Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.721 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 17. července 2012 ve 14:50 ® timbab
timbab

Když tak koukám na ceník povolenek na jezeře.Budeme chytat na jeden nebo tři pruty? :-D

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 11:07 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

džigit> Já beru kamaráda, rodina bude za trest doma :-)

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 10:55 ® džigit reakce na …

Bigpista> no,mně se taky osádka zřejmě zúžila jen na mně :-(( Nevadí,vystačíme si v menším o to kvalitnějším obsazení :-))

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 10:49 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

džigit> Tak se mi zdá, že tam budem sami :-))

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 10:37 ® Robur
Robur

ahoj, účast Roburovi skupiny se smrksla na 10% naději, takže mně asi smažte, abych neblokoval místo jiným.

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 9:18 ® džigit reakce na …

mvincik> šak vim o čim mluvim,nedavno sem robil krajnice a tež sem se nadřel,jak sviňa :-))

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 9:14 ® mvincik reakce na …
mvincik

džigit> Nějakou takou reakci od tebe jsem přesně čekal. Dobře Ty! :-D

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 7:36 ® džigit reakce na …

LuboO> no přemaže registry a … :-))

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 7:10 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> no asi sa na tie statnice musi ucit

reagovat
Pondělí 16. července 2012 v 0:57 ® džigit reakce na …

mvincik> nějak mi nesedí datum :-))

reagovat
Neděle 15. července 2012 ve 21:07 ® mvincik
mvincik

Tak já, jelikož mám od 5.-7.9. státnice, s konečnou platností opět budu chybět. Mrzí mne to, ale snad je to poslední rok a ten další se už mezi Vás dostanu. Nedá se nic dělat, určitě to zmáknete i beze mne. :-D

Hlavně si to všeci pořádně užijte!

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 19:55 ® HaD
HaD

kulin: odhlášeno.

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 13:48 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

CeP> Tak když budeš mít chvilku, dej vědět. Můžem zajít vyplenit Vltavu :-))

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 ve 13:45 ® Mary reakce na …
Mary

CeP> se máš, si vyhrál práci, já jsem nevyhrála nic, ale zato mám hluboko do kapsy a dobře se to šacuje.:-( 8-(

reagovat
Čtvrtek 12. července 2012 v 9:02 ® kulin
kulin

Prosím o zrušení mojí rezervace.Snad to vyjde příště.Včera jsem se dověděl,že jedu v tenhle termín do Norska.

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 21:25 ® CeP reakce na …
CeP

Robur> tak to se mas. ja dneska za zasluhy vyhral vynikajici praci v Praze. Rekonstrukci dvou bytu, jeden dvougeneracni se dvema jadry v Řepích a druhej v Holesovicich. Pristi tejden zacinam, 3.9. musi byt hotovo. Takze se mnou je to taky bledy..

reagovat
Středa 11. července 2012 v 17:10 ® Robur
Robur

vypadá to, že nakonec nepojede Lexa, ale i já, páč jsem na září vyhrál za vynikající práci zájezd

reagovat
Středa 11. července 2012 ve 13:39 ® Mary
Mary

Fryw> no na posledním srazu to nebylo, jak píšeš, tam se pejskové moc nekamarádili. Jeden páníček musel mezi Lexu a svého, aby mu ho Lexa nesežral. Pak už si ho páníček hlídal, ale zase si nehlídali ostatní, takže byla rubanice několikrát.

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 10:41 ® sus1 reakce na …

Libor> :-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:27 ® Libor reakce na …
Libor

sus1> ahoj, jo přijeď do Radlic na krytej bazén :-)

reagovat
Úterý 3. července 2012 v 1:41 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Fryw>Děkuji ale akorát se přijedu podívat když to pujde.

reagovat
Pondělí 2. července 2012 ve 22:08 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

sus1>jasně už mlčím:-))

reagovat
Pondělí 2. července 2012 ve 22:02 ® sus1 reakce na …

ladamaj> To bylo všeobecně.;-)

reagovat
Pondělí 2. července 2012 ve 20:37 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

sus1>vím že jsem tam udělal hrubku ale pozdě moc se omlouvám.

reagovat
Pondělí 2. července 2012 ve 20:22 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

regulus>moc děkuji už sem vše našel sem důchodce rozvedenej a na takovou akci mě finance nestačí vím že tam je vše to bezdebat ale když tam pojedu se synátorem rovněž člen chytej tak mě 2 dny přijdou na 2200+ cesta a to si opravdu nemohu dovoit.Přesto když mě zdraví dovolí tak se přijedu podívat a rád se poznat osobně ten vozík neřešte sem beran uskáču to i o franckách a ještě vám uteču:-)) moc si cením veškeré pomoci.

reagovat
Pondělí 2. července 2012 v 19:21 ® sus1

Žádný Radlice ale RADNICE.:-)

reagovat
Neděle 1. července 2012 ve 20:05 ® Fryw reakce na …
Fryw

No a myslim že kdyžtak kamarádovi pomůžeme v čemkoliv co bude potřebovat…

reagovat
Neděle 1. července 2012 v 17:24 ® Frk reakce na …
Frk

Co jsem viděl, tak terén(cesta) pro vozík je docela drsný protože je z většiny tvořen štěrkem. Bylo by potřeba se opravdu obrátit přímo na Davida.

reagovat
Neděle 1. července 2012 v 16:34 ® regulus reakce na …
regulus

ladamaj> stačí trochu kouknout, článek o srazu máš tady http://www.chytej.cz/…ovem-reviru/ , jsou to ty Radlice u Plzně http://www.uhabakuka.cz/jezeroradnice/ a někde jsem tam četl, že jsou tam i fleky pro tělesně postižený, takže by to asi neměl být problém. Já tam nikdy nebyl, takže osobní zkušeností nemohu sloužit. Jak je to se psama si domluv s Davidem.

reagovat
Neděle 1. července 2012 v 16:19 ® ladamaj
ladamaj

Fryw>potřebuji vědět co a jak psy mám ale ten jeden je trošku větší ale sou hodný jídlo si přivezuj,co se bude moct provozovat za rabařinu,zápisné atd.nikde sem to nečet ani nezahlíd proto se ptám kde to je Plzeň znám jezdím tudy na jih,také mě zajímá přístup a vzdálenost auto-voda moje mobilita je trochu komplikovaná ale momentálně to jde stejně bych přijel o den dříve a oden dříve odjel mladej musí nastuopit do školy 2.9.spaní mám vyřešeno auto bivak sem nato zviklej skrátka co kde jak bude musím se podle toho zařídit dík.Láďa

reagovat