Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.508 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 10. června 2012 v 17:05 ® osprey reakce na …
-
regulus> Klamnej cíl bude Alivio
reagovat - Neděle 10. června 2012 v 15:34 ® džigit reakce na …
-
regulus> nebo být sám ponorkou
reagovat - Neděle 10. června 2012 v 15:00 ® regulus reakce na …
-
osprey> mimochodem, pokud se vás s tím kajakem zblázní víc, tak se tam nevejdete. Pravda je, že by se tam lodička hodit mohla, na ty vaše necky mě nedostanete.
reagovat - Neděle 10. června 2012 ve 14:58 ® regulus reakce na …
-
osprey> bejt tebou nabalím na sraz i klamný cíle co mají ponorky …
reagovat - Neděle 10. června 2012 ve 14:29 ® osprey reakce na …
-
regulus> V tom případě abych snad na ten svůj šíf navěšel po vzoru ruskejch tanků přídavný keramický plátování.
Aby mi to ale pak ještě plavalo…
reagovat - Neděle 10. června 2012 ve 14:24 ® regulus reakce na …
-
osprey> pozóóór, CeP včilka maká v hlavním štatlu, třeba se tam k něčemu dostal …
reagovat - Neděle 10. června 2012 ve 14:06 ® osprey reakce na …
-
CeP> Já myslím, že ty se z celýho vesmírnýho programu dostaneš tak ke zbytkům z kantýny.
Když jsem viděl tvůj šok z mechanických vlastností stonku jitrocele, tak se obávám, že nějakej hi-tech špagát si k tobě ještě cestu nenašel
reagovat - Neděle 10. června 2012 v 8:59 ® džigit reakce na …
-
Alivio> ale jen na zástřel,jak půjdeš ke dnu,přijde na řadu složitější cíl a bude víc zábavy a taky sázky budou zajímavější
reagovat - Neděle 10. června 2012 v 8:37 ® Shrek reakce na …
-
osprey> prej „cíl je malý“ –
reagovatTakže půjdou po mě.....
- Neděle 10. června 2012 v 8:37 ® CeP reakce na …
-
osprey> pf pf. vybavime se sokovkou z materialu od amiku z vesmirnyho programu. to kudlou nepresmidlate.
reagovat - Sobota 9. června 2012 ve 13:34 ® osprey reakce na …
-
džigit> Leda jako brnění. Nemožnost potopit se před letícím olovem je značný handicap
reagovat - Sobota 9. června 2012 ve 13:27 ® džigit reakce na …
-
osprey> stejně bych přibalil plovací vestu…
reagovat - Sobota 9. června 2012 ve 13:08 ® osprey reakce na …
-
CeP> Cíl je malý, pohyblivý, posádka vybavená nožem. Nebudeš to mít lehký, šmejde
reagovat - Sobota 9. června 2012 ve 13:06 ® CeP reakce na …
-
džigit> kradu. stydim se..
reagovatale jen malinko
- Sobota 9. června 2012 ve 12:48 ® džigit
-
CeP> nekradeš mi nofhof? To mělo byt překvapko v ramci zkoušek odolnosti kayakfishing vůči ostatnim bobkujicim
reagovat
Jinak mam olova na sumcačinu,na dopravu přes dva pruty.To mužem využit pro „hakovani“ - Sobota 9. června 2012 ve 12:36 ® CeP
-
osprey, Alivio> vyborne panove. tim se rozsiruje pocet lovenych druhu o kayakus chytejus. (dzigit kopyrajt) takze ja pribalim sadu supertezkych olov.
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 8:12 ® Shrek
-
osprey> zaujala mě zvláště Tv poslední věta. Přidám se nejspíše k Tobě a budem brázdit hladinu oba…
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 0:08 ® osprey reakce na …
-
regulus> Osprey fotil. Co by nefotil?
Až bude čas, fotky vyklopí.
Prozatím asi toto. Voda velká, překvapivě čistá velmi přírodní charakter. Bude se chodit a bude to daleko pro
(vzít dvě pípy?).
Obsádku tvoří kapr, plotice (těch je prý hodně a mají až ke 40 cm). kolem břehů se pohybují tloušti a okouni. Jsou tu pěkné štiky, něco sumců a candátů. Nádrž je dost kráterovitá, rychle spadá do hloubky kolem 8 – 9 m, jsou tam i místa přes 20 m.
Beru kajak. Ptal jsem se správce a můžu.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 23:46 ® regulus reakce na …
-
CeP> no myslím si, že osprey, když už tam byli měl víc fotit jak to tam vypadá než rybu domácí …
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 23:21 ® CeP reakce na …
-
regulus> ze je to propadlina jsem si taky vsimnul. jsem zvedavej kde se tam budou moct postavit stany a kde autaky.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 23:10 ® regulus reakce na …
-
Alivio> No připadá mě to jako zatopenej lom nebo písník. Když se mrkneš na tu mapu co mají na webu, tak pokud ty větší čísla u těch měrek jsou hloubka, tak to má asi přes 20 m, dá se říct, že na dohoz vláčákem by to skoro všude mělo kolem 10 m, prakticky žádná mělčina. Řekl bych, že na přívlač to bude těžká voda.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 22:50 ® Shrek reakce na …
-
Regulus> máš úplně ve všem pravdu, dnes jsem o pět let moudřejší než tehdy a ten výlet na Jestřabky už neberu tak katastroficky jako tehdy. Takže pro mě za mě… Ale máš recht, důležité je se sejít a pobavit se. Velikost je značná – možná šance pro kajakáře s vláčkou…
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 22:39 ® regulus reakce na …
-
Alivio> jak už jsme se s těma lokalitama bavili v minulosti, je to těžký. Není tak úplně jednoduchý najít revír s širokou škálou ryb, ne každýho zajímá ryba domácí velkých rozměrů, ne každýho zajímají dravci nebo salmoidi, navíc vhodný zázemí.
Mě se velice líbí Jestřabky a to vůbec ne kvůli tomu, že to mám 50 km od baráku, Dobrá voda i když tehdy moc nevyšlo počasí byla taky supr, jenže tam to co se týče dalších srazů ztroskotalo na finanční stránce, alespoň co tu bylo psáno. Myslím si, že by se tyto dva revíry mohly v klidu ke všeobecné spokojenosti střídat, bylo by to relativně spravedlivý vzdálenostně a dobrý co se týče zázemí. Takhle se vlastně stále hledá českej ekvivalent Jestřabic, tzn. slušnej revír se zázemím a majitelem ochotným přistoupit na rozumnou cenu.Pokud se letošního srazu týká, tak chci jet, ale kdo ví co bude za skoro 3 měsíce, ale snad to jako skoro vždy vyjde. Jediný co mě trochu děsí jsou ty sektory co mají v plánu revíru, zázemí úplně mimo vodu, je to docela velký, má to přes 300m úhlopříčku. Jinými slovy mám strach aby to nebyla jakási obdoba Ostrova kde jsi obrazně řečeno umřel žízní než jsi došel k pípě a když ses vrátil na flek už jsi měl zase žízeň. Byli jsme rozcmrndaní (až na pár jedinců) okolo celýho rybníka a někteří se vlastně vůbec nepotkali.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 22:18 ® Shrek
-
CeP> neboj se nic, mě také neláká vidina Tvé osoby v Moiře ihned po ránu
reagovatOvšem něco mi říká, že letošní sraz ve Tvém podání bude opět silně ovlivněn jitrocelem kopinatým a to, jak jistě uznáš, musím znovu vidět…
- Pátek 8. června 2012 ve 22:02 ® CeP
-
Alivio> ale my te nechcem videt..
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 21:39 ® timbab reakce na …
-
Alivio> Ber co je
reagovatDravci došli už loni
- Pátek 8. června 2012 ve 21:36 ® Shrek reakce na …
-
to jo, já bych radši viděl nějaké dravce v reálu než kapry na fotkách
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 21:31 ® timbab reakce na …
-
Alivio> Tak podle toho co dával osprey do Z lovu by tam něco být mělo
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 21:20 ® Shrek reakce na …
-
timbab> no uvidíme až na místě, ale nepředpokládám, že by vedení vybralo špatnou lokalitu.....
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 21:09 ® timbab
-
Alivio> To se uvidí ale že by to bylo vyloženě špatný si nemyslím.
reagovat