Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.172 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. května 2012 ve 14:14 ® džigit reakce na …
-
sys-el> se omlouvám,usnul jsem.Mám ústřel,tak jsem pod práškama.
reagovat
Nabíječky mám,vše už automaty.Na nich nešetřím,neoplatí se to.Teď mi kolega postavil ze starého PC zdroje na trakční baterie k el.motoru,Pb i gelovky.Tak mám jednu lichou,ale jen na Pb.Nedá se vyzkratovat a špatné zapojení apod. bonzuje - Pátek 11. května 2012 ve 12:03 ® sys-el reakce na …
-
džigit> naprosto jsem ztratil pojem o čase a prostoru, takže mám dvě možnosti. Buď zmizím do jiného vesmíru nebo zprzním toto fórum a nazveme ho diskuze o howně II.
reagovat
Aby se pantáta nemračil.
Jsem rád, že jsi se světlem spokojený. A co nabíječka a akumulátory? - Pátek 11. května 2012 v 11:59 ® džigit reakce na …
-
sys-el> to jo,světlo je o.k.
reagovat - Pátek 11. května 2012 v 11:53 ® sys-el reakce na …
-
džigit> a co jinak? Co osvětlení, jsi spokojen?
reagovat - Pátek 11. května 2012 v 11:52 ® sys-el reakce na …
-
džigit> ON je s velkým? No proč ne, nakonec je to kus chlapa.
reagovat - Pátek 11. května 2012 v 11:35 ® džigit reakce na …
-
sys-el> a ON?
reagovat - Pátek 11. května 2012 v 11:24 ® sys-el reakce na …
-
džigit> vážně jsem jeho, ale když jinak nedáš a předběžně doopravdy napřed nosem a zbytek příště.
Konec srandy a teď vážně vážně, jo? Vážně jsem jeho. (smajlík)
reagovat - Pátek 11. května 2012 v 11:06 ® džigit
-
??? nějaké předběžné info???
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 8:49 ® sys-el reakce na …
-
1Mara> to je jedna z možností, ale ptal jsi se, který pak já jsem – no sem přece tvůj… Ale napřed nosem a zbytek příště. (smajlík)
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 0:36 ® 1Mara reakce na …
-
sys-el> To jakožetěcítímanevímkdojsi ?
No nebudem to tu zasí…t , ale jestli příští rok pojedeš na sraz , máš u mě pivko , David ho zaplatí
reagovat - Neděle 6. května 2012 v 19:56 ® sys-el reakce na …
-
1Mara> napřed nosem přecetvůj, zbytekpříště.
reagovat - Neděle 6. května 2012 v 1:22 ® 1Mara reakce na …
-
sys-el> A kterýpaktyjsi ?
reagovat - Sobota 5. května 2012 ve 20:02 ® sys-el reakce na …
-
1Mara> ty voe, já nebulím. Je mi to ale líto.
reagovat - Sobota 5. května 2012 ve 14:35 ® 1Mara
-
No vypadá to letos bídně
reagovatMáme toho hodně už od ledna naplánovaný , takže letošek vynecháme a necháme si dovču na příští rok
A ty nebul voe , ti to pak vynahradím
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 23:08 ® sethy reakce na …
-
Robur> Já zas nemohu 1.-3.9. a 7.-9.9.
reagovat
Takže je to jasný ne(24.-26.8.)
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:40 ® kety.vydra reakce na …
-
Robur> Ehm…
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:11 ® Robur reakce na …
-
HaDová> ha, jsi sama doma.-D
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:07 ® HaDová
-
V Jestřabicích to letos nebude. Řešme to, až se David vrátí. Nechte to na příští týden
reagovat - Čtvrtek 3. května 2012 ve 20:51 ® kety.vydra
-
Robur> Jestřabice nebudou
reagovat1Mára by to prý měl daleko…
- Čtvrtek 3. května 2012 v 15:12 ® Robur
-
asi by se už mohlo napsat, kdy to v těch Jestřabicích bude.-) Navíc 14. – 16. 9 a 21. – 23. 9. nemohu.
reagovat - Sobota 1. října 2011 ve 21:45 ® 1Mara reakce na …
-
David Havlíček> Moc se nesměj , ty bys přišel o noty jako první , sám bych to tomu porybnýmu řekl že jsi nás navedl
reagovat - Sobota 1. října 2011 ve 21:38 ® HaD reakce na …
-
1Mara>
reagovat - Sobota 1. října 2011 v 11:47 ® 1Mara reakce na …
-
džigit> Já si myslím , že na svazovce by to asi problém byl , znášto , zařveš jídlo a všichní jsou nastoupený u Davida před nastartovaným grilem , samosebou já až jako poslední , no a pruty co by byly nahozený by pak pozbíral pan porybný , který už dávno před naším příjezdem by dostal echo že tam sebere minimálně 50 povolenek za různé prohřešky
reagovat - Sobota 1. října 2011 v 9:41 ® džigit
-
uniklo mi v noci pár slovíček
reagovatTak ještě raz.
Dovedu si to Davide představit,něco jsem už takhle udělal.Jen jsem rejpnul,že „Jsme schopni“ cokoliv a kdekoliv.Taky si dovedu představit následky,pokud by se něco zvrtlo-zodpovědnost v tomto případě docela velká.
Takže jsem v podstatě proti,raději „za plotem“ - Sobota 1. října 2011 ve 3:55 ® džigit reakce na …
-
David Havlíček> ale jo,dovedu.Jen jsem nabídl „nějaké“ služby
reagovat - Sobota 1. října 2011 ve 3:15 ® HaD reakce na …
-
džigit> vloni jsme vše vybudovali „na zelené louce“. Jde to. Ale je to hodně náročné. I to se dá překonat, ale pak je problém s legislativou. Na soukromáku jsme vždy minimálně na soukromém pozemku. Někde u vody už to může zavánět průšvihem…
reagovat - Sobota 1. října 2011 ve 2:17 ® džigit
-
David Havlíček> jak zázemí? jak nevím? jak neznám?Centrála,nějaká smažící pánev,gril,chlazení? Jsem kdykoli a kdekoli k dispozici!Dokážem hodně,hlavně se nebojíme!? Problém jsou pouze lidi,kteří nebudou s náma!
reagovat - Pátek 30. září 2011 ve 23:19 ® regulus reakce na …
-
Alivio> je docela možný, že jseme se o tom už bavili, možná, když jsi to kdysi nakousnul. Mě třeba na soukromák nedostaneš, ale ty srazy se fakt asi nikde jinde dělat nedají, těch důvodů je víc nebo ne že nedají, ale soukromáky jsou pro tento účel prostě nejideálnější.
reagovat
Pokud se srazů týká, tak bych řekl, že je spíš malej problémek najít vhodnou českou alternativu Jestřabic. Před tuším 4 rokama jsem byl přesvědčen o tom, že se budou točit Jestřabky a Dobrá Voda, tam se to ale, pokud jsem dobře pochopil, zadrhlo na ceně. Z druhé strany, ale pokud to s úřastí bude takhle dále pokračovat, tak za 3–4 roky pronajme David Boeing 747 a poletíme na sraz na nějakej pustej ostrov, protože všechny tuzemský vody nám už budou malý … - Pátek 30. září 2011 ve 22:52 ® Shrek
-
David Havlíček> Davide, pohybuješ se v téhle problematice víc než já, takže se podřizuji Tvému názoru.
Mary> ohledně těch cen co se týče jídla, kuchyně apod. mě to vůbec nenapadlo, máš recht.
reagovat - Pátek 30. září 2011 ve 22:05 ® Mary
-
Alivio> můj názor je takový. Zázemí by se v kempu našlo. Ale každý, kdo má na starosti kemp a má tam svoji kuchyń, chce na tom vydělat. Pak by byl problém s tím, že si přivezeš vlastní(Davidovo) konzumaci občerstvení. To bys musel narazit na takového, kterému by stačilo od něj odkoupit to
reagovat( a taky za kolik.). A pak za kolik ti nechá plac. No pokud to našponuje, musí přitlačit i David, a pak učastníci ubydou. Vzhledem k dnešní době, pracovní příležitosti ubývaj a nejistota v práci. Jinak dobré zastřešení u restaurace, dlouho jsem tam nebyla, bylo na Velkém víru. A ted nevím, jestli s měkým , nebo tvrdým i. Přežila jsem tam řádnou bouřku a proto asi název Velký vír.