Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.508 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 10. června 2012 v 17:05 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Klamnej cíl bude Alivio:-))

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 15:34 ® džigit reakce na …

regulus> nebo být sám ponorkou :-))

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 15:00 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> mimochodem, pokud se vás s tím kajakem zblázní víc, tak se tam nevejdete. Pravda je, že by se tam lodička hodit mohla, na ty vaše necky mě nedostanete.

reagovat
Neděle 10. června 2012 ve 14:58 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> bejt tebou nabalím na sraz i klamný cíle co mají ponorky … :-D

reagovat
Neděle 10. června 2012 ve 14:29 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> V tom případě abych snad na ten svůj šíf navěšel po vzoru ruskejch tanků přídavný keramický plátování.

Aby mi to ale pak ještě plavalo… :-))

reagovat
Neděle 10. června 2012 ve 14:24 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> pozóóór, CeP včilka maká v hlavním štatlu, třeba se tam k něčemu dostal … :-))

reagovat
Neděle 10. června 2012 ve 14:06 ® osprey reakce na …
osprey

CeP> Já myslím, že ty se z celýho vesmírnýho programu dostaneš tak ke zbytkům z kantýny.

Když jsem viděl tvůj šok z mechanických vlastností stonku jitrocele, tak se obávám, že nějakej hi-tech špagát si k tobě ještě cestu nenašel:-D :-D

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 8:59 ® džigit reakce na …

Alivio> ale jen na zástřel,jak půjdeš ke dnu,přijde na řadu složitější cíl a bude víc zábavy a taky sázky budou zajímavější :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 8:37 ® Shrek reakce na …
Shrek

osprey> prej „cíl je malý“ – :-D Takže půjdou po mě..... :-D

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 8:37 ® CeP reakce na …
CeP

osprey> pf pf. vybavime se sokovkou z materialu od amiku z vesmirnyho programu. to kudlou nepresmidlate. :-P

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 13:34 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Leda jako brnění. Nemožnost potopit se před letícím olovem je značný handicap:-)

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 13:27 ® džigit reakce na …

osprey> stejně bych přibalil plovací vestu… :-D

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 13:08 ® osprey reakce na …
osprey

CeP> Cíl je malý, pohyblivý, posádka vybavená nožem. Nebudeš to mít lehký, šmejde:-))

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 13:06 ® CeP reakce na …
CeP

džigit> kradu. stydim se.. :-/ ale jen malinko :-D

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 12:48 ® džigit

CeP> nekradeš mi nofhof? To mělo byt překvapko v ramci zkoušek odolnosti kayakfishing vůči ostatnim bobkujicim :-))
Jinak mam olova na sumcačinu,na dopravu přes dva pruty.To mužem využit pro „hakovani“ ;-)

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 12:36 ® CeP
CeP

osprey, Alivio> vyborne panove. tim se rozsiruje pocet lovenych druhu o kayakus chytejus. (dzigit kopyrajt) takze ja pribalim sadu supertezkych olov. :-D

reagovat
Sobota 9. června 2012 v 8:12 ® Shrek
Shrek

osprey> zaujala mě zvláště Tv poslední věta. Přidám se nejspíše k Tobě a budem brázdit hladinu oba…

reagovat
Sobota 9. června 2012 v 0:08 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Osprey fotil. Co by nefotil?

Až bude čas, fotky vyklopí.

Prozatím asi toto. Voda velká, překvapivě čistá velmi přírodní charakter. Bude se chodit a bude to daleko propivo (vzít dvě pípy?).

Obsádku tvoří kapr, plotice (těch je prý hodně a mají až ke 40 cm). kolem břehů se pohybují tloušti a okouni. Jsou tu pěkné štiky, něco sumců a candátů. Nádrž je dost kráterovitá, rychle spadá do hloubky kolem 8 – 9 m, jsou tam i místa přes 20 m.

Beru kajak. Ptal jsem se správce a můžu.

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 23:46 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> no myslím si, že osprey, když už tam byli měl víc fotit jak to tam vypadá než rybu domácí … :-))

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 23:21 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> ze je to propadlina jsem si taky vsimnul. jsem zvedavej kde se tam budou moct postavit stany a kde autaky.

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 23:10 ® regulus reakce na …
regulus

Alivio> No připadá mě to jako zatopenej lom nebo písník. Když se mrkneš na tu mapu co mají na webu, tak pokud ty větší čísla u těch měrek jsou hloubka, tak to má asi přes 20 m, dá se říct, že na dohoz vláčákem by to skoro všude mělo kolem 10 m, prakticky žádná mělčina. Řekl bych, že na přívlač to bude těžká voda.

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 22:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

Regulus> máš úplně ve všem pravdu, dnes jsem o pět let moudřejší než tehdy a ten výlet na Jestřabky už neberu tak katastroficky jako tehdy. Takže pro mě za mě… Ale máš recht, důležité je se sejít a pobavit se. Velikost je značná – možná šance pro kajakáře s vláčkou…

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 22:39 ® regulus reakce na …
regulus

Alivio> jak už jsme se s těma lokalitama bavili v minulosti, je to těžký. Není tak úplně jednoduchý najít revír s širokou škálou ryb, ne každýho zajímá ryba domácí velkých rozměrů, ne každýho zajímají dravci nebo salmoidi, navíc vhodný zázemí.
Mě se velice líbí Jestřabky a to vůbec ne kvůli tomu, že to mám 50 km od baráku, Dobrá voda i když tehdy moc nevyšlo počasí byla taky supr, jenže tam to co se týče dalších srazů ztroskotalo na finanční stránce, alespoň co tu bylo psáno. Myslím si, že by se tyto dva revíry mohly v klidu ke všeobecné spokojenosti střídat, bylo by to relativně spravedlivý vzdálenostně a dobrý co se týče zázemí. Takhle se vlastně stále hledá českej ekvivalent Jestřabic, tzn. slušnej revír se zázemím a majitelem ochotným přistoupit na rozumnou cenu.

Pokud se letošního srazu týká, tak chci jet, ale kdo ví co bude za skoro 3 měsíce, ale snad to jako skoro vždy vyjde. Jediný co mě trochu děsí jsou ty sektory co mají v plánu revíru, zázemí úplně mimo vodu, je to docela velký, má to přes 300m úhlopříčku. Jinými slovy mám strach aby to nebyla jakási obdoba Ostrova kde jsi obrazně řečeno umřel žízní než jsi došel k pípě a když ses vrátil na flek už jsi měl zase žízeň. Byli jsme rozcmrndaní (až na pár jedinců) okolo celýho rybníka a někteří se vlastně vůbec nepotkali.

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 22:18 ® Shrek
Shrek

CeP> neboj se nic, mě také neláká vidina Tvé osoby v Moiře ihned po ránu :-D Ovšem něco mi říká, že letošní sraz ve Tvém podání bude opět silně ovlivněn jitrocelem kopinatým a to, jak jistě uznáš, musím znovu vidět… :-)

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 22:02 ® CeP
CeP

Alivio> ale my te nechcem videt..

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 21:39 ® timbab reakce na …
timbab

Alivio> Ber co je :-)) Dravci došli už loni :-D

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 21:36 ® Shrek reakce na …
Shrek

to jo, já bych radši viděl nějaké dravce v reálu než kapry na fotkách :-D

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 21:31 ® timbab reakce na …
timbab

Alivio> Tak podle toho co dával osprey do Z lovu by tam něco být mělo :-)

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 21:20 ® Shrek reakce na …
Shrek

timbab> no uvidíme až na místě, ale nepředpokládám, že by vedení vybralo špatnou lokalitu.....

reagovat
Pátek 8. června 2012 ve 21:09 ® timbab
timbab

Alivio> To se uvidí ale že by to bylo vyloženě špatný si nemyslím.

reagovat