Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.749 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 10. srpna 2012 v 16:33 ® osprey reakce na …
osprey

SimBlack> S bójkou na živou rybu asi ne. Vláčknout možná zkusím.

reagovat
Pátek 10. srpna 2012 v 16:29 ® SimBlack
SimBlack

Bude někdo zkoušet sumce tam?

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 ve 12:11 ® HaD reakce na …
HaD

Bigpista> mno, co se dá dělat…

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 9:14 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

David Havlíček> Ahoj. Moc mě to mrzí, ale rozšířím řady odhlášených :-((

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:02 ® spike reakce na …
spike

David Havlíček> Ahoj, nebyl jsem na seznamu.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 v 10:49 ® 1Mara reakce na …
1Mara

regulus> Rejpale , kdybys četl pořádně , tak jsem onehdá už psal , že mě je fuk kde sraz bude :-P :-D

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 v 10:28 ® HaD
HaD

Všechny odhlášky realizovány. Spike-byl jsi v seznamu?

reagovat
Neděle 5. srpna 2012 ve 21:55 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> cením i estetickou stránku toho lehátka, fakt povedený, škoda ušpinit … :-))

reagovat
Neděle 5. srpna 2012 ve 21:53 ® regulus reakce na …
regulus

1Mara> jasný, do Jestřabek to máš podstatně blíž než do Radnic … :-)) ;-)

reagovat
Neděle 5. srpna 2012 ve 21:51 ® džigit

OBr> já vím :-) Já navrhnul ;-)
Jen to chce lehce doladit… Ty PC ja žradlo :-))

reagovat
Neděle 5. srpna 2012 ve 21:38 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> luxusní lehátko ;-)

reagovat
Neděle 5. srpna 2012 v 19:52 ® 1Mara reakce na …
1Mara

osprey> :-D my nemůžem , jinak by jsme jeli , ale příští rok na tuty :-)

reagovat
Neděle 5. srpna 2012 v 9:29 ® džigit

zato my stále ladíme … ;-) Wolf dorazí plný jedlíků :-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img20846.jpg
Sobota 4. srpna 2012 ve 23:40 ® Fryw
Fryw

Když to nesníte tak pošlete balíček. Do metráku mi furt něco chybí…

reagovat
Sobota 4. srpna 2012 ve 22:02 ® osprey reakce na …
osprey

1Mara> No neváhej a pojeď. Já to sám nedám:-))

reagovat
Sobota 4. srpna 2012 ve 20:19 ® 1Mara
1Mara

No teda ? To by na mě mohla zbýt i živánská , kdybychom přecijen letos jeli ! :-))

reagovat
Sobota 4. srpna 2012 ve 13:40 ® spike
spike

Bohužel bando letos se s váma na srazu nepotkám :-((

reagovat
Sobota 4. srpna 2012 ve 13:22 ® CeP
CeP

No neda se nic delat. Letosni konstelace mi neumozni ucast na srazu takze mi nezbyva nez pozadat o odhlaseni.

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 23:41 ® 1Mara
1Mara

Mary> teda Mary ??? :-D

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 16:33 ® Fryw reakce na …
Fryw

David Havlíček> Ahoj Davide. Bohužel se musím ze srazu odhlásit. Hned druhý den po srazu mám zkoušku. Psal jsem to zde, ale nevím jestli je to ten správný informační kanál, protože nejsem ještě v seznamu odhlášen. Zkouším to tedy znovu. Ať pak nejsou zmatky. Děkuji

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 16:31 ® Fryw reakce na …
Fryw

Veškrna> Ahoj. Souhlasím s tebou, že učetnictví je ***. Učetnictví je v takovém oboru okrajová záležitost. Nic méně nutná. Na co je znalost obchodního zákoníku a trestního práva, při vyšetřování hospodářské trestné činnosti bez znalosti učetnictví?! Jak může správce konkurzní podstaty existovat bez znalosti učetnictví? Bohužel, chtě nechtě je hospodářská činnost zaznamenávána učetně a takové záznamy je nutné chápat a umět s nimi pracovat. Proto většina VŠ oborů spjatých s právem nebo hospodářstvím se bez učetnictví neobejdou. A nemusí to být zrovna zas.rané školy/obory. A pokud to hravě zvládají slepice, tak jim závidím.

A k těm příručkám.......80% dostupné literatury „odborné“ jsou takové paskvily, že není možné je vůbec v akademických pracech použít..

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 16:00 ® Mary reakce na …
Mary

Veškrna> Neznám pojem ,,podnikatelské účetnictví, znám jen podvojné a daňovou evidenci, jo, pak je ještě u neziskovek jednoduché účetnictví, ale daňová evidence je i složitější než podvojné, pokud to není živnostníček jedináček. Pokud jde o firmu a má DE musí vést, ještě spoustu vedlejších příloh. Na to se mne, ale nikdo neptal, že? No, nevím jestli jsme my co se tím živíme slepice, nejdřív jsem se učila sama a pak dvouměsíční kurs. Slepice by se s tím mohli živit tehdy, kdyby naši zákonodárci nebyli ko ko ti. Také předpokládám, že na nějakých zkouškách dostane ,,pyčovské,, otázky, které v praxi nepoužije. No a v příručkách si občas napíšou , co neplatí. Hezký víkend přeji:-) :-1

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 14:10 ® HaD
HaD

Už pro vás máme objednané tradiční dárečky! Myslím, že jsem to letos vymyslel zase dobře! :-D DD

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 14:06 @ Veškrna reakce na …

Fryw> To musí být řádná píčovina to „podnikatelské účetnictví“. Do detailu popsané v každé srandovní příručce. Živí se tím slepice. Polointeligent to udělá levou zadní bez učení. Inteligent na takovou zas.ranou školu ani nejde.

reagovat
Středa 1. srpna 2012 ve 22:56 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Prutos> Byl jsem loni a taky jsem jí neměl , všechno mě sežrali než sem se otočil okolo stolu :-))

reagovat
Úterý 31. července 2012 ve 21:09 ® CeP reakce na …
CeP

Prutos> ber to z te pozitivni stranky. vic na tebe zbude. ;-)

reagovat
Úterý 31. července 2012 v 18:51 ® sethy reakce na …
sethy

Prutos> Se aspoň najíš. Letos Vám to nebudu brát pro všechny jak posledně :-D (ikdyž šance že pojedu tu pořád je)

reagovat
Úterý 31. července 2012 v 17:46 ® Prutos
Prutos

Co je lidičky, to je nějaká nová móda odhašovat se ze srazu…
S takovou nebude za chvíli ani fronta u živáňské.

reagovat
Úterý 31. července 2012 v 0:36 ® Frk
Frk

Já osobně letos též s politováním hlásím neúčast. Doufám, že to příští rok vyjde. FrK

reagovat
Pondělí 30. července 2012 ve 22:55 ® Fryw
Fryw

Ahoj. Dnes jsem se dozvěděl termín zkoušky z podnikatelkého učetnictví. Je to bohužel 3.9. Chtěl bych se tudíž ODHLÁSIT ze srazu. Mrzí mě to, ale asi by to nebyla nejideálnější příprava … :-(( Děkuji

reagovat