Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.823 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. září 2012 ve 12:46 ® CeP
-
Neblnete. Prece se nebudete hadat kvuli tomu ze nas nekolik neprijelo. Ano, byli jsme se tam podivat v cervnu a meli jsme pochybnosti o vyberu. S Davidem jsme to probírali v dlouhém telefonátu, sraz se tam nakonec preci jen uskutecnil. David mel spravny odhad, my se zkratka mylili. Ze nevyslo pocasi.. no neni to poprve co pocasi nebylo stoprocentni. Jinak ale vsechno zorganizoval a pripravil jak vidno skvele a za to zaslouzi velkou poklonu a klobouk dolu. Ted uz myslim nema cenu cokoliv dal premilat. Jen by se tim sraz zpetne pokazil, tecka.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 12:05 ® Martin Chmelík
-
David Havlíček> Co se prostoru týče, budu-li hovořit za sebe, tak absolutní pohoda. Parkoviště, zastřešené centrum dění, místo pro bivaky. Myslím, že nic nechybělo.
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 11:55 ® HaD
-
cercer> Mno, já jsem tedy neúčast řady lidí jako regulus taky nepochopil. Kdosi, už si nepamatuji přesně kdo, mi napsal, že je to na sraz nevhodná voda, protože: – se tam nevejdou stany
- nevejdou se na parkoviště auta
- že nepůjde chodit okolo vody
- že tam není kuchyň a zázemí pro posezení
- že to není vhodné pro tolik lidí
apod.
Myslím, že kdo se srazu účastnil, může potvrdit, že problém nebyl ani v jednom bodu. Ačkoli jsem tehdy znejistěl, nakonec jsem svá rozhodnutí neměnil. Přeci jen to byl 9. sraz a myslím, že odhad mám už v tomto směru dobrý a především umím vše, co chybí, zajistit. Však ve Vrchoticích bylo nakonec zázemí taky slušné a to jsme budovali na zelené louce bez ničeho!
A to, že braly méně ryby a nevyšlo moc počasí, hlavně v pátek, to jsem ovlivnit nemohl…
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 11:49 ® Martin Chmelík reakce na …
-
David Havlíček> Víš co mne Davide napadlo. Co na příštím srazu udělat z ryb i doplněk stravy. Takový sumeček na grilu… Já vím, mnoho rybářů ryby nejí.
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 11:37 ® HaD reakce na …
-
noba> ryby se chytly, ale bylo jich poměrně málo. Jednak s nimi zacvičilo počasí a druhak se většina účastníků zabydlila nedaleko centra dění a ryby zvyklé na klid prostě odjely na druhou stranu. Kdo chytal tam, zachytal si. Nicméně sraz je především o tom sražení a ryby by měly být jen doplněk…
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 11:05 ® cercer reakce na …
-
regulus> no a o kňourání fakt nešlo..David se ke mě s kňouráním přidal..jen jsem nenapsal plííís…stačilo napsat vysvětlující odpověď jako jemu
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 10:57 ® cercer
-
regulus> copak,špatně se ti spí??..nestresuj,neprožívej a nebuď protivnej-taky tě mám rád
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 9:04 ® OBr
-
regulus> hááá, můj kefír
reagovatPS. Svůj účel splnil dobře, sice bych na svatbě asi fouknul, ale bylo mi fajnově.
- Úterý 4. září 2012 v 7:30 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Fotky dobrý.
reagovat
Kolik lidí si ještě dalo tu práci,obešlo jezero,vystoupalo hore a udělalo několik snímků jezera z hora ? - Úterý 4. září 2012 ve 2:26 ® regulus reakce na …
-
cercer> abych ti řekl pravdu, je mi ukradený jestli byl nebo nebyl, jen jsen odpověděl na tvoje kňourání po fotkách a atmosféře.
Pokud se týká nějakýho společenstva, tak to je mi taky šumafuk, že vám řádně hrabe jsem si všimnul už loni, ale je to vaše věc. Jak a proč se kdo rozhodl ohledně srazu je taky jenom jeho věc, i když mě to v některých případech vcelku překvapilo. No a o vyslanci bych asi taky moc nemluvil, vlastně to vůbec nemá cenu rozvádět …
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 1:54 ® cercer reakce na …
-
regulus> SANYBOJkot to nebyl-minimálně jeden člen a vyslanec společenstva tam za tebou přijel,ne?
reagovat
..a když bude osud příznivý,jistě se příští rok zase uvidíme. - Úterý 4. září 2012 v 1:38 ® hecht reakce na …
-
noba> fůůůůůj ryba, mokrý je to, samej sliz, smrdí to, no jak vidíš někteří se tam jen přežr… Já byl skoro hovnochyt.
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 1:34 ® noba
-
ty jo fotky pěkném ale měl bych takový jeden rýpavý dotaz: Chytly se nejaké ryby???
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 1:24 ® regulus
-
Ještě 4 přidám
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:40 ® regulus
-
cercer> nic ti nebránilo se zúčastnit, teda možná jo, nedodržel bys sanybojkot …
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:38 ® regulus reakce na …
-
Prutos> jo před katíkem, rozpadlá jakási spojka nebo co.
reagovat - Úterý 4. září 2012 v 0:31 ® regulus
-
1/ I ryba se chytla
reagovat
2/ Živáňská a „nemocnej“ rožeň
3/ Z ptačího pohledu
4/ Míra a jeho kajak - Úterý 4. září 2012 v 0:27 ® regulus
-
1/ Kluci v akci
reagovat
2/ Foto pro gurmány
3/ Smart chytej dřevák a woodoo blonďák
4/ Smart Chytej celkový pohled - Úterý 4. září 2012 v 0:20 ® regulus
-
No abyste neřekli, pudu teda o hodinu později spát, no a taky abych neztratil pověst paparazziho …
Edit zase se neukazují komentáře u fotek, takže:
1/ Foto blbýho počasí
reagovat
2/ Vrchní krmič Péťa, budiž mu vařečka lehká
3/ Vrchní bavič Vlažňák
4/ No comment - Pondělí 3. září 2012 ve 23:52 ® 1Mara reakce na …
-
David Havlíček> No popravdě tam něco chybělo , jako mě loni
reagovatAle pěkný , aspoň jste si užily , já si to užil v rachotě
.
- Pondělí 3. září 2012 ve 23:50 ® mvincik reakce na …
-
David Havlíček> Určitě. Na takových akcích by přece neměli být ryby na prvořadém místě…
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:47 ® HaD reakce na …
-
mvincik> bylo myslím sakra dobře…i přes blbé počasí a s tím související nechuť ryb
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:45 ® osprey reakce na …
-
David Havlíček> OsoPka
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:45 ® Kazan
-
Jak jsem koukal na fotky ze srazu, Bobo pojal sraz velmi zodpovědně, bo se na něj oholil
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:43 ® mvincik
-
osprey> Je vidět, že bylo více než dobře.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:35 ® HaD
-
reg: OUKEJ OSP: díííky
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:34 ® Prutos reakce na …
-
regulus> Už jsi zjistil , kde být díra?
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:27 ® regulus
-
David Havlíček> vod rána jsem se nezastavil, až teď jsem sem nakouknul a zítra to nebude lepší. Fotky ještě ani nemám stažený v komplu, ba vlastně kromě hader nemám ještě nic vybalený, možná středa …
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:25 ® džigit
-
OBr> spíš jak kouřovej fakáček
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 23:21 ® džigit
-
cercer> nesej,ani nakouknout si nedojel.Jen Mary …
reagovat