Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.796 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 2. září 2012 ve 21:59 ® Martin Chmelík
-
Moc děkuji CHYTEJ.cz a Davidovi speciálně za skvělý sraz. Sice jsem byl pouze v pátek a když jsem se chtěl vrátit na zbytek srazu v sobotu ráno (jel jsem si v noci pro pruty na Orlík), tak z toho sešlo. V noci mne chytil zub (asi z těch neskutečných laskomin) a místo na sraz jsem mazal do Prahy na zubní pohotovost. Ještě teď mám hubu jak když v ní mám pimpongáč.
reagovatJeště jednou díky všem, skvěle jsem si pokecal. Úžasná byla ta břízová „trubka“. No a těším se, že zkusím s kolegama konečně mouchu.
- Neděle 2. září 2012 ve 21:49 ® Prutos
-
Tož taky hlásím úspěšný návrat
HaD: To jste najeli na minu?
reagovatNo, hlavně že to nemělo vážnější následky…
- Neděle 2. září 2012 ve 21:49 ® Chorchus
-
Díky moc organizátorům – excelentní výkon. Osprey > díky za půjčení čůzky, jsem silně nahlodán.
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 21:45 ® Chorchus reakce na …
-
OBr> vím, seděl jsem vedle tebe – zase vláčí, tentokrát nad grilem. Jinak jak říká starý indián – kouzlo nezafungovalo.
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 21:44 ® gomz reakce na …
-
OBr> Zitra si Plesk koupim, urcite se neco stalo
Samuraje znam, videl jsem o neco ostrejsi obraz, takze ti to neproflaknu
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 21:40 ® OBr
-
já mám fotek jen pár, nicméně jedna sekvence v sobě skrývá poměrně zajímavé tajemství, uhodnete kdo to je a co provádí? http://obria.cz/…samuraj.html
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 21:20 ® Robur
-
hele, než se to začne množit fotkama, nedá se otevřít nějaká hromadná galere, dke by každý na 1 místo fotky dal a bylo by to krásně přehledné a na 1 místě.
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 21:17 ® OBr
-
gomz>
reagovatby mě zajímalo, jestli nebude zejtra něco v Blesku, protože pokud byl náš obřad proveden správně, musely stát hrozné věci..
- Neděle 2. září 2012 ve 20:50 ® HaD reakce na …
-
OBr> Jsem moc rád, že se Ti líbilo. Ještě jednou moc a moc děkuji za dřevo. A samozřejmě i dalším, kteří nám se dřevem pomohli. Moc si toho vážíme!
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 20:48 ® gomz reakce na …
-
OBr> Jakobych tu figurku uz nekde videl.....
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 20:39 ® OBr
-
Díky za skvělej sraz a především za organizaci, si tak říkám, jestli by se nemělo vstupné zvednout o menší částku a za celkový výtěžek poslat organizátory na víkend do nějakých lázní…moc rád jsem poznal některé lidi na živo(škoda že né všechny, ale příště to napravím), na závěr vzpomínka od našeho stolu:
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 20:18 ® HaD
-
My jsme uz nakonec taky dorazili, na hrubo vybaleno a jdu na osobni očistu. To bude mazec
)))))
Pozdrav všem a moc se těším na první fotky!
reagovat - Neděle 2. září 2012 ve 20:07 ® džigit
-
Ostrava už doma,docela pohoda,necelé čtyři hoďky.Vybaleno,já okoupán a jdu na pěníka. Všechny zdravím
reagovat - Neděle 2. září 2012 v 17:20 ® HaDová
-
slušně prdla
reagovat - Neděle 2. září 2012 v 17:06 ® SimBlack reakce na …
-
No to ne. Ještě že už to mam aspoň vybalený a zachvíli da práce
reagovatvůbec nevim co tam budu dělat po tom víkendu
ale bylo to super.
- Neděle 2. září 2012 v 16:58 ® HaD reakce na …
-
nenadelam nic… Ještě že brácha mohl hned vyrazit!
reagovat - Neděle 2. září 2012 v 16:42 ® SimBlack reakce na …
-
David Havlíček> No tak to moc nepotěší tohle :/
reagovat - Neděle 2. září 2012 v 16:39 ® HaD
-
Tak „pohodicka jako prase“. 70 km od domova nám bouchla guma na kare. Naštěstí se nic nestalo a čekáme na rezervu, Která zůstala v Táboře ( nevešla se)
reagovat - Sobota 1. září 2012 v 17:39 ® Robur
-
jedna skrytá reklama, pokud znáte někoho ze srazu, tak tam kluci z Vláčej.cz prodávjí ty svoje gumy a jigy, takže vám to účastník srazu přiveze, zaplatí, neplatíte poštovné a ještě to máte za srazovou cenu. A TO SE VYPLATÍ.
reagovat - Sobota 1. září 2012 v 17:12 ® HaDová reakce na …
-
cercer> netuším, živáňská bude dnes. Tohle byly žebra a kuřata
reagovat - Sobota 1. září 2012 v 15:31 ® cercer reakce na …
-
HaDová> tak za kolik vteřin letos..po odstavení??
reagovat - Sobota 1. září 2012 v 0:24 ® HaDová
-
foto pořízené dnes cca ve 21.30 h
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 22:44 ® MIG-35
-
Hlavně se neušlapejte, nepřežetre a bejt šetrný k rybyškám!
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 21:57 ® Mary reakce na …
-
sethy> a ty taky
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 21:56 ® Mary
-
Robur> Není všechno zlato, co se třpytí. Se moc nevytahuj, si tam na tebe dojedem.
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 21:00 ® 1Mara
-
Si to tam užijte , že pozdravujem všechny zůčastněné a hlavně bacha na živáňskou !
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 20:32 ® Robur
-
hele, už jsem vypil asi 10 litrů moštu, který lehce kvasí, jsem ochoten sijít ven prcnout a poslat jim trochu tepla, pse někdo symbolicky v 20:00
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 20:20 ® MIG-35 reakce na …
-
Kazan> Ti musej bohatě platit, když deš o víkendu do práce!!!
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 v 19:56 ® Kazan
-
Tak si lidičky užijte ten srázek, i když možná nebudete mít nej počasí, pořád lepší jak strávit víkend v práci
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 v 18:10 ® sethy
-
Robur> Tak tak, u nás taky pohoda
reagovat