Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 498.887 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:16 ® spike reakce na …
-
Robur> proč až po prvních dnech školní docházky? není lepší ten poslední týden v srpnu?
reagovat - Úterý 5. ledna 2010 ve 21:58 ® Robur
-
já bych tedy byl pro 3. – 5. září a klidně bych zavedl tradici, že je to vždy první víkend v září, přesněji po prvních dnech školní docházky
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:10 ® HaD reakce na …
-
Robur> plánují, plánují…a plánují…
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 19:13 ® Robur
-
tak bacha Nádeníček měl Eminu, plánovač byl partner Píšťalky
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 19:03 ® sus1
-
Tetko řikají v rádiu,že zejtra bude v Brně a okolí silně sněžit.
reagovatTakže, Roburové,regulové a spol,připravte si lopatičky a makat??!!
- Pondělí 4. ledna 2010 v 18:30 ® regulus reakce na …
-
Frk> Šafránek to nikam nedotáhl a Nádeníček plánoval (to jen tak mimochodem).
reagovat
No a ty a VZOR dětem, to si snad děláš prdel, ne …)
- Pondělí 4. ledna 2010 v 17:54 ® Frk reakce na …
-
Robiku, ty vejre
reagovatto nebyl Šafránek… tuším ale Nádeníček. Jinak s tebou vcelku souhlasím. Regul by se od nás VZORů dětských duší sto roků mohl učit a stejuně by jemné niance naších profisionálních pohledů, odhadů a tušení pro blaho dětského úsměvu nepostřehl, natož aby ho pochopil
- Pondělí 4. ledna 2010 v 17:43 ® Robur
-
nějak jsem měl pocit, že jsem někde napsal, že asi jediné co se neovlivní je termín ligy, aae asi jsem si to jenom myslel, projel jsem si to níž a ejhle, nenapsal
reagovat. Ale pokud neplánují půl roku vpřed, tak je třeba udělat defenestraCI
- Pondělí 4. ledna 2010 v 17:35 ® HaD reakce na …
-
Robur>
reagovatLigu příteli neplánuju já, ale její vedení a sraz Havlíčka a přátel jeho serveru jim je upřímně buřt. Ono naplánovat závody pro cca 250 lidí na celý rok, kdy je téměř každý víkend něco tak, aby se nekryly akce, revíry, nekryly se přebory s ligou, extraligou a společnými závody a pohárovými soutěžemi – to fakt není sranda a ani nebudu zkoušet to ovlivnit. Vloni se to prostě blbě sešlo a to se stát může. Letos, věřím, to bude v pohodě
Teď ale termín nevím, zatím o něm mohu přemýšlet
a Vy můžete navrhovat.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 15:19 ® Rico
-
a ja vas mam stejne rad
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 14:12 ® Robur
-
však to taky Šafránek nikam nedotáhl
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 13:56 ® regulus reakce na …
-
Robur> připomínáš mi jednoho borca, bylo to tuším v básníkách, ten to taky měl nalajnovaný na 15 let dopředu.
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 ve 13:22 ® Robur
-
regule, dovolil bych si oponovat. Start ligy se dá domluvit kidně půl roku dopředu. POkud se sraz počítá za top akci Chytej.cz, tak by měl mít i určité priority. Já si třeba domlouvám dovolenou svou plus aktivity dvou na sobě nezávislých dětí.Pro mne to jsou pádné argumenty. Klidně je může kdokoliv bagatelizovat. Taky může sraz dopadnout jak minule a určo každý začal hodnocení minulého srazu tím, že to nebylo ono. Nemyslím úrovní, ale účastí atd. Komunisti oproti mně plánovali blbě. Osobně už mám zablokovaných 45 prázdninových dnů.
reagovat - Sobota 2. ledna 2010 v 0:52 ® regulus
-
Pánové, je vidět, že asi fakt máte lautr howno co na práci, když tady loudíte termín srazu, kterej bude za víc jak půl roku. Mám takovej dojem, že Had neví co bude za měsíc a co bude v létě se uvidí teprve na jaře a to ještě možná. Musí mít jasno v rozlosování ligy, načasovaný ostatní pracovní věci tak, aby se nekryly s termínem srazu. Jinými slovy, když to bude vědět 2 měsíce předem, tak bude šťastnej jako blecha.
Mimochodem by mě zajímalo, jaký veledůležitý akce si potřebujete naplánovat, komunisti taky plánovali a jak dopadli.
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 21:45 ® Raduna
-
Asi není:-/
Davide nevíš jak to bude s tim termínem?
reagovat - Pondělí 28. prosince 2009 v 19:33 ® Robur
-
a pointa?
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 18:24 ® sears.13
-
Také bych byl pro přesný termín. Pak pokud mi tento bude vyhovovat mohu lobovat za místo konání. Mimochodem střední, nebo východní čechy bych upřednostňoval.
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 23:18 ® Raduna
-
Ahoj,bylo by dobré vědět dopředu nějaký konkrétní termín.Jak bylo řečeno,abychom sme si mohli plánovat svoje akce na léto.
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2009 v 15:21 ® Robur
-
hele, Davide, nedal by se v tvém diáři stanovit termín. A dle toho by se přizpůsobovaly ostatní akce? Minule to bylo obráceně a optimální to nebylo.
reagovat - Pátek 18. září 2009 ve 22:08 ® Frk reakce na …
-
crcr/ Vše zapomenuto
reagovat - Pátek 18. září 2009 v 1:30 ® cercer reakce na …
-
Frk> pokud mu bezduchá loutka k jeho ukojení bude stačit,tak prosím,mě je to celkem fuk..ještě budu takovej frajer,že vás nechám dědit-nechám vám moje retro!!
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:30 ® Beer.Beda reakce na …
-
pelik> Kde tam chceš prosím tě chytat??Nějak mě nic nenapadá.
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:25 ® pelik
-
Další sraz by měl být asi v jihočeském kraji třebe v Českých Budějovicich ne je to kraj rybniků.
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 v 19:56 ® Frk reakce na …
-
crcr/ Dej mi šanci, sím sím! Cepovi pak pohodím pouze bezduchou loutku
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 v 19:54 ® Frk
-
vagi/ viz Mníšek. Robur se už vyvlíkl, bo ví co by ho čekalo
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 v 1:28 ® cercer
-
padák> jo,vláčelo..jedna dvojice vyrazila vláčet i z loďky
Frk> představivost i obrazotvornost mám.. ale budeš si muset pospíšit,než mě dostane do rukou CeP,vidíš co má zapsáno v deníčku v kolonce Cercer za poznámku?
reagovat
Mě to je vlastně fuk,když se vám to nelíbí,můžu poprosit jednoho nejmenovaného kolegu a von mi hned na začátku pro jistotu utopí foťák..a rád!! - Středa 16. září 2009 ve 23:21 ® Robur
-
mají tam spešl štičí rybník, cca 80 štik, ale jsou strašně chytrý, repsektive toho moc viděly, talže se chytlo cca 5 štik za den, vláčelo se jen s 1háčkovými nástrahami
reagovat - Středa 16. září 2009 ve 22:28 ® -zruseno
-
Robur> spíš na blbí fotky
reagovat. Ale teď vážně, vláčelo se hodně?
- Středa 16. září 2009 ve 22:04 ® vagi
-
Frk> co ten výlov?????
reagovat - Středa 16. září 2009 ve 21:56 ® Robur
-
koukáš blbě
reagovat