubna 2007 ve 12:07 ® HaD
-
Takže jsem trochu zjišťoval a věc se má následovně:
Pokud bychom byli na té Dobré vodě, která se mi mimochodem velmi zamlouvá, tak by cena za celou akci (pátek – až neděle) vč. jídla neměla přesáhnout 900,– Kč při ubytování ve stanech. Pokud by byl zájem spát v chatkách, tak není problém, ale bylo potřeba to doplatit. Kapacita chatek je cca 35 lidí.
Tak co vy na to?
Já jsem pro.
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 19:26 ® regulus reakce na …
-
CeP – romantika neromantika, lenost vítězí. -:))))))))))
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 18:44 ® Robur
-
romantika umřela, když jsi se objevil v moiře
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 17:42 ® CeP reakce na …
-
regulus> pche! a kamo se podela romantika??
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 17:41 ® CeP reakce na …
-
Jezinka> tak v tomto momente nebude zahodno skrtat blizko regulova auta, alebrz regula samotneho…
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 16:59 ® regulus reakce na …
-
Jezinka, Toyotu jo, ale jedině s bufíkem. -:)))))
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 16:58 ® regulus reakce na …
-
CeP – jenže ta moje polorozpadlá olejnička má tu vlastnost, že vyhodím sedadla a naprosto pohodlně se natáhnu, čímž odpadá nepříjemný stavění a bourání stanu. Pokud se toho otevřenýho ohně týče, tak laminát hoří strašně špatně.
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 15:22 ® Jezinka reakce na …
-
pif popírej si co chceš slyšeli to všichni a pamatujou si to ti, co měli míň než 3promile, jestli tam ještě někdo takovej byl nevím, ale mě se to moc líbilo…
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 15:20 ® Jezinka reakce na …
-
CeP – bojim se že nemyslel tohle vyhřívání, určitě chce bejt naloženej v lihu. Regulus, neboj, kvuli tobě pojedu terenní toyotou ta má vzadu ložnici a na vyhřejvání se dohodnem abys to pak doma přežil…
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 10:50 ® CeP reakce na …
-
regulus> neni problem. kolem te tve polorozpadle olejnicky staci projit s otevrenym ohnem na vzdalenost kratsi 2 metru a mas to i s komfortnim vyhrivanim…
reagovat)
- Neděle 1. dubna 2007 v 7:47 ® pif
-
Jeinka:vše popírám,je to účelově vykonstruovaná lež-:)
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 ve 2:06 ® regulus
-
Jezinka – probírat k životu nepotřebuju, jen už su na bivakování pod stanem nebo v autě v době když pomalu mrzne poněkud starej. Musely byste zajistit vyhřívanej pelíšek.
reagovat