Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.993 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 26. března 2007 ve 21:05 ® vsetinek
-
Ten termín se mi zrovna moc nezamlouvá, protože na přelomu srpna a září čekáme přírustek do rodiny. Pokud to bude rozumně blízko, přijedu. Ale nikam daleko mě to asi nebude povoleno.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 19:12 ® Prutos reakce na …
-
Robur: Ale my chcem na sraz, né do autoškoly…
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 18:58 ® Robur
-
Regule, mně se líbilo ještě toto, ale zatím k tomu nebyly podrobnosti www.autoskoladvorak.cz
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 18:56 ® Robur
-
Regulus, ty jsi vůl, a o ani nemusíš mít kaviárový tousty
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 18:18 ® regulus
-
Admini, pls spravte to malý B u toho Bezděkova, ať nésu za vola.
A co kdyby se taky vyjádřil „nejvyšší“, Davide, šup, šup…
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 18:06 ® regulus
-
Další věcí je kdy. Furt se o tom kecá a nikdo ještě nehodil konkrétní návrh. Já sice jako obvykle nevím co bude za týden (loni to bylo o fout, jak to bylo o tejden dřív nebo pozděj, tak sem měl smolíka), ale hodím do placu první datum.
3–5. září 2007
A včil chcu slyšet názory jestli jo nebo ne.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 18:01 ® regulus
-
Tak jak se tak koukám, se to začíná kulit, shrnu teda potencionální lokality, alespoň zatím ty co se alespoň zdánlivě pro sraz hodí. 1/ Rybník bezděkov www.klempo-zatec.cz 2/ Dobrá voda www.dobravoda.org 3/ Rybník Rpety www.euneco.cz 4/ Jestřabice www.jestrabice.cz
Podotýkám, že lokalita by měla mít 5ha a víc, přiměřený zázemí, nejlépe soukromá voda z důvodu obstarání povolenek a v rámci spravedlivosti by to mělo být co nejvíc na západ.
Tak přátelé, přihazujte, ať je z čeho vybírat.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 17:32 ® CeP reakce na …
-
Robur> taak, spravne. jen do toho a houšť…
)
mimochodem, co Opera? spokojen? at se regulus chytne za frnak.
reagovat) nebo jsi radeji zustal u IE…
- Pondělí 26. března 2007 v 17:04 ® Robur
-
tak já se tedy přemůžu, a taky volím Jestřabice, ale fakt nerad
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 16:34 ® njesek
-
CeP:Moiru nemám,ale dostal sem něco neznačkovýho pod stromek,tak tam budem strašit po ránu dva
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 15:20 ® kulin
-
Co se týká Štítu tak ryby jsou tam pěkný,dravců taky hafo,onehdá sem tam za 5 hodin ukecal 11 štiček od 50 do 60 cm.Nevýhoda ovšem je obrovskej ryb.tlak.Sehnat místo je problém a pochybuju,že by nám ho tam byly schopný zamluvit.Co se týká zázemí kromě 4 ekohajzlů tam není zhola nic.Chladit
reagovatby tam asi nešlo,oheň se dá rozdělat jen někde,prostě si myslím,že to není ta správná volba na sraz pro 50 lidí,byť sem tam býval pečenej vařenej.
- Pondělí 26. března 2007 ve 13:56 ® vsetinek
-
Prutos: Myslím, že vláčka by tam mohla být taky dobrá. Ale jak říkám, nikdy jsem tam nevláčel. Ale štiky jsou tam údajně pěkné. Bohužel osobní zkušenost nemám
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 13:47 ® Prutos reakce na …
-
Vsetínek: Já nejraději vláčku, ale i MP mouchu. Taky trochu plavka a feeder. Od každého trošku a od vláčky moc
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 13:30 ® vsetinek
-
Prutos, co ty raděj muškaříš?
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 13:16 ® Prutos reakce na …
-
Vsetínek:Mě takhle lokalita zrovna dvakrát neláká,což ještě neznamená, že bych nepřijel.Ale já nejsem věšina…takže čekej na ohlas davu
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 13:12 ® vsetinek
-
Prutos: Pro muškaře to asi nebude…to si nebudeme nic nalhávat a jak je to se štikama a pod ti nepovím. Já tam osobně nechodím. Ale v případě zájmu zjistím co se bude dát. Mohl bych se poptat i na cenu povolenky jestli by se s tím něco dalo dělat atd. Ale jenom pokud bude zájem abych kolem toho neběhal a pak se mi neřekl, že to je zbytečné, ža o to stejně není zájem…jestli mi rozumíš…pokud je to předem odpískané, tak je to zbytečné. Pokud by se o tom aspoň uvažovalo, tak to zjistím.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 13:04 ® Prutos reakce na …
-
Vsetínek: Návrhy jsou vítány.Prošel jsem si ten odkaz a nevypadá to úpně nejhůř. Ceny povolenek by se jistě daly nejak rozumně domluvit…Mě by třeba celkem zajímalo, jaká je tam obsádka dravečků. Sraz je pro mě především o lidech,ale i to rybaření k tomu potřebuju. Pro kapraře by to jistě nebylo špatné, ale co vláčkaři a muškaři?
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 11:51 ® vsetinek
-
Rade to je právě to, proč se ptám. My totiž na přelomu srpna a září čekáme přírustek do rodiny. Ale on ten Štít není špatný…myslím že by se tam sraz dal udělat v poho. Navíc je kousek od toho hospoda, kde by se dalo domluvit prase a kde co jiného…fakt dobrý.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 11:27 ® Rade
-
vsetínek: co sleduju tuhle debatu, tak o termínu, pokud vím, nepadlo ani slovo. Chlumec bych měl kousek
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 10:37 ® vsetinek
-
Prutos: Co budu nalhávat. Navíc těžko můžu vybírat lokality, když jsem tam nikdy nebyl. A tohle můžu zařídit. Proto jsem to nabídl. ALL: Jenom pro doplnění, je už stanovený nějáký termín?
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 9:51 ® Prichy reakce na …
-
Prutos: alespon jsi uprimny
reagovat..........jinak by kazdy (predchozich letech) jel i 500 kilaku, ovsem kdyz dojde na lamani chleba???
- Pondělí 26. března 2007 v 9:18 ® vsetinek
-
Jeden návrh taky připojím. Samozřejmě to bude z luhů ahájů kde to aspoň trochu znám. Proto navrhuju soukromý revír Štít nedaleko od Chlumce nad Cidlinou. Mohl bych vše domluvit… www.rybychlumec.cz
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 2:24 ® CeP reakce na …
-
Prutos> a tim skoncils.. bestie jedovata! az te chytnu nadelam z tebe nudlicky a budu jima krmit brasulakovo sumecka.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 2:10 ® Prutos reakce na …
-
Copak CePíno, dlouho nepolámals žádnou mačku?!
reagovatJinak mi nezbývá, než z důvodu svých vlastních sobeckých zájmů lobovat za Jestřabky. Jednak to mam blízko (to hlavně) a taky tam bylo parádní zázemí. Jen by se to letos muselo trochu víc podmáznout, aby braly aji ty tečkovaný plotice. Howk!
- Pondělí 26. března 2007 ve 2:05 ® Prichy reakce na …
-
cep: tak nevim, puvodne jsem myslel, ze toto bude kvuli tomu, aby jsem to meli trochu bliz, ale jak to tak vypada, nakonec to bude na ukrajine
nechavam to na vas......i kdyz s jestrabkama ma jasno
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 1:34 ® CeP
-
taxem celej vecer premejslel, a ze mne to dalo praci.. no zkratka jsem to rozebiral ze vsech stran i protistran.. lezl jsem po netu, hledal… no marna slava. porad mi vychazi morava → jestrabice. nevim cim to je, ale holt volim JESTRABICE!! tak. a je to..
reagovat
a regule ty buzno.. estli se ted zastanes zapadocecho tak s tebo namodosi nemlovim. - Neděle 25. března 2007 ve 22:17 ® CeP reakce na …
-
njesek> na chvaleni se ti mozu vis co! pjekne si taky nakoupis moiru a nenechas mne v tom priste samotnyho..
reagovat - Neděle 25. března 2007 ve 22:11 ® njesek
-
jooo,a CePe,díky,ode dneška tě budu jen chválit
reagovat - Neděle 25. března 2007 ve 22:10 ® njesek
-
díky,kurňa ,mám to krám,nebo že by rukama???
reagovat - Neděle 25. března 2007 ve 21:55 ® CeP
-
viz kouty: www.chytej.cz www.chytej.cz
reagovat